Tuesday, April 30, 2019

μάλκο λίνγκε

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html
προτασεις παρομοιωσεις
συρραφη χαλινου

Ο 58χρονος αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο με τις Αρχές να έχουν ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


μάλκο λίνγκε

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορος του δράστη τόνισε πως ο πελάτης του δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την 32χρονη εφοριακό. «Πήγε να κλέψει μια τσάντα και μετά από πάλη κατέληξε σε ανθρωποκτονία», είπε χαρακτηριστικά.


Όπως συμπλήρωσε την ώρα του τραγικού συμβάντος ο 58χρονος βίωνε στερητικό σύνδρομο, καθώς είναι χρήστης ουσιών.


Αποκλειστικό: «Την σκότωσα, πήρα τη δόση μου και πήγα για ύπνο», είπε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη


Την Τετάρτη όταν οδηγήθηκε ξανά ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.


Μεταξύ των εξαγριωμένων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο ήταν και συγγενείς του θύματος που ξέσπασαν όταν είδαν τον δράστη. Η αστυνομία κατάφερε να τον φυγαδεύσει.


4281241


Η μητέρα του θύματος/EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΛΑΣ για δολοφονία Ζέμπερη: Δεν αποκλείεται ο δράστης να είχε ξαναδεί στο νεκροταφείο τη Δώρα



μάλκο λίνγκε
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html

πολιτικες μεταναστευσης

πολιτικες μεταναστευσης
Θεσσαλονίκη: Άγρια κόντρα στη δίκη της μεσίτριας - Ξέσπασε ο σύζυγός της

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την Μ. Δευτέρα με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.


λεφακης προβλεψεις απριλιου 2016

Επιτέθηκε φραστικά στον κατηγορούμενο: «Προσπάθησες να με ενοχοποιήσεις»


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Ήμουν άλλος άνθρωπος, ήταν κάτι που με ξεπερνούσε». Με τη φράση αυτή ο 39χρονος ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός προσπάθησε να δικαιολογήσει πως μία «παράτυπη» επέμβαση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εξελίχθηκε μοιραία για την 36χρονη μεσίτρια, το πτώμα της οποίας βρέθηκε, τον περασμένο Απρίλιο, σε κατάσταση αποσύνθεσης σε γκρεμό, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Κατά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου δικάζεται τις τελευταίες μέρες η υπόθεση, υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, αποδίδοντας το θάνατο της γυναίκας σε ατύχημα, κατά τη διάρκεια θεραπείας αφαίρεσης κιρσών. Ο ίδιος, απέδωσε την απόφασή του να χορηγήσει στην 36χρονη αναισθητικά φάρμακα στο γεγονός ότι το είχε ζητήσει εκείνη, «επειδή είχε φόβους». «Ήμουν απολύτως βέβαιος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Προφανώς υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου» είπε, εξηγώντας ότι ανάλογες επεμβάσεις είχε κάνει και στο παρελθόν.

«Όταν διαπίστωσα ότι είναι σε ανακοπή πανικοβλήθηκα. Ενστικτωδώς έκανα Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. Επί 15 λεπτά προσπαθούσα μάταια να την επαναφέρω. Βγήκα πανικόβλητος στο διάδρομο να βρω κάποιον να με βοηθήσει. Βρήκα ένα καρότσι να την μεταφέρω, είτε στην Καρδιολογική Κλινική, είτε στα Επείγοντα Περιστατικά για βοήθεια. Όταν την τοποθέτησα στο καρότσι ήταν νεκρή. Δεν είχε σφίξεις στην καρωτίδα, ούτε αναπνευστική και καρδιακή λειτουργία» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι εκείνη τη στιγμή «ένιωσα σαν να είχα πεθάνει εγώ».


θεόδωρος αντωνίου μουσικός

Περιγράφοντας τις κινήσεις στις οποίες προέβη από εκεί και έπειτα, ο κατηγορούμενος γιατρός, έκανε λόγο για «φαύλο κύκλο» και «αψυχολόγητες ενέργειες». «Δεν βρήκα το θάρρος να απευθυνθώ σε κάποιον να πω τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να το αποδεχθώ. Δεν μπορούσα να σκεφθώ ψύχραιμα. Ήμουν άλλος άνθρωπος. Την έβαλα στο αυτοκίνητο κι άρχισα να οδηγώ. Δεν είχα ξαναπάει στο συγκεκριμένο σημείο (σ. σ. όπου πέταξε το πτώμα). Την άφησα κι έφυγα. Ήμουν χαμένος τελείως», είπε στο δικαστήριο. Στο ίδιο «καθεστώς άρνησης» και «μη αποδοχής της πραγματικότητας» βρέθηκε και τις επόμενες μέρες, όπως ανέφερε. «Ήταν κάτι που με ξεπερνούσε. Ήταν μία νέα γυναίκα, υγιής και είχα την αποκλειστική ευθύνη για την επέμβαση», σημείωσε.

Διέψευσε τους συνάδελφους του για τον εγκαταλελλειμένο χώρο όπου οδήγησε την 36χρονη για την επέμβαση, τονίζοντας ότι «δεν ήταν γιαπί, ήταν καθαρός», ενώ έκανε λόγο για «παρατυπίες» στη Χειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου, εστιάζοντας τον ισχυρισμό αυτό «στον τρόπο που παίρναμε τα αναισθητικά και τα χορηγούσαμε χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγων» και στο γεγονός ότι «κάναμε χειρουργικές επεμβάσεις, που δεν κρίνονταν ως επείγουσες, σε μέρες γενικής εφημερίας».

Αναφερόμενος στη σχέση του με την 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, την χαρακτήρισε «πολύ φιλική», επιβεβαιώνοντας ότι είχε προηγηθεί μία συνάντησή τους για καφέ, εκτός νοσοκομείου, ενώ είχαν συχνή επικοινωνία, μέσω εφαρμογής στο κινητό, συζητώντας για ιατρικά θέματα ενόψει της επέμβασης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εισαγωγικά ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της γυναίκας για «όλο τον πόνο που τους προκάλεσα» και επισήμανε ότι δεν είχε ποτέ σκοπό να κάνει κακό σε άνθρωπο. «Ήταν ο χειρότερός μου εφιάλτης» τόνισε, ενώ ένταση επικράτησε προς στιγμήν όταν στην απολογία επενέβη ο σύζυγος της θανούσας, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κατηγορούμενο σχολίασε το γεγονός ότι τον ενοχοποίησε για το θάνατο της γυναίκας του. Με την παρέμβαση όμως της προεδρεύουσας του δικαστηρίου τα πνεύματα ηρέμησαν.



πολιτικες μεταναστευσης
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html

εστια στο συκωτι

γλεντι τρικουβερτο

«Το 2017 ήταν χρονιά – ορόσημο για την Oktabit. Αφενός διότι συμπληρώσαμε 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά ΤΠΕ και αφετέρου γιατί οι προσπάθειες που καταβάλλουμε την τελευταία 5ετία, σε περίοδο με αρκετά ιδιαίτερες οικονομικά συνθήκες, αποδίδουν. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πελάτες μας και να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Το 2018 σκοπεύουμε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες κινήσεις και συνεργασίες που θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε περισσότερο την παρουσία μας στην ελληνική αγορά », επεσήμανε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, διευθύνων σύμβουλος της Oktabit.


Κατά τη χρονιά που πέρασε, η Oktabit απέσπασε το βραβείο του κορυφαίου Διανομέα στις Dell client λύσεις και τιμήθηκε ως Client distributor of the Year στα Dell EMC Partner Awards, κορυφαία διάκριση που λαμβάνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο του Dell EMC Partner Program. Επιπλέον, η εταιρεία βραβεύθηκε με την Gold διάκριση στα Supply Chain Awards 2018 στην κατηγορία της εμπορίας προϊόντων τεχνολογίας, πληροφορικής & επικοινωνιών.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

«Για το 2018 στοχεύουμε στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς μας και στην προώθηση τεχνολογικών καινοτομιών. Η σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας σε συνδυασμό με την πολιτική εξορθολογισμού που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια επιτρέπουν επενδύσεις στην ανάπτυξη και διάθεση εξειδικευμένου λογισμικού προστιθέμενης αξίας. Πρόκειται για εφαρμογές που αξιοποιούν τεχνολογίες επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (Natural Language Processing) και μηχανικής μάθησης (Machine Learning). Στόχος μας είναι η δυναμική προσέγγιση τόσο της ελληνικής, όσο και της διεθνούς αγοράς, προσφέροντας ευρεία γκάμα υπηρεσιών και εφαρμογών που αξιοποιούν το cloud», σημείωσε ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, γενικός διευθυντής της Oktabit.



εστια στο συκωτι
εστια στο συκωτι
σπιτικη λαγανα πετρετζικης

τει δομικων εργων βασεις 2013

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html
νομοσ υπ' αριθ. 3170
τει δομικων εργων βασεις 2013
τει δομικων εργων βασεις 2013

«Πρέπει να θωρακίσουμε την Ευρωζώνη, να την προετοιμάσουμε για την επόμενη οικονομική κρίση και ταυτόχρονα να διασφαλίσουμε ότι θα είναι μια ζώνη ανάπτυξης και ευημερίας», δηλώνει ο κ. Λεμέρ στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση των κοινών προτάσεων Γερμανίας - Γαλλίας για την ενίσχυση της ζώνης του ευρώ.


θεαματικοτητα μπρουσκο

Οι προτάσεις του Προέδρου Μακρόν, σημειώνει ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησής του, αποτελούν βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. Αναφέρεται ειδικά στην πρόταση για την εισαγωγή προϋπολογισμού της Ευρωζώνης, με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της συνοχής, αλλά και την σταθεροποίηση του ευρωχώρου σε περίπτωση ύφεσης. «Όλες οι αλλαγές που θέλουμε να δούμε αφορούν τη διασφάλιση της εξέλιξης της νομισματικής ένωσης σε μια αυθεντική οικονομική ένωση», λέει χαρακτηριστικά.


Αναφερόμενος στην πρόταση για τη δημιουργία μηχανισμού ενίσχυσης ενός κράτους - μέλους σε περίπτωση κρίσης, ο κ. Λεμέρ αρνείται κατηγορηματικά ότι αυτό μεταφράζεται σε ένωση μεταβιβάσεων. «Το γεγονός ότι θα προσφέρουμε στήριξη σε μια χώρα σε περίοδο κρίσης δεν σημαίνει ότι θα την απαλλάξουμε από την υποχρέωση για δημοσιονομική σταθερότητα. Αυτές οι προσπάθειες πρέπει ακόμη να εκπληρώνονται», σημειώνει ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ευρώπη, αν δεν θέλει να δει τις ΗΠΑ και την Κίνα να μοιράζουν το μέλλον μεταξύ τους, πρέπει να παρουσιαστεί ως παγκόσμια δύναμη. «Η Ευρώπη δεν πρέπει απλώς να γίνει οικονομική δύναμη, αλλά πρέπει και να είναι σε θέση να υπερασπιστεί τις αξίες και τους κανόνες της», προειδοποιεί και, σε ό, τι αφορά τους δασμούς που επέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ στα προϊόντα χάλυβα και αλουμινίου, τονίζει ότι η Ευρώπη δεν είναι ανυπεράσπιστη.


ηλεκτροκαρδιογραφημα βιοιατρικη

στεγνοκαθαριστηρια ελευσινα

Ο Κενυάτης ολυμπιονίκης, με χρόνο 2 ώρες, 1 λεπτό και 39 δεύτερα, κατέκτησε το πρώτο σκαλί στο βάθρο, γνωρίζοντας παγκόσμια αποθέωση.


«Ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ που θα θυμόμαστε για δεκατίες», έγραφε η ανάρτηση στο Twitter που χαρακτήριζε τον αθλητή «τον μεγαλύτερο μαραθωνοδρόμο όλων των εποχών».


Ο 33χρονος Κιπτσόγκε κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ των 2 ωρών, 2 λεπτών και 57 δευτερολέπτων του συμπατριώτη του, Ντένις Κιμέτο.


ηλεκτροκαρδιογραφημα βιοιατρικη


Eliud Kipchoges finish with a new world record, that will be remembered for decades.
The greatest marathon runner of all times. #berlin42 #worldrecord https://t.co/7N4yYuyXYZ


ηλεκτροκαρδιογραφημα βιοιατρικη
— BMW BERLIN-MARATHON (@berlinmarathon) September 16, 2018


φορολογια επιδοματων αμεα
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html

πεπα το γουρουνακι χριστουγεννα στα ελληνικα

μεμφις οπως αλλαζουν οι εποχες

Η κ. Γεννηματά είπε ότι ζούμε μια ένταση και όξυνση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το κόμμα της παραμένει προσηλωμένο στις σχέσεις καλής γειτονίας, οι οποίες προϋποθέτουν σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, που όμως δεν σέβεται η Τουρκία. Γι αυτό προτείνει η ελληνική πλευρά να δείξει αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και αξιοποίηση της θέσης και σχέσης μέσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.


τοφου λουκανικα

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, από τη στιγμή που η σημερινή κυβέρνηση έχε αναλάβει δεσμεύσεις για πάρα πολλά χρόνια, έχει αποδεχτεί ένα τέταρτο μνημόνιο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση.


Σε ερώτηση αν συμφωνεί με την πρόταση για προληπτική πιστωτική γραμμή ή με την απόφαση της κυβέρνησης για τη δημιουργία αποθεματικού «μαξιλαριού» η κ. Γεννηματά απάντησε ότι «η συζήτηση αυτή στον δημόσιο διάλογο δεν βοηθάει τη χώρα και έπρεπε να παραμείνει χαμηλά, σε τεχνικό επίπεδο, διότι εκπέμπει μηνύματα στους ξένους πως δεν έχουμε κάποιο σχέδιο και θα τα βρούμε μπροστά μας με νέα αδιέξοδα και προβλήματα».


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα οριστικά από την κρίση, καθώς το τέλος του προγράμματος δεν σημαίνει και οριστική έξοδο από την κρίση, είπε και γι αυτό χρειάζεται πολιτική αλλαγή.


Σε ερώτηση για υποθέσεις διαφθοράς η κ. Γεννηματά επισήμανε πως η θέση της είναι σαφής: «Όλα στο φως, εγώ είμαι αμείλικτη στο εσωτερικό του κόμματός μου», είπε χαρακτηριστικά.


Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμιά σχέση με κάθαρση και δικαιοσύνη, θολώνει τα νερά, δηλητηριάζει το κλίμα, πολώνει την κατάσταση».


Σε αυτό το κλίμα «παγιδεύεται» και η Νέα Δημοκρατία, επειδή θέλει τη δημιουργία δύο πόλων, όμως αυτός ο διπολισμός είναι «απολύτως καταστροφικός», παρατήρησε. Και συνέχισε: «Να τελειώνουμε με την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων, όποιος έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι, να πληρώσει και να πληρώσει ακριβά».


Η κ. Γεννηματά σχολίασε και την αναφορά του πρωθυπουργού ότι κάποιοι στην κυβέρνηση είχαν την ευαισθησία να παραιτηθούν για 23.000 ευρώ και άλλοι κάνουν τον Κινέζο για 23 δισ. ευρώ», σχετικά με την υπόθεση Novartis, και απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα αναρωτήθηκε: «Πώς αισθάνεται ο ίδιος που κάθεται στη θέση του πρωθυπουργού και έχει ζημιώσει τη χώρα με 200 δισεκατομμύρια, όπως εκτιμούν ξένοι παράγοντες;».


Επίσης δήλωσε ότι η ίδια στέκεται απέναντι σε ρεβανσιστικές διαθέσεις που εκδηλώνονται από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, με απειλές για ειδικά δικαστήρια σε βάρος των κυβερνώντων σήμερα.


Για το «Κίνημα Αλλαγής» η κ. Γεννηματά είπε ότι είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έρχεται από το παρελθόν και έχει αρκετό μέλλον, με στόχο να ξαναστηθεί η Ελλάδα στα πόδια της και να σταματήσουν να φεύγουν οι νέοι στο εξωτερικό.


«Θέλουμε να κερδίσουμε το στοίχημα της κεντροαριστεράς. Οι διαφωνίες είναι θεμιτές, ωστόσο όταν έρχονται συνθετικές προτάσεις γίνονται αποδεκτές. Ναι στην πολυφωνία, όχι στη Βαβυλωνία», επισήμανε.


Σε ερώτηση για τις μετεκλογικές εξελίξεις και το αν το Κίνημα Αλλαγής θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη Νέα Δημοκρατία η κ. Γεννηματά δήλωσε πως δεν θα είναι το «χρήσιμο δεκανίκι», αλλά «πρωταγωνιστής» καθώς θα υπάρξουν «εκπλήξεις» με τα αποτελέσματα των εκλογών που θα προκαλέσουν αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων.




πεπα το γουρουνακι χριστουγεννα στα ελληνικα
πεπα το γουρουνακι χριστουγεννα στα ελληνικα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

προτυπα εγγραφα σχολειου

προτυπα εγγραφα σχολειου
προτυπα εγγραφα σχολειου

Η επιστολή, η οποία εμπεριέχει πολλές αιχμές, κοινοποιήθηκε ακόμη προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντώνιο Ταγιάνι, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ, τον πρόεδρο της Ευρωζώνης Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, τον επικεφαλής του η ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, την Επίτροπο για θέματα Δικαιοσύνης Βέρα Γιουρόβα, τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, την Επίτροπο για την Απασχόληση Μαριάννα Τίσεν, την επικεφαλής του ΔΝΤ Κρίστι Λαγκάρντ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Στατιστικού Συμβουλίου Μάρτι Χετεμάκι, τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μαξ Τίλερσον, τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών Στίβεν Μανούσιν, τον αρμόδιο για ελληνικά ζητήματα στο Αμερικανικό Κογκρέσο Γκάς Μπιλιράκη και την αρμόδια για το ίδιο θέμα Κάρολαϊν Μαλόνει.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

πωσ βρισκω ποιος με πηρε με αποκρυψη

Στην επιστολή αρχικά τονίζεται πως η ASA ήδη από το Μάρτιο είχε απευθυνθεί στον Έλληνα πρωθυπουργό αναφορικά με τις βαθιές της ανησυχίες επί της νομικής διαδικασίας που είχε κινηθεί σε βάρος του Ανδρέα Γεωργίου και άλλων αξιωματούχων της ΕΛΣΤΑΤ και πως είχε αναφέρει πως πρέπει να ληφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί να τεθεί σε κίνδυνο η αξιοπιστία των ελληνικών στατιστικών τα οποία παρήχθησαν από τον κ. Γεωργίου και τους συναδέλφους και πως όλες οι κατηγορίες έπρεπε να αποσυρθούν.


Ωστόσο, η Ένωση Αμερικανών Στατιστικολόγων αναφέρει πως μετά από εκείνη την επιστολή οι ανησυχητικές διώξεις έχουν συνεχιστεί και πως την 1 Αυγούστου ο κ. Γεωργίου καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος και του επιβλήθηκε διετής ποινή φυλάκισης, η οποία κατά την ASA «αν και ανεστάλη θα μπορούσε εύκολα να εφαρμοστεί τα επόμενα χρόνια». Στο σημείο αυτό τονίζεται πως ο κ. Γεωργίου είχε κατηγορηθεί για τις ίδιες κατηγορίες στις 5 Δεκεμβρίου 2016. Επιπρόσθετα τον Ιούλιο το ανώτατο συμβούλιο δικαστών πρότεινε να ανοίξει υπόθεση με την οποία ο κ. Γεωργίου κατηγορείτο για απιστία σε βάρος του Δημοσίου. Αυτό συνέβη ενώ ο κ. Γεωργίου είχε αθωωθεί για τις συγκεκριμένες κατηγορίες από ένα διαφορετικό σε σύνθεση δικαστήριο στις 15 Ιουλίου 2015.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html


«Εάν αυτή η υπόθεση προχωρήσει και τελικά εκδικαστεί θα οδηγήσει σε έναν τριπλό κίνδυνο. Όπως σημειώσαμε στην προηγούμενη επιστολή μας, πολύ πριν από τις συγκεκριμένες καταστάσεις είχαν υπάρξει μια σειρά περιπτώσεις το 2013 όταν διάφοροι ανακριτές και εισαγγελείς είχαν προτείνει όλες οι κατηγορίες σε βάρος του κ. Γεωργίου να καταπέσουν, αλλά αυτές φαίνεται πως αναβίωσαν μέσω δημόσιων και πολιτικών πιέσεων», σημειώνει χαρακτηριστικά η ASA, προσθέτοντας πως την τρέχουσα εβδομάδα πληροφορήθηκε πως υπήρξε καταδίκη του κ. Γεωργίου σχετικά με μήνυση για συκοφάντηση.



Αλλά η επιστολή προς τον Έλληνα πρωθυπουργό γίνεται ακόμη πιο αιχμηρή αναφέροντας τα εξής: «Με βαθιά ανησυχία διαπιστώνουμε ότι Ελλάδα εμφανίζεται να έχει δείξει έλλειψη αξιοπιστίας στην συμφωνία του Ιουλίου που συνομολόγησε με τα κράτη της ευρωζώνης στη βάση της συμφωνίας για την τρίτη δόση των 8,5 δισ. ευρώ. Το συμπληρωματικό μνημόνιο κατανόησης προβλέπει ότι η Ελλάδα θα πληρώσει το κόστος της νομικής υπεράσπισης των στελεχών Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, όπως ο κ. Γεωργίου, που διώκονται για αποφάσεις και πράξεις που έλαβαν στα πλαίσια των επισήμων καθηκόντων τους. Ωστόσο οι μη ενεργοποιημένες διατάξεις, διευθετούν μόνον μέρος των πληρωμών για τα δικαστικά έξοδα και μόνον εάν και εφόσον αθωωθεί. Οι επαναλαμβανόμενες δίκες δείχνουν ότι κάποιοι εντός της Δικαιοσύνης, αλλά και αλλού εμφανίζονται να μην έχουν τη βούληση να αθωωθεί ο κ. Γεωργίου και παραμένει αδιευκρίνιστο το πως ο προσφάτως νόμος θα επιτρέψει στον κ. Γεωργίου να ανακτήσει τα χρήματα που έδωσε για τις δικαστικές δαπάνες. Αν και οι Έλληνες αξιωματούχοι εμφανίζονταν να μην έχουν τύψεις στο να υποσχεθούν όλα τα παραπάνω προκειμένου να λάβουν τη δόση, συμβουλεύουμε την Ελλάδα να ακολουθήσει τα συμπεφωνημένα και να πληρώσει στον κ. Γεωργίου τα δικαστικά έξοδα ανεξαρτήτως από την εξέλιξη των διώξεων».


Η ASA σημειώνει πως στην επιστολή του Μαρτίου ανέφερε πως οι στατιστικές του κ. Γεωργίου για το έλλειμμα και το χρέος έχουν επιβεβαιωθεί επανειλημμένα από την Eurostat και πως στην πράξη δεν έχουν δημοσιοποιηθεί αξιόπιστα στατιστικά που να αμφισβητούν τα νούμερα τα οποία παράχθηκαν από τον κ. Γεωργίου ή να αμφισβητούν τις διαδικασίες που χρησιμοποίησε για την παραγωγή τους. Στη βάση αυτή υπογραμμίζεται πως σε πλήρη συμμόρφωση με τις αρχές της στατιστικής που αναφέρονταν στις ευρωπαϊκές οδηγίες και στους ελληνικούς νόμους την περίοδο που έγιναν οι διώξεις, οι αποφάσεις για τις διαδικασίες παραγωγής των στατιστικών αποτελούσαν αποκλειστική αρμοδιότητα του επικεφαλής της στατιστικής υπηρεσίας.


«Η δίωξη σε βάρος ενός αφοσιωμένου Δημοσίου λειτουργού απλά διότι έκανε τη δουλειά του είναι μια πράξη βαθιά ενοχλητική. Επιπρόσθετα οι συνεχόμενες διώξεις στέλνουν ένα μήνυμα στην σημερινή ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ η οποία παράγει τους εθνικούς λογαριασμούς και άλλες στατιστικές και θα μπορούσαν ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την ανεξαρτησία και την αξιοπιστία της», προειδοποιεί η Ένωση Αμερικανών Στατιστικολόγων. Ακόμη, υπογραμμίζει πως ο στόχος μιας στατιστικής υπηρεσίας είναι να περιγράφει την πραγματικότητα και όχι να τη δημιουργεί και πως οι στατιστικές υπηρεσίες πρέπει να λειτουργούν ανεξάρτητά από πολιτικές πιέσεις.


Κατά την ASA οι αρχικές διώξεις σε βάρος του κύριο Γεωργίου και το συναδέλφων του ανέδειξαν ανησυχίες σχετικά με τη συνεχιζόμενη πολιτικοποίηση των στατιστικών στην Ελλάδα. Η άρνηση της αποδοχής της αθώωσης στις αρχικές δίκες είναι ακόμα περισσότερο ανησυχητική και οι καταδίκες που προέκυψαν είναι ξεκάθαρα ενοχλητικές.



«Εμείς ξανά, με σεβασμό, θεωρούμε ότι ελληνική Πολιτεία θα πρέπει να παύσει τις οποιοσδήποτε άλλες διώξεις σε βάρος του κ. Γεωργίου και να τον αποκαταστήσει για όλες τις προηγούμενες καταδίκες. Ακόμη θεωρούμε ότι ο κ. Γεωργίου πρέπει να αποζημιωθεί για όλα τα δικαστικά του έξοδα και ότι η Ελλάδα πρέπει δημοσίως να του ζητήσει συγνώμη», καταλήγει η επιστολή της ASA προς τον Αλέξη Τσίπρα.




κεφαλαρι περιοχη

γερμανικη σχολη χριστουγεννιατικο παζαρι 2014

κολασμενο γλυκο σαν κωκ
γερμανικη σχολη χριστουγεννιατικο παζαρι 2014
Τούρκοι στρατιωτικοί: Κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου ο Βίτσας

Την ακύρωση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου, με την οποία χορηγήθηκε άσυλο και σε δεύτερο Τούρκο στρατιωτικό, ζήτησε την Τετάρτη (09/05/2018) ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, με σχετική προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο.


Παράλληλα κατέθεσε και αίτηση αναστολης της απόφασης, στην οποία εμπεριέχεται το αίτημα προσωρινής διαταγής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η υπόθεση χρεώθηκε στο ΣΤ" τμήμα του Διοικητικού Εφετείου.

Διαβάστε επίσης:

  • Τροχαίο Κηφισός: Αυτός είναι ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο


γερμανικη σχολη χριστουγεννιατικο παζαρι 2014
τι και τι
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

στειρωση ζωων

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html
βικιλεξικο στιβος
Συγκίνηση: Η προσευχή του Αχιλλέα Σταματιάδη για να σωθεί ο πατέρας του

Συντετριμμένη η οικογένεια του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας από αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά


στειρωση ζωων

Οι ώρες στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 52χρονος περνούν βασανιστικά. Η οικογένειά του περιμένει υπομονετικά να ακούσει από τα χείλη των γιατρών ένα αισιόδοξο νέο για την κατάσταση της υγείας του.


πανες χυμα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όταν το πρωί οι γιατροί ενημέρωσαν πως ο εγκέφαλος του Αλέξανδρου Σταματιάδη λειτουργεί κανονικά όλοι αναθάρρησαν. Μπορεί τα πράγματα να παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα για τον επιχειρηματία, αλλά τουλάχιστον ήρθε το πρώτο ευχάριστο νέο.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο, ο ασθενής βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής και βαθιά καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή χωρίς να παρουσιάζει επιδείνωση, ωστόσο παραμένει πολύ κρίσιμη.

Συγκλονισμένος από την επίθεση που δέχθηκε ο πατέρας του, είναι ο 18χρονος γιος του Αχιλλέας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανήρτησε μια προσευχή. Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτησή του δέχθηκε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης, αλλά και ευχές για ανάρρωση.

