Sunday, March 31, 2019

τραπεζικό απόρρητο σιγκαπούρη

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html
life of crime imdb

Το επιτελείο των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων ανέθεσε την αποστολή των βομβαρδισμών σε καταδιωκτικά Rafale, σύμφωνα με ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα απο το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων και την υπουργό Άμυνας Φλοράνς Παρλί.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

Το Λονδίνο χρησιμοποίησε τέσσερα καταδικωκτικά αεροπλάνα Tornado GR4 της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) εξοπλισμένα με πυραύλους Storm Shadow.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτόξευσαν «διάφορους τύπους πυρομαχικών», μεταξύ των οποίων πυραύλους κρουζ Τόμαχοκ. Σύμφωνα με το Fox News, χρησιμοποιήθηκαν επίσης βομβαρδιστικά μακράς ακτίνας δράσης B-1.


Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις διευκρίνισε πως οι αμερικανικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν διπλάσια πυρομαχικά απ' όσα είχαν χρησιμοποιήσει για το αμερικανικό πλήγμα του Απριλίου 2017 εναντίον της στρατιωτικής βάσης του Αλ-Σααϊράτ, κοντά στη Χομς.


Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα απάντησε, όμως σύμφωνα με το Πεντάγωνο δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες από την αμερικανική πλευρά.



#Syria aftermath right now pic.twitter.com/tZmjTJSh8J

— Arturas Kerelis (@arturaskerelis) April 14, 2018


τραπεζικό απόρρητο σιγκαπούρη
τραπεζικό απόρρητο σιγκαπούρη
κανονισμος λειτουργιας πολυκατοικιας

κρικοι χρυσοι μεγαλοι

λακκα παξοι

«Ειδικά σήμερα που η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, που η Ελλάδα επέστρεψε, χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας, και πιστεύω ότι αυτή η δύναμη της ομογένειας, και στην οικονομία και στην πολιτική, θα είναι κινητήριος δύναμη και στη δική μας προσπάθεια να κάνουμε ξανά την Ελλάδα δυνατή, ισχυρή και αυτοδύναμη», ανέφερε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στους Έλληνες της ομογένειας.


«Η χώρα πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα μπορεί να πατά ξανά στα πόδια της και να κοιτάζει με αισιοδοξία για τις επόμενες γενιές» υπογράμμισε και συνέχισε:


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html


Σήμερα στεκόμαστε δυνατοί ξανά. Η οικονομία μας ανακάμπτει και αναπτύσσεται. Τα σύνορα μας είναι ασφαλή. Η διπλωματία μας αναβαθμίζει τη δυναμική της και την παρέμβασή της όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Ελλάδα επέστρεψε.



Ο πρωθυπουργός εξήγησε πως όταν λέει ότι η Ελλάδα επέστρεψε, δεν εννοεί στο παρελθόν που μας οδήγησε στην κρίση. «Αφήνουμε πίσω, όχι μόνο την κρίση, αλλά το μοντέλο που μας οδήγησε σε αυτή», είπε και πρόσθεσε ότι «ενδυναμώσουμε τη γεωστρατηγική μας θέση ως ο πυλώνας σταθερότητας, ασφάλειας και συνεργασίας στην περιοχή μας». Υπογράμμισε ειδικότερα ότι η Ελλάδα ως αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ σε μια από τις σημαντικότερες και ταυτόχρονα ασταθείς περιοχές στον κόσμο, ως χώρα με ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική στην περιοχή της και πέραν αυτής, ως χώρα αποφασιστική όπου χρειάζεται, απέναντι σε απειλές των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, «η Ελλάδα επέστρεψε».


Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε υπερήφανος που είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Σικάγο, «μια πόλη που κρατάει τη φλόγα του Ελληνισμού αναμμένη». Είπε ότι οι Έλληνες της ομογένειας μπορεί να έφυγαν από την πατρογονική γη για να φτιάξουν μια καλύτερη ζωή, αλλά ποτέ δεν ξέχασαν την πατρίδα. «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και έναν μεγάλο αγώνα, είμαστε όμως αποφασισμένοι να τον συνεχίσουμε μαζί και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό», είπε.


Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα, ξεναγήθηκαν στους χώρους του μουσείου από την διευθύντρια του μουσείου Λόρα Κάλαμος, παρουσία του Τζον Κάλαμος.



At the Hellenic Museum of Chicago an important monument to our culture and history where the Greek community's heart beats. 1/2 pic.twitter.com/IgZXIH1gZo

— Alexis Tsipras (@tsipras_eu) October 16, 2017


κρικοι χρυσοι μεγαλοι
κρικοι χρυσοι μεγαλοι
αριθμος πακετων q
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html

οδυσσεια ενοτητα 1 περιληψη

ιερες μονες φθιωτιδας

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το μέτωπο της φωτιάς παρουσιάζει καλή εικόνα σήμερα το πρωί, ενώ στην περιοχή επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 19 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με 13 άτομα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.


ρητορική συνώνυμα


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

οδυσσεια ενοτητα 1 περιληψη


Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κελεφά Ανατολικής Μάνης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 37 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα.


οδυσσεια ενοτητα 1 περιληψη
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 4 Σεπτεμβρίου 2018


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

δειχνουν οι εξετασεις αιματος καρκινο

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html
δειχνουν οι εξετασεις αιματος καρκινο
δειχνουν οι εξετασεις αιματος καρκινο

Το χαλάζι, οι ισχυροί άνεμοι και η έντονη βροχόπτωση που επικράτησαν το νησί τα ξημερώματα της Δευτέρας, δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε κατοικίες, καταστήματα, σχολεία, αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Θάσου.


Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που ευτυχώς είχε μικρή διάρκεια, ξεχείλισε το ρέμα των Λιμεναρίων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και καταστήματα της περιοχής, αλλά και ένα μέρος του δρόμου στο κέντρο του τουριστικού οικισμού.


Επίσης, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή ξεριζώθηκαν κλαδιά δέντρων, ενώ υπήρχε διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω βλάβης που προκλήθηκε. Στο κτίριο του δημοτικού σχολείου υποχώρησε τμήμα της στέγης, ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και στο οδικό δίκτυο, που έκλεισε σε κάποια σημεία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html

Τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Θάσου και της Πολιτικής Προστασίας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όλη τη νύχτα για την αποκατάσταση των ζημιών, ενώ από νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησε και η καταγραφή τους.



μαυρο δερμα στο μπικινι
μαριναδα για ψαρια στα καρβουνα

παλιο πολυτεχνειο χανια

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

«Όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο ... φέτος το καλοκαίρι, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί κανονικά στην εκδήλωση αυτή», δήλωσε στο κοινοβούλιο ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον.


Η αστυνομία της Μεγάλης Βρετανίας επιχειρεί να αναγνωρίσει την ουσία που οδήγησε τον Σκρίπαλ και μία 33χρονη γυναίκα, που τον συνόδευε, στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι δυό τους εντοπίστηκαν αναίσθητοι σε ένα παγκάκι σε εμπορικό κέντρο του Σαλίσμπουρι.


Όπως αποδείχθηκε αργότερα η 33χρονη είναι κόρη του πρώην κατασκόπου.


συμη νισυρος

Ο Ντιμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ενημέρωσε δημοσιογράφους πως η Μόσχα είναι έτοιμη να βοηθήσει όπου της ζητηθεί.


«Μάθαμε γι’ αυτό το τραγικό περιστατικό, αλλά δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβη», είπε ο Πεσκόφ.




παλιο πολυτεχνειο χανια
παλιο πολυτεχνειο χανια
ταξι σαλαμινα παλουκια
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

σειρες ξενες καλες

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html
σειρες ξενες καλες

Αναλυτικότερα, τα έσοδα κινητής τηλεφωνίας αυξήθηκαν κατά 4,3% σε ετήσια βάση και αντίστοιχα τα έσοδα σταθερής τηλεφωνίας αυξήθηκαν κατά 2,6%.


