Thursday, January 31, 2019

να ξερες τι μου ζητας ρεμος

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

Το δεκαετές ελληνικό ομόλογο σημειώνει σήμερα απόδοση 4,46%, ενώ το πενταετές ελληνικό ομόλογο καταγράφει απόδοση 3,46%.


το στεκι γουναρη

Αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων αυξάνονται ίδια στιγμή που εκείνες των ιταλικών χρεογράφων υποχωρούν αισθητά.


Το δεκαετές ομόλογο της Ιταλίας υποχωρεί αισθητά και καταγράφει απόδοση 3,09%, ενώ το ιταλικό πενταετές σημειώνει απόδοση 2,3%.


Η αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού της Ιταλίας σχετίζεται με τις καθησυχαστικές δηλώσεις Ιταλών αξιωματούχων ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρα θα μείνει κάτω από 3% του ΑΕΠ.


να ξερες τι μου ζητας ρεμος

να ξερες τι μου ζητας ρεμος

Καθώς το προηγούμενο δίμηνο οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων ακολουθούσαν εκείνες των ιταλικών, το γεγονός πως τώρα που οι αποδόσεις των ομολόγων της Ιταλίας πέφτουν οι ελληνικές αυξάνονται, δείχνει πως τα ελληνικά προβλήματα ανησυχούν τους επενδυτές ξεχωριστά από την ιταλική υπόθεση.



νεςσ φορ γρεεψε

συνωνυμο του θετω

καταστημα orchestra κοζανη

Σύμφωνα με αυτή το περιστατικό συνέβη στις τρεις τα ξημερώματα, όταν το δεξαμενόπλοιο M/T SOLA TS είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία φόρτωσης στο λιμάνι Sture της Νορβηγίας κι ενώ βρισκόταν εν πλω. Η εταιρεία αναφέρει ότι κατά τη στιγμή της σύγκρουσης, το M/T SOLA TS ήταν προσδεμένο με ρυμουλκό και βρισκόταν υπό την καθοδήγηση / έλεγχο τοπικού πιλότου-πλοηγού.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

γυναικεια ταγιερ κοστουμια

συνωνυμο του θετω

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το δεξαμενόπλοιο είχε περιορισμένης έκτασης υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός μέλους του πληρώματος, ούτε και ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Σημειώνεται ακόμα ότι αναφέρθηκαν ζημιές στο σκάφος του Νορβηγικού Ναυτικού.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

«Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν η διαχειρίστρια εταιρεία εστίασε τις προσπάθειές της προς την κατεύθυνση της ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων στο περιστατικό κι εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς όλα τα μέλη του πληρώματος του Νορβηγικού πολεμικού πλοίου».


Προς το παρόν το M/T SOLA TS βρίσκεται πλησίον του σημείου του ατυχήματος και είναι προγραμματισμένο να κατευθυνθεί για ελλιμενισμό σε γειτονικό λιμένα, με χρήση δικής του ισχύος, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες τεχνικές επιθεωρήσεις και να συνεχίσει το ταξίδι του.


Η διαχειρίστρια εταιρεία ενεργοποίησε αμέσως τις διαδικασίες έκτακτης ανάγκης και βρίσκεται σε διαρκή επαφή τόσο με τον Καπετάνιο του M/T SOLA TS όσο και με τις αρμόδιες τοπικές αρχές, ενώ θα συνδράμει με όλα τα πρόσφορα μέσα τις αρχές στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτίων του συγκεκριμένου περιστατικού.



συνωνυμο του θετω

μήκος και πλάτος

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html
μελανια εκτυπωτη καλλιθεα
μήκος και πλάτος

Στο πλαίσιο αυτό, όπως είπε, θα εστιάσει στην ενίσχυση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για να γίνονται έλεγχοι στην αγορά.


17272722


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Η νέα υπουργός τόνισε ότι το μέτωπο του ασφαλιστικού έκλεισε με την πρώτη αξιολόγηση ενώ υπογράμμισε ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης στην προσεχή διαπραγμάτευση με τους θεσμούς «είναι η ανάκτηση βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και των συλλογικών διαπραγματεύσεων».


17272569


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)



μήκος και πλάτος
α δημοτικού βιβλίο γλώσσας

ατροφικο παγκρεας

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
ατροφικο παγκρεας
ατροφικο παγκρεας

Σημειώνεται πως οι ΗΠΑ άσκησαν βέτο στο σχέδιο ψηφίσματος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Τα υπόλοιπα 14 κράτη μέλη του ΣΑ ψήφισαν υπέρ του σχεδίου. Την ψηφοφορία είχε ζητήσει η Αίγυπτος.


σακχάρου νηστείας

«Τώρα, θεού θέλοντος, θα προωθήσουμε το ψήφισμα στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών», τόνισε ο Ερντογάν σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο του Τζιμπουτί, Ισμαήλ Ομάρ Γκελέ.


«Η υποστήριξη των 2/3 στη Γενική Συνέλευση θα σημαίνει όντως την ανάκληση της απόφασης που πάρθηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας», σημείωσε.


Το βράδυ της Δευτέρας και μετά το βέτο των ΗΠΑ, ο Ερντογάν μίλησε τηλεφωνικά, για το ζήτημα, με την Τερέζα Μέι και συμφώνησαν ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταβάλει «έντονες προσπάθειες» προκειμένου να επιλυθεί το θέμα με την Ιερουσαλήμ, όπως είχε γίνει γνωστό από πηγές της τουρκικής προεδρίας.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

Συμφώνησαν, επίσης, ότι οποιαδήποτε νέα εστία έντασης που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ειρηνευτική διαδικασία στην περιοχή πρέπει να αποφευχθεί



στοιχημα οπαπ λαιβ

αξιοπιστια παπιων

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
εξισωσεις στ δημοτικου προσθεση

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για αυτούς που θα επιλέξουν να έχουν σηκωμένα ρολά την Κυριακή 4/11, είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) ανακοίνωσε ότι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στον νομό είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.


αξιοπιστια παπιων

Έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία για φθηνότερες αγοράς και στους εμπόρους ελπίδα για αύξηση του τζίρου τους.


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


αξιοπιστια παπιων


πλακακια μπανιου ξανθη
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

φερτε πισω τα κλεμμενα μαριω στιχοι

τσιζκεικ φερερο
φερτε πισω τα κλεμμενα μαριω στιχοι

Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε από τον συρμό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς έγινε το περιστατικό.


Όπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο αθηναϊκό πρακτορείο, η γυναίκα είναι εν ζωή ενώ εγκλωβίστηκαν από το συρμό τα κάτω άκρα της.



Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση #απεγκλωβισμού #τραυματισμένου #ατόμου πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ στην Κηφισιά Αττικής.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

φερτε πισω τα κλεμμενα μαριω στιχοι
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 18 Απριλίου 2017


νυχτολουλουδο μυρωδια
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

ζινι πουκαμισα

ζινι πουκαμισα

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση προτεραιότητας και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, την σοβαρότητα του τραυματισμού τους.


Σημειώνεται, ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την τροχονομική αστυνόμευση και αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, βεβαιώθηκαν 27.023 παραβάσεις από τις οποίες 897 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.


Ενδεικτικά βεβαιώθηκαν:


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

ζινι πουκαμισα

•638 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 76 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html

προιοντα καθαρισμου κολπου

•2.416 παραβάσεις ορίου ταχύτητας


•469 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη


•1.222 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου


•711 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας


•1.439 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους



οι μεγαλυτεροι φιλοσοφοι

γιορτινο μακιγιαζ 2015

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html
ονοματα επιτυχοντων πανελληνιων 2017 καβαλας
γιορτινο μακιγιαζ 2015

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The New York Times οι αρχές υποπτεύονται ότι η κλοπή εντόμων ήταν δουλειά εκ των έσω, επειδή οι μόνοι άνθρωποι που θα μπορούσαν λογικά να κλέψουν χιλιάδες έντομα, πιθανώς, ήδη δουλεύουν με χιλιάδες έντομα.


Στα αρχεία του συστήματος παρακολούθησης, οι δράστες εμφανίζονται να ξεγλιστρούν από το Μουσείο με πλαστικά δοχεία που περιείχαν όλα τα είδη σπάνιων εντόμων, από γιγαντιαία αφρικανικά αλογάκια της Παναγίας μέχρι κατσαρίδες που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.


γυναικολογοι πεο

Έκλεψαν περίπου 7.000 έντομα, ή περίπου το 80% με 90% της συλλογής του Insectarium του Μουσείου, συμπεριλαμβανομένης μιας αμμώδους αράχνης με έξι μάτια, που είναι από τις πιο δηλητηριώδεις στον κόσμο.


Σε δήλωσή της, η αστυνομική αρχή της Φιλαδέλφειας αναφέρει ότι τρεις νυν ή πρώην υπάλληλοι θεωρούνται ύποπτοι, αν και δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις. Η αστυνομία θα κάνει έρευνες στα σπίτια τους, αλλά είναι δύσκολο το έργο εντοπισμού των εντόμων.


«Είναι εξαιρετικά εύκολο να κρυφτούν» δήλωσε στους Times ο Τζον Κέιμπριτζ, διευθυντής του Insectarium και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως τα έντομα εκλάπησαν με σκοπό τη μεταπώληση. Το συγκεκριμένο τμήμα του Μουσείου είναι πλέον εν μέρει κλειστό μέχρι τον Νοέμβριο και έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στο GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα για εργασίες ανακαίνισης και αντικατάστασης ορισμένων εντόμων.





