Thursday, February 21, 2019

τρια γουρουνακια αθηνα

τρια γουρουνακια αθηνα

Η διοίκηση του Χρηματιστήριου, του ΟΠΑΠ, εκπρόσωποι των αναδόχων και παράγοντες της χρηματιστηριακής αγοράς έδωσαν δυναμικό παρών στην ειδική εκδήλωση έναρξης της συνεδρίασης, κατά την οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, «χτύπησε το καμπανάκι» κηρύσσοντας την έναρξη των συναλλαγών της ημέρας.


Η δημόσια προσφορά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο ΟΠΑΠ, ενώ ζητούσε 200 εκατομμυρίων ευρώ από τους επενδυτές συγκέντρωσε προσφορές άνω των 420 εκατομμυρίων ευρώ.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, στον σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε:


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

τρια γουρουνακια αθηνα

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε εδώ σήμερα, για να κηρύξουμε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της διαπραγμάτευσης του νέου ομολόγου του ΟΠΑΠ, συνολικού ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

αγιον ορος αγιος νεκταριος

3 IMG 9698 COR


Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ


Είναι ξεκάθαρο ότι η έκδοση του ομολόγου μας ήταν πολύ επιτυχημένη, καθώς υπερκαλύφθηκε τουλάχιστον δύο φορές. Πιστεύω ότι αυτό αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης που δείχνουν τόσο οι θεσμικοί όσο και οι ιδιώτες επενδυτές στον ΟΠΑΠ, το όραμα μας για την εταιρεία και τα επιχειρηματικά σχέδια μας που υπηρετούν τους στρατηγικούς μας στόχους.


Το ομόλογο έχει πενταετή διάρκεια και επιτόκιο 3,5%, καθιστώντας το ιδιαίτερα ελκυστικό, με βάση τις τρέχουσες συνθήκες και προκλήσεις της αγοράς.


Με γνώμονα το «Όραμα 2020» του ΟΠΑΠ και τις ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες που το υπηρετούν, το ομόλογο αυτό υποστηρίζει τη σημαντική επένδυση στο δίκτυο των πρακτορείων μας, την αναβάθμιση των βασικών τεχνολογικών συστημάτων και υποδομών μας, καθώς και την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Πιστεύουμε ότι όλα αυτά μαζί, θα δημιουργήσουν πραγματική αξία για την εταιρεία, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν – τόσο από την πλευρά του ΟΠΑΠ, όσο και από την πλευρά των πολλών συνεργατών μας – στην επιτυχία αυτής της έκδοσης. Η έκδοση αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην Ελληνική αγορά εταιρικών ομολόγων, καθώς και μια ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική κεφαλαιαγορά και – συνεπώς – στην ελληνική επιχειρηματικότητα και οικονομία».



δικηγοροι εσπα

No comments:

Post a Comment