«Η προσήλωσή μας στην ικανοποίηση των συνδρομητών μας μέσα από συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές νέας γενιάς, νέα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση, αποδίδει καρπούς και πλέον η WIND καταγράφει 10 τρίμηνα συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Οι θετικές επιδόσεις του Α’ τριμήνου της φετινής χρονιάς έδωσαν τη σκυτάλη σε ένα εξίσου ισχυρό Β’ τρίμηνο» δήλωσε σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της περιόδου, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής.


σειρες ξενες καλες

«Στόχος μας για τα επόμενα βήματα είναι να αναπτύξουμε περισσότερες λύσεις για τα νοικοκυριά ώστε να αξιοποιήσουν τις υψηλές επιδόσεις των δικτύων νέας γενιάς τόσο στην κινητή (4G, 4G+), όσο και στη σταθερή τηλεφωνία, όπου το αποτύπωμα του δικτύου οπτικών ινών διευρύνεται ολοένα φτάνοντας ως το σπίτι του τελικού χρήστη. Με αιχμή την πρωτοποριακή πλατφόρμα WIND VISION, θα δώσουμε περαιτέρω ώθηση στη σύγκλιση ώστε να ενισχύσουμε την θέση μας στην ελληνική αγορά και να καταγράψουμε την τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανόδου για την εταιρεία».


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html

CEO


ειδησεις σημερα λαμια

Διεύρυνση της πελατειακής βάσης στην κινητή τηλεφωνία


Η πελατειακή βάση στην κινητή τηλεφωνία διευρύνθηκε ενώ συνεχίστηκε η έκρηξη στη χρήση των υπηρεσιών data μέσω smartphone που σε ετήσια βάση αυξήθηκε 87,1%. Επιπλέον, στη διάρκεια της περιόδου διπλασιάστηκαν τα έσοδα περιαγωγής, καθώς αυξήθηκαν σημαντικά οι ξένοι επισκέπτες στη χώρα μας και η χρήση data σε περιαγωγή.



ψήσιμο κάστανα

hamburg open 2015 wikipedia

αστυνομια γειτονιας

Η 28χρονη Κάρλιν Αχτερέεκτε ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον τελικό του αγωνίσματος στο "Gangneung Oval" σε 3:59.21 και κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο (και μάλιστα χρυσό) της καριέρας της σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας οκτώ εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω της την - κάτοχο του τίτλου - Ιρέεν Βουστ (3:59.29).


Την ολλανδική... κυριαρχία στο αγώνισμα συμπλήρωσε η Αντουανέτε Ντε Γιονγκ (4:00.02).


Αξίζει να σημειωθεί ότι η 31 ετών Βουστ, η οποία θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά τους Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, βρισκόταν μπροστά από την Αχτερέεκτε μέχρι τον τελευταίο γύρο, αλλά επιβράδυνε βγαίνοντας από την τελευταία στροφή και τελικά έχασε «στο νήμα» το χρυσό μετάλλιο.


Ακόμη και με το ασημένιο, όμως, η Βουστ έφτασε τα εννέα Ολυμπιακά μετάλλια στην καριέρα της (όσα έχει και η Γερμανίδα Κλαούντια Πεχστάιν), που είναι τα περισσότερα που έχει κατακτήσει οποιοσδήποτε αθλητής στο πατινάζ ταχύτητας.



hamburg open 2015 wikipedia
hamburg open 2015 wikipedia
ψυχολογια κρητης μεταπτυχιακα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

προδοσια σειρα επεισοδια

mr porter outnet
συνοπτικές διαδικασίες προσφορών
προδοσια σειρα επεισοδια

Ο Τσαβούσογλου, σχολιάζοντας δηλώσεις του Ρώσου ομολόγου του Σεργκέι Λαβρόφ ότι «ο ευκολότερος τρόπος για επάνοδο στην κανονικότητα στην Αφρίν είναι η περιοχή να επανέλθει στον έλεγχο της συριακής κυβέρνησης», υπογράμμισε ότι «η παραχώρηση του ελέγχου του Αφρίν στο καθεστώς της Συρίας, αποκλείεται, κατηγορώντας τη Δαμασκό ότι συνεργάζεται με τους τρομοκράτες του YPG και του PKK» και συνέχισε:


«Ο Άσαντ σκότωσε 1 εκατ. ανθρώπους και πρέπει να απομακρυνθεί για να υπάρξει πολιτική διευθέτηση (στη Συρία)».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στην Ευρώπη οδεύουν σε συνθήκες Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για τους μουσουλμάνους, που αντιμετωπίζουν την ισλαμοφοβία και το ρατσισμό. «Πρέπει να τους δείξουμε την υποστήριξή μας».



προδοσια σειρα επεισοδια
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_124.html

νομοις πειθου

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html
nokia ovi suite 4pda

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση στις 9:00 το πρωί (17:00 ώρα Έλλάδος) με τον Γερουσιαστή Durbin και στη συνέχεια πρωινό εργασίας με τον Γερουσιαστή και στελέχη της Ομογένειας. Στις 11:15 (19:15 ώρα Ελλάδος) θα επισκεφθεί τα Cinespace Studios, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο τους Alex Pissios.


Για τις 17:30 (1:30 ώρας Ελλάδος) έχει προγραμματιστεί δεξίωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο προς τιμήν του πρωθυπουργού στο National Hellenic Museum, όπου ο κ. Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό. Στις 19:30 (3:30 ώρα Ελλάδος) ο πρωθυπουργός θα έχει δείπνο εργασίας με Ομοσπονδιακούς και Πολιτειακούς Βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και ομογενειακές οργανώσεις.


Η Ελλάδα, η πορεία της ελληνικής οικονομίας και οι προοπτικές που παρουσιάζονται στο δρόμο προς την οριστική έξοδο από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018, παράλληλα με τον ρόλο της χώρας στις ευρωπαϊκές και τις περιφερειακές εξελίξεις, αλλά και η σημασία της ελληνικής ομογένειας στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο και των σημερινών συναντήσεων του πρωθυπουργού.


Βασικές θέσεις που μεταφέρει στους συνομιλητές του ο Έλληνας πρωθυπουργός, τις οποίες εξέφρασε και σε συνέντευξη του στην εβδομαδιαία ομογενειακή εφημερίδα Greek News ότι «η Ελλάδα αποτελεί πόλο σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή», «η χώρα ανακτά ρόλο κλειδί στις ευρωπαϊκές και περιφερειακές εξελίξεις και βαδίζει με σταθερά βήματα σε τροχιά ανάπτυξης, αφήνοντας πίσω μια σκληρή περίοδο που της κόστισε σε πολλούς τομείς, πέραν αυτού της οικονομίας».


Για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ σημείωσε πως «η αυξανόμενη δυναμική της σχέσης στρατηγικού χαρακτήρα που έχουμε με τις ΗΠΑ --ειδικά στην οικονομία, την ενέργεια και την άμυνα/ασφάλεια-- έχει καθοριστική σημασία», προσθέτοντας ότι με τον Πρόεδρο Τράμπ στην συνάντηση της ερχόμενης Τρίτης στον Λευκό Οίκο θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν όλα αυτά τα ζητήματα.




νομοις πειθου
νομοις πειθου
πώληση ακινήτου δικαιολογητικά

μεταχειρισμενα κρεβατια θεσσαλονικη

μεταχειρισμενα κρεβατια θεσσαλονικη

Άνεμοι στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.


Αναλυτικά η πρόγνωση:


Αττική


καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

Θεσσαλονίκη


χαλκιδα στενη δρομολογια

μεταχειρισμενα κρεβατια θεσσαλονικη

καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία οπού θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 18 έως 32 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου.
άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 20 έως 34 και στα ηπειρωτικά τοπικά 35 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας οπού υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειότερα τμήματα.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά έως 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.