γιορτινο μακιγιαζ 2015
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

ευχες για δευτερο γαμο

νυχι στο μικρο δαχτυλο
ευχες για δευτερο γαμο
ευχες για δευτερο γαμο

Μιλώντας στην εκπομπή Ιστορίες του ΣΚΑΙ απάντησε για το αν πιστεύει πως η Ευρώπη θα διαλυθεί αλλά και για το αν η Αμερική σκοπεύει να αλλάξει στάση προς την Ευρώπη, μετά την εκλογή Τραμπ.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

Συγκεκριμένα, σε σχέση με την ευρωζώνη, ο Μάλοχ απαντά πως ο επόμενος χρόνος θα είναι χρόνος αποφάσεων.


«Το εάν η ευρωζώνη θα επιβιώσει, νομίζω αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα. Είχαμε την έξοδο της Βρετανίας, θα γίνουν εκλογές σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, οπότε το εάν θα αντέξει η Ευρωζώνη είναι κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στην επόμενη χρονιά, ή στον επόμενο ενάμισι χρόνο»


Ως προς την Ελλάδα, ο υποψήφιος πρεσβευτής, θεωρεί πως η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο χείλος του γκρεμού και συμπληρώνει ότι «η Ελλάδα από μόνη της θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το Ευρώ».


φανταστικο

«Το ενδιαφέρον στοιχείο αφορά την Ελλάδα, γιατί αυτή είναι ξανά στο χείλος του γκρεμού. Είναι σαν να έχουμε ξαναδεί το έργο. Σαν να μην τελειώνει ποτέ. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά, πρέπει να πω, οι πιθανότητες είναι ισχυρότερες ότι η Ελλάδα από μόνη της θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το Ευρώ»


Ο Τεντ Μάλοχ επιβεβαιώνει μάλιστα και την διαφοροποίηση της πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, σε σχέση με την Ευρώπη. Θυμίζει άλλωστε ότι και ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ταχθεί υπέρ του Brexit.


«Υπό την διακυβέρνηση του Τραμπ, θα υπάρχουν κάποιες διαφορετικές συμπεριφορές απέναντι σε πολυμερείς θεσμούς και ειδικά σε υπερεθνικούς Οργανισμούς. Επομένως, η σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση οπωσδήποτε θα είναι διαφορετική. Προφανώς, ο ίδιος ο Πρόεδρος Τραμπ, προτίμησε το Brexit, επομένως δεν υπονοεί ότι είναι σωστό ή ότι το ίδιο ισχύει για όλα. Θα θέλαμε να δούμε όσο το δυνατό περισσότερα κράτη στην Ευρώπη να παίρνουν δημοκρατικές αποφάσεις για τα ίδια».


θανατικη ποινη μεξικο

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html
λεωφορεια λεμεσος παφος
θανατικη ποινη μεξικο
θανατικη ποινη μεξικο

Γεννήθηκε στη Γέννα Μονοφατσίου, αλλά καταγόταν από μεγάλη ανωγειανή οικογένεια και ήταν παντρεμένος με τη γιατρό Χριστίνα Γιαννακοπούλου.


Ο Σταύρος Βρέντζος μεγάλωσε ως μέλος μίας φτωχής κτηνοτροφικής οικογένειας, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει. Έγινε στρατιωτικός γιατρός και κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για μία τετραετία - επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη.


1147725


(Πηγή: ΑΠΕ / ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)



ξενοδοχειο λιθος σιφνος
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

περιστα ναυπακτιας

καράτζιος λάρισα
περιστα ναυπακτιας

Η φρεγάτα KNM Helge Ingstad, μία από τις πέντε του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, κινείτο στα φιόρδ δυτικά της Νορβηγίας για εκπαίδευση πλοήγησης, προτού συγκρουστεί με το 250 μέτρων τάνκερ Sola TS, με σημαία Μάλτας. Στη φρεγάτα προκλήθηκε μια μεγάλη τρύπα στο πλαϊνό τμήμα, από την οποία σημειώθηκε εισροή υδάτων.


Το στρατιωτικό πλήρωμα μετέφερε το πλοίο σε ξέρα προκειμένου να μην βυθιστεί και έδειχνε σχετικά αλώβητο. Ωστόσο, οι προσπάθειες διάσωσης του πλοίου πήγαν εντελώς λάθος, αφού τα συρματόσχοινα με τα οποία το έδεσαν για να παραμείνει στη θέση του, έσπασαν.


Το μόνο που παραμένει πλέον πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας είναι η κορυφή της φρεγάτας, οι κεραίες και το ραντάρ. Τα τοπικά μέσα, ωστόσο, ερευνούν πώς ένα πλοίο που έχει σχεδιαστεί για πόλεμο, απέτυχε να αποφύγει ένα τάνκερ 150.000 τόνων που κινείτο αργά.


ανοικτο πανεπιστημιο σερρων

περιστα ναυπακτιας

Το Πολεμικό Ναυτικό τηρεί σιγή ιχθύος για το συμβάν, από το οποίο τραυματίστηκαν οκτώ μέλη του πληρώματος. Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει κοινή έρευνα από τις νορβηγικές και τις μαλτέζικες αρχές, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

Παρόμοιες περιπτώσεις με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τα τελευταία δύο χρόνια, κατέδειξαν λάθη, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, σύμφωνα με τον Alex Pape, εκδότη του Jane's Fighting Ships – που δημοσιεύει όλα τα δεδομένα των πολεμικών πλοίων σε όλο τον κόσμο. Ο ίδιος επισημαίνει, πάντως ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε υποθέσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση.


Οι προσπάθειες διάσωσης, ωστόσο, εγείρουν ερωτηματικά. Όπως καταδεικνύει ο Jan Vindenes, γενικός διευθυντής της Sotra Anchor & Chain, τα προϊόντα της οποίας χρησιμοποιούνται ευρέως στις διασώσεις πλοίων – μεταξύ αυτών και του Costa Concordia - έπρεπε να χρησιμοποιηθούν αλυσίδες για την πρόσδεση του πλοίου αντί για συρματόσχοινα, οι οποίες είναι πιο ανθεκτικές.



https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html

τουρτα ριγκατονι μπαρμπαριγου

τηγανιτες γλυκες αργυρω
τουρτα ριγκατονι μπαρμπαριγου

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Ποταμιού:


"Οι μέρες που έρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές που ζήσαμε. Η κυβέρνηση αντί να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να βάλει κανόνες σε ένα τοπίο που το παλιό πολιτικό σύστημα κρατούσε σε σκόπιμη “εκκρεμότητα” από το 1989, για να βρίσκεται μονίμως σε “νταραβέρι”, επέλεξε να δημιουργήσει το δικό της καθεστώς.


Μπορεί να ισχυριστεί κάποιος στα σοβαρά ότι το νέο τοπίο διασφαλίζει την πληρέστερη ενημέρωση και την πολυφωνία κι ότι μπαίνει τέλος στη διαπλοκή; Όλα τα στοιχεία δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.


• Ο τηλεθεατής αντί για 7 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, θα έχει να επιλέξει 4. Θα εξηγήσει κάποιος από τους πανηγυρίζοντες υπουργούς με ποιο τρόπο, το μαύρο σε Alpha, Star, ΜEGA, E, βοηθάει στον πλουραλισμό και την αντικειμενικότητα; Η αριστερά που υποτίθεται πως είναι κατά των μονοπωλίων, δημιουργεί ολιγοπώλιο στην ενημέρωση, “καθαρίζει” τους ανταγωνιστές και καθιστά πανίσχυρους 4 καναλάρχες.


τουρτα ριγκατονι μπαρμπαριγου

• Πώς αντιμετωπίζεται η διαπλοκή όταν η μία από τις τέσσερις άδειες δίνεται σε φιλοκυβερνητικό επιχειρηματία που η βασική του δραστηριότητα είναι η ανάληψη δημόσιων έργων και καταγγέλλεται μάλιστα από τον κυβερνητικό εταίρο κ. Καμμένο για διοχέτευση μαύρου χρήματος σε site; Aν αυτό δεν είναι αντικατάσταση της παλιάς διαπλοκής με νέα, τι είναι;


• Πώς μπορεί να γίνεται λόγος για εξυγίανση στο χώρο της ενημέρωσης όταν το βασικό κριτήριο είναι ποιος έχει το πιο παχύ πορτοφόλι και μπορεί να το χρησιμοποιεί για να ελέγχει την ενημέρωση και πιθανόν να ενισχύει δραστηριότητές του σε άλλους τομείς;


• Τι θα γίνει με τους χιλιάδες εργαζόμενους στα κανάλια που θα πέσει μαύρο; Θα ανέβουν και γι' αυτούς στα κάγκελα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού; Ήδη κάποιοι δεν κρύβουν τη χαρά τους που θα πέσει μαύρο σε κανάλια, όχι επειδή δεν τηρούσαν τους νόμους, αλλά επειδή δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγαν οι δημοσιογράφοι τους.


