Sunday, February 17, 2019

χαρακτικη κοζανη

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html
ομφαλος φλεγμονη

Το Μαξίμου δείχνει πως ποντάρει περισσότερο στην πολιτική διαπραγμάτευση – κάτι που γίνεται ούτως ή άλλως παρασκηνιακά - ούτως ώστε να υπάρξει προσέγγιση με τους δανειστές σε ένα «συνολικό πακέτο» και όχι στην βάση της πρότασης που παρουσίασαν οι θεσμοί στον Ευκλείδη Τσακαλώτο την προηγούμενη Παρασκευή στις Βρυξέλλες.


soundtrack of home alone

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο CNN Greece πως η κυβέρνηση προσπαθεί να διαπραγματευτεί προς τα κάτω το πακέτο των προληπτικών μέτρων 2% του ΑΕΠ που αξιώνουν οι θεσμοί διασφαλίζοντας για την ελληνική πλευρά συλλογικές διαπραγματεύσεις, μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και μία καλή συμφωνία για τα πρωτογενή πλεονάσματα (ενδεχομένως ως προς το βάθος του χρόνου).


Προς το παρόν αναλυτική συζήτηση για το QE δεν μπορεί ωστόσο να γίνει εάν η κυβέρνηση δεν έχει μπροστά της την συνολική εικόνα. Αυτό που γίνεται σαφές με βάση τις δημόσιες παρεμβάσεις των κυβερνητικών στελεχών είναι ότι υπάρχει σχετική προετοιμασία για την αποδοχή της μείωσης του αφορολόγητου – όχι όμως στα 5.900 ευρώ - ως του προληπτικού μέτρου που θα νομοθετηθεί τώρα με ρήτρα ακύρωσης. Ο, τιδήποτε άλλο συμφωνηθεί πιθανότατα θα ενταχθεί στον αυτόματο κόφτη δημοσιονομικής διόρθωσης.



χαρακτικη κοζανη
χαρακτικη κοζανη
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

No comments:

Post a Comment