Tuesday, February 26, 2019

αντιδια σαλατα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

Στη συνάντηση η οποία αποφασίστηκες κατά τη διάρκεια της γαλλο-γερμανικής σύνοδου κορυφής του Μέζεμπεργκ, επρόκειτο αρχικά να συμμετάσχουν οκτώ χώρες: η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Αυστρία, η Βουλγαρία και η Μάλτα.


αντιδια σαλατα

Οκτώ άλλοι ηγέτες εκδήλωσαν στη συνέχεια τη βούλησή τους να συμμετάσχουν σ' αυτή: το Βέλγιο, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, η Δανία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Σλοβενία και η Κροατία, σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Βίντερσταϊν, εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


παρατηρειτε

Η πρόσκληση παραμένει ανοικτή: «Κανένας δεν αποκλείεται, όλοι είναι προσκεκλημένοι, επίσης κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει», δήλωσε ο εκπρόσωπος.


αντιδια σαλατα

Οι χώρες της ομάδας του Βίσεγκραντ (η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχία και η Σλοβακία) απέκλεισαν χθες Πέμπτη το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στη σύνοδο της Κυριακής εκτιμώντας εκ των προτέρων πως οι προτάσεις που πρόκειται να συζητηθούν σ' αυτήν είναι «απαράδεκτες».


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

καταργηση πεντακοσαευρω

Η Ιταλία είχε αφήσει να πλανάται η απειλή ότι δεν θα συμμετάσχει, εκτιμώντας πως η θέση της δεν λαμβάνεται επαρκώς υπόψη, όμως στη συνέχεια επιβεβαίωσε την παρουσία της.


Την Κυριακή δεν προβλέπεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου, καθώς «πρόκειται για μια ανεπίσημη συνάντηση» και «δεν θα υπάρξει απόφαση για να ανακοινωθεί στο τέλος», υπογράμμισε ο Αλεξάντερ Βίντερσταϊν.


No comments:

Post a Comment