Friday, February 1, 2019

τρίγωνα πανοράματος αθήνα

τρεχουσα τιμη σκραπ
τρίγωνα πανοράματος αθήνα

Ο πρωθυπουργός συγκαλεί τη συνεδρίαση, προκειμένου να ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις μετά τη συμφωνία του τελευταίου Eurogroup ενώ τις προηγούμενες δύο μέρες είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς τους οποίους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην οικονομία μετά τοEurogroup αλλά και για τοΚυπριακό.


Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει σήμερα ιδιαίτερη έμφαση στους τρόπους με τους οποίους η κυβέρνηση θα πορευτεί την επόμενη της συμφωνίας του Eurogroup και θα ζητήσει από τους υπουργούς να «δώσουν τη μάχη της καθημερινότητας» καθώς πιστεύει πώς μόνο έτσι μπορεί να αναστραφεί το κακό κλίμα αλλά και οι αρνητικές δημοσκοπικές μετρήσεις. Θα ζητήσει καθημερινή δουλειά στα υπουργεία, θα δείξει κίτρινες κάρτες σε συγκεκριμένους υπουργούς και θα υπογραμμίσει ότι μετά τη συμφωνία στο Eurogroup, δεν υπάρχει για κανέναν η δικαιολογία της αβεβαιότητας.


ποιότητα ζωής για όλους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομιλία του πρωθυπουργού θα έχει έντονα τα στοιχεία του αφηγήματος της «επόμενης μέρας» με ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα «βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια το καλοκαίρι του 2018».





τρίγωνα πανοράματος αθήνα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

No comments:

Post a Comment