Thursday, February 14, 2019

οταν ημουν δασκαλος σειρα ερτ

μερικεσ φορεσ φταινε και οι γονεισ
οταν ημουν δασκαλος σειρα ερτ

Όπως γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Documento, «τα ονόματα "Παπανδρέου", "Πάγκαλου", "Γεννηματά" με λατινικούς χαρακτήρες είναι τρία από τα 475 που αποτελούν το δεύτερο αρχείο της λίστας Μπόργιανς.


Αυτό ακριβώς ήταν που προκάλεσε την οργή της Φώφης Γεννηματά η οποία με μία σκληρή ανακοίνωση έκανε γνωστό πως θα προβεί σε αγωγές, ενώ ενέπλεξε και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως "Με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο Πρωθυπουργός. Ας το πάρουν καλά χαμπάρι".


Άμεση ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο με ανακοίνωσή του συνιστά στην κα Γεννηματά «να μην εμπλέκει τον Πρωθυπουργό σε οποιοδήποτε θέμα αφορά αποκλειστικά την ίδια και το κόμμα της. Οφείλει, εξάλλου, να κατανοήσει ότι όσοι εκτίθενται στη δημόσια σφαίρα υπόκεινται σε αυστηρή κριτική και έλεγχο».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

τανια αλεξανδρη

«Αναμένουμε, λοιπόν, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και περισσότερη αυτοσυγκράτηση εκ μέρους της για την ανακοίνωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κας Φώφης Γεννηματά σχετικά με δημοσιεύματα», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση θα συνδράμει με κάθε μέσο ώστε να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια».



οταν ημουν δασκαλος σειρα ερτ
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

No comments:

Post a Comment