κοιτα να με θυμασαι
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html

αγαπη μου χατζιδακις

αγαπη μου χατζιδακις
αγαπη μου χατζιδακις

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη σε κτήριο στη Νίκαια.


παιδοορθοπαιδικος αθηνα

Το κτήριο στο οποίο έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη.


ειδικοτητα μηχανοτεχνιτη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε κτίριο επί της οδού Π. Ράλλη στη Νίκαια. Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 31, 2018

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

θα τα καταφερει η νεα κυβερνηση

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html
basket α1 βαθμολογια
θα τα καταφερει η νεα κυβερνηση
θα τα καταφερει η νεα κυβερνηση
Διακοπή νερού στην Αττική - Δείτε σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες

Διακοπή στην υδροδότηση θα σημειωθεί αύριο, Πέμπτη από τις 20.00 έως τις 08.00 της Παρασκευής (23 Μαρτίου) σε τμήματα των δήμων Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Αγίας Βαρβάρας, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, θα υπάρξει πτώση πίεσης έως στέρηση νερού σε τμήματα των δήμων Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Αγίας Βαρβάρας που περικλείονται από τις οδούς: Ιερά Οδός - Λ. Κηφισού - Πέτρου Ράλλη - Παράσχου - Λήμνου - Γρ. Λαμπράκη - Ταξιαρχών - Ελ. Βενιζέλου, με διάρκεια από την Πέμπτη 22/3/2018 στις 8:00 το βράδυ έως την Παρασκευή 23/3/2018 στις 8:00 το πρωί.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.


δωδωνη θεσεις εργασιας

Διαβάστε επίσης:

Καταιγιστικές εξελίξεις με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Τι ψάχνουν οι Τούρκοι στα κινητά τους

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html

σαίξπηρ ρωμαίος και ιουλιέτα αποσπασματα

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html
Στη ΓΑΔΑ ο Νίκος Νικολόπουλος – Κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου για εκβιασμό
Ποιος καταγγέλλει για εκβιασμό ο Νίκος Νικολόπουλος;

Στην Γενική Αστυνομική Διέυθυνση Αττικής μετέβη λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (08/02) ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος.


Ο εκλεγμένος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής Αχαΐας πήγε στην Κρατική Ασφάλεια προκειμένου να καταθέσει μήνυση για εκβιασμό κατά του κ. Πάνου Καμμένου.


σαίξπηρ ρωμαίος και ιουλιέτα αποσπασματα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως είχε μαζί του στοιχεία κατά του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τα οποία κατέθεσε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Αχαΐας δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρώην υπουργό Άμυνας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο λόγος που ενδεχομένως ο κ. Καμμένος προχώρησε στην εν λόγω ενέργεια.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να παραδώσει την έδρα του.

Πάντως, σημειώνεται πως ο κ. Καμμένος βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του κ. Νικολόπουλου, αλλά και άλλων πρώην βουλευτών των ΑΝΕΛ, για ενδεχόμενη επιστροφή τους στο κόμμα ώστε να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Διαβάστε το ρεπορτάζ: «Σβήνει το καντήλι» των ΑΝΕΛ: «Όχι» Λαζαρίδη και Δ. Καμμένου σε επιστροφή στο κόμμα



σαίξπηρ ρωμαίος και ιουλιέτα αποσπασματα
ποτε φυτευουμε ρεβα
ηθελα κατι να πω

μικρα ασια σμυρνεικα τραγουδια

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html
«Κραυγή αγωνίας» καθηγητών: Κατάσταση βαριάς παρανομίας γύρω από τη Νομική

«Κραυγή αγωνίας» από 93 καθηγητές της Νομικής Αθηνών, οι οποίοι με ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφουν, περιγράφουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο της Σχολής, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων.


Οι καθηγητές κάνουν λόγο για «κατάσταση βαριάς παρανομίας» και τονίζουν ότι «καθημερινά τελούνται στον χώρο αυτό αξιόποινες πράξεις (διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών, απειλές, σωματικές βλάβες και εξυβρίσεις), κάποιες εκ των οποίων έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Διαμαρτυρόμαστε ως ακαδημαϊκοί δάσκαλοι για τη χείριστη παιδαγωγική του φαινομένου, την παιδαγωγική της ανοχής της παρανομίας. Διαμαρτυρόμαστε για τη διαστροφή της έννοιας του ασύλου, το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για την παράνομη συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων που καθημερινά τελούνται εντός και εκτός του κτιρίου της Νομικής Σχολής. Διαμαρτυρόμαστε για την έλλειψη ουσιαστικής και οργανωμένης προστασίας των πλέον δυστυχούντων συνανθρώπων μας, των θυμάτων των εμπόρων ναρκωτικών». Αυτά υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων, στην ανοικτή τους επιστολή.


μικρα ασια σμυρνεικα τραγουδια

«Απευθύνουμε ύστατη έκκληση προς όλες τις αρμόδιες Αρχές για την αντιμετώπιση αυτού του απαράδεκτου και χρόνιου φαινομένου παρανομίας ακριβώς δίπλα στον χώρο, όπου διδάσκεται το Δίκαιο και σπουδάζουν οι αυριανοί δημόσιοι λειτουργοί, δικαστές και δικηγόροι της χώρας», σημειώνουν οι καθηγητές στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον διοικητή του Α. Τ. Εξαρχείων, τον δήμαρχο Αθηναίων, τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html

Η κατάσταση, όπως υποστηρίζουν, θέτει σε κίνδυνο την υγεία, την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των φοιτητών, των διδασκόντων και όλων των εργαζομένων και παράλληλα, προσβάλλει την ιστορία της Σχολής.

«Εδώ, όπου άλλοτε δόθηκαν αγώνες για τη δημοκρατία και την ελευθερία, επιβιώνει και μακροημερεύει ένα άντρο παρανομίας, όπου δρουν άτομα ξένα προς την ακαδημαϊκή κοινότητα» τονίζουν.

Οι 93 υπογράφοντες την επιστολή διαμαρτύρονται για την απραξία της Πολιτείας, «η οποία ανέχεται αυτή την κατάσταση, παντελώς αναντίστοιχη με την προσφορά και το έργο που επιτελείται στο παλαιότερο ακαδημαϊκό ίδρυμα της πατρίδας μας», αλλά και την αδράνεια των αρμοδίων και τη «διαχειριστική μετάθεση ευθυνών».

Παράλληλα, δηλώνουν ότι εάν δεν αντιμετωπισθεί το φαινόμενο από την Πολιτεία, θα προστατεύσουν την ασφάλεια και την υγεία των φοιτητών και θα περιφρουρήσουν το κύρος της Σχολής, «λαμβάνοντας κάθε μέτρο, ακόμη και επώδυνο αν χρειαστεί».

Σημειώνεται ότι, από το 2012, έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά προς τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ζήτημα εξαιρετικής φύσης που πρέπει να αντιμετωπισθεί κατά προτεραιότητα. Μάλιστα, με την υποστήριξη των πρυτανικών Αρχών, έχουν γίνει προσφυγές σε όλες τις αρμόδιες Αρχές, με «μηδαμινή ανταπόκριση» όπως υποστηρίζουν οι καθηγητές της Νομικής.



μικρα ασια σμυρνεικα τραγουδια
όταν άγγελοι κλαίνε
ουδεις επικινδυνεστερος εχθρος

πως να βοηθησω καποιον που παιρνει ναρκωτικα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html
μπαταριες βλαχος πατρα
πως να βοηθησω καποιον που παιρνει ναρκωτικα

"Ευρωπαίος" Παναθηναϊκός


Στα πρώτα 45 λεπτά η ΑΙΚ είχε καλύτερο ρυθμό (λόγω πρωταθλήματος και αγωνιστικού χώρου), αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν σαφέστατα πιο ποιοτικός. Αν εξαιρέσει κανείς το διάστημα 1-10 και 40-45 οι «πράσινοι» δεν ένιωσαν καν την πίεση των Σουηδών, ενώ σε αυτά τα 15 λεπτά απλά κάποια γεμίσματα «ζέσταναν» τον Στιλ.