Διαβάστε τη συγκινητική ανάρτηση:

«Δέσποτα Κύριε Ιησού Χριστέ, αθάνατε Λόγε του Θεού, ο δημιουργός και κυβερνήτης όλων των φυσικών πραγμάτων της Κτίσεως, ο προ αιώνων γεννηθείς από τον Πατέρα Υιός μονογενής, και ο ίδιος προελθών αφράστως από τα σπλάχνα της αγίας Παρθένου, λαβαίνοντας σάρκα δίχως ν’ αλλοιωθείς ή να συμφυρθείς, όπως εσύ μόνο γνωρίζεις, για να λυτρώσεις απ’ την τυραννία του εχθρού τους ανθρώπους που εσύ έπλασες· εσύ, που δίχως να χωριστείς από το Πατέρα, συναναστράφηκες μ’ εμάς τους αχρείους δούλους σου εσύ, που είσαι το φως της απάθειας και διώχνεις το σκοτάδι της αμάθειας·

η λαμπρότητα των νηφάλιων ψυχών και η παγκόσμια χαρά όλων των Ορθοδόξων, η γλυκύτητα των Αγγέλων και των ψυχών· που είσαι όλο κάλλος που δεν το χορταίνουμε, όλος γλυκασμός, όλος θερμός πόθος και επιθυμία· εσύ, που είσαι για το νου, ο οποίος αντιλαμβάνεται καθαρά τη σχέση του μαζί σου, η ατελείωτη ευτυχία·

εσύ, που από τη φύση σου είσαι αγαθός, εύσπλαχνος και ελεήμων, διώξε, σε παρακαλώ, από μένα το ταλαίπωρο τους κακούς λογισμούς που με παρενοχλούν εσύ, που είσαι καρδιογνώστης και βλέπεις τ’ απόκρυφα βάθη της καρδίας μου, γνωρίζεις πως αυτοί είναι παρά τη θέλησή μου. Συγχώρεσέ με, παντοκράτωρ Δέσποτα, και ας μη γίνουν όλα αυτά ένας σωρός αμαρτιών, αλλά σπλαχνίσου με και στείλε από τον άγιο και δοξασμένο θρόνο τη χάρη σου, να επισκιάσει την ασθένεια του αχρείου δούλου σου.

«Συνέτισόν με και μαθήσομαι τας εντολάς σου και ζήσομαι»· δος μου Κύριε, σύνεση να μάθω καλά το νόμο σου κ’ έτσι να μπορέσω να ζήσω. Γιάτρεψε τις πληγές της ψυχής μου και φώτισε τα μάτια της διανοίας μου, για να καταλαβαίνω πάντοτε, Κύριε, τη θεία οικονομία σου που με προστάτεψε ως τώρα, γιατί έχει πολύ αδυνατίσει ο νους μου. Και, τι να σου πω ακόμη, αφού τα ξέρεις από πριν όλα, εσύ που ψαύεις και δοκιμάζεις με το χέρι σου «καρδίας και νεφρούς»; Εσύ ξέρεις, πως σαν την άνυδρη γη σε διψά η καρδιά μου. Στείλε από ψηλά τη χάρη σου, Κύριε, για να έρθει και να χορτάσει τη πείνα μου και να ποτίσει τη δίψα μου, γιατί εσένα μόνο ποθώ και διψώ, που είσαι το φως της αλήθειας και ο χορηγός της σωτηρίας.

Στάξε μου, λοιπόν, Κύριε, απ’ το έλεός σου μια σταγόνα, για ν’ ανάψει και να κορώσει σαν φλόγα στην καρδιά μου, καίγοντας όλα τα τριβόλια και τ’ αγκάθια της, δηλαδή τους πονηρούς λογισμούς, κ’ έτσι να αιχμαλωτισθεί ο νους μου, και να ποθεί κι αναζητεί μόνο εσένα, το Σωτήρα του κόσμου.

Λύτρωσέ με, Κύριε, απ’ όλους τους αόρατους εχθρούς που κυνηγούν τη ψυχή μου, και δώρισέ μου να περάσω ειρηνικά και ακριμάτιστα τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής μου, με καθαρό βίο και πολιτεία, με ζωή ευπρόσδεκτη και σταθερή υπομονή, παρέχοντάς μου συγχώρεση και για όλα τα καθημερινά σφάλματα, χάρη στα πλήθη των οικτιρμών σου.

Ναι, μοναδικέ και πανάγαθε μου Δέσποτα, εισάκουσε τη δέηση μου και δώρισέ μου αυτά που σου ζητά η καρδιά μου, για ν’ αξιωθώ να γίνω ναός της χάριτός σου κ’ έτσι, όταν η χάρη σου κατοικήσει μέσα μου, να σφίξει με το χαλινάρι της τη διάνοιά μου, για να μη με πλανέσει η αμαρτία και με αποξενώσει απ’ το φως σου.

Διότι, μόνο εσύ μπορείς να μας ελεήσεις και να μας σώσεις, Χριστέ ο Θεός ημών, και σοι την δόξαν, και ευχαριστίαν, και προσκύνησιν αναπέμπομεν, συν τω ανάρχω σου Πατρί, και τω παναγίω και αγαθώ και ζωοποιώ σου Πνεύματι, νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν».



στειρωση ζωων

Monday, April 29, 2019

το παλιο κρεβατι στιχοι

φουσκωτό στρώμα intex queen με τρόμπα ποδιού
το παλιο κρεβατι στιχοι
Πτώση ατόμου στις γραμμές του Μετρό στην Ομόνοια
Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από πλήρωμα του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του
EUROKINISSI

Για πτώση ατόμου στις γραμμές του Μετρό στην Ομόνοια ενημερώθηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η Πυροσβεστική Υπηρεσία.


κτεο χανια ακρωτηρι τιμες

Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύναμη 10 πυροσβεστών με 3 οχήματα έφτασε στο σημείο και ξεκίνησε την επιχείρηση απεγκλωβισμού του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε λίγο αργότερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από πλήρωμα του ΕΚΑΒ.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

το παλιο κρεβατι στιχοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατηρούσε τις αισθήσεις του ενώ είχε υποστεί ακρωτηριασμό του ενός κάτω άκρου του.


Ολοκληρώθηκε επιχείρηση ανάσυρσης ατόμου, ύστερα από πτώση του σε γραμμή του μετρό, στο σταθμό «Ομόνοια». Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 8, 2019

Διαβάστε επίσης:

Ένταξη Σκοπίων στο ΝΑΤΟ: «Πρόθυμοι» και ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία Τοπαλούδη: Βρέθηκε «ορφανό» DNA - Περιπλέκεται η υπόθεση (vid)

Εφιάλτης: «Βιβλική καταστροφή» θα χτυπήσει τον πλανήτη και η Ελλάδα δεν προλαβαίνει να προστατευθεί



https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

η φλεγομενη βατος βικιπαιδεια

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html
προκοπης παυλοπουλος για γρηγοροπουλο
η φλεγομενη βατος βικιπαιδεια

Αστειευόμενος είπε «το θέμα είναι να μην φύγω με φέσι» συμπληρώνοντας πως άλλοι φέσωσαν τη χώρα και έφυγαν.


Παράλληλα, ο πρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου του στουπουργείο Εσωτερικών. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο του εν λόγω υπουργείου, στο πλαίσιο ενός γενικότερου σχεδίου για τον θεσμικό εκσυγχρονισμό και την ανασυγκρότηση της κοινωνίας και τόνισε πως όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα θεσμικό πλαίσιο αντιπαραγωγικό, αδιαφανές και ευάλωτο σε κάθε είδους πελατειακές πρακτικές.


«Ερευνούμε τη δυνατότητα οριστικής επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων στη βάση της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας ξεκινώντας με μια διερεύνηση για το ποιοι από αυτούς τους ανθρώπους καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες», είπε ο πρωθυπουργός και χαρακτήρισε το ζήτημα των συμβασιούχων «μια από τις πιο βαριές αμαρτίες του πολιτικού κατεστημένου».


«Πρόκειται για μια βιομηχανία η οποία στήθηκε ως πελατειακό εργαλείο και είχε ως αποτέλεσμα την εργασιακή ομηρία και την ανασφάλεια χιλιάδων ανθρώπων», προσέθεσε.


4148375


(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)


Τόνισε δε ότι η αξιολόγηση των συμβασιούχων θα γίνει από τον ΑΣΕΠ ή άλλη ανεξάρτητη αρχή, στη βάση οριζόντιων αντικειμενικών κριτηρίων μετά από διαβούλευση με τα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους φορείς.


Αναφερόμενος στην αυτοδιοίκηση σημείωσε: «Μετά από επτά χρόνια κρίσης περνάμε σε μια νέα εποχή που τίποτε δεν μπορεί να είναι όπως παλιά. Αυτό πρέπει να αποτυπωθεί και στους κανόνες λειτουργίας στους ΟΤΑ. Ανοίγουμε τη συζήτηση για να εισαχθούν οι αρχές της συνεννόησης και της συνεργασίας».


Ακόμη, ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε νομοθετικές πρωτοβουλίες, για θεσμική κατοχύρωση της ισότητας των φύλων και για το θέμα της ιθαγένειας «για να απλοποιήσουμε και να επισπεύσουμε τις διαδικασίες απόδοσης της ιθαγένειας, κυρίως σε ό, τι αφορά τη διαδικασία της συνέντευξης και της προσκόμισης των δικαιολογητικών και του χρόνου που απαιτείται».


4148403


(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)


Επίσης, αναφέρθηκε μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, «που στοχεύει στην ριζική αναμόρφωση του νομοθετικού με στόχευση να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να αποτελέσει η αυτοδιοίκηση έναν από βασικούς πυλώνες για την ανασυγκρότηση της χώρας».


Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η μεταρρύθμιση περιλαμβάνει, επίσης, τον ριζικό εκδημοκρατισμό των αυτοδιοικητικών θεσμών, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά το σύστημα εκλογής και τη θέσπιση κοινωνικής συμμετοχής και ελέγχου.


«Έχουμε φθάσει σε ένα σημείο εκκίνησης της διαδικασίας της διαβούλευσης έτσι έως το πολύ στις αρχές φθινοπώρου να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο για τη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη», σημείωσε.


4148399


(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)



η φλεγομενη βατος βικιπαιδεια
οικονομικο επιμελητηριο πατρα

μετρο ελαστικοτητας μοναδες

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html
μετρο ελαστικοτητας μοναδες

Ως ελάχιστο δείγμα έμπρακτης υποστήριξης στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν, η ELPEDISON αποφάσισε την πλήρη διαγραφή των οφειλών μέχρι τις 31 Ιουλίου (αξία καταναλωθείσας ηλεκτρικής ενέργειας), για τις οικιακές και επαγγελματικές παροχές των καταναλωτών, των οποίων τα κτίρια καταστράφηκαν.


Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί στην εσωτερική κινητοποίηση των εργαζομένων της ELPEDISON, που ξεκίνησε την επόμενη μέρα της καταστροφής, για τη συγκέντρωση και αποστολή προμηθειών και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και σε άλλες δράσεις που σχεδιάζει η Εταιρεία να πραγματοποιήσει, προκειμένου να ενισχύσει τις πληγείσες περιοχές.


τι ωρα οι προγραμματικες δηλωσεις

Με αυτές τις πρωτοβουλίες, η ELPEDISON ελπίζει να μπορέσει να συνδράμει, έστω και λίγο από την πλευρά της, στην ανακούφιση των πυροπαθών, των οικογενειών τους και των πληγέντων περιοχών.



μετρο ελαστικοτητας μοναδες


ειδα στον υπνο μου οτι με τσιμπησε φιδι

θωρακισμενες πορτες νικαια

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html
κοτα γεμιστη με κιμα ακης πετρετζικης

«Οφείλω στους Γάλλους την αλήθεια: ποτέ δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη τους» τόνισε ο Σαρκοζί υποστηρίζοντας ότι στο στόχαστρο μπαίνουν «η Γαλλία, το (προεδρικό) αξίωμα». Για τον πρώην πρόεδρο, «η πολιτική, έχει τελειώσει αλλά η Γαλλία δεν θα τελειώσει ποτέ».


Ο Σαρκοζί, που αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, έκανε και πάλι λόγο για «συκοφαντίες» σε βάρος του. «Δεν υπάρχει παρά μόνο το μίσος, η λάσπη, η μετριότητα, η συκοφαντία», είπε.


Όταν ρωτήθηκε για την ανάκρισή του από στελέχη της υπηρεσίας καταπολέμησης της διαφθοράς, την Τρίτη και την Τετάρτη, είπε ότι «δεν παρουσιάστηκε κανένα νέο στοιχείο» σε βάρος του. Πρόσθεσε όμως ότι μέχρι τότε «δεν γνώριζε κανένα στοιχείο επειδή δεν είχε πρόσβαση στον φάκελο της υπόθεσης και ότι απάντησε στους ανακριτές χωρίς να έλθει σε δύσκολη θέση σε καμία στιγμή».


θωρακισμενες πορτες νικαια

Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα που επικαλείται το Γαλλικό πρακτορείο, οι Αρχές έχουν απαγορεύσει στον Σαρκοζί να ταξιδέψει στη Λιβύη και να συναντηθεί με εννέα πρόσωπα, εκ των πρωταγωνιστών αυτής της υπόθεσης. Μεταξύ αυτών είναι και δύο στενοί συνεργάτες του, ο Κλοντ Γκεάν και ο Μπρις Ορτεφέ. Του απαγορεύεται επίσης να μεταβεί στην Αίγυπτο, την Τυνησία και τη Νότια Αφρική, πρόσθεσε η ίδια πηγή επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία του τηλεοπτικού δικτύου RTL.


Στη Νότια Αφρική ζούσε για μεγάλο διάστημα εξόριστος ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης, ο Μπασίρ Σάλεχ, ο πρώην "ταμίας" του Μουαμάρ Καντάφι. Τραυματίστηκε από σφαίρες τον Φεβρουάριο στο Γιοχάνεσμπουργκ και σήμερα, για λόγους ασφαλείας, νοσηλεύεται σε άλλη χώρα.


Ο Σαρκοζί δεν μπορεί επίσης να συναντηθεί με τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας (DCRI) Μπερνάρ Σκαρσινί και τον επιχειρηματία Ζιάντ Τακιεντίν.


Ο τελευταίος διαβεβαιώνει ότι στα τέλη του 2006 με αρχές του 2007 είχε παραδόσει στον Σαρκοζί (σ. σ. τότε ήταν υπουργός Εσωτερικών) και τον Κλοντ Γκεάν τρεις βαλίτσες που περιείχαν 5 εκατομμύρια ευρώ και προέρχονταν από το καθεστώς του Καντάφι. Ο Γκεάν είναι και ο ίδιος κατηγορούμενος στην υπόθεση αυτή.



θωρακισμενες πορτες νικαια
χριστοφη ομονοια

αστικο λεωφορειο 444

μετατροπη αεροβολου σε πυροβολο
επεμβαση τραχηλου

Στο τέλος της ιστορικής ομιλίας του, εμφανώς συγκινημένος είχε ευχηθεί «το αίμα του Παύλου Μπακογιάννη να είναι το τελευταίο αίμα που χύνεται άδικα σε αυτό τον τόπο».