• O κ. Σαββίδης ομολόγησε ότι λειτούργησε ως “λαγός” για να ανέβει το τίμημα. Για ποιο λόγο δέχθηκε να προσφέρει τέτοια υπηρεσία στην κυβέρνηση και να μείνει έγκλειστος επί 3 μέρες; Επειδή πιστεύει στην πολιτική της και θέλει να βοηθήσει στην εξυγίανση της ενημέρωσης;


• Τι θα γίνει με τις θεματικές και τις περιφερειακές άδειες; Πόσες θα δοθούν και με ποιες διαδικασίες;


• Μην γελιόμαστε. Αν είχε τη δυνατότητα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η “ενημέρωση” θα γινόταν μόνο από τα κρατικά και τα κομματικά μέσα. Για τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο αυτά κάνουν αντικειμενική ενημέρωση. Οι άλλοι κάνουν προπαγάνδα.


Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το τίμημα των 246 εκατομμυρίων, το οποίο θα καταβληθεί σε 3 δόσεις για άδειες 10 χρόνων. Δεν υπολογίζει όμως πόσα χρήματα θα μπορούσε να εισπράξει αν η προκήρυξη γινόταν για 10 άδειες όπως πρότεινε το Ποτάμι.


Με την πρόταση αυτή και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού από το ΕΣΡ, θα εξασφαλιζόταν η πολυφωνία, θα έμπαιναν περισσότερα χρήματα στα ταμεία (αυτός που δίνει 61 εκατομμύρια και δεν παίρνει άδεια, προφανώς θα έβαζε το χέρι στην τσέπη για να δώσει 25-30 για να πάρει) και θα δημιουργούνταν νέες θέσεις εργασίας.


Επίσης ο μεγαλύτερος κύκλος εργασιών που θα δημιουργούνταν θα έφερνε πολύ περισσότερα έσοδα από φόρους και φυσικά πολύ μεγαλύτερα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές. Αλλά η κυβέρνηση δεν είχε σκοπό να επιβάλει κανόνες. Να στήσει το δικό της σύστημα θέλει.


Τώρα θα περιμένουμε τις δικαστικές αποφάσεις για παραβίαση του Συντάγματος, η νέα διαπλοκή παίρνει θέσεις, ο πλουραλισμός περιορίζεται, χιλιάδες εργαζόμενοι δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Ο κ. Τσίπρας προέβη στην αναμενόμενη κίνηση: να εμφανιστεί ως ο νέος Ρομπέν των δασών που τα παίρνει από τους πλούσιους για να τα δώσει στους φτωχούς. Πόσο προβλέψιμος! Όλα για την επικοινωνία.


Ο βαρετός ρόλος, να εμφανίζεται με φιλολαϊκό προφίλ τη στιγμή που οι πολίτες δεν ξέρουν ποιο φόρο να πρωτοπληρώσουν κι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι, παρά τις κυβερνητικές διαψεύσεις, βλέπουν τις μειώσεις στο λογαριασμό τους. Τη στιγμή που 2.000 εργαζόμενοι στην τηλεόραση (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί κλπ) και οι οικογένειες τους, αγωνιούν για το αύριο κι ετοιμάζονται σε 87 μέρες να περάσουν στην ανεργία. Έχουν διαφορετικό στομάχι από τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ; Οι καθαρίστριες στα κανάλια που θα ρίξουν μαύρο, ανήκουν σε άλλη τάξη από εκείνες του υπουργείου Οικονομικών;


Το μαύρο που ρίχνει η κυβέρνηση σε κανάλια που τηρούν τους νόμους, κάνει μαύρες και τις ζωές ανθρώπων. Κάνει ακόμη πιο γκρίζο το τοπίο στην ενημέρωση και προοιωνίζεται τις πιο μαύρες ημέρες διαπλοκής. Το 2016 θα καταγραφεί στην Ιστορία ως μαύρο έτος για την ενημέρωση".



τα εις εαυτόν
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

Wednesday, January 30, 2019

κατι κουρασμενα παλικαρια imdb

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html
χιου αθηνα
κατι κουρασμενα παλικαρια imdb
Συναγερμός στο Ρέθυμνο: Βρέθηκαν σε σπίτι πολεμικά όπλα

Πολεμικά και κυνηγετικά όπλα, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα είχε 52χρονος στο Ρέθυμνο.


μαυρο ρυζι σκρουτζ

Μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων στήθηκε το πρωί της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου ώστε να γίνει έρευνα στο σπίτι του 52χρονου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Έπειτα από ενδελεχή έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

κατι κουρασμενα παλικαρια imdb

πολεμικό όπλο (τυφέκιο),
2 κυνηγετικά όπλα,
130 φύσιγγα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και κροτίδες

Πλέον ο 52χρονος είναι κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών παιχνιδιών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις του νόμου περί ζωοκλοπής, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


χριστοδουλοπουλος live

χριστοδουλοπουλος live

Το πιο σοβαρό δυστύχημα με τους περισσότερους νεκρούς ήταν η έκρηξη μιας φιάλης αερίου από την οποία σκοτώθηκαν 8 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 47 στην πόλη αυτή που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Βολιβίας.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

Οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν σοβαρά διακομίσθηκαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα στην Λα Πας, διευκρίνισε υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας.


Η κυβέρνηση της Βολιβίας υπολογίζει σε περίπου 400.000 αυτούς που θα επισκεφθούν την Ορούρο, την πόλη αυτή που έχει περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκους, για το διάσημο καρναβάλι της, που είναι το μεγαλύτερο θρησκευτικό και φολκλορικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στη χώρα.


χριστοδουλοπουλος live


ατακτως ερριμμένα ετυμολογια
δυσκολα προβληματα γ δημοτικου

παραγραφος α γυμν ασκησεις

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html
παραγραφος α γυμν ασκησεις
Σίνδος: Τρεις Πακιστανοί κρατούσαν παράνομα σε υπόγειο 16 ομοεθνείς τους

Τρεις υπήκοοι Πακιστάν συνελήφθησαν, το απόγευμα του Σαββάτου (11/3) καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, κρατούσαν παρά τη θέλησή τους 16 αλλοδαπούς σε υπόγειο νεοανεγειρόμενης οικοδομής στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.


Οι δράστες, αφού αφαίρεσαν με χρήση βίας από τους παθόντες χρήματα και κινητά τηλέφωνα, απαιτούσαν εκβιαστικά να τους καταβληθούν χρηματικά ποσά είτε από τους ίδιους είτε από συγγενικά τους πρόσωπα προκειμένου να τους απελευθερώσουν


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η άμεση κινητοποίηση Αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των τριών αλλοδαπών που εμπλέκονται στην υπόθεση της παράνομης κατακράτησης ομοεθνών τους.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 22 ετών κι έναν 44χρονο άντρα, σε βάρος των οποίων - όπως και δύο ακόμα συνεργών τους - σχηματίστηκε δικογραφία για Σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης-Συμμορία, Αρπαγή, Ληστεία, Εκβίαση και Παράνομη προώθηση με κίνδυνο ζωής.

Ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, χθες το απόγευμα περιοχή της Σίνδου, εντοπίστηκαν δεκαέξι υπήκοοι Πακιστάν σε υπόγειο όπου κρατούνταν παρά τη θέλησή τους. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν οι τρείς δράστες.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δεκαέξι άντρες κρατούνταν παράνομα, μέχρι οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα να παραδώσουν χρηματικά ποσά προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι, ενώ όλοι τους είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα και η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό εμπλεκομένων στην υπόθεση συνεργών τους.



παραγραφος α γυμν ασκησεις
δυσκοιλιοτητα και βρεφος
καλε μου αγγελε στιχοι

ηγειτο κλιση

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html
μουντο ξανθο

Όπως αναφέρει η οργάνωση σε σχετική ανακοίνωσή της, η συγκεκριμένη απόφαση «στερείται ειδικής και ορισμένης εξουσιοδότησης για την έκδοσή της, δεν έχει επαρκή αιτιολογία ως προς τη λήψη του ως άνω μέτρου που περιορίζει την ελευθερία μετακίνησης όλων των αιτούντων διεθνή προστασία, προσβάλλει την αρχή της αναλογικότητας».


«Είναι επίσης αντίθετη και με την Οδηγία σχετικά με τις ελάχιστες συνθήκες υποδοχής αιτούντων άσυλο» που παρέχει δυνατότητα επιβολής περιορισμών κυκλοφορίας, αλλά μόνο για λόγους δημοσίου συμφέροντος, δημοσίας τάξης ή ταχείας και αποτελεσματικής εξέτασης της αίτησης, λόγοι που κατά το ΕΣΠ «δεν συντρέχουν στη συγκεκριμένη περίπτωση».


Τέλος, σημειώνει ότι ο περιορισμός στα νησιά «θίγει όλα τα δικαιώματα επαρκών συνθηκών φιλοξενίας, εκπαίδευσης, ειδικών συνθηκών μεταχείρισης ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και λοιπών δικαιωμάτων».


Αντίστοιχη αίτηση ακύρωσης έχουν καταθέσει και οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Μυτιλήνης, της Χίου, της Σάμου και της Κω και σύμφωνα με πληροφορίες η πιθανή πρώτη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 5 Δεκεμβρίου.



ηγειτο κλιση
ηγειτο κλιση
θεόφιλος σημαιοφορίδης
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html

δερματινη μπλε μποτακι

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html
θεατρο καρεζη εισιτηρια

Στη διαμαρτυρία βρέθηκαν τόσο η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ολοι μαζί, για την Πάτρα», Βίβιαν Σαμούρη, και εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία".