2570217
(Πηγή: EUROKINISSI)


Ο Παναθηναϊκός είχε και μπάλα στα πόδια του στο υπόλοιπο διάστημα αλλά και πάλι δεν έβρισκε την σωστή τελική πάσα για να βγάλει ευκαιρία στην εστία της ΑΙΚ και δικαιολογημένα έμεινε το 0-0.


facebook γκεκα δημητρα

2570247
(Πηγή: EUROKINISSI)


Την βρήκε όμως με το ξεκίνημα του β μέρους αμέσως από τα πόδια του Μπεργκ, και τον Ιμπάρμπο να τελειώνει σωστά την φάση ανοίγοντας το σκορ, που ουσιαστικά «κλείδωσε» και την πρόκρισή του στα play off της διοργάνωσης.


2570294
(Ο Ιμπάρμπο πανηγυρίζει το 0-1 - Πηγή: EUROKINISSI)


Θα μπορούσε μάλιστα να βάλει και 2ο γκολ, πρώτα στο 52 από φανταστική ενέργεια του Λουντ, που πέρασε 4 παίκτες κάθετα, αλλά τον σταμάτησε με γρήγορη έξοδο στο πλασέ του ο Σουηδός τερματοφύλακας, όπως και στο 58 με το σουτ του Μπεργκ από την γωνία την μικρής περιοχής.


2570326
(Πηγή: EUROKINISSI)


Στο 66 η ΑΙΚ κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά με εκτέλεση φάουλ του Ισιζάκι, την μπάλα να βρίκσει στο τείχος και στη συνέχεια να σταματά στο δοκάρι του Στιλ. Όμως στο 72 οι "πράσινοι" έδειξαν ότι έμαθαν από τον περυσινό αποκλεισμό τους και σε μια ακόμη αντεπίθεση, ο Γουακάσο βρήκε τον Μπεργκ και ο Σουηδός έδειξε την κλάση του με καταπληκτικό τελείωμα για το 0-2.


2570270
(Πηγή: EUROKINISSI)


Ο Παναθηναϊκός θα είναι στην αυριανή κλήρωση των play off της διοργάνωσης στους "ισχυρούς" (όπως και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ)


Η 11άδα του Παναθηναϊκού (3-5-2): Στιλ / Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Μολέδο / Μέστο, Λεντέσμα (67 Νάνο), Ζέκα, Λουντ (83 Βιγιαφάνιες), Γουακάσο / Ιμπάρμπο (70 Λέτο), Μπεργκ.


2570351
(Πηγή: EUROKINISSI)


Όνειρο ήταν...


Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά το ματς, πάτησε περιοχή και δίκαια προηγήθηκε της Άλκμααρ στο 8ο λεπτό μετά από σέντρα του Ναδάλες και κεφαλιά του Κόντε πλάγια από την μικρή περιοχή στην κλειστή γωνία ξεσηκώνοντας όλους τους Γιαννιώτες στο Περιστέρι.


2570232
(Ο Κόντε πανηγυρίζει το 1-0 - Πηγή: EUROKINISSI)


Η ΑΖ ανέλαβε στην συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων και σε μια καλή αντεπίθεση έπιασε ανοργάνωτη την άμυνα των Γιαννιωτών και ισοφάρισε με προβολή του Σόουζα σε κενή εστία.


Το ματς ουσιαστικά τελείωσε και απλά το 1-2 από τον Λούκασεν στο 36 επιβεβαίωσε ότι η ΑΖ χωρίς να είναι πολύ καλύτερη, είχε την εμπειρία και την ποιότητα να χτυπήσει στην κόντρα την άμυνα του ΠΑΣ και να πάρει την πρόκριση στα play off.


2570231
(Πηγή: EUROKINISSI)


Στο β μέρος ο ΠΑΣ απλά κυνήγησε την τιμητική ισοπαλία έχοντας ευκαιρίες, ενώ η ΑΖ ένα 3ο γκολ, που πάντως δεν ήρθε και το 1-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.


Η 11άδα του ΠΑΣ (3-5-2): Πασχαλάκης / Μπέριος, Τζημόπουλος (46 Σκόνδρας), Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κοζορώνης (77 Δώνης), Ακόστα, Ναδάλες / Γιάκος (51 Μαμπουλού), Κόντε.



πως να βοηθησω καποιον που παιρνει ναρκωτικα

περιλαβω σημασια

εξισωσεις στ δημοτικου προσθεση
ποια ελληνικη πολη σου ταιριαζει

Η φωτιά παραμένει ανεξέλεγκτη, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα οι φλόγες να επεκτείνονται γρήγορα.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

Στην κατάσβεση συμμετέχουν 17 πυροσβεστικά οχήματα με 32 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα.


KORIN 2 copy


KORIN 3


KORIN 4



περιλαβω σημασια
περιλαβω σημασια
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

ανοιχτα δορυφορικα καναλια

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
σταυρος ηλιοπουλος προπονητης
δωρεαν παιχνιδια κατεβασμα
ανοιχτα δορυφορικα καναλια

Μέσα από την «Ώρα των Παραολυμπιονικών» θα προβάλλεται η δράση των αθλητών στις διοργανώσεις, αλλά και θα αναδεικνύεται η ανθρώπινη πλευρά της καθημερινής τους προσπάθειας, καθώς βασική κατεύθυνση στη Nova είναι η προβολή των πραγματικών πρωταγωνιστών, των αθλητών. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα ασχοληθεί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διεξήχθη με επιτυχία στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Β. Α.Κ., το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου.


nova1


Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία. Όλα αυτά τα χρόνια που η Nova είναι ο Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ), έχει υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής, όπως προσωπικά αφιερώματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΕΠΕ, συνεντεύξεις τους στο πλαίσιο της αγωνιστικής τους δράσης, τιμητικές εκδηλώσεις υποδοχής των αθλητών μετά από σημαντικές διοργανώσεις όπως οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο.


Παράλληλα, έχει δημιουργήσει και ξεχωριστή ενότητα στο Novasports.gr, www.novasports.gr/paraolympiakiomada, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα Παραολυμπιακά δρώμενα.



ανοιχτα δορυφορικα καναλια
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

ηγέτης γνωμικά

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html
αναπροσαρμογη ενοικιου επαγγελματικης στεγης

Σύμφωνα με τηλεοπτικά πλάνα, έγιναν λεηλασίες στο εσωτερικό του μνημείου, ενώ στο εξωτερικό του τμήμα γράφτηκαν συνθήματα με σπρέι κατά του καπιταλισμού, αλλά και σλόγκαν με κοινωνικά αιτήματα.


«Μακρόν, τα κίτρινα γιλέκα θα θριαμβεύσουν» είναι το μήνυμα για τον πρόεδρο που με μαύρο μελάνι έγραψαν πάνω στον δεξιό πυλώνα της Αψίδας, που αποτελεί εθνικό μνημείο συμβολίζοντας τα αισθήματα φιλοπατρίας των Γάλλων πολιτών.


«Επαγγελματίες ταραχοποιοί»


Η ένταση των συγκρούσεων κορυφώθηκε αργά το απόγευμα, όταν έφθασαν στην περιοχή, πολύ καλά προετοιμασμένα για την περίσταση άτομα - με αντιασφυξιογόνες μάσκες, κιάλια, κουκούλες και, βέβαια, κίτρινα γιλέκα. Άρχισαν να φτιάχνουν οδοφράγματα, σπάζοντας ό, τι έβρισκαν μπροστά τους, αναποδογυρίζοντας παρκαρισμένα αυτοκίνητα, βάζοντας φωτιές, ξηλώνοντας τα πράσινα παγκάκια ή ακόμα κουβαλώντας κορμούς δένδρων στη λεωφόρο Φος.


