Monday, June 17, 2019

επιτραπεζια και μεταλλικα νερα

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

Απαντώντας για την Ελλάδα, ο Τόμσεν ανέφερε ότι το ελληνικό χρέος είναι «μη βιώσιμο» και πως καμία μεταρρύθμιση και προσπάθεια δεν θα έχει αποτέλεσμα χωρίς κάποιου είδους αναδιάρθρωση του χρέους. Ομοίως ξεκαθάρισε πως καμία ελάφρυνση δεν θα βοηθήσει την Ελλάδα χωρίς πιο ισχυρές δομικές μεταρρυθμίσεις.


επιτραπεζια και μεταλλικα νερα

Σχετικά με τους στόχους του προγράμματος για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% και ερωτηθείς ειδικά για το αν θα υπάρχουν επιπτώσεις στην ανάπτυξη, ο Δανός ανέφερε πως το ΔΝΤ ζητούσε στόχο 1,5%.


«Η Ελλάδα με τους Ευρωπαίους συμφώνησαν στο 3,5%. Φυσικά αυτό θα έχει αρνητική επίδραση στην ανάπτυξη για ένα διάστημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», ανέφερε.


Από την πλευρά του ο Ολιβιέ Μπλανσάρ χαρακτήρισε «απολύτως απαραίτητη» την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ενώ και εκείνος αποσαφήνισε πως η Ελλάδα χρειάζεται δομικές μεταρρυθμίσεις.


Ο ίδιος είπε πως προκειμένου να οικοδομηθεί περισσότερη Ευρώπη, θα πρέπει να ανοικοδομηθεί η εμπιστοσύνη και πως για να γίνει αυτό οι χώρες θα πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες.





επιτραπεζια και μεταλλικα νερα
δεν υπαρχει καρτα sim iphone
βαρβι και το πνευμα των χριστουγεννων
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

No comments:

Post a Comment