αστικο λεωφορειο 444

Όλοι οι βουλευτές που βρίσκονταν στην Ολομέλεια τον χειροκρότησαν, μεταξύ αυτών ο Χαρίλαος Φλωράκης και ο Λεωνίδας Κύρκος.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html

αστικο λεωφορειο 444


Είναι μία πολιτική δολοφονία που προστίθεται σε μία μακρά αλυσίδα δολοφονιών που προηγήθηκαν. Αποτελεί σκληρό πλήγμα για τη Νέα Δημοκρατία και αποτελεί δεινή δοκιμασία για μένα και την οικογένειά μου. Πρέπει όμως αυτή την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας να σταθούμε όλοι μας όρθιοι. Να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της. Σε ότι με αφορά, μία ευχή έχω να εκφράσω: να είναι το αίμα του Παύλου Μπακογιάννη το τελευταίο αίμα που χύνεται άδικα σε αυτό τον τόπο.






https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html

μυκητιαση μετα απο αντιβιωση

μυκητιαση μετα απο αντιβιωση

«Γνωρίζουν και οι πέτρες τι κάνουν οι άνθρωποι του προξενείου στην Κομοτηνή, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα και ξεδιάντροπα τη δράση των ψευτομουφτήδων, εγκλωβίζοντας τη μουσουλμανική κοινότητα και δημιουργώντας πολλά σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Ιωάννης Σαρίδης, και σχολίασε: «Γνωρίζοντας τη μεγάλη ανοχή που δεκαετίες δείχνει η χώρα μας, απέναντι στην επιθετική και κακόβουλη δράση του προξενείου, σκέφτηκα πως οι Ρώσοι διπλωμάτες που απελάθηκαν πριν από λίγες ημέρες, θα πρέπει να έχουν κάνει κάτι πολύ χειρότερο από αυτό το οποίο κάνουν μέχρι σήμερα οι Τούρκοι...».


Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο βουλευτής κατηγόρησε τον υπουργό Παιδείας, ότι χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς πρόβλεψη για την επόμενη μέρα, καταθέτει διατάξεις για τη θητεία των Μουφτήδων, και γι' αυτό η Ένωση Κεντρώων θα τοποθετηθεί αρνητικά.


«Θα έπρεπε να έχουμε το Προεδρικό Διάταγμα για την επόμενη μέρα και μετά να έρθει αυτή η τροπολογία. Δεν γνωρίζουμε τι ξημερώνει για τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης» είπε ο βουλευτής.



μυκητιαση μετα απο αντιβιωση
εμμανουήλ δανιήλ συντυχάκης
αστεια στατους για αφεντικα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html

παράγγειλε προστακτικη

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html
παράγγειλε προστακτικη

Ο Σπύρος Λιβαθινός, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του αφήνοντας αιχμές κατά της δημοτικής αρχής.


xbox store

παράγγειλε προστακτικη

«Δεσμευτήκαμε να δουλέψουμε με όραμα και σχέδιο, με μεθοδικότητα και εργατικότητα υπέρ των δημοτών και των τεσσάρων πόλεων, να είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων, χωρίς παραταξιακές παρωπίδες, ιδεοληψίες, αγκυλώσεις και κομματικούς εναγκαλισμούς» ανέφερε και πρόσθεσε:


«Αυτές ήταν οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις και για αυτό οι πολίτες του Δήμου Μαραθώνα μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν. Σχεδόν τρία χρόνια μετά με λύπη διαπιστώνω ότι οι προεκλογικές μας θέσεις παραμένουν ανεκπλήρωτες και κρίνω ότι δεν έχω καμία ηθική και πολιτική δέσμευση προς την παράταξη. Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δε θυσιάζονται όπως είναι ο σεβασμός και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια».


Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως από τις συνολικά 33 έδρες η παράταξη του δημάρχου διαθέτει πια τις 16, χάνοντας 4 έδρες σε διάστημα 3 ετών.


αγρια αφρικη ζωα


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html

κρατικο θεατρο αποτελεσματα

Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς (pics)

Κεφαλονιά: Τραγικός επίλογος στην αγωνιώδη αναζήτηση για τον 62χρονο ψαροντουφεκά.


κρατικο θεατρο αποτελεσματα

Νεκρός στον βυθό της Πλατιάς Άμμου, βρέθηκε ο άτυχος άνδρας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την Τετάρτη (23/05) αφού βούτηξε στη θαλάσσια περιοχή της Παλικής, στην Κεφαλονιά.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, ο 62χρονος εντοπίστηκε με φορεμένα τα βαρίδια, σε βάθος 32 μέτρων.

Έχει κινητοποιηθεί η Λιμενική Αρχή και η Πολιτική Προστασία, ώστε να ανασυρθεί η σορός του.


κρατικο θεατρο αποτελεσματα

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από εκεί που είχε αφήσει τα ρούχα του. Το ψαροντούφεκο του ήταν οπλισμένο, που σημαίνει ό, τι και αν του συνέβη δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες στη gallery του Newsbomb.gr

Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει χθες το απόγευμα, συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας με σκάφη του Λιμενικού Σώματος αλλά και πολλούς ψαράδες της περιοχής να αναζητούν τον ψαροντουφεκά.

Με το πρώτο φως της ημέρας ελικόπτερο άρχισε από αέρος να «χτενίζει» την περιοχή για τον εντοπισμό του. Τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ στην παραλία Πλατιάς Άμμου από χερσαία περίπολο του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Inkefalonia, Kefaloniapress

Πηγή φωτογραφιών: Inkefalonia

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου - Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία στη Μεταμόρφωση - Αυτό είναι το μοιραίο αυτοκίνητο


Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς (pics)
01
Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς (pics)












scrap iron oak grove la
μικροβιολογικες εξετασεις αιματος τιμες
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

στίξη κόμμα

συγκυρίες συνώνυμα
στίξη κόμμα

«Αν αποδειχθεί ότι αυτή η επιχείρηση παίρνει τροπή άλλη από την καταπολέμηση μιας εν δυνάμει τρομοκρατικής απειλής στα τουρκικά σύνορα και γίνει επιχείρηση εισβολής, (τότε) καθίσταται πραγματικό πρόβλημα για μας», δήλωσε ο Μακρόν σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα από την εφημερίδα Le Figaro.


Η Τουρκία θεωρεί την πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας YPG τρομοκρατική οργάνωση και προέκταση του παράνομου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), που εδώ και τρεις δεκαετίες διεξάγει ένοπλο αυτονομιστικό αγώνα στη νοτιοανατολική Τουρκία όπου ζουν κυρίως Κούρδοι.


λίστες διαθεσιμότητας εκπαιδευτικών



στίξη κόμμα
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

ροκας γαστρεντερολογος βιογραφικο

ροκας γαστρεντερολογος βιογραφικο

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ αποδίδει τις απαισιόδοξες προβλέψεις του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος στο γεγονός ότι οι αναλυτές του δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να λάβουν υπόψη τους τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνει η Ελλάδα ως μέλος της ευρωζώνης.


Στο άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

hp γρ

«Μια ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα δείχνει ότι η κατάσταση του χρέους στην Ελλάδα δεν πρέπει να είναι λόγος συναγερμού. Ο ESM και ο EFSF, τα κεφάλαια διάσωσης της ευρωζώνης, έχουν ως τώρα διανείμει 174 δισ. ευρώ στη χώρα. Δεν θα δανείζαμε αυτό το ποσό, αν πιστεύαμε ότι δεν θα πάρουμε πίσω τα χρήματά μας.


«Πολλά έχουν ήδη γίνει για να ελαφρύνουν το βάρος του χρέους. Τόσο οι επίσημοι όσο και οι ιδιώτες πιστωτές έκαναν πρωτοφανείς προσπάθειες για να κρατήσουν το χρέος βιώσιμο. Καμιά άλλη χώρα στον κόσμο δεν έχει λάβει σημαντικότερη ελάφρυνση. Το 2012 οι ιδιώτες πιστωτές δέχτηκαν κούρεμα διαγράφοντας 107 δισ. ευρώ ελληνικού χρέους. Οι επίσημοι πιστωτές ελάφρυναν σημαντικά τους όρους δανεισμού. Αυτό μείωσε την οικονομική αξία του χρέους κατά 40% περίπου. Ως αποτέλεσμα, η Ελλάδα απολαμβάνει εξοικονόμηση στον προϋπολογισμό 8 δισ. ευρώ ετησίως, ποσό αντίστοιχο με το 4,5% του ΑΕΠ, και θα συνεχίσει αυτό για χρόνια. Αυτό δεν δημιουργεί κόστος για τους Ευρωπαίους φορολογούμενους. Ωστόσο αναλαμβάνουν ρίσκο».


Ως αποτέλεσμα, το πραγματικό κόστος της Ελλάδας για την εξυπηρέτηση του χρέους είναι ένα από τα μικρότερα στην Ευρώπη και θα παραμείνει έτσι για πολύ καιρό. Οι μεικτές χρηματοδοτικές της ανάγκες θα μειωθούν τα επόμενα χρόνια και θα πέσουν πολύ κάτω από αυτές των περισσότερων χωρών της ευρωζώνης ως το 2020.


Τα πρόσφατα βραχυπρόθεσμα μέτρα που πάρθηκαν από τον ESM επίσης βοηθούν. Αν το συμφωνημένο πρόγραμμα εφαρμοστεί πλήρως, η βιωσιμότητα χρέους είναι εντός.



»Γιατί το ΔΝΤ οδηγείται σε διαφορετικό συμπέρασμα; Το Ταμείο ως τώρα δεν είναι σε θέση να εντάξει στην ανάλυσή του για την Ελλάδα δομικούς παράγοντες που διαφοροποιούν ένα μέλος της ευρωζώνης από άλλες χώρες του πλανήτη.



"Ο ESM παρέχει πολύ μακροπρόθεσμα δάνεια, με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους. Τον Μάιο του 2016, οι εταίροι της Ελλάδας στην ευρωζώνη δεσμεύτηκαν για πρόσθετη ελάφρυνση χρέους στο τέλος του προγράμματος του ESM στα μέσα του 2018, εάν υπάρχει ανάγκη. Και μακροχρόνια, δεσμεύτηκαν για ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια, υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τη δική της πλευρά της συμφωνίας. Είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσει κανείς αυτή τη δέσμευση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης. Η αλληλεγγύη προς την Ελλάδα θα συνεχιστεί.


Οι χώρες εκτός ευρωζώνης δεν μπορούν να βασιστούν σε αυτές τις δεσμεύσεις. Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθούν οι εκταμιεύσεις του ΔΝΤ, είναι μόνες τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το ΔΝΤ έχει δίκιο να επιμένει ότι η βιωσιμότητα του χρέους θα πρέπει να εξασφαλίζεται νωρίς. Όμως στην Ελλάδα, ο ESM θα ελέγχει τα 2/3 του χρέους για τουλάχιστον 30 χρόνια. Ως εκ τούτου, ο μικρότερος χρονικός ορίζοντας του ΔΝΤ δεν είναι κατάλληλος. Επίσης, το ΔΝΤ αγνοεί τη δέσμευση των χωρών της ευρωζώνης.


"Η λύση για την Ελλάδα δεν βρίσκεται στην πρόσθετη ελάφρυνση χρέους, αλλά στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων από την κυβέρνηση, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις στην εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου. Οι επενδυτές αντιλαμβάνονται το πλαίσιο λειτουργίας του ESM και αναγνωρίζουν τις δεσμεύσεις των Ευρωπαίων εταίρων της Ελλάδας.


Η προηγούμενη εμπειρία δείχνει ότι η «ανταλλαγή» δανείων έναντι των μεταρρυθμίσεων δουλεύει. Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι η Ιρλανδία και η Ισπανία σήμερα έχουν τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη και πολύ χαμηλά κόστη χρηματοδότησης, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων με απαιτητικές μεταρρυθμίσεις.


Το 2016 η Ελλάδα υπεραπέδωσε με υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης έναντι των προβλέψεων και πρωτογενές πλεόνασμα. Τυχόν πρόσθετες καθυστερήσεις θέτουν σε κίνδυνο αυτές τις θετικές τάσεις".




ροκας γαστρεντερολογος βιογραφικο
αγορα πωληση βιβλιων
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html

οι απωλειες του β παγκοσμιου πολεμου

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
οι απωλειες του β παγκοσμιου πολεμου

«Το φθινόπωρο του 1977 η Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF) σχεδίαζε την απαγωγή των υπουργών Εσωτερικών της τότε ΕΟΚ στο Λουξεμβούργο. Με την ενέργεια αυτή ήθελαν να αναγκάσουν τον τότε καγκελάριο Χέλμουτ Σμιτ να απελευθερώσει έντεκα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που εξέτιαν ποινές φυλάκισης. Αυτό αποκαλύπτει το πρώην μέλος της RAF Πέτερ-Γύργκεν Μπόοκ στο Spiegel.


Μετά την απαγωγή του προέδρου του Συνδέσμου Γερμανών Εργοδοτών Χανς-Μάρτιν Σλάιερ στις 5 Σεπτεμβρίου 1977, ήθελαν με τη σχεδιαζόμενη αυτή νέα απαγωγή να ασκήσουν ακόμη μεγαλύτερες πιέσεις στη γερμανική κυβέρνηση. Μέλος της RAF που προσποιούνταν τη δημοσιογράφο είχε μάλιστα ερευνήσει το χώρο όπου θα συνεδρίαζαν οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΟΚ στο Λουξεμβούργο, όπως αποκαλύπτει ο Μπόοκ.


Οι τρομοκράτες της RAF όμως δεν υλοποίησαν τελικά το σχέδιο και αντ' αυτού μια συμμαχική παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση κατέλαβε το αεροσκάφος της Lufthansa ‘Landshut'. Τα μέλη της δεύτερης γενιάς της RAF μάλιστα εξέταζαν το 1977 το ενδεχόμενο ανάληψης δράσης κατά του τότε καγκελαρίου.


