Saturday, February 2, 2019

γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη σερρες

φωνη της ελλαδος

Ο χειρουργός - ογκολόγος, διευθυντής Κλινικής Αντιμετώπισης Περιτοναϊκής Κακοήθειας και Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιωάννης Σπηλιώτης τόνισε πως δεν πρόκειται για μία προσωπική τοποθέτηση, ούτε προφητεία. Μιλώντας σήμερα, Πέμπτη, στον ΣΚΑΪ, διευκρίνισε πως πρόκειται για επιστημονικά δεδομένα της τελευταίας 15ετίας, τα οποία και παρουσίασε στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2018 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference 2018), που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

Ο καρκίνος σήμερα θεραπεύεται


«Πράγματι ο καρκίνος με τη μορφή που σήμερα απαντάται σε πάρα πολλές περιπτώσεις θεραπεύεται. Έχουν γίνει μεγάλοι πρόοδοι στη φαρμακολογία, ενώ υπάρχουν και καινούριες τεχνολογίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Για παράδειγμα, ένα ασθενής που νοσούσε με καρκίνο το 1980 το ποσοστό της μακροχρόνιας επιβίωσής τους, δηλαδή να υπερβαίνει τα 5 με 10 χρόνια, άγγιζε μόλις το 15 με 20%. Το 2010 η μακροχρόνια επιβίωση αγγίζει το 75 με 80%» είπε συγκεκριμένα, υποστηρίζοντας πως μέσα στα τελευταία 40 χρόνια άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα στην αντιμετώπιση του καρκίνου.





γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη σερρες
γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη σερρες
one network bank online
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

No comments:

Post a Comment