ηγέτης γνωμικά

Ήταν ατμόσφαιρα σύρραξης, γεύση επανάστασης, εικόνες χάους. Πολλά «κίτρινα γιλέκα» δεν δίστασαν να καταγγείλουν τις βιαιότητες αυτές, αναρωτώμενοι παράλληλα κατά πόσο επρόκειτο για προβοκάτορες ντυμένους στα κίτρινα.





ηγέτης γνωμικά
το ονομα ζωη στα αγγλικα

κλίση του έλκω

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
κλίση του έλκω

«Επιβεβαιώνουμε ότι οι δέκα επιβαίνοντες στο ελικόπτερο απεβίωσαν», ανέφερε μέσω Twitter ο στρατηγός Ρικάρντο Γκόμες.


νεα δημοκρατια προεδροι βουλης

Το μεταγωγικό ελικόπτερο, ένα MI-17 ρωσικής κατασκευής, κατέπεσε ενώ μετέφερε προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αντιόκια.


κλίση του έλκω

Μεταξύ των επιβαινόντων ήταν δύο αξιωματικοί και δύο υπαξιωματικοί, καθώς και δύο πολιτικοί υπάλληλοι, μέλη μιας ομάδας συντήρησης αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.


Ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος εξέφρασε μέσω Twitter την «οδύνη» του και πρόσθεσε ότι «οι σκέψεις του βρίσκονται στις οικογένειες των θυμάτων».


ιωσήφ ο από αριμαθαίας


Qué dolor el fallecimiento de tripulantes y pasajeros de un helicóptero militar en Segovia, Antioquia. Acompaño de corazón a los familiares de las víctimas. Toda mi solidaridad https://t.co/MctKFGfBDx

— Juan Manuel Santos (@JuanManSantos) 16 Ιανουαρίου 2018


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

σταθμος μετρο κυψελη

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

Πρίγκιπες – μεταξύ αυτών ο πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Αλ Ουαλίντ μπεν Ταλάλ – υπουργοί και επιχειρηματίες συνελήφθησαν το Σάββατο σε μια αιφνιδιαστική επιχείρηση, μετά τη συγκρότηση μιας νέας επιτροπής για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Επικεφαλής αυτής της επιτροπής είναι ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπεν Σαλμάν.


εμπορικη γκρουπ

«Όλοι οι ύποπτοι θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα δικαιώματά τους και οι δίκες θα γίνουν με διαφάνεια» τόνισε σε ανακοίνωσή του ο γενικός εισαγγελέας Σεΐχ Σαούντ αλ Μοτζέμπ. «Έχουν ήδη συλλεχθεί σημαντικές αποδείξεις και έγιναν λεπτομερείς ανακρίσεις», πρόσθεσε.


σταθμος μετρο κυψελη

Σύμφωνα με τον αλ Μοτζέμπ, που μετέχει και ο ίδιος στην επιτροπή, οι αρχές έπρεπε να δράσουν "διακριτικά" ώστε "κανείς να μην γλιτώσει από τη δικαιοσύνη".


παγανιστικα εθιμα στον χριστιανισμο

Το σαουδαραβικό κανάλι Al Arabiya μετέδωσε ότι έχουν συλληφθεί 11 πρίγκιπες, 4 υπουργοί και δεκάδες πρώην υπουργοί. Η επιτροπή διεξάγει έρευνες για πολλές υποθέσεις, κάποιες από τις οποίες δεν είναι πρόσφατες. Μία αφορά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το 2009 την Τζέντα.


Κυβερνητικός αξιωματούχος έδωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο έναν κατάλογο με τα ονόματα 14 υψηλόβαθμων αξιωματούχων που έχουν συλληφθεί ή απολυθεί. Μεταξύ αυτών είναι και ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.


Ο υπουργός Πληροφοριών της χώρας ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα παγώσουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των υπόπτων και όλα τα περιουσιακά στοιχεία τους που προήλθαν από πράξεις διαφθοράς θα αποδοθούν στο κράτος.


Παράλληλα, εκτός από τις συλλήψεις, απολύθηκαν αιφνιδιαστικά ο αρχηγός της πανίσχυρης Εθνοφρουράς, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού και ο υπουργός Οικονομίας.


Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπεν Σαλμάν, 32 ετών, προσπαθεί να ενισχύσει τις εξουσίες του και να προωθήσει πρωτοφανείς οικονομικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις στο υπερσυντηρητικό βασίλειο.



σταθμος μετρο κυψελη

Saturday, March 30, 2019

τσουκαλας σηκωσε το μπουκαλι

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html
παραλληλο κειμενο για προσφυγικους συνοικισμους

Έναν στόχο είχε η ΑΕΚ πριν από την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η Ένωση ήθελε να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό, για να μην καταγράψει νέα αρνητική επίδοση σε ό, τι αφορά την παρουσία των ελληνικών ομάδων στον θεσμό. Η παρουσία της ΑΕΚ ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στην Πορτογαλία, όμως, και πάλι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει και ηττήθηκε 1-0 με αποτέλεσμα να τερματίσει χωρίς βαθμό στον όμιλό της.


Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 88’ από τον Γκριμάλντο και έτσι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με ένα… τεράστιο μηδέν την παρουσία της στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Η επίδοση αυτή είναι η χειρότερη στην ιστορία των ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση αφού… ξεπέρασε και τον μόλις έναν βαθμό που είχε κατορθώσει να πάρει ο Ολυμπιακός στην περσινή του παρουσία στη διοργάνωση.


τσουκαλας σηκωσε το μπουκαλι

Από εκεί και πέρα, με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων προέκυψαν και οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό. Οι 8 πρώτες των ομίλων θα είναι οι ισχυροί της κλήρωσης που θα γίνει τη Δευτέρα, ενώ οι 8 δεύτερες θα είναι ανίσχυρες. Σημειώνεται πως ομάδες που ήταν στο ίδιο γκρουπ δεν μπορούν να είναι αντίπαλες ενώ δεν γίνεται να κληρωθούν αντίπαλοι ομάδες από την ίδια χώρα. Οι πρώτοι αγώνες για τους «16» θα γίνουν στις 12/13 και 19/20 Φεβρουαρίου ενώ η ρεβάνς θα γίνουν στις 5/6 και 12/13 Μαρτίου. Οι ισχυροί θα είναι φιλοξενούμενοι στα πρώτα ματς, σαν ένα… άτυπο πλεονέκτημα που τους δίνει η πρώτη θέση που πήραν στον όμιλο.


Το γκρουπ των ισχυρών


Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτη, Γιουβέντους


τσουκαλας σηκωσε το μπουκαλι

Το γκρουπ των ανίσχυρων


Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Σάλκε, Άγιαξ, Λιόν, Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



ο πιο θανατηφορος καρχαριας
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

ημερα δασκαλων

ημερα δασκαλων

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο νέος νόμος για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας υ και έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του υπουργού Δικαιοσύνης, λόγω της παραπληροφόρησης που υπάρχει σχετικά με το θέμα.


Ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις διεθνείς δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα για το συγκεκριμένο θέμα, όπως επίσης και για τις 16 αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη.


Τέλος, ο κ. Κοντονής ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις πολύ αυστηρές προϋποθέσεις που τίθενται στο νέο νόμο, αναφορικά με την αλλαγή ταυτότητας υ.



ημερα δασκαλων
χριστογιαννης πρεσβης
διαγωνισμα αρχαιων β γυμν ενοτητα 2 3
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

ογδόντα μεταφραση

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html
alitalia wikipedia la enciclopedia libre
ογδόντα μεταφραση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχουν εξειδικευτεί οι ασφαλιστικές δικλείδες, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε «ότι ελπίζουμε να καταθέσουμε το τελικό νομοσχέδιο μέσα στην τρέχουσα χρονιά», προσθέτοντας ότι «με ανοιχτό διάλογο και καλή διάθεση θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τις μεγαλύτερες συναινέσεις».


Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι «το μήνυμα του υπουργείου Εσωτερικών είναι σαφές, δηλαδή περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης στη διαμόρφωση των επιλογών, περισσότερες αρμοδιότητες και ρόλους για την αυτοδιοίκηση, στο βαθμό, βέβαια, που μας το επιτρέπουν οι αντικειμενικές συνθήκες και η στενότητα των πόρων».


ικα νεου κοσμου διευθυνση

Σχετικά με το χωροταξικό ζήτημα των δήμων, ο υπουργός είπε ότι «δεν θα το ανοίξουμε, όχι γιατί θεωρούμε ότι έτσι όπως σχεδιάστηκε ο "Καλλικράτης" ήταν όλα άρτια σχεδιασμένα, θα έλεγα το αντίθετο» και πρόσθεσε: «Η ευρωπαϊκή εμπειρία δείχνει ότι θα μπορούσαμε κι εμείς στην Ελλάδα να κινηθούμε σε έναν αριθμό περισσοτέρων δήμων, αλλά σήμερα δεν υπάρχουν οι αντικειμενικές προϋποθέσεις – όπως η στελέχωση των δήμων και η ενίσχυσή τους με πόρους – ώστε να ανοίξει αυτό το θέμα. Ας πούμε ότι το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, στις σκέψεις μας, για κάποια άλλη στιγμή».


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ακόμη ο νόμος για τις δημόσιες συμβάσεις και όπως ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης, «συμφωνήσαμε ότι πρέπει να τον κάνουμε πιο λειτουργικό, πιο αποτελεσματικό».


«Δεν προτιθέμεθα να καταργήσουμε τους προέδρους των κοινοτήτων» διότι κάτι τέτοιο «θα οδηγούσε στην πλήρη ερημοποίηση της υπαίθρου», σχολίασε ακόμη.



ογδόντα μεταφραση

τει αθηνας εστιες

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
τει αθηνας εστιες

Ο τίτλος της Sabah αναφέρει: «ΕΚΤΑΚΤΟ. Αγνοείται ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος στο Αιγαίο», αναφέροντας πως έχει εξαφανιστεί κοντά στο Ιskri, όπως αποκαλείται η Σκύρος, και σημειώνοντας πως διεξάγονται έρευνες διάσωσης για τον εντοπισμό του χειριστή του αεροσκάφους.


african front page

χρωμοσωμα ελληνων

Η τουρκική Hurriyet μετέδωσε την είδηση, επικαλούμενη το έκτακτο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, αναφέροντας ότι αγνοείται ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους.


Παράλληλα, δημοσιεύει και χάρτη της Google, από το σημείο της πτώσης του Mirage-2000-5, ενώ δημοσιεύει και την ανακοίνωση του ελληνικού ΓΕΑ.


Σε κανένα από τα δύο μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρεται πως το αεροσκάφος επέστρεφε από επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών, τονίζουν μάλιστα πως στην περιοχή όπου κατέπεσε δεν υπήρχε κανένα δικό τους μαχητικό.


τει αθηνας εστιες

hurriyet


ολεγκ ντεργκατσιοβ the voice

ολεγκ ντεργκατσιοβ the voice

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.


ολεγκ ντεργκατσιοβ the voice

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στη Θράκη γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



γεροντα παισιος προφητειες
νικητης βοις 2015
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

καλαμακι φωκιωνος νεγρη

τροχος της τυχης βλακας

Οι αλλαγές που προτείνονται αφορούν τις τάξεις από την Γ’ δημοτικού μέχρι την Α’ λυκείου και έχουν να κάνουν κυρίως με τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία της διδασκαλίας του μαθήματος. Μάλιστα, τα νέα προγράμματα σπουδών αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή στις τάξεις του δημοτικού από τον Σεπτέμβριο 2019, δηλαδή το ερχόμενο σχολικό έτος. Βασικό μέλημα ήταν, όπως αναφέρθηκε μετά τη συνάντηση των τριών μερών (υπουργού-ΙΕΠ-επιτροπής) η βελτίωση του τρόπου διδασκαλίας και του περιεχομένου, ώστε και οι μαθητές να ενδιαφερθούν για το μάθημα, αλλά και το μάθημα να γίνει ενδιαφέρον για τους μαθητές, ταυτόχρονα.


Ως προς τις αλλαγές, στα νέα προγράμματα σπουδών παραμένει η χρονολογική κατανομή σε δημοτικό και γυμνάσιο, που ακολουθεί το σχήμα (ανά τάξη): Αρχαιότητα-Μεσαίωνας-Νεότερη Εποχή-Σύγχρονη Εποχή. Το σχήμα αυτό εμπλουτίζεται και εξειδικεύεται με θεματικούς φακέλους, που έχουν στόχο να κάνουν τους μαθητές να συμμετέχουν στη μάθηση και όχι να αποστηθίζουν. Όπως ανέφερε ο Πολυμέρης Βόγλης, μέλος της επιτροπής που επεξεργάστηκε τα νέα προγράμματα σπουδών, οι θεματικοί φάκελοι αποτελούν «ουσιαστική καινοτομία», γιατί «έτσι επιτυγχάνεται η εμβάθυνση σε ιστορικά ζητήματα, η εξοικείωση με την ιστορική μέθοδο και η αποδέσμευση από το σχολικό βιβλίο».


Ενισχύεται η πρωτοβουλία και η δημιουργικότητα


καλαμακι φωκιωνος νεγρη

«Με τον τρόπο αυτό, ενισχύεται η πρωτοβουλία και η δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών καθώς και η ενεργή συμμετοχή των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία», τόνισε. Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο, είναι το ότι δίνεται έμφαση και στην κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική ιστορία πέραν της πολιτικής και στρατιωτικής και ενθαρρύνεται η βιωματική κατανόηση και έρευνα του παρελθόντος. Για παράδειγμα, στην Δ΄ δημοτικού προτείνεται η διδασκαλία της οικογενειακής, της προφορικής και της τοπικής ιστορίας.


συνταγη για τραγανα κουλουρακια πορτοκαλιου

Επίσης, η ελληνική ιστορία συνδέεται με την ευρωπαϊκή, την παγκόσμια, αλλά και την ιστορία των βαλκανικών και μεσογειακών λαών, ενώ οι Τέχνες παύουν να αποτελούν ένα κεφάλαιο-παράρτημα στο τέλος του βιβλίου και εντάσσονται οργανικά στην κεντρική αφήγηση των ιστορικών εξελίξεων. Έτσι, για παράδειγμα, στην Γ΄ γυμνασίου, ο ρομαντισμός και ο νεοκλασικισμός αποτελούν ενότητες του κεφαλαίου που αφορά στη Βιομηχανική Επανάσταση.


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΕΠ, Γ. Κουζέλης, τα νέα αυτά προγράμματα σπουδών θα συμπληρωθούν με εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία και υπόλοιποι θεματικοί φάκελοι) που θα εκπονηθεί στο πλαίσιο προγράμματος ΕΣΠΑ που ξεκινάει άμεσα (σε αυτό θα συμπεριληφθούν προγράμματα και υλικά της Β’ και της Γ’ Λυκείου). Από τη μεριά του, ο υπουργός, Κ. Γαβρόγλου, εξέφρασε τη χαρά για το αποτέλεσμα των εργασιών της επιτροπής και ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας για τον σχεδιασμό του μαθήματος της Ιστορίας


Παραδείγματα:


– Στο Δημοτικό η διδασκαλία ξεκινάει από τη Μυθολογία και καταλήγει στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία. Στο Γυμνάσιο από την προϊστορική εποχή έως και τα μέσα του 19ου αιώνα, ενώ στο Λύκειο για πρώτη φορά εισάγεται η σύγχρονη Ιστορία από την πρώτη τάξη.