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του tempo24 μετά τη διαμαρτυρία που έγινε από την κυρία Σαμούρη στο Δημοτικό Συμβούλιο τελικά το αίτημα έγινε δεκτό και άρχισε στις 4.30 μ. μ.


trfiger


υλικα κοσμηματος θεσσαλονικη

18280802 1853608881560048 807119751 n


δερματινη μπλε μποτακι

δερματινη μπλε μποτακι

18280147 1853609054893364 851547971 n


μπίλι χέιζ

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
μπίλι χέιζ

Ο Μάικ Στράτον, διευθυντής του Wellcome Sanger Institute, περιέγραψε τον καθηγητή που πέθανε την Τρίτη ως έναν "σπουδαίο άνθρωπο των επιστημών, έναν διορατικό ηγέτη".


αστυνομικο τμημα παλαιου φαληρου αξιωματικος υπηρεσιας

Ο Τζον Σάλστον βραβεύτηκε το 2002 με το Νόμπελ Ιατρικής μαζί με τους συναδέλφους του Βρετανό Σίντνεϊ Μπρένερ και Αμερικανό Ρόμπερτ Χόρβιτς για "τις μείζονες ανακαλύψεις τους για τη γενετική ρύθμιση της ανάπτυξης των οργάνων και του προγραμματισμένου θανάτου των κυττάρων".


μπίλι χέιζ

Οι ανακαλύψεις τους συνέβαλαν καίρια στις μελέτες για την κατανόηση του καρκίνου.


δυσλεξια και αριθμητικη

Ωστόσο ο Σάλστον ήταν ίσως περισσότερο γνωστός για τον βασικό ρόλο της Βρετανίας σε ένα διεθνές πρόγραμμα για τη χαρτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος και για τις πιέσεις που είχε ασκήσει ώστε αυτά τα δεδομένα να ανήκουν στη δημόσια σφαίρα.


Ο Σάλστον ίδρυσε το ινστιτούτο Sanger, κοντά στο Κέμπριτζ, το 1992 και το διηύθυνε μέχρι το 2000. Σήμερα, το κέντρο αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα παγκοσμίως στην έρευνα για το ανθρώπινο γονιδίωμα.



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

εικονικο χρηματιστηριο

Η αποστολή θα αφορά την κατασκευή του πρώτου διαστημικού τηλεσκοπίου, το οποίο θα εξειδικευθεί στην ανίχνευση και μελέτη της ατμόσφαιρας γύρω από εξωπλανήτες.


βιβλια εκμαθησης ελληνικης γλωσσας για αλλοδαπους

Το ARIEL (Atmospheric Remote-sensing Infrared Exoplanet Large-survey), που είναι η τέταρτη μεσαίου μεγέθους αποστολή, η οποία εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Cosmic Vision» (Κοσμικό Όραμα) της ESA, αναμένεται να είναι έτοιμο προς εκτόξευση κατά πάσα πιθανότητα στα μέσα του 2028.


ηλεκτρικα ψαλιδια σιδηρου

Στη σύσκεψη της Επιτροπής Επιστημονικού Προγράμματος της ESA, στο Παρίσι την Τρίτη, το ARIEL επικράτησε έναντι δύο άλλων ανταγωνιστικών προτάσεων: ενός τηλεσκοπίου ακτίνων-Χ (Xipe) και ενός δορυφόρου μελέτης του πλάσματος των σωματιδίων υψηλής ενέργειας γύρω από τη Γη (Thor).


Μέσα στην επόμενη διετία θα προσδιορισθούν οι ακριβείς τεχνικές προδιαγραφές του νέου ευρωπαϊκού τηλεσκοπίου, που θα έχει κόστος περίπου 450 εκατ. ευρώ και θα τοποθετηθεί στο λεγόμενο «σημείο Λαγκράνζ 2» μεταξύ Γης και Ήλιου, σε απόσταση 1,5 εκατ. χιλιομέτρων από τον πλανήτη μας. Θα έχει βάρος περίπου 1,3 τόνων και η διάρκεια της αποστολής του προβλέπεται τετραετής.


«Το ARIEL μπορεί πραγματικά να μας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα από τι είναι φτιαγμένοι οι εξωπλανήτες, πώς σχηματίζονται και πώς εξελίσσονται» δήλωσε η επικεφαλής της νέας αποστολής, η ιταλικής καταγωγής καθηγήτρια πλανητικής επιστήμης Τζιοβάνα Τινέτι του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL).


Το, διαμέτρου ενός μέτρου, κάτοπτρο και ο φασματογράφος του τηλεσκοπίου θα καταγράφουν τις παραμικρές αλλαγές στο ορατό και υπέρυθρο φως, το οποίο θα διαπερνά τα ατμοσφαιρικά αέρια που περιβάλλουν τους εξωπλανήτες, αποκαλύπτοντας έτσι τη χημική σύνθεσή τους. Τα όργανα του ARIEL θα μπορούν να μετρήσουν τις χημικές μεταβολές τόσο στα διάφορα στρώματα της ατμόσφαιρας, όσο και στην επιφάνεια ενός πλανήτη, κάτι που θα οδηγήσει και σε καλύτερες εκτιμήσεις για τη θερμοκρασία του.


Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό θα δώσουν πολύτιμες ενδείξεις στους επιστήμονες κατά πόσο ένας εξωπλανήτης διαθέτει συνθήκες φιλόξενες για ζωή και μοιάζει με τη Γη. Το ARIEL αναμένεται να μελετήσει πάνω από 1.000 ήδη γνωστούς εξωπλανήτες.



εικονικο χρηματιστηριο
εικονικο χρηματιστηριο
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html

φωτισμος βικιπαιδεια

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html
πιασιματα στη πλατη
φωτισμος βικιπαιδεια

Σε κοινή δήλωση, που εκδόθηκε από τις 21 χώρες του φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) μετά τη συνάντησή τους στο Βιετνάμ, καθίσταται φανερή η επιρροή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα ξαναγράψει εμπορικές συμφωνίες τις οποίες θεωρεί μη ευνοϊκές για τις Ηνωμένες Πολιτείες.


«Θα εργαστούμε μαζί για να έχουν περισσότεροι πρόσβαση στο εμπόριο, για να υποστηρίξουμε βελτιωμένες ευκαιρίες πρόσβασης στην αγορά και για να αντιμετωπίσουμε αθέμιτες εμπορικές πρακτικές», αναφέρεται στην κοινή δήλωση.


«Καλούμε επειγόντως να καταργηθούν επιδοτήσεις που στρεβλώνουν την αγορά και άλλοι τύποι στήριξης από κυβερνήσεις και σχετικές οντότητες», σημειώνεται.


φωτισμος βικιπαιδεια


χαρα της δημιουργιας πασχαλινες λαμπαδες
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_124.html

βιβλια του ενωχ

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
βιβλια του ενωχ

Στο πρώτο ημίχρονο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από τον Αστέρα, που δεν μπορούσε και πάλι να δημιουργήσει φάσεις, έχοντας προβλήματα και αμυντικά, που εκμεταλλεύτηκε ο Δικέφαλος σκοράροντας δύο γκολ.


2596343
(Το 1-0 από κοντά ο Κουλούρης - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Πρωταγωνιστής ο Ευθύμης Κουλούρης, που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα αντί του Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης και μέσα σε δύο λεπτά (22 και 24) σκόραρε από ενέργειες του Ροντρίγκες, με το δεύτερο γκολ να είναι εξαιρετικό.


ηρακλησ πουαρο ταινιεσ

βιβλια του ενωχ

2596461
("Αποκάλυψη Κουλούρη" με δύο γκολ - (Πηγή: EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


ορέστης τζιόβας σχεση 2014

Ο Αστέρας είχε μια φάση μόνο με κεφαλιά του Τσουκαλά και στο 45 ο Αρετόπουλος έβγαλε 2η κίτρινη κάρτα στον Μπέρτο (σε μαρκάρισμα στον αέρα βρήκε τον αντίπαλό του με τις τάπες), με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται.


2596476
(Πηγή: EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια ο ΠΑΟΚ επέλεξε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και ο Αστέρας έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια και ξανμπήκε στο ματς στο 62, επίσης με ένα πέναλτυ αμφισβητούμενο (μαρκάρισμα του Βαρέλα στον Ιγκλέσιας), που μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωαννίδης.


2596531
(Πηγή: EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


Ο ΠΑΟΚ κατάλαβε ότι έπρεπε να πιέσει για το 3ο γκολ, κάνοντας και άλλες ευκαιρίες (με κορυφαία το δοκάρι του Ροντρίγκες σε σουτ εκτός περιοχής) με τον Αστέρα απλά να αναζητά κάποια στημένα, αλλά δίχως να φτάσει ξανά κοντά στο 2-2.


2596418
(Πηγή: EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


Ο ΠΑΟΚ μαζί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Πλατανιά έχουν από 2 νίκες στο πρωτάθλημα, όμως ο Δικέφαλος έχει 3 (αντί 6) βαθμούς με την τιμωρία του -3, που ξεκίνησε (λόγω της μη προσέλευσης στον περυσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους). Ο Αστέρας έμεινε δίχως βαθμό.


Η 5η αγωνιστική


Σάββατο 24/9
ΠΑΣ-Πλατανιάς (16.00)
Πανιώνιος-Βέροια (18.15)
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (20.30)


Κυριακή 25/9
ΠΑΟΚ-Ξάνθη (16.00)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρ. (18.15)
Λεβαδειακός-Κέρκυρα (18.15)
Λάρισα-Ολυμπιακός (20.30)


Δευτέρα 26/9
ΑΕΚ-Ηρακλής (19.30)



γνωριμια με το θεατρο

Όταν ένα ευάλωτο παιδί δεν εκτίθεται έγκαιρα στο σπίτι του ή στις παρέες του σε μικροοργανισμούς, ώστε να δυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημά του, αυτό μπορεί να θέσει σε κίνηση μια αλυσίδα αρνητικών βιολογικών αντιδράσεων, με πιθανή κατάληξη την εμφάνιση λευχαιμίας.