προέλευση των ονομάτων

«Είχαμε προτείνει στα μέλη του Στάμχαϊμ (σ. σ. ηγετικά μέλη της RAF που κρατούνταν στις φυλακές του Στάμχαϊμ) να απαγάγουμε τον Χέλμουτ Σμιτ», λέει ο Μπόοκ προς το Spiegel. «Το ψευδώνυμό μας για τον Σμιτ ήταν πρόβατο». Τα φυλακισμένα στο Στάμχαϊμ ιδρυτικά μέλη της RAF Αντρέας Μπάαντερ και Γκούντρουν Ένσλιν όμως απέρριψαν την πρόταση με τα εξής λόγια: «Όχι τον Χέλμουτ Σμιτ». Προφανώς δεν ήθελαν το πρώτο θύμα να είναι Σοσιαλδημοκράτης».


alai oli дельфины скачать бесплатно


οι απωλειες του β παγκοσμιου πολεμου
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

στενός κορσές

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
βάσω βουγιούκα 2014
στενός κορσές
στενός κορσές
Απίστευτο: Τεράστιος βράχος προσγειώθηκε σε… αυλή σπιτιού!

Στιγμές τρόμου έζησαν οι ένοικοι ενός σπιτιού σε χωριό των Ιωαννίνων.


λυρικη σκηνη προσοχη ο πριγκιπας λερωνει

Συγκεκριμένα, σε σπίτι στο χωριό Αχλαδέα, στη Λάκκα Σουλίου, προσγειώθηκε ένας τεράστιος βράχος που που αποκολλήθηκε από το βουνό. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός, αν και ο βράχος προσγειώθηκε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων από το αυτοκίνητο που βρίσκονταν παρκαρισμένο και φυσικά σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι..




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html

ニューバランス wo625h

φραγκου αθηνα φαρμακειο
οικοπεδα ασπροβαλτα ριβιερα
ニューバランス wo625h
ニューバランス wo625h

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της ΠΑΕ, έχουν εισρεύσει στα ταμεία του συλλόγου 100,2 εκατ. € και τα έξοδα την 5ετία 2012-2017 ήταν 142,5 εκατ. €. Στα στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνονται καθόλου προβλέψεις εσόδων, που θα πρέπει να αντιστοιχηθούν στις μελλοντικές δεσμεύσεις σε βάθος τριετίας (π. χ. εισιτήρια, χορηγίες, δικαιώματα, αξιοποίηση ποδοσφαιρικού ρόστερ κα.).


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


ΘΕΜΑ : Ειδικότερη ενημέρωση επί οικονομικών στοιχείων


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ καταρτίζει και δημοσιεύει ελεγμένες από ορκωτούς ελεγκτές οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, αλλά και το πλαίσιο κατάρτισης χρηματοοικονομικών καταστάσεων και κανονισμών της ΕΠΟ και της UEFA. H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υποβάλλει στο Γενικό Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών (ΓΕΜΗ) τις ελεγμένες ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, τις οποίες και αναρτά στην επίσημη ιστοσελίδα της.


Επίσης, οι οικονομικές καταστάσεις υποβάλλονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στην ΕΠΟ και στην UEFA, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο υποβολής, όπως αυτό ισχύει από τους παραπάνω οργανισμούς.


Ειδικότερα παρατίθενται τα ακόλουθα :


Οι δεδουλευμένες υποχρεώσεις της ΠΑΕ στις 30.06.2012 ανέρχονταν σε 35,2 εκ ευρώ και αφορούσαν κατά 42% σε υποχρεώσεις ποδοσφαιρικού τμήματος, κατά 20% σε φορολογικές υποχρεώσεις και κατά 38% σε λοιπές υποχρεώσεις.
Ειδικότερα : 12,1 εκ. ευρώ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα με επιπλέον αναλογούντες φόρους ποσού 3,1 εκ. ευρώ, 8,8 εκ. ευρώ σε προμηθευτές (σημειώνεται ότι ποσό ύψους 2,9 εκ ευρώ αφορά σε ανταποδοτικές χορηγίες), 4,0 εκ ευρώ σε λοιπές υποχρεώσεις & προβλέψεις, 3,9 εκ ευρώ προς φορολογικές αρχές, 2,6 εκ ευρώ σε ομάδες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών & υπηρεσίες διαμεσολάβησης, 0,7 εκ ευρώ σε αξιόγραφα.


Οι μελλοντικές δεσμεύσεις που αφορούσαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα (σε βάθος 2ετίας) ανέρχονταν σε 12,8 εκ ευρώ με επιπλέον αναλογούντες φόρους να ανέρχονται στα 3,2 εκ ευρώ. Η ανακύκλωσή των προ εισπραχθέντων μελλοντικών εσόδων ανερχόταν στο ποσό των 3,4 εκ ευρώ.


Οι δεδουλευμένες υποχρεώσεις της ΠΑΕ στις 30.09.2017 ανέρχονταν σε 34,7 εκ. ευρώ και αφορούσαν κατά 39% σε φορολογικές υποχρεώσεις, κατά 31% σε υποχρεώσεις ποδοσφαιρικού τμήματος και 30% σε λοιπές υποχρεώσεις.
Ειδικότερα: 9,9 εκ. ευρώ προς φορολογικές αρχές, 7,5 εκ. ευρώ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα με επιπλέον αναλογούντες φόρους ποσού 3,6 εκ. ευρώ, 6,8 εκ. ευρώ σε προμηθευτές (σημειώνεται ότι ποσό ύψους 1.0 εκ. ευρώ αφορά σε ανταποδοτικές χορηγίες), 3,1 εκ. ευρώ σε ομάδες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών & υπηρεσίες διαμεσολάβησης, 1,7 εκ. ευρώ σε λοιπές υποχρεώσεις & προβλέψεις, 1,3 εκ. ευρώ σε αξιόγραφα, 0,8 εκ. ευρώ σε υποχρεώσεις χρήσης γηπεδικών εγκαταστάσεων προηγουμένων ετών.


Οι μελλοντικές δεσμεύσεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα (σε βάθος 2-3 ετών) ανέρχονταν σε 16,4 εκ. ευρώ με επιπλέον αναλογούντες φόρους ποσού 11,5 εκ. ευρώ, καθώς και μελλοντικές δεσμεύσεις σε ομάδες για απόκτηση ποδοσφαιριστών 3,6 εκ. ευρώ. Η ανακύκλωση των προ εισπραχθέντων μελλοντικών εσόδων ανέρχονταν στο ποσό των 11,9 εκ. ευρώ.


Επίσης,


Οι εισροές της περιόδου 01.07.12 – 30.09.17 ανήλθαν σε 100,2 εκ. ευρώ και αφορούσαν σε 24,4 εκ. ευρώ από δικαιώματα τηλεοπτικής αναμετάδοσης, 19,2 εκ. ευρώ από χορηγίες & διαφήμιση, 16,1 εκ. ευρώ από αλληλεγγύη UEFA, 13,0 εκ. ευρώ από πώληση ποδοσφαιριστών, 11,6 εκ. ευρώ από εισιτήρια απλά και διαρκείας, 6,1 εκ. ευρώ από εμπορικές δραστηριότητες, 5,2 εκ. ευρώ από ανακύκλωση προεξόφλησης εσόδων, 4,6 εκ. ευρώ από λοιπές λειτουργικές δραστηριότητες.


Οι εκροές της περιόδου 01.07.12 – 30.09.17 ανήλθαν σε 142,5 εκ. ευρώ και αφορούσαν κατά 44% σε υποχρεώσεις ποδοσφαιρικού τμήματος, κατά 28% σε φορολογικές υποχρεώσεις και 30% σε λοιπές υποχρεώσεις.


Ειδικότερα: 57,8 εκ. ευρώ σε ποδοσφαιρικό τμήμα και λοιπούς εργαζομένους (49,6 αφορούν σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, λοιπό τεχνικό προσωπικό κλπ. και 8,2 εκ. σε εργαζομένους και λοιπούς συνεργάτες) 39,3 εκ. ευρώ προς φορολογικές-ασφαλιστικές αρχές και αποδόσεις φόρων & τελών προς ποδοσφαιρικές αρχές (34,9 εκ. ευρώ προς φορολογικές & ασφαλιστικές αρχές και 4,4 εκ. ευρώ προς ποδοσφαιρικές αρχές), 16,4 εκ. ευρώ για λειτουργικές δαπάνες (εξόφληση προμηθευτών γενικών δαπανών, έξοδα λειτουργίας και συντήρησης γηπέδων & λοιπών εγκαταστάσεων), 12,8 εκ. ευρώ σε ομάδες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, 7,0 εκ. ευρώ για την διεκπεραίωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, 2,8 εκ. ευρώ στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α. Ο, 2,6 εκ. ευρώ σε πειθαρχικές κυρώσεις, 2,1 εκ. ευρώ για πληρωμή υποχρεώσεων χρήσης γηπεδικών εγκαταστάσεων προηγουμένων ετών, 1,7 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση της Λ. Αλεξάνδρας.


Σημειώνεται ότι:


- η επιβάρυνση των φόρων έχει σχεδόν τριπλασιαστεί, λόγω των ιδιαίτερα επαυξημένων φορολογικών συντελεστών από το 2012 και μετά.


- το υφιστάμενο δυναμικό της ομάδας έχει βάθος 2-3 ετών


- έχουν δαπανηθεί έως σήμερα, 7 εκ. ευρώ για το προπονητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης.


Οι εισφορές της περιόδου 01.07.12 – 30.09.17 ανήλθαν σε 49,3 εκ. ευρώ και αφορούσαν σε: 41.5 εκ. ευρώ εισφορές από τον βασικό μέτοχο κ. Ι. Αλαφούζο, και σε 7.8 εκ. ευρώ εισφορές από λοιπούς μετόχους μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
Σημειώνεται, τέλος, ότι ο βασικός μέτοχος έχει δηλώσει ότι πέραν των ανωτέρω εισφορών, θα εισφέρει επιπλέον στο βάθος των μελλοντικών δεσμεύσεων και για κάλυψη αυτών ποσό της τάξεως των 20 εκ. ευρώ.


σε τελική ανάλυση

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html
σε τελική ανάλυση
σε τελική ανάλυση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Καμμένος θα δώσει τη συνέντευξη Τύπου στις 12:30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κάλεσε να συναντηθούν αύριο, Κυριακή, στο Μέγαρο Μαξίμου.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί.


Ο χρόνος πλέον μέχρι το αυριανό ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου μετρά αντίστροφα, με τις πολιτικές εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες, καθώς θα ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο της συγκυβέρνησης.


καλυμμα ρεζερβουαρ

Εκείνο που μένει να φανεί είναι τι θα πράξει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων: Εάν, δηλαδή, θα προχωρήσει σε ένα «βελούδινο διαζύγιο» με τον κ. Τσίπρα ή εάν θα επιχειρήσει μια ηχηρή «έξοδο» από το κυβερνητικό σχήμα.


Σκληρό πόκερ ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ


Το Μέγαρο Μαξίμου δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του από την τροπή που πήραν τα γεγονότα με το συγκυβερνήτη τους κ. Καμμένο, καθώς εκτιμούν ότι μετά από πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις, ο υπουργός Άμυνας ενδέχεται να μεταβάλει περαιτέρω τη στάση του - μετά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην πΓΔΜ, όπου ψηφίστηκαν όλα τα απαραίτητα, που προέβλεπε η Συμφωνία των Πρεσπών.


Τώρα, το «μπαλάκι» έρχεται καθαρά στην ελληνική πλευρά, με τη Συμφωνία να έρχεται προς κύρωση στην ελληνική Βουλή περί τα τέλη της επόμενης εβδομάδας και αφού, μέχρι τότε, έχουν πρώτα κατασταλάξει στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.


Μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ, το Μέγαρο Μαξίμου ζητά «καθαρές λύσεις», χωρίς αστερίσκους από τον κ. Καμμένο, ο οποίος φαίνεται, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, να χαμηλώνει τον πήχη, όχι ως προς τις «κόκκινες» γραμμές που από την αρχή είχε θέσει, αλλά ως προς το αν θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση ή όχι.


Η αιτία προς αυτή τη νέα «γραμμή» είναι η διαφορετική στάση που τηρούν οι βουλευτές του οι οποίοι, αν δεν ενωθούν, τότε η Κ. Ο. των ΑΝΕΛ κινδυνεύει ως προς τη συνοχή της.


Ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα αφού πρώτα σταθμίσουν και οι δύο πλευρές όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να μην οδηγηθούν σε ρήξη αλλά σε ένα «βελούδινο» διαζύγιο. Υπό αυτές τις συνθήκες εκείνοι που γνωρίζουν, αναφέρουν πως στην ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο κ. Καμμένος θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, κάτι που σημαίνει ότι οι διαφωνούντες και οι αντάρτες θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο πρόεδρος του κόμματος θα μεταβάλει τη στάση του ως προς την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και δεν θα επιβάλλει στους βουλευτές του κομματική πειθαρχία. Αυτό σημαίνει ότι αφήνει τους βουλευτές του ελεύθερους να αποφασίσουν κατά συνείδηση και επομένως να παράσχουν θετική ψήφο προς τον Αλέξη Τσίπρα και να μην κινδυνεύσει η κυβερνητική πλειοψηφία.



καλημερα.ψυχη μου
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

χρονοι του λυνω

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html
κόντιτα λεμονιού

Συγχρόνως, η διοίκηση του Κτηματολογίου επιχειρεί και στο πεδίο της κτηματογράφησης των αγροτικών περιοχών καθώς έχει ξεκινήσει η περίοδος συλλογής δηλώσεων στο υπόλοιπο της χώρας, δηλαδή, απομακρυσμένες αγροτικές αλλά και νησιωτικές περιοχές, μέρη της χώρας όπου η συμμετοχή των πολιτών κάθε άλλο παρά μαζική είναι.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα «Έθνος» ο πρόεδρος του Κτηματολογίου, Βύρων Νάκος, θα λειτουργήσουν δύο μεγάλα γραφεία κτηματογράφησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και η πλήρης ηλεκτρονική εφαρμογή κτηματογράφησης.


channel ab live

Το γραφείο στην Αθήνα θα λειτουργήσει στο Γαλάτσι, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις και θα εξυπηρετεί τις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης. Το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης, θα λειτουργήσει στην Καλαμαριά και θα εξυπηρετεί τις περιοχές Ξάνθης, Δράμας, Χαλκιδικής, Καστοριάς και Φλώρινας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «γκρίζα ζώνη» για τη διαδικασία αποτελούν και οι εκτός σχεδίου ιδιοκτησίες, αφού η νομοθεσία ορίζει ότι παραλαμβάνονται δηλώσεις περιουσιών μόνο για ακίνητα εντός σχεδίου.


