Sunday, April 28, 2019

σταυροι βουλευτων 2015

Σύμφωνα με την κα Σωτηροπούλου, η απαγόρευση των πυρηνικών όπλων είναι η μόνη ασφαλής λύση για τον πλανήτη μας. Επικαλέστηκε μάλιστα σχετική μελέτη η οποία έχει δείξει πως αν ένα πυρηνικό όπλο πλήξει τον πλανήτη δεν θα μιλάμε πια για Χιροσίμα και Ναγκασάκι, με τις τραγικές επιπτώσεις που ήδη γνωρίζουμε. Αυτή τη στιγμή αν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα είναι τόσο δυνατά και τόσο μεγάλα που απειλείται μια τόσο τεράστια κλιματική αλλαγή στον πλανήτη που θα έχει σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 2,5 δισ. ανθρώπων παγκόσμια.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

Ήδη οι ατμοσφαιρικές πυρηνικές δοκιμές που γίνονταν στο παρελθόν έχουν επιβαρύνει αναπόφευκτα την υγεία των κατοίκων της υδρογείου. Κάτι που όταν αποδείχθηκε ανάγκασε τις χώρες που κατέχουν πυρηνικά να κάνουν πλέον τις δοκιμές τους υπόγεια σε μικρά νησιά στον ειρηνικό ωκεανό.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

Περιγράφοντας τις συνέπειες που θα είχε μια ρίψη βόμβας υδρογόνου, του τελευταίου πυρηνικού όπλου που δοκίμασε η Βόρεια Κορέα, η κα Σωτηροπούλου σημείωσε πως θα ήταν καταστροφικές, αναφέροντας ως παράδειγμα πως αν έπεφτε στην πλατεία Συντάγματος, εκείνη τη στιγμή θα εξαερώνονταν όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ οι καυτοί άνεμοι θα προκαλούσαν καταστροφικές πυρκαγιές ως τον Πειραιά, ενώ η ραδιενεργός μόλυνση θα έφθανε ως την Πελοπόννησο.


2017 09 03T081502Z 2015855265 RC112EEA2E30 RTRMADP 3 NORTHKOREA MISSILES
Πηγή: KCNA via REUTERS


σταυροι βουλευτων 2015

Σχολιάζοντας την πρόσφατη δραστηριότητα πυρηνικών δοκιμών από τη Βόρεια Κορέα, τη στιγμή που ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί ότι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην απόκτηση πυρηνικών όπλων, η κα Σωτηροπούλου μίλησε για ένα διπλωματικό παιχνίδι που παίζεται στην Κορεατική Χερσόνησο, κάνοντας λόγο για μια ιστορία που είναι πολύ παλιά.


«Ελάχιστοι θυμούνται ότι ο παππούς του σημερινού ηγέτη, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, είχε συμφωνήσει στη δημιουργία αποπυρηνικοποιημένης κορεατικής χερσονήσου και τότε είχαν αντιδράσει οι ΗΠΑ, που δεν είχαν δεχθεί η Νότια Κορέα να μην έχει τα δικά τους πυρηνικά όπλα», θύμισε η κα Σωτηροπούλου, σημειώνοντας ότι «διπλωματικό παιχνίδι παίζεται και γύρω από την περίφημη συμφωνία NPΤ, την οποία με τόσο σθένος υπερασπίστηκε προχθές ο κ. Τραμπ στα Ηνωμένα Έθνη».






σταυροι βουλευτων 2015
αρνι τιμες 2015
ασκησεις πολλαπλασιασμου και διαιρεσης γ δημοτικου

No comments:

Post a Comment