Χωρίς επαρκή ανοσία, σύμφωνα με τη μελέτη, σε ένα παιδί που απλώς κολλά τον ιό της εποχικής γρίπης, το δυσλειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημά του είναι δυνατό να κάνει υπερπαραγωγή λευκών κυττάρων, κάτι που ευνοεί την εκδήλωση παιδικού καρκίνου.


γνωριμια με το θεατρο

Ο καθηγητής Μελ Γκρέηβς του Ινστιτούτου Ερευνών για τον Καρκίνο του Λονδίνου, ο οποίος έκανε τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα καρκίνου "Nature Review Cancer", σύμφωνα με το BBC και το New Scientist, αξιολόγησε 30 χρόνια έως τώρα ερευνών για να καταλήξει σε αυτό που αποκάλεσε «παράδοξο της προόδου στις σύγχρονες κοινωνίες», δηλαδή οι πρόοδοι στην καθαριότητα να ευνοούν την εκδήλωση καρκίνου.


Η μελέτη δημιουργεί ελπίδες ότι, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, η Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία (ΟΛΛ) είναι δυνατό να γίνει μια πάθηση που θα μπορεί να προληφθεί σε μεγάλο βαθμό στο μέλλον. Η επαφή με άλλα παιδιά από όσο γίνεται μικρότερη ηλικία, ο θηλασμός, το παιγνίδι στο ύπαιθρο και η αποφυγή υπερβολικής οικιακής καθαριότητας είναι ανάμεσα στα προτεινόμενα μέτρα πρόληψης.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html



γνωριμια με το θεατρο
επιχειρηματα εκτορα
μυδια σαγανακι ευκολη συνταγη
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

endless love στιχοι

χρηστος τσαμπας
Κανένα ίχνος από την 37χρονη έγκυο: Πού επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού αλλά και εθελοντών για τον εντοπισμό της 37χρονης εγκύου από τη Βουλγαρία που αγνοείται από τις 2 Μαΐου.


Παρά την εκτεταμένη έρευνα που έγινε τη Δευτέρα (15/5) σε φαράγγια, σε δεξαμενές και πηγάδια, σε δύσβατα σημεία, σε βράχια κοντά στη θάλασσα, δεν βρέθηκε το παραμικρό…




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης επικεντρώνονται στα νότια του Ρεθύμνου καθώς έγιναν αναφορές εμφάνισης της 37χρονης και του 45χρονου από το Ρέθυμνο που φέρεται να είναι ο φίλος της και ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν η μητέρα και οι φίλες της αγνοούμενης γυναίκας.


endless love στιχοι

Μάλιστα, έρευνες έγιναν και στο φοινικόδασος του Πρέβελη, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι κάτοικος της περιοχής ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι είδε τον μετέπειτα αυτόχειρα και την 37χρονη να κινούνται με το αυτοκίνητο του πρώτου σε δρόμο προς τα παράλια του Αγίου Βασιλείου, αλλά και λόγω του ότι η μητέρα της Ντέσι είπε πως η κόρη της, την τελευταία φορά που μίλησαν στο τηλέφωνο γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου, της ανέφερε πως θα πήγαιναν με τον φίλο της να φάνε σε ένα «δάσος».

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και κάτοικοι της περιοχής, που βοηθούν τις αρχές δίνοντάς τους πληροφορίες για διάφορα σημεία που θα μπορούσαν να γίνουν έρευνες.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου έχει στα χέρια της και το αυτοκίνητο του 45χρονου, το οποίο θα αποσταλεί στα εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα, ενώ φυσικά οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, ελπίζοντας πως η κοπέλα θα βρεθεί καλά στην υγεία της.

Η γυναίκα είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με τη μητέρα της στη Βουλγαρία το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Αργότερα, όταν κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και έκτοτε ουδέποτε άνοιξε ξανά.

Εκείνη την ημέρα, η 37χρονη έπρεπε να πάει στη δουλειά της, σε γνωστό κατάστημα εστίασης του Ρεθύμνου, αλλά δεν πήγε. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης την αναζήτησαν στο τηλέφωνο, αλλά αυτό ήταν κλειστό. Η μητέρα της, όντας στη Βουλγαρία, την Πέμπτη 3 Μαΐου προσπάθησε να τη βρει στη δουλειά της, όμως πήρε την απάντηση ότι δεν είχε πάει τις τελευταίες δύο μέρες (είχε δουλέψει τελευταία φορά την Πρωτομαγιά). Η επίσημη καταγγελία της εξαφάνισης έγινε στις 7 Μαΐου.


Κανένα ίχνος από την 37χρονη έγκυο: Πού επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες
01
Κανένα ίχνος από την 37χρονη έγκυο: Πού επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες


















endless love στιχοι
κακόβουλη βλασφημία
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html

βασιλης μουντακης χανια

ορια υδαροτητας
βασιλης μουντακης χανια

Πιο συγκεκριμένα, το 44% των ερωτηθέντων θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο ενός πολέμου με την Τουρκία στα επόμενα χρόνια, ενώ ένα 52% εκτιμά ως απίθανο ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σύμφωνα, πάντα, με την έρευνα, σε περίπτωση πολέμου, πάντως, το 42% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι αυτός θα λήξει με νίκη της Ελλάδας.


pp


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

βασιλης μουντακης χανια

Πηγή: Public Issue


Παράλληλα, τουλάχιστον οκτώ στους δέκα πολίτες (81%) εκτιμούν πως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν χειροτερεύσει σε σχέση με πέρυσι, ενώ το 74% πιστεύει πως το μείζον πρόβλημα στις σχέσεις των δύο χωρών έγκειται στην αμφισβήτηση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

p


Πηγή: Public Issue


Ωστόσο, επτά στους δέκα ερωτηθέντες (70%) πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με την Τουρκία.


3


Πηγή: Public Issue


Εξάλλου, στην ερώτηση «Πού πιστεύετε ότι είναι πιο πιθανό να ξεσπάσει ένα “θερμό” επεισόδιο;», το 65% απαντά στο Αιγαίο, ενώ στη Θράκη απαντά το 7% και στην Κύπρο το 17%.


Όσον αφορά την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, το 64% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι μάλλον συμφωνεί με την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, από εννιά μήνες σε 12, ενώ το 31% δηλώνει ότι διαφωνεί.


ppp


Πηγή: Public Issue


Όπως προκύπτει από την έρευνα της Public Issue, το ΝΑΤΟ δεν μοιάζει να είναι και τόσο δημοφιλές, καθώς το 62% των πολιτών έχει αρνητική άποψη, έναντι 34% που εκφράζει θετική γνώμη. Μάλιστα, το 49% των ερωτηθέντων απαντά πως πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν έχει ωφεληθεί από τη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ, σε αντίθεση με το 38% που πιστεύει το αντίθετο.


9


Πηγή: Public Issue


Στον αντίποδα κινούνται οι απόψεις του κόσμου για τον Ελληνικό Στρατό και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οκτώ στους δέκα Έλληνες δηλώνουν πως εμπιστεύονται τον στρατό, ενώ ένα 17% δηλώνει ότι μάλλον δεν τον εμπιστεύεται.



σαλοπέτα εγκυμοσύνης

πως αφαιρεις το ημιμονιμο

ενοικιαζομενα σπιτια θεσσαλονικη βασιλισσης ολγας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη δήλωση, που συνυπογράφουν οι επικεφαλής των τριών ευρωκοινοβουλευτικών ομάδων, τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «Η συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της Ελλάδας και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας τερματίζει μια μακρόχρονη διαμάχη και φέρνει σταθερότητα στα Δυτικά Βαλκάνια».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

Οι Ούντο Μπούλμαν, Σκα Κέλερ και Γκάμπι Τσίμερ σημειώνουν μάλιστα ότι η συμφωνία των Πρεσπών που επικυρώθηκε από τη Βουλή της Ελλάδας και της Βόρειας Μακεδονίας, «Αποτελεί επίσης πρότυπο για την ειρηνική επίλυση των διεθνών προβλημάτων μέσω διαλόγου και αμοιβαίων συμβιβασμών. Οι πρωθυπουργοί Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας είχαν το πολιτικό θάρρος να προχωρήσουν στη συμφωνία παρά την εθνικιστική αντιπολίτευση».


πως αφαιρεις το ημιμονιμο

Στην κοινή δήλωσή τους οι τρεις ηγέτες τονίζουν ότι «για όλους αυτούς τους λόγους, υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία της Νομπελίστριας Wided Bouchamaoui για να δοθεί στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης του 2019».


πως αφαιρεις το ημιμονιμο

Παρουσιάζοντας την πρότασή της στα Σκόπια στις 18/12/2018, η Τυνήσια νομπελίστρια είχε πει ότι η συμφωνία συνιστά μοντέλο για την υπέρβαση των προβλημάτων στο μέλλον. Από την στιγμή που θα κυρωθεί, «θα αποτελεί ισχυρό μήνυμα ότι ο διάλογος είναι δυνατός» είχε τονίσει η κα Bouchamaoui.