Το γεγονός αυτό προκαλεί αβεβαιότητα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες, πολλοί εκ των οποίων είναι σε περιοχές της Αττικής και ειδικά στα Μεσόγεια, και πιο συγκεκριμένα σε αυτές που εκτείνονται από το Μαρκόπουλο έως και τη Λαυρεωτική.


Σημειώνεται πως η τέταρτη γενιά κτηματογράφησης αφορά 16,5 εκατ. δικαιώματα, από τα συνολικά 39 εκατ. σε όλη τη χώρα, που αντιστοιχούν σε 83,5 εκατ. στρέμματα, αλλιώς το 63% της έκτασης της Ελλάδας.



χρονοι του λυνω
χρονοι του λυνω

ενα μικρουλι ελεφαντακι

ιχθυς αντρας καρκινος γυναικα
ανανεωμένο συνώνυμα
ενα μικρουλι ελεφαντακι

Σύμφωνα με έρευνες η αλλαγή της ώρας προκαλεί διαταραχές στον ύπνο και μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα των ατόμων στην εργασία.


Με σχετικό ψήφισμα που εγκρίθηκε την περασμένη Πέμπτη με 384 ψήφους υπέρ (153 ευρωβουλευτές ψήφισαν κατά και 12 απείχαν), ζητείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η αξιολόγηση του ισχύοντος συστήματος και εάν χρειάζεται να υποβάλλει πρόταση για την αναθεώρησή του.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

Κύριο επιχείρημα των μελών του ευρωκοινοβουλίου που τάσσονται υπέρ ης κατάργησης της θερινής ώρας, είναι πως το συγκεκριμένο μέτρο πλήττει-πέρα από την ανθρώπινη υγεία-τη γεωργία και την οδική ασφάλεια.


«Η έλλειψη ύπνου που επιφέρει η αλλαγή της ώρας προκαλεί προβλήματα στην οδική ασφάλεια. Είναι η αιτία για μεγάλο αριθμό ατυχημάτων για τους πιο ευάλωτους και εννοώ τους πεζούς και τους ποδηλάτες», τόνισε κατά την τοποθέτησή της η Γαλλίδα ευρωβουλευτής των Πρασίνων και πρόεδρος της επιτροπής Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου Καρίμα Ντελί.


ενα μικρουλι ελεφαντακι

Να σημειωθεί πως το όλο θέμα ανακινήθηκε από τη Φινλανδία, τον περασμένο Ιανουάριο, με τουλάχιστον 70.000 πολίτες να υπογράφουν σχετικό ψήφισμα.


Η θερινή ώρα εισήχθη για πρώτη φορά στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την εποχή του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης της χρήσης καυσίμων για φωτισμό και θέρμανση.


Ωστόσο τα τελευταία χρόνια, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν σταματήσει να γυρνούν τους δείκτες του ρολογιού μπροστά και πίσω δύο φορές το χρόνο. Μεταξύ αυτών είναι η Ρωσία, η Τουρκία, η Λευκορωσία και η Ισλανδία.


αναδυθει συνώνυμα

απλοχερα λεξικο

Οι περιπέτειές τους έχουν γίνει γνωστές σε όλο τον κόσμο και φυσικά έχουν φτάσει και στη χώρα μας, βάζοντας στο περιθώριο τα παραδοσιακά ελληνικά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια.


Οι ιστορίες που έλεγαν για πολλά χρόνια γιαγιάδες και παππούδες στα εγγόνια τους έχουν σχεδόν… ξεχαστεί και πλέον λίγα ελληνόπουλα γνωρίζουν τις περιπέτειες της Πλούμπως ή τα «ύπουλα» σχέδια των καλικάτζαρων.


Δυστυχώς, έχουν γίνει ελάχιστες καταγραφές των παραμυθιών αυτών, οι περισσότερες εκ των οποίων από λάτρεις της παράδοσης.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

christmas 3405368 1280
Πηγή: Pixabay


αναδυθει συνώνυμα

Η Πλούμπω στον Μύλο


Η μικρή Πλούμπω ζούσε σε ένα μικρό χωριό με τον πατέρα της και τη μητριά της. Ο πατέρας της ήταν έμπορος και ταξίδευε τις περισσότερες ημέρες του χρόνου και η μητριά της, που ήταν στριφνή γυναίκα, έκανε ότι μπορούσε για να κρατάει την μικρή Πλούμπω έξω από το σπίτι. Ο καιρός περνούσε και πλησίαζαν τα Χριστούγεννα.


Η μητριά της μικρής, που ήξερε ότι τις ημέρες αυτές κυκλοφορούσαν οι καλικάτζαροι, αποφάσισε να στείλει τη Πλούμπω στο μύλο με την ελπίδα ότι οι καλικάτζαροι θα την έκλεβαν και θα γλίτωνε μια και καλή από αυτήν. Η μικρή γνώριζε ότι τις ημέρες αυτές κυκλοφορούσαν οι καλικάτζαροι και φοβόταν.


Όταν έφτασε και ξεκίνησε να αλέθει, οι καλικάτζαροι έκαναν την εμφάνισή τους και ζήτησαν στην Πλούμπω να τους ακολουθήσει. Εκείνη τους είπε ότι θα τους ακολουθήσει μόλις της φέρουν ένα δώρο. Μόλις οι καλικάτζαροι επέστρεψαν, η Πλούμπω θυμήθηκε ότι ήθελε και κάτι ακόμα. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι να ξημερώσει και οι καλικάτζαροι εξαφανίστηκαν. Μόλις η κακιά μητριά είδε την Πλούμπω να γυρνάει έγινε έξαλλη, επειδή εκτός από ζωντανή ήταν πλέον και πλούσια!


Η Πλούμπω της είπε πως τα κατάφερε και το βράδυ η μητριά αποφάσισε να κάνει το ίδιο. Οι καλικάτζαροι έφτασαν στο μύλο η γυναίκα τους έδωσε μια λίστα με όλα τα «καλά» που λαχταρούσε. Πολύ γρήγορα τα μικρά δαιμόνια επέστρεψαν με όλα τα δώρα και η γυναίκα δεν ήξερε τι άλλο να τους ζητήσει.


Έτσι, την πήραν μαζί τους στα άδυτα της Γης.



αναδυθει συνώνυμα
αυτοκινητα οπελ κορσα ντιζελ
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

τέλη κυκλοφορίας δικύκλων 2015

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τον νέο νόμο για τις ενεργειακές κοινότητες ο κ. Σταθάκης δήλωσε: «Θεωρώ ότι θα υπάρξουν και οι τρεις προϋποθέσεις εξόδου, μια καλή ρύθμιση του χρέους, η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων και η πρόσβαση στις αγορές, που θεωρώ ότι θα έχει ενισχύσει αυτό που είναι σημαντική προϋπόθεση, το απόθεμα».


Αναλύοντας το σχέδιο της κυβέρνησης για τις ενεργειακές κοινότητες, τόνισε ότι κεντρική ιδέα είναι ο νέος κύκλος επενδύσεων στις ενεργειακές πηγές να έχει στο επίκεντρο του τις ενεργειακές κοινότητες, για «να υπάρξει διάχυση της παραγωγής να είναι αποκεντρωμένη να είναι τοπική με ισχυρά κριτήρια τοπικότητας».


Παράλληλα τόνισε πως:



Η κεντρική ιδέα είναι να "ανοίξουμε" τον χώρο παραγωγής ενέργειας στο σύνολο των καταναλωτών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μια πολυκατοικία, ένα χωριό, μια κοινότητα, ένας δήμος μπορούν να παράγουν την ενέργεια τους. Είναι ένα σχέδιο το οποίο ουσιαστικά λέει ότι επιτρέπεται ο συμψηφισμός της κατανάλωσης με την παραγωγή ενέργειας.


μαλλια ομπρε με ανταυγειες


Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη το νομοσχέδιο για τις ενεργειακές κοινότητες δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να στραφούν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και να γίνουν, όπως ανέφερε, οι ίδιοι παραγωγοί. Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι ενεργειακές κοινότητες έχουν εξ ορισμού κίνητρα διότι όπως εξήγησε λαμβάνουν αυτόματα αδειοδότηση, καθώς δεν περνούν από τη γραφειοκρατία που περνούν οι παραγωγοί ΑΠΕ, έχουν πρόσβαση διασύνδεσης και μια σειρά από ενεργειακά κίνητρα.


Παράλληλα ανέφερε ότι τον επόμενο μήνα θα εκδοθούν τα τεύχη δημοπράτησης και θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Πελοπόννησο.



τέλη κυκλοφορίας δικύκλων 2015
τέλη κυκλοφορίας δικύκλων 2015
παραλια λιθαρι ζακυνθος
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html

ολα τα επεισοδια μαρια της γειτονιας

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, κάποιοι από τους καταληψίες έριχναν στο οδόστρωμα από το δεύτερο όροφο του κατειλημμένου κτιρίου, αναμμένα πανιά. Οι καταληψίες από τον Φεβρουάριο που εισέβαλαν στο συγκεκριμένο κτίριο, κατασκεύασαν μία πρόχειρη πόρτα, η οποία μάλιστα είχε μια ειδική οπή, από την οποία έβλεπαν ποιος είναι αυτός που χτυπάει την πόρτα και τότε μόνο άνοιγαν την κεντρική είσοδο.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο κτίριο και τα δύο δοχεία με βενζίνη, την οποία χρησιμοποιούσαν για να βάλουν τη φωτιά.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

Στο δεύτερο κτίριο το οποίο εκκένωσε σήμερα η αστυνομία στη βίλα Ζωγράφου, οι αστυνομικοί εντόπισαν κράνη, πανό , καθώς επίσης και έντυπο υλικό αναρχικού περιεχομένου.


ολα τα επεισοδια μαρια της γειτονιας

Οι συνολικά 127 Σύροι που διέμεναν στην κατάληψη της οδού Αλκιβιάδου, θα μεταφερθούν στις δομές φιλοξενίας στην περιοχή της Αττικής, ενώ οι επτά συλληφθέντες από την κατάληψη της βίλας Ζωγράφου μεταφέρονται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα.


ματς ποιντ ταινια

ολα τα επεισοδια μαρια της γειτονιας

Από αύριο το πρωί τα συνεργεία θα αρχίσουν εργασίες στο κτίριο της οδού Αλκιβιάδου, καθώς θα δημιουργηθεί εκεί ένα επίσημο κέντρο της πολιτείας για τα ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων και μεταναστών.



μειωση υδατων
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

μαντουλιδης θεσσαλονικη υποτροφιες

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

Το παναραβικό τηλεοπτικό δίκτυο, σαουδαραβικής ιδιοκτησίας, al-Arabiya al-Hadath, μετέδωσε, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, ότι απετράπη σχέδιο δολοφονίας εναντίον του λιβανέζου πρωθυπουργού στη Βηρυτό, πριν από μερικές ημέρες. Την ίδια ώρα και ο ίδιος είχε ανακοινώσει μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος ότι φοβάται για τη ζωή του.


«Εκείνοι που σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον πρωθυπουργό Χαρίρι, απενεργοποίησαν τα παρατηρητήρια τη στιγμή που περνούσε η αυτοκινητοπομπή του», μετέδωσε το Arabiya επικαλούμενο την ίδια πηγή.


κινητο εως 200 ευρω 2016

Ο Χαρίρι μετέβη την Παρασκευή στη Σαουδική Αραβία και μια ημέρα μετά, ανακοίνωσε την παραίτησή του καταδικάζοντας τους γειτονικούς εχθρούς του Ριάντ, το Ιράν και την Χεζμπολάχ, ενώ μίλησε και για σχέδιο δολοφονίας του.


2017 10 09T173010Z 42501316 RC16ABB40080 RTRMADP 3 LEBANON POLITICS ECONOMY


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

REUTERS/Mohamed Azakir


«Ζούμε σε ένα κλίμα παρεμφερές με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε πριν από την δολοφονία του μάρτυρα Ραφίκ αλ-Χαρίρι», είπε αναφερόμενος στον πατέρα του. «Έχω αντιληφθεί το κρυφό σχέδιο κατά της ζωής μου».


Στη βιντεοσκοπημένη ανακοίνωση της παραίτησής του, που μεταδόθηκε από το Ριάντ, ο Χαρίρι είπε ότι το Ιράν «χάνει από την ανάμειξή του στις υποθέσεις του αραβικού κόσμου» και τόνισε ότι ο Λίβανος θα «υψώσει το ανάστημά του, όπως έκανε και στο παρελθόν» και θα «κόψει τα χέρια που δόλια απλώνονται πάνω του».


Το γραφείο του προέδρου του Λιβάνου, Μισέλ Αούν, ανακοίνωσε με τη σειρά του, ότι ο πρωθυπουργός του τηλεφώνησε "από κάπου εκτός Λιβάνου" για να του ανακοινώσει την παραίτησή του από την πρωθυπουργία και ότι ο Αούν αναμένει την επιστροφή του Χαρίρι ώστε να «ενημερωθεί για τις συνθήκες αυτής».


2017 10 09T175133Z 1879502092 RC1E7484E340 RTRMADP 3 LEBANON POLITICS ECONOMY


REUTERS/Mohamed Azakir


Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, δήλωσε στο Reuters πως η οικονομία του Λιβάνου και το νόμισμά του δεν κινδυνεύουν. «Δεν υπάρχει κίνδυνος για την οικονομία ή την λίρα», είπε ο Αλί Χασάν Χαλίλ. Σημειώνεται πως η παραίτηση του Χαρίρι ανατρέπει την κυβέρνηση συνασπισμού η οποία συγκεντρώνει σχεδόν όλα τα μεγάλα κόμματα της χώρας.


Φόβους για αντιδράσεις εκφράζει η Τεχεράνη


Ανακοίνωση εξέδωσε το Ιράν, εκφράζοντας τους φόβους της ότι ίσως υπάρξουν αντιδράσεις και ένταση.


«Η επανάληψη από τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Λιβάνου των μη ρεαλιστικών και ανυπόστατων κατηγοριών των σιονιστών, των Σαουδαράβων και των Αμερικανών κατά του Ιράν αποτελεί ένδειξη ότι η παραίτηση αυτή είναι ένα νέο σενάριο για την πρόκληση εντάσεων στον Λίβανο και στην περιοχή», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιρανικό υπουργείου Εξωτερικών και ο εκπρόσωπός του, Μπαχράμ Κασεμί.


