Monday, February 18, 2019

αγριεσ φραουλεσ

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι απόλυτα προετοιμασμένες, αν χρειαστεί, να χρησιμοποιήσουν τις στρατιωτικές επιλογές τους, που θα είναι καταστροφικές για τη Βόρεια Κορέα», τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη συνάντησή του με τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι και αναφερόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ουν είπε: «συμπεριφέρεται πολύ άσχημα. Λέει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ειπωθούν ποτέ».


Σύμφωνα με τον Τραμπ οι ΗΠΑ «απαντούν» στις προκλήσεις του Κιμ και στην ρητορική της Πιονγκγιάνγκ, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στις προηγούμενες αμερικανικές κυβερνήσεις που του κληροδότησαν ένα «χάος» στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεσμεύθηκε μάλιστα να βάλει ο ίδιος «τάξη σε αυτό το χάος. Θα δούμε τι θα γίνει».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

αγριεσ φραουλεσ

Κινητικότητα στη Βόρεια Κορέα


Την ίδια ώρα, έντονη κινητικότητα παρατηρείται στη Βόρεια Κορέα, με μαχητικά αεροσκάφη, πυραύλους αέρος-αέρος και ντεπόζιτα καυσίμων, να μεταφέρονται σε μια στρατιωτική βάση στην ανατολική ακτή της χώρας.


2017 09 15T223525Z 1043733732 RC12A40EF680 RTRMADP 3 NORTHKOREA MISSILES
Πηγή:KCNA via REUTERS


αγριεσ φραουλεσ

Την κινητικότητα αυτή εντόπισαν αμερικανικοί δορυφόροι, «απαθανατίζοντας» την μετακίνηση των βορειοκορεατικών αεροσκαφών στα ανατολικά, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να πετάξουν προς αυτή την κατεύθυνση σε μια ακτίνα μεγαλύτερη των 900 μιλίων.


Στις εικόνες φαίνεται επίσης ένα αεροσκάφος τύπου Mig-29, ενώ πύραυλοι και εξωτερικά ντεπόζιτα καυσίμων βρίσκονται πάνω στα αεροσκάφη, όμως προς το παρόν κανένα μαχητικό δεν φέρει και τα δύο ταυτόχρονα.



φαρμακεία θεσσαλονικης
ζαχαροπλαστικη γαλατοπιτα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

No comments:

Post a Comment