– Εισαγωγή της τοπικής και οικογενειακής Ιστορίας στη Γ’ και Δ’ Δημοτικού. Στη Γ’ τάξη, οι μαθητές εκτός από τη διδασκαλία της Μυθολογίας που διδάσκεται και σήμερα στις σχολικές τάξεις, θα διδάσκονται και οικογενειακή ιστορία. Στόχος είναι η έρευνα και η ανακάλυψη του γενεαλογικού δέντρου του κάθε μαθητή. Στη συνέχεια, στη Δ’ τάξη Δημοτικού παράλληλα με την Αρχαία Ιστορία, κάποιες διδακτικές ώρες θα αφιερωθούν στην τοπική ιστορία του μέρους διαμονής των μαθητών.


– Εμπλουτισμός των εκπαιδευτικών εκδρομών σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με την προσθήκη φύλλων εργασίας κατά τη διάρκεια των επισκέψεων και διαδραστικά παιχνίδια ώστε να μη «χάνεται» το ενδιαφέρον των μαθητών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτούς τους χώρους.


– Πρωτοβουλίες αναπαράστασης της καθημερινότητας στις εποχές της αρχαιότητας, της Βυζαντινής εποχής ή του Μεσαίωνα μέσω συνηθειών των ανθρώπων εκείνης της εποχής. Για παράδειγμα στη Ε’ Δημοτικού εντάσσεται ο θεματικός φάκελος «Πρόσκληση σε βυζαντινό γεύμα». Οι μαθητές μαθαίνουν για τη ζωή στο Βυζάντιο μέσω των διατροφικών συνηθειών, των ενδοοικογενειακών σχέσεων, του υλικού εξοπλισμού, με τα μέλη της επιτροπής του ΙΕΠ να προτείνουν μέχρι και τη διοργάνωση μαγειρικής βυζαντινών φαγητών στο πλαίσιο δραστηριοτήτων εκτός σχολικού ωραρίου.


– Διδασκαλία του αραβικού πολιτισμού, των επιστημών και των τεχνών και πηγές διαθέσιμες στους εκπαιδευτικούς για την ενημέρωση των μαθητών για όρους όπως το Τζιχάντ. Οπως σημείωσαν μέλη της επιτροπής, με την έλευση του Διαδικτύου οι μαθητές ενημερώνονται για καθετί που ακούν από αμφιλεγόμενες πηγές και αποτελεί ανάγκη το σχολείο να μπορεί να δώσει την ιστορική ερμηνεία αλλά και τις πηγές ώστε να εξηγήσει κάποιους όρους.



καλαμακι φωκιωνος νεγρη
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html

μάριος λευκαρίτης uefa

μάριος λευκαρίτης uefa

Δεν είναι τυχαίο πως στη συνέντευξη που παρεχώρησε η Κριστίν Λαγκάρντ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, και η οποία δημοσιεύεται σήμερα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις απαισιόδοξες προβλέπεις του Ταμείου για την Ελλάδα είπε πως το συνολικό δυναμικό ανάπτυξης στην Ελλάδα είναι περιορισμένο, επειδή έχει έναν ταχέως γηράσκοντα πληθυσμό. Όλες οι έρευνες δείχνουν πως από το 1951 μέχρι το 2011 ο πληθυσμός της Ελλάδας αυξήθηκε από τα 7,6 εκατομμύρια στα 11,1 εκατομμύρια κατοίκους, ωστόσο από το 2011 έως και σήμερα ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται.


τελευταιο αντιο σειρα

Στα τελευταία 65 χρόνια ο πληθυσμός της αυξήθηκε κατά 46%, αλλά στο ίδιο διάστημα ο πληθυσμός των μόνιμων κατοίκων της ηλικίας άνω των 65 ετών τετραπλασιάστηκε, ενώ ο πληθυσμός των ηλικίας άνω των 85 δεκαπλασιάστηκε. Το 1961 μόλις το 8,3% του πληθυσμού ήταν ηλικίας άνω των 65, ενώ το 26,2% ήταν ηλικίας κάτω των 14. Το 2014 η σύνθεση του πληθυσμού είναι εντελώς διαφορετική: Το 20,5% είναι άνω των 65, και μόλις το 14,7% είναι κάτω των 14. Η διάμεσος ηλικία (δηλαδή η ηλικία του ατόμου οι γηραιότεροι του οποίου είναι ίσοι σε αριθμό με τους νεότερους) ήταν 26 έτη το 1951, και είναι 44 σήμερα.


Η διαΝΕΟσις μελέτησε σε πρόσφατη έρευνα της το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, κάνοντας μια σειρά από προβολές της εξέλιξης του πληθυσμού της μέχρι το 2050. Η έρευνα κατέδειξε πως τα τελευταία πέντε χρόνια, οι νέοι κάτοικοι που γεννιούνται στη χώρα μας ή μεταναστεύουν σε αυτή από άλλες χώρες είναι λιγότεροι από τους κατοίκους που πεθαίνουν και από αυτούς που μεταναστεύουν σε άλλες χώρες. Ταυτόχρονα, ο πληθυσμός της χώρας εξακολουθεί να γερνάει, κάτι που έχει επιπτώσεις στην οικονομία της, το παραγωγικό δυναμικό, στο ασφαλιστικό σύστημα και στην κοινωνική συνοχή.


τρυφερη αγκαλια

Σύμφωνα με όλα τα σενάρια που διατυπώνει η έρευνα, ο πληθυσμός της Ελλάδας στο μέλλον θα μειωθεί σημαντικά. Το 2050 ο πληθυσμός της χώρας υπολογίζεται ανάμεσα στα 10 εκατομμύρια (σύμφωνα με το πιο αισιόδοξο σενάριο) και τα 8,3 εκατομμύρια (στο πιο απαισιόδοξο). Η ελάττωση του πληθυσμού θα κυμανθεί από περίπου 800 χιλιάδες μέχρι 2,5 εκατομμύρια άτομα.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

Η διάμεση ηλικία, που ήταν 26 έτη το 1951, και που είναι 44 έτη σήμερα, αναμένεται να αυξηθεί κατά 5-8 έτη. Ο πληθυσμός των παιδιών σχολικής ηλικίας (από 3 μέχρι 17 ετών) θα μειωθεί από 1,6 εκατομμύριο σήμερα σε 1,4 εκατομμύριο (αισιόδοξο σενάριο) έως 1 εκατομμύριο (απαισιόδοξο σενάριο) το 2050, αφού πρώτα όμως πρώτα προηγηθεί μια έντονη διακύμανση τις δεκαετίες που θα μεσολαβήσουν.


Ο εν δυνάμει οικονομικά ενεργός πληθυσμός (δηλαδή όλοι οι πολίτες ηλικίας 20-69 ετών που δυνητικά θα μπορούσαν να δουλέψουν) θα μειωθεί από 7 εκατομμύρια το 2015 σε 4,8-5,5 εκατομμύριο. Ο δε πραγματικός οικονομικά ενεργός πληθυσμός θα μειωθεί από 4,7 εκατομμύρια το 2015 σε 3-3,7 εκατομμύρια. Το μέγεθος του πληθυσμού εργάσιμης ηλικίας αναμένεται να μειωθεί σημαντικά ανάμεσα στο 2015 και το 2050. Η μείωση είναι συνεχής στη διάρκεια της 35ετίας, ενώ η μείωση του ποσοστού στον αναμενόμενο συνολικό πληθυσμό επιταχύνεται σε όλα τα σενάρια μετά το 2030. Η επιτάχυνση αυτή οφείλεται στην είσοδο σε αυτή την ηλικιακή ομάδα όσων γεννήθηκαν στις χρονιές γύρω και μετά το 2010, και στην προοδευτική έξοδο των πολυπληθέστερων γενεών των δεκαετιών του ’60 και του ’70.



μάριος λευκαρίτης uefa
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

σύνδεσμος εταιριών φωτοβολταϊκών (σεφ)

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
ζελατινες καθρεφτης

Το Μουσείο Ολοκαυτώματος είναι ένας φόρος τιμής για τους χιλιάδες Έλληνες Εβραίους που εξοντώθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, σταλμένοι από τις ναζιστικές αρχές της πόλης και τους συνεργάτες τους, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.