«Αλλά πιστεύουμε ότι ο ανθεκτικός λαός του Λιβάνου θα περάσει εύκολα από αυτό το στάδιο», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.


2017 10 28T170841Z 485770085 RC12EFD97AE0 RTRMADP 3 CYPRUS LEBANON


REUTERS/Yiannis Kourtoglou


«Ο Λίβανος είναι πολύ αδύναμος για να αντέξει τις επιπτώσεις από την παραίτηση»


Ο Λίβανος είναι πολύ αδύναμος για να αντέξει τις επιπτώσεις από την παραίτηση αυτή και δεν είναι σε θέση να αντιταχθεί στο Ιράν, δήλωσε ο ηγέτης των Δρούζων του Λιβάνου, Ουαλίντ Τζουμπλάτ.


Η παραίτηση του Χαρίρι κινδυνεύει να βυθίσει τον Λίβανο στη θρησκευτική βία μεταξύ των Λιβανέζων σουνιτών και των σιιτών μουσουλμάνων. «Ανησυχώ για την οικονομία, φυσικά, και ανησυχώ και για την πολιτική. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πολεμήσουμε τους Ιρανούς από τον Λίβανο», είπε ο Τζουμπλάτ στο Reuters. Ο ίδιος, πρότεινε τον συμβιβασμό με την Χεζμπολάχ στον Λίβανο μέχρι οι συνθήκες στην περιοχή να επιτρέψουν τον διάλογο Σαουδικής Αραβίας-Ιράν.


«Ο Λίβανος έχει αρκετά προβλήματα. Είναι πολύ αδύναμος για μια τέτοια παραίτηση γιατί θα έχει έναν υπερβολικά αρνητικό αντίκτυπο», συνέχισε ο Τζουμπλάτ, ένας από τους λιβανέζους πολιτικούς με την μεγαλύτερη επιρροή. Ο ίδιος χαρακτήρισε "ακατανόητη" την παραίτηση.


Οι Δρούζοι αποτελούν μια σημαντική μειονότητα στο πολιτικό σύστημα του Λιβάνου και ο Τζουμπλάτ έχει πολλές φορές παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή στην πολιτική της χώρας του.



μαντουλιδης θεσσαλονικη υποτροφιες
μαντουλιδης θεσσαλονικη υποτροφιες
φρουτοπια ευγενιοσ τριβιζασ

στολης νεα σμυρνη

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html
ταρτα φραουλα πετρετζικης
στολης νεα σμυρνη
στολης νεα σμυρνη

Τόσο για τη μία όσο και για την άλλη ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε προ δεκαημέρου, κατόπιν αιτήματος της κοινοπραξίας που απαρτίζουν η αμερικανική ExxonMobil, η γαλλική Total και τα ΕΛΠΕ.


Τόσο το παραπάνω σχήμα όσο και τυχόν άλλοι ενδιαφερόμενοι καλούνται εντός τριών μηνών να υποβάλουν τις προσφορές τους, των οποίων η αξιολόγηση θα διαρκέσει δύο μήνες. Τούτο σημαίνει ότι στις αρχές του 2018 θα γνωρίζουμε ποιο σχήμα θα ξεκινήσει έρευνες στις θάλασσες της Κρήτης.


Η σύμβαση ακολουθεί το ισχύον μοντέλο μίσθωσης (lease agreement) των παραχωρούμενων περιοχών, όπου τα έσοδα του κράτους προέρχονται από την μακροχρόνια ενοικίαση, τα δικαιώματα (royalties) και τη φορολογία.


Σύμφωνα με την προκήρυξη, το μίσθωμα ισούται με τουλάχιστον 4% επί της παραχθείσας ποσότητας, σε χρήμα ή σε είδος, και το σχήμα που θα επικρατήσει στον διαγωνισμό θα υπόκειται σε φόρο εισοδήματος με συντελεστή 20% και σε περιφερειακό φόρο 5%.


Η διάρκεια του σταδίου ερευνών διαιρείται σε τρεις φάσεις, ενώ μπορεί να φτάσει και τα οκτώ χρόνια. Ο ανάδοχος θα έχει πρόσβαση σε σεισμικά δεδομένα 12.347 χιλιομέτρων που καλύπτουν το Βόρειο και Κεντρικό Ιόνιο όπως και την περιοχή νότια της Κρήτης και τα οποία είχαν πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 2012-2014. Επίσης θα έχει πρόσβαση σε παλαιά σεισμικά δεδομένα 9.727 χιλιομέτρων, τα οποία και έχουν υποστεί νέα επεξεργασία.


Στα προς παραχώρηση θαλάσσια οικόπεδα περιλαμβάνεται και η περιοχή εμβαδού 6.671 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην Δυτική Ελλάδα, για την οποία επίσης έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός κατόπιν αιτήματος της ελληνικής Energean Oil & Gas.



χτυποκαρδια στο beverly hills wiki
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

Sunday, April 28, 2019

προληψη υποσιτισμου

λεων σημερα e zwdia
ο κατασκοπος σαρον στοουν
προληψη υποσιτισμου

«Η κυβέρνηση δεν δεσμεύεται για την κατάργηση ούτε ενός μέτρου που επιβλήθηκε στον λαό με τα μνημόνια. Αντίθετα, δεσμεύεται σε όλους τους τόνους ότι οι αναδιαρθρώσεις θα συνεχιστούν και ο λαός θα πρέπει να ξεχάσει όλα όσα έχασε και να συμβιβαστεί με κάποια ψίχουλα» ανέφερε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ για το διάγγελμα του πρωθυπουργού.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

προληψη υποσιτισμου

«Καθαρή έξοδος για το λαό σημαίνει κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων, αναπλήρωση των οικονομικών απωλειών, ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας, καταλήγοντας στη δήλωσή του «ο λαός, οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να ταχθούν ούτε με τη Σκύλλα ούτε με τη Χάρυβδη, ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη ΝΔ. Ας επιλέξουν μεταξύ τους ποιο από τα δύο τέρατα θυμίζει ο κάλπικος διπολισμός τους. Εμείς θα επιλέξουμε τη δική μας "Ιθάκη", που μας δίνει το ωραίο ταξίδι του αγώνα, για τη ζωή και το μέλλον που μας αξίζει! Αυτή η "Ιθάκη" σίγουρα "δε θα μας γελάσει».




https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

ωσαννα συνώνυμα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
μαίρης κυβέλου

Στη γαλλική πρωτεύουσα, τα φώτα του Πύργου του Άιφελ θα σβήσουν τα μεσάνυχτα της Κυριακής τοπική ώρα «ως φόρος τιμής στα θύματα της αντισημιτικής επίθεσης» στο Πίτσμπεργκ, ανακοίνωσε η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό.


«Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην εβραϊκή κοινότητα και το σύνολο των κατοίκων του Πίτσμπεργκ» επισήμανε η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας.


ωσαννα συνώνυμα




To honour the #PittsburghSynagogue victims, my lights will be turned off tonight at midnight #StandTogether #Paris

— La tour Eiffel (@LaTourEiffel) 28 Οκτωβρίου 2018


ωσαννα συνώνυμα
επιστολες στον δημαρχο
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html

δωματια σε καλλιθεα χαλκιδικης

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html
δωματια σε καλλιθεα χαλκιδικης
Θρίλερ με το Σκοπιανό: Επιμένουν για τη «Μακεδονία του Ίλιντεν» Ζάεφ και Ντιμιτρόφ

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα μεταξύ Αθηνών και Σκοπίων, ώστε να εξευρεθεί μία συμφωνία στο ονοματολογικό.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html

Δεν το συζητάει πλέον η Αθήνα – Κρίσιμος ο ρόλος των ΗΠΑ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όλα αυτά διαδραματίζονται σε ένα κλίμα έντονων πιέσεων από το διεθνή παράγοντα, με σκοπό να επέλθει ένας τελικός συμβιβασμός.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο πρωθυπουργούς Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ επί της ονομασίας «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν» φαίνεται να είχαν υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, με κύριο, βεβαίως, αντικείμενο το αν η συγκεκριμένη ονομασία μπορεί να τύχει έγκρισης στο εσωτερικό της Ελλάδας και των Σκοπίων.

Έκτοτε, η εικόνα έχει μεταβληθεί άρδην, καθώς στην Αθήνα η πρόταση θεωρείται πλέον δύσκολη έως αδύνατη, ενώ στα Σκόπια η πολιτική ηγεσίας της χώρας εξακολουθεί να εκτιμά ως εφικτή την επικράτηση της «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν» ως νέας ονομασίας. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η οποία επικαλείται πηγές, στα Σκόπια δεν περίμεναν την αντίδραση που είχε το Μέγαρο Μαξίμου το περασμένο Σάββατο, όταν μετά τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τους τέσσερις πολιτικούς αρχηγούς και τα ισάριθμα «όχι», εκδόθηκε μία ανακοίνωση στην οποία επικρατούσε η αποστασιοποίηση από το «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν».


επιτηδειος στα αγγλικα

εκτίμηση ψήφου

Ενδεικτικές της στάσης της πολιτικής ηγεσίας στα Σκόπια είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ζάεφ αλλά και του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Ο κ. Ζάεφ ο οποίος μάλιστα σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, είπε ότι με τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν» πρακτικά δεν απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση, ενισχύει την ταυτότητα των Σκοπίων και παραχωρεί στην Ελλάδα μία σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προορισμό.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένα πολιτικό κόμμα, ένας διανοούμενος, ένας απλός πολίτης που προσβάλλεται από αυτή την πρόταση. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε». Και κατέληξε: «Αρχικά, ας κοιτάξουμε αυτή τη λύση έως το τέλος και απευθύνω έκκληση σε όλους στην Ελλάδα να τη σκεφθούν, διότι αξίζει τον κόπο».

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Ντιμιτρόφ.

«Δεν βλέπω μια πιο ικανοποιητική πρόταση που να έχει τη συγκατάθεση και των δύο πλευρών που διαπραγματεύονται» είπε. Και πρόσθεσε ότι «είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε (την πρόταση) και να πείσουμε το λαό μας να υποστηρίξει τη λύση διότι πιστεύουμε σε αυτή».

Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι τα Σκόπια δεν συζητούν κάποια άλλη πρόταση που να καλύπτει το erga omnes. «Αν αφαιρεθεί ένα στοιχεία, το συνολικό πακέτο θα διαλυθεί», είπε.

Κρίσιμος ο ρόλος των ΗΠΑ

Σε κρίσιμο παράγοντα, όπως φάνηκε από την τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς με τον κ. Τσίπρα, μετατρέπονται για ακόμη μία φορά οι ΗΠΑ. Το Μακεδονικό βρέθηκε στην ατζέντα των συνομιλιών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον αρμόδιο υφυπουργό Ευρώπης και Ευρασίας Γουές Μίτσελ.

Αντίθετα, με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο, ο κ. Κοτζιάς συζήτησε για συνεργασία στο τρίπτυχο ασφάλεια, ενέργεια και τεχνολογία. Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ χαρακτηρίζονται ως άριστες.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Το βίντεο της φρίκης και της όργης: Παιδόφιλος κακοποιεί 10χρονη σε σινεμά μπροστά στη μητέρα της


Θρίλερ με το Σκοπιανό: Επιμένουν για τη «Μακεδονία του Ίλιντεν» Ζάεφ και Ντιμιτρόφ
01
Θρίλερ με το Σκοπιανό: Επιμένουν για τη «Μακεδονία του Ίλιντεν» Ζάεφ και Ντιμιτρόφ












δωματια σε καλλιθεα χαλκιδικης

κλαδεμα αγκιναρας

αγαπη για την πατριδα εκθεση
κλαδεμα αγκιναρας
κλαδεμα αγκιναρας

“Οι συνεχιζόμενες δηλώσεις και τα διαρκή δηλητηριώδη υπονοούμενα του κ,.Ερντογάν για τη συνθήκη της Λωζάνης και τα τουρκικά σύνορα, προσλαμβάνουν πλέον για τη χώρα μας χαρακτήρα απαράδεκτης πρόκλησης και απερίφραστης απειλής που εγκυμονεί και τον βαρύτατο κίνδυνο αποσταθεροποίησης της ευρύτερης περιοχής.


Όποιες και όσες και αν είναι οι επί μέρους σκοπιμότητες της Τουρκικής εσωτερικής πολιτικής , είναι προφανές ότι οι δηλώσεις αυτές είναι αντίθετες προς το διεθνές δίκαιο και απολύτως ανατρεπτικές των νομικά και πολιτικά εδραιωμένων ισορροπιών.


φιλική εταιρεία

Η Τουρκία νοσταλγώντας το Οθωμανικό παρελθόν της, επιδιώκει να εκφοβίσει και να εκβιάσει, στηριζόμενη στο εξωφρενικό κριτήριο «των συνόρων της Τουρκικής καρδιάς», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά και προσθέτει:


“Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει να παρακολουθεί τις εκτοξευόμενες απειλές ζητώντας απλώς από τη γείτονα χώρα να επιδείξει σοβαρότητα και σεβασμό στους κανόνες ειρήνης και νομιμότητας που διέπουν τη συμπεριφορά των πολιτισμένων χωρών.


Επισημαίνουμε στην Κυβέρνηση ότι ήρθε η ώρα της αποφασιστικής στάσης που πρέπει να περιλαμβάνει:


1. Κινητοποίηση του Υπ. Εξωτερικών για ενημέρωση της διεθνούς κοινότητας επί του προβλήματος που δημιουργούν οι απαράδεκτες ανακοινώσεις


2. Επίμονη απαίτηση προς τους εταίρους της Ε. Ε. να παράσχουν υποστήριξη στο απειλούμενο Κράτος μέλος και να μην παρακολουθούν το όλο ζήτημα με πνεύμα Ποντίου Πιλάτου.


3. Έγερση του ζητήματος στο ΝΑΤΟ, το οποίο οφείλει να συγκρατήσει την επικίνδυνη Ερντογανική μεγαλομανία


4. Και την υπεύθυνη ενημέρωση του Ελληνικού λαού για όσα συμβαίνουν μέσω του Κοινοβουλίου και των πολιτικών δυνάμεων της χώρας”.



https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

συναντηση στο συνταγμα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html
nuxe oil on sale
συναντηση στο συνταγμα
συναντηση στο συνταγμα

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και τα παιδιά, ηλικίας 3,4 και 6 ετών, κατάφεραν να βγουν από το σπίτι, χάρις στη βοήθεια της νεαρής, που μύρισε τον καπνό και έτρεξε να τα σώσει.