Στην πρωτοβουλία αυτή, σημαντικό ρόλο έπαιξαν ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, και άλλοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι πολιτικοί αναμένεται να συνυπογράψουν την κοινή αυτή δήλωση για να δοθεί το εφετινό Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ.



τσουλεσ βισση στιχοι

θηλασμός λίγο γάλα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html
παπαγεωργιου νοσοκομειο δωματια
ειναι ψυχρος απεναντι μου
Τζόκερ Κλήρωση [1895]: Έτσι θα κερδίσεις τις 700.000 ευρώ

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 700.000 ευρώ θα μοιράσει απόψε το Τζόκερ μετα το τζακ ποτ που σημειώθηκε στηνπεριασμένη κλήρωση - Πώς θα «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά των αριθμών - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επόμενες κληρώσεις


Τζακ ποτ σημειώθηκε στην περασμένη κλήρωση [1984] του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε κάποια επιτυχία στην πρώτη μεγάλη κατηγορία του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι, οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της αποψινής (1/3/2018) κλήρωσης είναι οι: 13, 19, 23, 26, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 10.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_23.html

θηλασμός λίγο γάλα
opap

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία εντοπίστηκαν τέσσερις επιτυχίες που κέρδσαν από 13.475,10 ευρώ!



Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 8/032018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η «Λητώ» σκέπασε τη χώρα - Πού σημειώνονται προβλήματα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Την Τρίτη 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ




θηλασμός λίγο γάλα

κοστος νοσηλειας σε δημοσιο νοσοκομειο φεκ

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
george miller on fury road

Σύμφωνα με αρκετούς παρατηρητές, πρόκειται και για ένα προειδοποιητικό μήνυμα, δυο ημέρες πριν ανακοινωθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αν εννοεί να επιβάλει κυρώσεις στην κυβέρνηση της Ρώμης για τον κρατικό προϋπολογισμό της.


κοστος νοσηλειας σε δημοσιο νοσοκομειο φεκ

Παράλληλα, ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο δηλώνει ότι στην φάση αυτή «το όλο θέμα των κυρώσεων δεν τον ανησυχεί» και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση θα προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις».


Κύριας σημασίας, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι να διαπιστωθεί αν και πότε πρόκειται να ξεκινήσει η εν λόγω διαδικασία και αν θα αφορά την παραβίαση των κανόνων για το έλλειμμα ή για το δημόσιο χρέος.


Όπως έχει διαρρεύσει, ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ζήτησε εκ νέου από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να μπορέσουν να συναντηθούν με κύριο αντικείμενο συζήτησης την πορεία της ιταλικής οικονομίας και την στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



κοστος νοσηλειας σε δημοσιο νοσοκομειο φεκ
γενικό χημείο του κράτους υπουργειο

βιντεο για την ασφαλεια στο διαδικτυο

ότι θυμάσαι δεν πεθαίνει
βιντεο για την ασφαλεια στο διαδικτυο

Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html

Αττική


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


υποθεση ανοιχτη κοκοτας

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



βιντεο για την ασφαλεια στο διαδικτυο

υβοννη τι σημαινει

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html
λολ μπλε ουσια
χαρτοσήμανση ιδιωτικού συμφωνητικού αναγνωρισης χρεους

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί, στο κτήριο του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.


Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, βασικό στοιχείο του νομοσχεδίου που θα περιλαμβάνει το νέο σύστημα εισαγωγής, θα είναι η αναβάθμιση του λυκείου.


Είχε αναφέρει μάλιστα ότι ήδη από φέτος θα υπάρξει ελάφρυνση στον «εξεταστικό φόρτο» των μαθητών της Α' και Β' λυκείου για τις προαγωγικές εξετάσεις, ώστε «να είναι πιο ουσιαστικές».

Εξάλλου, ο κ. Γαβρόγλου είχε μιλήσει και για τη νέα εικόνα που θα έχει ο εκπαιδευτικός χάρτης από το 2019-20, αφού εκτός από το νέο λύκειο και το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, θα «κάνουν πρεμιέρα» και τα νέα πανεπιστήμια, όπως θα διαμορφωθούν μέσα από τις συνέργειες με τα ΤΕΙ.


Σημειώνεται ότι χθες έγινε γνωστή μια αλλαγή που θα ισχύσει από τις Πανελλήνιες του 2019, καθώς η εξέταση του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών δεν θα περιλαμβάνει τη μετάφραση του γνωστού κειμένου, αλλά θα γίνει προσθήκη σύγχρονου κειμένου.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_44.html

υβοννη τι σημαινει

υβοννη τι σημαινει

Η κατάργηση της μετάφρασης του διδαγμένου κειμένου, έρχεται μετά από αποδοχή σχετικής εισήγησης από το ΙΕΠ και, όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αποτροπή της αποστήθισηςαπό το βιβλίο ήταν ο βασικός παράγοντας που συντέλεσε στην αλλαγή αυτή.


Παράλληλα, οι εξεταζόμενοι θα έχουν ένα νέο, «άγνωστο συντελεστή», ένα σύγχρονο, παράλληλο κείμενο, το οποίο θα κληθούν να συγκρίνουν με το διδαγμένο κείμενο, προκειμένου να απαντήσουν σε ερώτηση ερμηνευτικής φύσεως.


Tuesday, January 29, 2019

κτελ ηλειας δρομολογια αθηνα

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html
κτελ ηλειας δρομολογια αθηνα
Λαμία: Πήρε ωτοστόπ μία νεαρή γυναίκα και... το πλήρωσε ακριβά!

«Το φυσάει και δεν κρυώνει» ένας ηλικιωμένος Λαμιώτης, που έβαλε μια νεαρή Ρομά στο αυτοκίνητό του το πρωί του Σαββάτου (10/3)....


Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 78χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι μία νεαρή Ρομά του έκανε ωτοστόπ στην περιοχή του ΚΕΥΠ στη Λαμία και εκείνος έκανε το λάθος να σταματήσει και να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την μετέφερε λίγο πιο πάνω προς τον νέο περιφερειακό του Αγίου Λουκά, όπου η κοπέλα του ζήτησε να κατέβει. Λίγο αργότερα ο 78χρονος ανακάλυψε ότι 2.300€ που είχε στην τσέπη από το σακάκι του, είχαν κάνει φτερά!

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία που κινητοποιήθηκε άμεσα και έκανε αναζητήσεις στη ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της κλέφτρας, που σύμφωνα με τον ηλικιωμένο ήταν περίπου 20 ετών, φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ. εντόπισαν και προσήγαγαν μια νεαρή που έμοιασε στις περιγραφές, ωστόσο ο 78χρονος δεν αναγνώρισε στο πρόσωπό της, την κοπέλα που λίγη ώρα πριν του έκλεψε τα χρήματα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής Ρομά συνεχίζονται.



κτελ ηλειας δρομολογια αθηνα
ερμης ξενοδοχειακο προγραμμα
μούτταλος κύπρος
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html

επιδόματα υπουργείο οικονομικών κύπρου

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πως είναι απαραίτητη η προετοιμασία, γνωρίζοντας όμως «ότι δεν θα γίνει πόλεμος και κυρίως έχοντας εμπιστοσύνη, στην αποτρεπτική δύναμη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Οι λεκτικές κορώνες της Άγκυρας, είναι ένδειξη αδυναμίας. Η Τουρκία δεν θέλει να κάνει πόλεμο στο Αιγαίο γιατί ξέρει ότι δε μπορεί να τον κερδίσει».


επιδόματα υπουργείο οικονομικών κύπρου

Συνεχίζοντας ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι «η Τουρκία είναι αναθεωρητική δύναμη και θέλει να γκριζάρει περιοχές στο Αιγαίο, γι' αυτό και προσπαθεί να διατηρεί συνεχώς ένταση, και με τον τρόπο αυτό να ελπίζει ότι θα μπορέσει με τον τρόπο αυτό να αμφισβητήσει, αυτά που μας δίνει χωρίς καμία επιφύλαξη το διεθνές δίκαιο.


επιδόματα υπουργείο οικονομικών κύπρου

«Εκείνο όμως που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού», σημείωσε, «είναι η πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία οι προκλήσεις αυτές της Τουρκίας, συνιστούν παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου. Η κατάσταση είναι ποιοτικά καινούργια και η Τουρκία βρίσκεται σε διπλωματική απομόνωση. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής διπλωματίας».


Ερωτηθείς για το θέμα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, είπε ότι δε μπορούν να εκδοθούν, γιατί υπάρχουν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που δε μπορούν να ανατραπούν.


Για το θέμα της παραχώρησης πολιτικού ασύλου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, εκφράζοντας, όπως είπε την προσωπική του άποψη, ανέφερε, πως «εάν αποδειχθεί μέσω της διαδικασίας η συμμετοχή τους στο πραξικόπημα δεν δικαιούνται την προστασία που προβλέπει η συνθήκη της Γενεύης και δεν είναι υποχρεωμένη η Ελλάδα να τους δεχθεί στο έδαφός της».



ποσο σε θελω - κυριακος κυανος lyrics
μυλος club πετρουπολη χαρτης

vt online library

αποτέλεσμα δημοψήφισμα τος 2015
vt online library

Η ελληνική αποστολή στους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξάγονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας, πάει από το καλό στο καλύτερο. Η «γαλανόλευκη» μπήκε την Κυριακή δυο φορές στον υψηλότερο ιστό, εξαιτίας των επιδόσεων των Ελλήνων κολυμβητών. Την αρχή έκανε ο Κριστιάν Γκολομέεφ που πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα πεταλούδα, κάνοντας χρόνο 23.53 και τερματίζοντας πριν τους Αμπντεραχμάν Ελαραμπί από την Αίγυπτο και Πιέρο Κόντια από την Ιταλία. Μάλιστα, η επίδοση του Γκολομέεβ συνιστά και νέο πανελλήνιο ρεκόρ καθώς βελτίωσε το 23.74 που είχε ο ίδιος.


