Wednesday, June 12, 2019

αιμορραγία μετά την περίοδο

αιμορραγία μετά την περίοδο

Συγκεκριμένα, η νέα χρηματοδότηση αφορά προγράμματα παροχής βοήθειας στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, για την αναβάθμιση του εμβληματικού «προγράμματος στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση» (ΕΣΤΙΑ), μέσω του οποίου παρέχεται βοήθεια στους πρόσφυγες για την εξεύρεση καταλυμάτων σε αστικές περιοχές εκτός των καταυλισμών, καθώς και τακτική χρηματική βοήθεια.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017 με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, αποτελεί τη μεγαλύτερη επιχείρηση βοήθειας της ΕΕ στη χώρα, η οποία συνάδει με την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης για την απομάκρυνση των προσφύγων από τους καταυλισμούς. Με το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκαν μέχρι σήμερα περισσότερες από 23.000 θέσεις στέγασης σε αστικές περιοχές, ενώ εγκαινιάστηκε ένα σύστημα χρηματικής βοήθειας που εξυπηρετεί περισσότερους από 41.000 πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο.


αιμορραγία μετά την περίοδο

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης συναντήθηκε σήμερα με τον πρωθυπουργό και συζήτησαν το πρόγραμμα στο Μέγαρο Μαξίμου.


μαλλια στον ηλιο

Tην ίδια ώρα, προχώρησε στη διαβεβαίωση ότι η στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης - και ειδικά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - προς την Ελλάδα είναι συνεχής και αποφασιστική.


Στο εν λόγω τετ-α-τετ, που διήρκησε λίγο περισσότερο από μια ώρα, συζητήθηκε το τελευταίο στάδιο στήριξης από τον μηχανισμό έκτακτης ανάγκης, όπως δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.





χαμηλες κουκετες νεοσετ
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_77.html

No comments:

Post a Comment