Σύμφωνα με πληροφορίες του topika-nea.gr, παραμένει άγνωστη η αιτία της πυρκαγιάς, ενώ την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό οι ανήλικοι ήταν μόνοι τους στο σπίτι, καθώς έλειπε ο πατέρας τους.


Όταν επέστρεψε και είδε τις φλόγες επιχείρησε να μπει και ο ίδιος στο καιόμενο σπίτι – θεωρώντας πως τα παιδιά είναι ακόμη μέσα – όμως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι γείτονες τον ενημέρωσαν πως η 14χρονη τα είχε ήδη σώσει από τον κίνδυνο.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html

Η νεαρή, σε δηλώσεις της στο Epsilon, σημείωσε: «Ήμουν μόνη και μύρισα καπνό. Μπήκα μέσα στο σπίτι από το παράθυρο, φώναζαν τα παιδιά από μέσα 'Φωτιά, φωτιά'. Δεν με ένοιαζε αν πάθαινα κάτι, προτιμώ να σώσω τρεις ψυχές, τρία μωρά παιδιά».



τσακιρης μαλλας on line

σταυροι βουλευτων 2015

Σύμφωνα με την κα Σωτηροπούλου, η απαγόρευση των πυρηνικών όπλων είναι η μόνη ασφαλής λύση για τον πλανήτη μας. Επικαλέστηκε μάλιστα σχετική μελέτη η οποία έχει δείξει πως αν ένα πυρηνικό όπλο πλήξει τον πλανήτη δεν θα μιλάμε πια για Χιροσίμα και Ναγκασάκι, με τις τραγικές επιπτώσεις που ήδη γνωρίζουμε. Αυτή τη στιγμή αν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα είναι τόσο δυνατά και τόσο μεγάλα που απειλείται μια τόσο τεράστια κλιματική αλλαγή στον πλανήτη που θα έχει σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 2,5 δισ. ανθρώπων παγκόσμια.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

Ήδη οι ατμοσφαιρικές πυρηνικές δοκιμές που γίνονταν στο παρελθόν έχουν επιβαρύνει αναπόφευκτα την υγεία των κατοίκων της υδρογείου. Κάτι που όταν αποδείχθηκε ανάγκασε τις χώρες που κατέχουν πυρηνικά να κάνουν πλέον τις δοκιμές τους υπόγεια σε μικρά νησιά στον ειρηνικό ωκεανό.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

Περιγράφοντας τις συνέπειες που θα είχε μια ρίψη βόμβας υδρογόνου, του τελευταίου πυρηνικού όπλου που δοκίμασε η Βόρεια Κορέα, η κα Σωτηροπούλου σημείωσε πως θα ήταν καταστροφικές, αναφέροντας ως παράδειγμα πως αν έπεφτε στην πλατεία Συντάγματος, εκείνη τη στιγμή θα εξαερώνονταν όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ οι καυτοί άνεμοι θα προκαλούσαν καταστροφικές πυρκαγιές ως τον Πειραιά, ενώ η ραδιενεργός μόλυνση θα έφθανε ως την Πελοπόννησο.


2017 09 03T081502Z 2015855265 RC112EEA2E30 RTRMADP 3 NORTHKOREA MISSILES
Πηγή: KCNA via REUTERS


σταυροι βουλευτων 2015

Σχολιάζοντας την πρόσφατη δραστηριότητα πυρηνικών δοκιμών από τη Βόρεια Κορέα, τη στιγμή που ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί ότι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην απόκτηση πυρηνικών όπλων, η κα Σωτηροπούλου μίλησε για ένα διπλωματικό παιχνίδι που παίζεται στην Κορεατική Χερσόνησο, κάνοντας λόγο για μια ιστορία που είναι πολύ παλιά.


«Ελάχιστοι θυμούνται ότι ο παππούς του σημερινού ηγέτη, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, είχε συμφωνήσει στη δημιουργία αποπυρηνικοποιημένης κορεατικής χερσονήσου και τότε είχαν αντιδράσει οι ΗΠΑ, που δεν είχαν δεχθεί η Νότια Κορέα να μην έχει τα δικά τους πυρηνικά όπλα», θύμισε η κα Σωτηροπούλου, σημειώνοντας ότι «διπλωματικό παιχνίδι παίζεται και γύρω από την περίφημη συμφωνία NPΤ, την οποία με τόσο σθένος υπερασπίστηκε προχθές ο κ. Τραμπ στα Ηνωμένα Έθνη».






σταυροι βουλευτων 2015
αρνι τιμες 2015
ασκησεις πολλαπλασιασμου και διαιρεσης γ δημοτικου

λεινς βιταμινες

λεινς βιταμινες

Η φετινή λίστα αποτελεί επιλογή μεταξύ των 18.000 νέων ειδών που ταξινομήθηκαν την προηγούμενη χρονιά και συμπεριλαμβάνει μικρόβια, φυτά, ζώα αλλά και ένα εξαφανισμένο μαρσιποφόρο. Ο στόχος είναι να καταχωρηθούν όσο περισσότεροι οργανισμοί γίνεται πρωτού εξαφανιστούν, κάτι που συμβαίνει με ραγδαίους ρυθμούς αν λάβει κανείς υπόψιν ότι εξαφανίζονται ετησίως περίπου 20.000 είδη.


μπλακ μπεεε

«[Τα ζώα αυτά] μας διδάσκουν πάρα πολλά για το περίπλοκο μας οικοσύστημα και τις λεπτομέρειες της ιστορίας της εξέλιξης του κόσμου,» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κουέντιν Ουίλερ, προσθέτοντας ότι «καθένα από αυτά μπορεί να μας διδάξει κάτι πολύ χρήσιμο καθώς αντιμετωπίζουμε και εμείς οι ίδιοι ένα αμφίβολο μέλλον σε ότι αφορά το περιβάλλον μας.»


φωτογραφιες με τον παντελη παντελιδη

Παρακάτω αναλυτική λίστα με τα 10 νέα είδη για φέτος.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

Ancoracysta twista (Πρώτιστο )


Τοποθεσία: Ενυδρείο του Σαν Ντιέγκο


Ο μονοκύτταρος αυτός οργανισμός, που ανήκει στην κατηγορία των πρώτιστων, βρέθηκε σε κοράλλι στο ενυδρείο του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας Σκριπς στο Σαν Ντιέγκο. Πρόκειται για ευκαριωτικό οργανισμό, που σημαίνει ότι το γενετικό του υλικό αποθηκεύεται μέσα σε μεμβράνη στον πυρήνα του και περιλαμβάνει οργανίδια τα οποία του επιτρέπουν να τρέφεται από άλλα πρώτιστα. Η ονομασία του Ancoracysta twista προέρχεται από την στριφογυριστή κίνηση που κάνει το μαστίγιό του, το οποίο χρησιμοποιεί για να κινηθεί. Καθώς το πρώτιστο ανακαλύφθηκε σε ενυδρείο, οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακόμα από πού προέρχεται αλλά αναγνωρίζουν ότι δεν ανήκει σε καμία από τις γνωστές κατηγορίες πρωτίστων.


Dinizia jueirana-facao (Δέντρο του Ατλαντικού δάσους)


Τοποθεσία: Βραζιλία


Το δέντρο αυτό, που έχει ύψος 130 πόδια και ζυγίζει 62 τόνους, παίρνει το όνομά του από την τοπική ονομασία του στα πορτογαλικά. Βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο εξαφάνισης καθώς επιβιώνουν μόλις 25 δέντρα του είδους του στο Ατλαντικό δάσος της Βραζιλίας όπου ζει. Τα φρούτα του φτάνουν τις 18 ίντσες και είναι λίγο μικρότερο από το συγγενικό του είδος που ζει στο Τροπικό Δάσος του Αμαζονίου. Επιστήμονες υπολογίζουν ότι το δάσος εκτεινόταν σε περιοχή 330 εκατομμυρίων εκταρίων αλλά πλέον δεν καλύπτει πάνω από το 15% της έκτασης αυτής.


Epimeria Quasimodo (Αμφίποδο)


Τοποθεσία: Ανταρκτικός Ωκεανός


Το αμφίποδο αυτό παίρνει το όνομά του από την καμπούρα που έχει στην πλάτη του, η οποία παραπέμπει στον Κουασιμόδο από το βιβλίο του Βίκτωρ Ουγκώ «Η Παναγία των Παρισίων». Έχει μήκος 2 ίντσες και συγγενεύει με τα 26 είδη καρκινοειδών που ζουν στον Ανταρκτικό Ωκεανό και τα οποία είναι γνωστά για τα φανταχτερά τους χρώματα.


Nymphister kronaueri (Σκαθάρι)


Τοποθεσία: Κόστα Ρίκα


Το σκαθάρι αυτό με το περίεργο όνομα πρόκειται για ένα μικροσκοπικό ζωύφιο (μόλις 1,5 χιλιοστά) το οποίο ζει με ένα νομαδικό είδος μυρμηγκιών λεγεωνάριων και μετακινείται μαζί τους όταν μεταναστεύουν, συνήθως ανά 2 με 3 εβδομάδες. Παίρνει το όνομά του από τον βιολόγο που το ανακάλυψε, τον Ντάνιελ Κρονάουερ και πρόκειται για έναν «απατεώνα» που καμουφλάρεται πάνω στο σώμα του μυρμηγκιού προκειμένου να μετακινηθεί όταν εκείνα μετακινούνται. Το χρώμα και το σχήμα του είναι ολόιδια μ’αυτά της κοιλιάς του μυρμηγκιού το οποίο του επιτρέπει να περνά απαρατήρητο και να φαίνεται σαν μία δεύτερη κοιλιά πάνω στο μυρμήγκι. Το σκαθάρι αυτό μεταδίδει επίσης μια ιδιαίτερη χημική ουσία το οποίου το προστατεύτει από το να γίνει τροφή για τα μυρμήγκια αλλά οι επιστήμονες δεν έχουν αποκρυπτογραφήσει ακόμα ποια ακριβώς είναι η ουσία αυτή.


Pongo tapanuliensis (Ουρακοτάγκος)


Τοποθεσία: Σουμάτρα, Ινδονησία


Ο ουρακοτάγκος αυτός πρόκειται για το πιο επίφοβο είδος μεγάλου πιθήκου προς εξαφάνιση στον κόσμο. Οι αρσενικοί του είδους του έχουν ύψος κάτω από 5 πόδια ενώ οι θηλυκές κάτω από 4. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν συνολικά 800 Pongo tapanuliensis που ζουν σε περιοχή 250.000 εκταρίων τα οποία καλύπτονται από λόφους και δάση, καθιστώντας το πολύ δύσκολο να διαιωνιστεί το είδος. Εικάζεται ότι το συγκεκριμένο είδος διαχωρίστηκε από άλλα είδη της περιοχής πριν από περίπου 3.38 εκατομμύρια χρόνια.


Pseudoliparis swirei (Το θαλάσσιο σαλιγκάρι του Swire)


Τοποθεσία: Δυτικός Ειρηνικός Ωκεανός


Αυτό το θαλάσσιο σαλιγκάρι που μοιάζει με γυρίνο, ζει στο βάθος της Τάφρου των Μαριανών και, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, πρόκειται για το ψάρι που ζει στο μεγαλύτερο βάθος της θάλασσας. Ανακαλύφθηκε ανάμεσα στα 22.000 και στα 26.000 πόδια και έχει μήκος μόλις 4 ίντσες. Έλαβε την ονομασία του από έναν από τους αξιωματικούς του HMS Challenger, του πλοίου που ανακάλυψε την τάφρο.


Sciaphila sugimotoi (Ετερότροφο λουλούδι)


Τοποθεσία: Νήσος Ισιγκάκι, Ιαπωνία


Με ύψος που ανέρχεται μόλις στις 4 ίντσες, το πανέμορφο αυτό λουλούδι που ανθίζει μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου ξεχωρίζει για τον ασυνήθιστο τρόπο με τον οποίο τρέφεται. Αντίθετα με τα περισσότερα φυτά τα οποία τρέφονται μέσω φωτοσύνθεσης, το λουλούδι αυτό λαμβάνει τα συστατικά που χρειάζεται από ένα μύκητα που με τον οποίο συμβιώνει ειρηνικά. Βρίσκεται στη νήσο Ισιγκάκι όπου έχουν μετρηθεί μόλις 50 του είδους του και ονομάστηκε από τον Τακαόμι Σουγκιμότο ο οποίος το ανακάλυψε.


Thiolava veneris (Ηφαιστειακό βακτήριο)


Τοποθεσία: Κανάριες Νήσοι


Όταν το ηφαίστειο Ταγκόρο εξεράγη το 2011 τα χημικά που απελευθερώθηκαν σε συνδυασμό με τις αλλαγές στη θερμοκρασία και τα επίπεδα οξυγόνου επέτρεψαν την άνθηση του βακτηρίου αυτού το 2014. Το βακτήριο αυτό καλύπτεται από κυτταρικές δομές που φαίνονται σαν τριχίδια και το κάνουν να μοιάζει με άσπρο χαλί. Καλύπτει σχεδόν μισό εκτάριο γύρω από το ηφαίστειο και θεωρείται η βάση ενός νέου οικοσυστήματος που χτίζεται σταδιακά γύρω από το ηφαίστειο.


Wakaleo schouteni (Μαρσιποφόρο λιοντάρι)


Τοποθεσία: Αυστραλία


Το εξαφανισμένο πλέον είδος ανακαλύφτηκε στην Περιοχή Παγκόσμιας Κληρονομιάς του Riversleigh στο Queensland της Αυστραλίας. Θεωρείται ότι ζούσε σε δάση, και συγκεκριμένα πάνω σε δέντρα στην Αυστραλία πριν 23 εκατομμύρια χρόνια.


Xuedytes bellus (Σκαθάρι σπηλιάς)


Τοποθεσία: Κίνα


Το Xuedytes bellus δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που φαντάζεστε όταν σκέφτεστε σκαθάρι. Καθώς ζει σε σπηλιές στην περιοχή Γκουανγκσί της Κίνας, έχει προσαρμοστεί ώστε να έχει μακριά πόδια που μοιάζουν με πόδια αράχνης και μακρύ κεφάλι, δεν έχει φτερά, μάτια ή χρώμα και είναι μόλις μισή ίντσα σε μήκος.



λεινς βιταμινες