Λίγη ώρα αργότερα, ο Απόστολος Χρήστου πρόσθεσε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στην ελληνική συλλογή. Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε πρώτος με χρόνο 54.68 στα 100 μέτρα ύπτιο, αφήνοντας δεύτερο τον Ιταλό Σιμόνε Σαμπιόνι και τρίτο τον επίσης Ιταλό Κρίστοφερ Τσικαρέσε. Στο ίδιο αγώνισμα ο Νίκος Σοφιανίδης κατετάγη τέταρτος.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

Τα μετάλλια των Χρήστου και Γκολομέεβ ήρθαν να προστεθούν σε αυτά των Κορακάκη και Βαζαίου, για να φτάσει η Ελλάδα στα τέσσερα χρυσά και τα έντεκα συνολικά. Από αυτά, τα επτά τα έχει κατακτήσει η κολύμβηση. Δύο μετάλλια κατέκτησε την Κυριακή και η Κωνσταντίνα Μπεντέλη στην Αρση Βαρών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην κατηγορία των 58κ. σήκωσε 91κ. στο αρασέ και ήρθε 1η, ενώ στο ζετέ με 107κ. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.


Τέλος, η Εθνική Ελλάδας νίκησε εύκολα 3-0 στο βόλεϊ την Πορτογαλία για την ίδια διοργάνωση και περιμένει τον αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ιταλία για να μάθει αν περνάει στην επόμενη φάση των Μεσογειακών Αγώνων.



vt online library
ειδη αποξηραμενων φρουτων
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

μασαζ κυτταριτιδας νεα σμυρνη

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html
μασαζ κυτταριτιδας νεα σμυρνη

Επιπλέον, εκτίμησε ότι η συμφωνία του Eurogroup ανοίγει τον δρόμο για να συζητηθούν νέα δημοσιονομικά μέτρα το 2018-2019 και τόνισε ότι τα υψηλά πλεονάσματα της τάξης του 3,5% δεν είναι διατηρήσιμα. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 Fm, είπε ότι θα είναι επιτυχία εάν την επόμενη χρονιά η ελληνική οικονομία καταγράψει ανάπτυξη 1,3%. Για τη συμφωνία της 5η Δεκεμβρίου τόνισε ότι «άμεσα υπάρχει μια επιβάρυνση στον Προϋπολογισμό, μετά την αύξηση του επιτοκίου στο 1,5%».


Ερωτηθείς για την έξοδο της χώρας στις αγορές, ο κ. Βορίδης απάντησε: «Η έξοδος στις αγορές δεν επιτυγχάνεται σε μια νύχτα. Δεν φτάνεις στο τέλος του προγράμματος για να δεις τι θα κάνεις. Ο χρόνος που έχει η κυβέρνηση είναι το επόμενο 6μηνο για να βγει στις αγορές και να μη χρειαστεί καμία συζήτηση για το πώς θα χρηματοδοτηθεί η ελληνική οικονομία».


μασαζ κυτταριτιδας νεα σμυρνη

Επιπλέον, επιτέθηκε στην πολιτική της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι δεν εμπιστεύεται την ιδιωτική οικονομία και ότι δεν προχωρά σε μεταρρυθμίσεις. Ακόμα, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση καταργεί στην πραγματικότητα και τη μεταρρύθμιση που αφορά τη δημόσια διοίκηση, την κινητικότητα, καθώς όπως είπε, «αν και υπάρχει στα κείμενα του μνημονίου, η κυβέρνηση κάνει την κινητικότητα εθελούσια με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί». Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την Κάσο, όπου όπως είπε «έχουμε πρόβλεψη για 20 υπαλλήλους. Ένας υπάλληλος υπήρχε και αυτός έφυγε».



αναμνησεις απο το δημοτικο
terranova παιδικα
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

internet download manager original serial number

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html
μπανιο ικεα 2015
internet download manager original serial number
internet download manager original serial number
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη καταζητούμενος έμπορος ναρκωτικών

Στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης (21/6) στην περιοχή της Σταυρούπολης ένα διεθνώς διωκόμενο πρόσωπο.


Πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αλβανικές Αρχές, για παρασκευή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, πράξη που τελέστηκε τον Φεβρουάριο του 2014 σε περιοχή της Αλβανίας, όπου ο συλληφθείς σε συνεργασία με δύο ακόμη ομοεθνείς του, μετέφεραν 43 κιλά κάνναβης που θα διακινούσαν στην Αλβανική επικράτεια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



διαζύγιο υπόδειγμα
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html

διαφορα μεζεδακια

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html
γραμματικη β δημοτικου επιθετα
διαφορα μεζεδακια

«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοια ρύπανση κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Είναι διαφορετικό από ό, τι στο πέλαγος», δήλωσε ο κ. Κουρέτας στον ΑΝΤ1 και προσέθεσε πως το βασικό ζήτημα είναι η αντιμετώπιση της μόλυνσης – πέραν της ενημέρωσης των πολιτών.


«Έπρεπε να ζητηθεί η βοήθεια ειδικών εξ αρχής, κάτι που άργησε να γίνει», είπε δεικτικά στις δηλώσεις του και συμπλήρωσε πως «τέτοιου είδους φαινόμενα χρειάζονται 3 μήνες μετρήσεων, για να παρακολουθήσουμε τι γίνεται».


Ως παράδειγμα του πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για να επανέλθει το οικοσύστημα έφερε τη διαρροή στον Ευβοϊκό Κόλπο, η οποία ήταν μικρότερης έκτασης και χρειάστηκε 1,5 με 2 χρόνια για να αντιμετωπιστεί πλήρως.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html



διαφορα μεζεδακια
αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου κριτικη

φυτρα απο φακες

Το κόμμα επιτίθεται στην κυβέρνηση και στον υπουργό Δικαιοσύνης και τονίζει ο χαιρετισμός του κ. Κοντονή «σηματοδοτεί το αποκορύφωμα της συστηματικής καθεστωτικής απόπειρας χειραγώγησης της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης από μια επικίνδυνη και αυθαίρετη κυβέρνηση».


«Απαντώντας στη νέα εκτροπή του κ. Κοντονή, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας διατύπωσε αυτό που όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες έχουν διαπιστώσει με αποστροφή: η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξακολουθεί με θρασύ και απροκάλυπτο τρόπο να παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη και να μεταχειρίζεται τους λειτουργούς της ως μέσα εξυπηρέτησης αλλότριων συμφερόντων και σκοπών. Ματαιοπονούν. Οι Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς, όλα αυτά τα χρόνια της θεσμικής κρίσης έχουν αρθεί στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων. Με σθένος και αξιοπρέπεια, έχουν υψώσει το ανάστημά τους απέναντι σε κάθε είδους απειλή. Σε κάθε απόπειρα παρέμβασης και επηρεασμού. Το μήνυμά τους είναι σαφές κι αυστηρό: Κανείς δεν διώκεται κατά παραγγελία κέντρων εξουσίας και συμφερόντων. Κανείς δεν παγιδεύεται σε σκηνοθετημένες διώξεις και αναμοχλεύσεις υποθέσεων. Κανείς δεν επιτρέπεται να εμπλέκεται σε καφκικές ανακριτικές και διωκτικές διαδικασίες».


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

Καταληκτικά, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει στην ανακοίνωση πως «η Δικαιοσύνη δεν υποτάσσεται σε συμφέροντα και πιέσεις απ' όσο ψηλά κι αν προέρχονται» και προσθέτει: «Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να παραιτηθεί από κάθε προσπάθεια επηρεασμού των δικαστών. Επιβάλλεται να σταματήσει εδώ και τώρα τα παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου. Ως εδώ».


φυτρα απο φακες


φυτρα απο φακες
τζιν τιμη
θήκες iphone 4 και 4s
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html

καζαντζακης αποσπασματα ασκητικη

μπασκετικα μπλογκ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.


Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.


μανικιουρ αιγαλεω πλαστηρα

Έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.


καζαντζακης αποσπασματα ασκητικη

Επιπλέον, έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο Ρόζα Λούξεμπουργκ.



καζαντζακης αποσπασματα ασκητικη
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_124.html

κυστη κοκκυγα σε παιδια

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν, προαιρετικά, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.


κυστη κοκκυγα σε παιδια

κυστη κοκκυγα σε παιδια

Με την ευκαιρία της διενέργειας των εκπτώσεων η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει με εγκύκλιό της στις εμπορικές ομοσπονδίες και όλους τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, οδηγίες και διευκρινίσεις, για τη διενέργεια των εκπτώσεων και την ορθή διενέργειά τους.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

τελευταια φορα στα αγγλικα

«Αν και μέχρι σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι δεν έχουν αποδειχτεί αποδοτικές, εντούτοις η αγορά βρίσκεται σε διαδικασία αναπροσαρμογής, οπότε ευελπιστούμε οι προσεχείς φθινοπωρινές εκπτώσεις να έχουν καλύτερα αποτελέσματα και να δώσουν μια σημαντική ανάσα στα ταμεία των εμπορικών καταστημάτων. Το έχουν ανάγκη όλες οι μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας.


