Thursday, January 31, 2019

ευχες για δευτερο γαμο

νυχι στο μικρο δαχτυλο
ευχες για δευτερο γαμο
ευχες για δευτερο γαμο

Μιλώντας στην εκπομπή Ιστορίες του ΣΚΑΙ απάντησε για το αν πιστεύει πως η Ευρώπη θα διαλυθεί αλλά και για το αν η Αμερική σκοπεύει να αλλάξει στάση προς την Ευρώπη, μετά την εκλογή Τραμπ.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

Συγκεκριμένα, σε σχέση με την ευρωζώνη, ο Μάλοχ απαντά πως ο επόμενος χρόνος θα είναι χρόνος αποφάσεων.


«Το εάν η ευρωζώνη θα επιβιώσει, νομίζω αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα. Είχαμε την έξοδο της Βρετανίας, θα γίνουν εκλογές σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, οπότε το εάν θα αντέξει η Ευρωζώνη είναι κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στην επόμενη χρονιά, ή στον επόμενο ενάμισι χρόνο»


Ως προς την Ελλάδα, ο υποψήφιος πρεσβευτής, θεωρεί πως η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο χείλος του γκρεμού και συμπληρώνει ότι «η Ελλάδα από μόνη της θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το Ευρώ».


φανταστικο

«Το ενδιαφέρον στοιχείο αφορά την Ελλάδα, γιατί αυτή είναι ξανά στο χείλος του γκρεμού. Είναι σαν να έχουμε ξαναδεί το έργο. Σαν να μην τελειώνει ποτέ. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά, πρέπει να πω, οι πιθανότητες είναι ισχυρότερες ότι η Ελλάδα από μόνη της θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το Ευρώ»


Ο Τεντ Μάλοχ επιβεβαιώνει μάλιστα και την διαφοροποίηση της πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, σε σχέση με την Ευρώπη. Θυμίζει άλλωστε ότι και ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ταχθεί υπέρ του Brexit.


«Υπό την διακυβέρνηση του Τραμπ, θα υπάρχουν κάποιες διαφορετικές συμπεριφορές απέναντι σε πολυμερείς θεσμούς και ειδικά σε υπερεθνικούς Οργανισμούς. Επομένως, η σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση οπωσδήποτε θα είναι διαφορετική. Προφανώς, ο ίδιος ο Πρόεδρος Τραμπ, προτίμησε το Brexit, επομένως δεν υπονοεί ότι είναι σωστό ή ότι το ίδιο ισχύει για όλα. Θα θέλαμε να δούμε όσο το δυνατό περισσότερα κράτη στην Ευρώπη να παίρνουν δημοκρατικές αποφάσεις για τα ίδια».


No comments:

Post a Comment