Wednesday, June 19, 2019

ποσο κοστιζει μια εξωσωματικη σε δημοσιο νοσοκομειο

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
καλλιέργεια δέντρων για ξυλεία
deus ημιαφρωδης οινος
ποσο κοστιζει μια εξωσωματικη σε δημοσιο νοσοκομειο

Ειδικότερα, η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ βασίστηκε σε επείγουσα ενημερωτική επιστολή της προέδρου της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, Κωστούλας Αρβανίτη, προς τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των κλινικών, των μονάδων και των εργαστηρίων του νοσοκομείου.


Η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι για αυτό το μικρόβιο ευθύνεται η έλλειψη συντήρησης του δικτύου παροχής νερού, των υδραυλικών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του νοσοκομείου.


Ζητά μάλιστα να μάθει πόσοι ασθενείς έχασαν τη ζωή τους ή κινδύνεψαν να τη χάσουν στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου και αν κινδυνεύουν οι κάτοικοι της περιοχής.


Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου


Από την πλευρά της, η διοίκηση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου απαντά, ότι το δίκτυο υδροδότησης του νοσοκομείου είναι σε άριστη κατάσταση και ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση βρέθηκε ύποπτο δείγμα και δόθηκαν οι οδηγίες για την αντιμετώπιση, ενώ παράλληλα ελήφθησαν μέτρα για να μην προκύψει κίνδυνος για τους ασθενείς.


Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «Στο ΓΝ Παπαγεωργίου συνηθίζουμε να διενεργούμε τακτικά, προληπτικά, δειγματοληπτικούς ελέγχους ρουτίνας. Μόλις διαπιστώσουμε την παραμικρή απόκλιση από τις φυσιολογικές τιμές, επεμβαίνουμε άμεσα και πριν ακόμη προκύψει ο οποιοσδήποτε κίνδυνος.


Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπήρξε ύποπτο δείγμα σε ζεστό νερό, απομακρυσμένης περιοχής στο νοσοκομείο. Αμέσως συνήλθε η ειδική επιτροπή και δόθηκαν οδηγίες σωστής αντιμετώπισης. Καλό είναι οτιδήποτε συμβαίνει να προλαμβάνεται και να αντιμετωπίζεται εν τη γενέσει του.


Λειτουργούμε πάντα άμεσα και λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα, ώστε να μην προκύψει κανένας κίνδυνος για τους ασθενείς μας. Το δίκτυο υδροδότησης του νοσοκομείου είναι σε άριστη κατάσταση, λόγω επιμελών συντηρήσεων, είναι ανεξάρτητο και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να επηρεάζει την υδροδότηση των γύρω περιοχών».



ποσο κοστιζει μια εξωσωματικη σε δημοσιο νοσοκομειο

No comments:

Post a Comment