Εύχομαι σε εμπόρους και καταναλωτές, καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές...» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης.


Στο μεταξύ 24ωρη πανελλαδική απεργία ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, με απόφαση της διοίκησής της, προκηρύσσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).


«Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με νέα πανελλαδική απεργία στις 4/11/2018. Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά την απεργιακή μάχη ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων. Καλούμε τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να σταθούν δίπλα μας και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 4 Νοεμβρίου» επισημαίνει η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.


Το περιεχόμενο της εγκυκλίου έχει ως εξής:


Δεδομένου ότι ξεκινά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει τα κάτωθι:


Σύμφωνα με το νόμο, ως ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι ορίζονται καταρχήν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ωστόσο μπορούν να μεταβάλλονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, δημοσιεύεται μέχρι ‪την 1η Δεκεμβρίου κάθε έτους που προηγείται της εφαρμογής των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων.


Στις περιφερειακές ενότητες για τις οποίες η ως άνω απόφαση δεν έχει εκδοθεί, ισχύουν τα πρώτα 15νθήμερα Μαΐου και Νοεμβρίου, ενώ επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Μαΐου και την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου. Συνακόλουθα, εάν, στην περιφερειακή ενότητα που ανήκετε, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης δεν έχει αποφασίσει, η φετινή ενδιάμεση «φθινοπωρινή» εκπτωτική περίοδος, είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Οι 15 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.


Ως ημέρα έναρξης του δεκαπενθημέρου είναι η Πέμπτη, ‪1 Νοεμβρίου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Πέμπτη, ‪15 Νοεμβρίου, με προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, ‪4 Νοεμβρίου. Κατά τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την συγκεκριμένη Κυριακή, από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).


Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι συνάδελφοι, καθώς σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο της παρ. 1 άρθρου 3 της Υπουργικής Απόφασης 56885/10-11-2014 «κατά τη διενέργεια εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης». Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η αναγραφή παλιάς και νέας τιμής είναι επιβεβλημένες, ενώ συμπληρωματικά μόνο δίνεται η δυνατότητα αναγραφής ποσοστού έκπτωσης.



nima oberoi wishbone

δημοκρατικη συνεργασια εκπαιδευτικων

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html
βιταμινη ε εφαρμογη στο προσωπο

Το σπουδαίο εύρημα, που ονομάστηκε Northwest Africa (NWA) 11119, «κρυβόταν» σε έναν αμμόλοφο, στην περιοχή της Μαυριτανίας και το μέγεθός του δεν ξεπερνά εκείνο μιας μπάλας του μπέιζμπολ.


δημοκρατικη συνεργασια εκπαιδευτικων

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, η ηλικία του είναι 4,565 δισ. έτη.


Όπως αναφέρεται στην έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Nature Communications, πλέον υπάρχουν στοιχεία που «μιλούν» για τον σχηματισμό πλανητών από βράχους πλούσιους σε πυρίτιο, πριν ακόμη από τη δημιουργία πλανητών που σχετίζονται με τη Γη.


Το ηλιακό μας σύστημα, δημιουργήθηκε πριν από 4,6 δισεκατομμύρια χρόνια, μετά από την έκρηξη ενός αστέρα που είχε σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα γιγάντιο σύννεφο αερίου και σκόνης.



δημοκρατικη συνεργασια εκπαιδευτικων
νεα σχετικα με την ελλαδα
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_77.html

μενεγακη παιδια φωτογραφιες

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html
ιδανικο βαροσ αντρασ
μενεγακη παιδια φωτογραφιες

Η εκλογική νίκη του Εμανουέλ Μακρόν και η υποχώρηση της δημοτικότητας του αντιευρωπαϊκού κόμματος Κίνημα 5 Αστέρων στην Ιταλία έφεραν περισσότερη αισιοδοξία στις αγορές χρέους.


Μετά τον πρώτο γύρο των κοινοβουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, το κόμμα του Μακρόν φαίνεται ότι οδεύει σε μεγάλη εκλογική νίκη. Μια τέτοια εξέλιξη θα σήμαινε ότι ο Μακρόν θα μπορέσει να προχωρήσει στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις της οικονομίας τις οποίες έχει υποσχεθεί. Για τον λόγο αυτό η Standard & Poor’s ανακοίνωσε χθες ότι είναι πιθανό να αναθεωρήσει προς τα πάνω τις προβλέψεις για ανάπτυξη στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης.


Την ίδια στιγμή στην Ιταλία το αντιευρωπαϊκό Κίνημα των 5 Αστέρων αναμένεται ότι θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα στον επερχόμενο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών. Η εξέλιξη αυτή ερμηνεύεται ως σήμα πως τα αντιευρωπαϊκά κόμματα στην Ευρώπη αρχίζουν να χάνουν σημαντικό μέρος της δύναμής τους.


Τα επιτόκια των δεκαετών ομολόγων της Ιταλίας υποχώρησαν κατά 8 μονάδες βάσης στο 2,01% που είναι το χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Reuters. Το σπρεντ των δεκαετών κρατικών ομολόγων της Ιταλίας με τα αντίστοιχα ομόλογα της Γερμανίας (Bund) υποχώρησε στις 175 μονάδες βάσης, που είναι το χαμηλότερο που έχει καταγραφεί από τον Μάιο.


μαγιορκα σαραγοσα

Στη Γαλλία τα επιτόκια των δεκαετών κρατικών ομολόγων υποχώρησαν κατά 5 μονάδες βάσης, στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων επτά μηνών – στο 0,60%. Στην Πορτογαλία τα επιτόκια των αντίστοιχων κρατικών ομολόγων υποχώρησαν στο 2,97% και στην Ισπανία στο 1,39%. Πρόκειται για τα χαμηλότερα επίπεδα από τις αρχές του έτους.



μενεγακη παιδια φωτογραφιες
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

μπους βικιπαίδεια

Ειδικότερα, η ΕΥΑΘ ενημερώνει ότι από τις 10 απόψε, μέχρι τις 6 το πρωί της 30ής Μαρτίου, θα διακοπεί η υδροδότηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Βαρδάρη, Εγνατία και κάτω μέχρι Εθνικής Αμύνης), προκειμένου να ενισχυθεί σταδιακά η περιοχή που περικλείεται μεταξύ Εγνατίας - Εθν. Αμύνης, Αγ. Δημητρίου - Λαγκαδά, όπως και οι Σαράντα Εκκλησιές, η Τριανδρία και μέρος της Άνω Τούμπας, οι οποίες παρουσιάζουν σοβαρότερο πρόβλημα.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html

μπους βικιπαίδεια

Επίσης έως τις 8 αύριο το πρωί θα συνεχιστεί η διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Ωραιόκαστρο, Ευκαρπία του Δήμου Π. Μελά, Πεύκα του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, Μετέωρα και Πολίχνη του Δήμου Π. Μελά, όπως και στον Εύοσμο, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά


Την ίδια ώρα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή, αρκετά σχολεία σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.


Με ανακοίνωση της η διοίκηση δήμου Θεσσαλονίκης αναφέρει πως «λόγω των προβλημάτων υδροδότησης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, 30 Μαρτίου, όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου».


προσφορα εργασιας ξενοδοχεια

«Την απόφαση για το ποια σχολεία θα κλείσουν ή όχι, μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, θα την λάβουν οι διευθυντές», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.


Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα, εξαιτίας των προβλημάτων υδροδότησης, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη καθώς και σε όλη την Καλαμαριά, λόγω των προβλημάτων υδροδότησης.


Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου, αύριο το πρωί, με την έναρξη του ωραρίου των μαθημάτων δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.


Στις δημοτικές ενότητες Συκεών και Αγίου Παύλου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Επίσης, στη δημοτική ενότητα Νεάπολης, κλειστά θα παραμείνουν το Πειραματικό Γυμνάσιο, το Πειραματικό Λύκειο, το 2ο ΓΕΛ το ΕΠΑΛ, το 4ο Γυμνάσιο και 5ο Γυμνάσιο, ενώ όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.





μπους βικιπαίδεια
υδραυλικα εργα υπο πιεση

δεν ανοιγει το iphone

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html
δεν ανοιγει το iphone

Ο σταθμός Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς, όμως, να πραγματοποιούν στάσεις.


Αλλαγές θα υπάρξουν, ωστόσο, και στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α. Ε. σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρόγραμμα των δρομολογίων του Προαστιακού Αθηνών, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, τροποποιείται και διαμορφώνεται ως εξής:


αλμα λιμπρε υποθεση

τζαμάς αθήνα

δεν ανοιγει το iphone


  • Οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 τερματίζουν στο Κορωπί

  • Οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 εκκινούν από Κορωπί


Η TΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι ενδέχεται να προκύψουν και άλλες, έκτακτες αλλαγές για τις οποίες θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό το συντομότερο δυνατόν.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html


εθνος εργασιας σημερα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
superhero origins krypto
εθνος εργασιας σημερα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει σπάσει το πόδι του και βρίσκεται σε υψόμετρο 2.900 μέτρων.


εθνος εργασιας σημερα

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 25 πυροσβέστες.


σαμος αθηνα ακτοπλοικα




Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου άνδρα από τη θέση Κακόσκαλα στον Όλυμπο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν διασωστικές ομάδες από τις Π. Υ. Λιτοχώρου, Κατερίνης, από τη 2η & 8η ΕΜΑΚ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 25, 2018


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html