Tuesday, February 26, 2019

μαθηματική εταιρεία παράρτημα θεσσαλονίκης

αναρριχωμενα φυτα με κοκκινα ανθη
υπερθετικος βαθμος λιγος

Σε συνέντευξη του στην κυριακάτικη Bild ο πρόεδρος των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) και υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ δηλώνει πάντως ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνάντηση των επικεφαλής των τριών κομμάτων αν προηγουμένως δεν επιτευχθεί τηλεφωνικώς μια συμφωνία.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

μαθηματική εταιρεία παράρτημα θεσσαλονίκης

μαθηματική εταιρεία παράρτημα θεσσαλονίκης

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τέτοια είδους ένδειξη. Ο αμφιλεγόμενος πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος Χανς-Γκέοργκ Μάασεν, ο οποίος μετατέθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών ως υφυπουργός δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωρήσει οικειοθελώς.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

Οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτούν την αναβάθμιση σε υφυπουργό κάποιου, ο οποίος σύμφωνα με την εκτίμησή τους, απέτυχε ως πρόεδρος μιας μυστικής υπηρεσίας, σχολιάζει η Deutsche Welle.


Μόλις τρεις ημέρες μετά τη συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων, την Τρίτη, για τη μετακίνηση του Μάασεν στο υπουργείο Εσωτερικών η πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) Αντρέα Νάλες αναγκάστηκε να ανακαλέσει τη συγκατάθεση της μετά από τις έντονες εσωκομματική αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση.



No comments:

Post a Comment