Το Μουσείο είναι μια μάχη της μνήμης απέναντι στη λήθη, είπε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια διαρκή υπενθύμιση προς τις επερχόμενες γενιές, για το πού οδηγούν ο φασισμός, ο ναζισμός, ο αντισημιτισμός, ο ρατσισμός, τα θεωρητικά εξαμβλώματα για ανώτερες και κατώτερες φυλές, οι θεωρίες για την καθαρότητα του έθνους και οι πρακτικές της βίας εναντίον όποιου θεωρείται διαφορετικός.


Το Μουσείο είναι μια δέσμευση ότι ποτέ δεν θα επιτρέψουμε να επανέλθει το παρελθόν ως εφιάλτης, είπε ο πρωθυπουργός.





σύνδεσμος εταιριών φωτοβολταϊκών (σεφ)
σύνδεσμος εταιριών φωτοβολταϊκών (σεφ)
δωρεαν ελληνικα καναλια στο εξωτερικο
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

νεα θηβασ σημερα

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html
νεα θηβασ σημερα
νεα θηβασ σημερα
Νεμέα: Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο
photo: pixabay/αρχείο

Άγνωστοι έσπασαν την βιτρίνα κοσμηματοπωλείου και έκλεψαν χρυσαφικά.


Η διάρρηξη έγινε σήμερα (21/1/2019), γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα.


εγκυμοσυνη ζαλη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι δράστες παραβίασαν το ρολό της βιτρίνας και απέκτησαν είσοδο στο κοσμηματοπωλείο αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα της εισόδου.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

Έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά τόσο από τις βιτρίνες όσο και από προθήκες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του καταστήματος, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Την υπόθεση εξετάζει το Α. Τ. Νεμέας.

ΠΗΓΗ argonafplia.gr



υπερπλασια στο στηθος

αχ ντανο λογια

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html
φυσικη μασκα προσωπου με αβοκαντο
αχ ντανο λογια

Η ώρα είναι περίπου 5 τα ξημερώματα της. Η ξανθιά υπάλληλος ανοίγει το παραθυράκι προκειμένου να εισπράξει το αντίτιμο των διοδίων. Αν’ αυτού όμως ένας κουκουλοφόρος εισβάλει από το παράθυρο και την αιφνιδιάζει.


αχ ντανο λογια

Η υπάλληλος προσπαθεί να κλείσει το τζάμι, ακολουθεί όμως και ένας δεύτερος κουκουλοφόρος. Οι ληστές εισβάλουν από το παράθυρο και αρχίζουν να αδειάζουν ό, τι υπάρχει στο ταμείο. Τότε, ένας τρίτος ληστής, φορώντας επίσης κουκούλα, εισβάλει και αυτός και αρπάζει ό, τι βρει.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

Το βίντεο του CNN Greece είναι από την επίθεση των ληστών των χρηματοκιβωτίων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, ξημερώματα της Πρωτομαγιάς.





στην υγεια μας σημερα

pilates sud ouest montreal

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html
τι προκαλει τη λευχαιμια
pilates sud ouest montreal

Ο Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, από την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου.


Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο, ο θεράποντας ιατρός Αντώνιος Δημητρακόπουλος, τομεάρχης Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντής του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, ανακοίνωσε ότι ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο Νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ΄ εισροφήσεως» και συμπλήρωσε ότι: «Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».


Ποιος ήταν ο Κ. Στεφανόπουλος


Ο Κωστής Στεφανόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1926 και ήταν γιος του Δημήτριου Στεφανόπουλου, δικηγόρου και πολιτικού, και της Βρισηίδας Φιλοπούλου, κόρης του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φιλόπουλου.

Από την πλευρά της μητέρας του καταγόταν από την παλαιά πατρινή οικογένεια Πράτσικα και ήταν ανιψιός των Ανδρέα, Χρήστου και Κούλας Πράτσικα καθώς και του Διονυσίου Τσερώνη, δημάρχου Πατρέων. Στα νεανικά του χρόνια ήταν αθλητής της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης, αρχικά στον ανεξάρτητο σύλλογο Κολυμβητικός Όμιλος Γλυφάδας και από το 1949 στον Αχιλλέα Πατρών.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος φοίτησε στο Γυμνάσιο Πατρών, στη συνέχεια σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 1954 μέχρι το 1975 άσκησε ενεργό δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών."


"Πολιτικός βίος"


Πολιτεύτηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του 1958 με την Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση (ΕΡΕ) και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας στις εκλογές του 1964. Μετά την πτώση της δικτατορίας εντάχθηκε στο νεοσύστατο τότε κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Εξελέγη μαζί της βουλευτής Αχαΐας στις εκλογές του 1974 και συμμετείχε στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή ως Υφυπουργός Εμπορίου. Σε επακόλουθους κυβερνητικούς μετασχηματισμούς ανέλαβε Υπουργός Εσωτερικών από το Νοέμβριο του 1974 μέχρι το Σεπτέμβριο του 1976 και Υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών (Σεπτέμβριος 1976 - Νοέμβριος 1977).

Στις εκλογές του 1977 επανεξελέγη βουλευτής Αχαΐας και ανέλαβε Υπουργός Προεδρίας της κυβέρνησης από το 1977 έως το 1981, αρχικά υπό τον Καραμανλή και στη συνέχεια υπό τον Γεώργιο Ράλλη. Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση του 1981 ο Στεφανόπουλος επανεξελέγη βουλευτής Αχαΐας αλλά το κόμμα του έχασε τις εκλογές από το ανερχόμενο ΠΑΣΟΚ. Η ήττα οδήγησε στην παραίτηση του Ράλλη από την αρχηγία του κόμματος. Στη Βουλή που σχηματίστηκε από τις εκλογές διετέλεσε Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Ήταν υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία της ΝΔ αλλά ηττήθηκε από τον Ευάγγελο Αβέρωφ.

Ο Αβέρωφ παραιτήθηκε τον Αύγουστο του 1984, ως συνέπεια της ήττας της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 1984, και στις εσωκομματικές εκλογές που ακολούθησαν ο Στεφανόπουλος διεκδίκησε για άλλη μια φορά χωρίς επιτυχία την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ηττημένος αυτή τη φορά από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ύστερα από τις βουλευτικές εκλογές του 1985 και την επανεκλογή του ως βουλευτής Αχαΐας αποχώρησε από το κόμμα μαζί με 9 άλλους βουλευτές και στις 6 Σεπτεμβρίου 1985 ίδρυσε τη Δημοκρατική Ανανέωση (ΔΗΑΝΑ). Σχολιάζοντας την αποχώρηση ο Αβέρωφ είπε την παροιμιώδη φράση: «Το πρόβατο που φεύγει απ’ το μαντρί το τρώει ο λύκος».

Ο Στεφανόπουλος εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών στις εκλογές του Ιουνίου 1989, ενώ παρέμεινε πρόεδρος του κόμματος αυτού μέχρι τον Ιούνιο του 1994, όταν η ΔΗΑΝΑ ανέστειλε τη δράση της, καθώς δεν κατόρθωσε να εκπροσωπηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ενόψει των προεδρικών εκλογών του 1995, ο Στεφανόπουλος προτάθηκε ως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης. Με τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ εξελέγη στις 8 Μαρτίου 1995, κατά την τρίτη ψηφοφορία, με 181 ψήφους, ως ο πέμπτος Πρόεδρος Δημοκρατίας μετά τη μεταπολίτευση του 1974 και την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος.


pilates sud ouest montreal


εργασια στη λιβαδεια 2016

συνεργειο υγραεριοκινησης χαλκιδα

συνεργειο υγραεριοκινησης χαλκιδα

Όπως υποστήριξε, κατά τη γνώμη του, η αξιολόγηση δεν θα κλείσει ποτέ και αν υπάρξει μία τυπική συμφωνία θα είναι απλά για μία δόση και τίποτα παραπάνω.


«Δεν μπορεί να επαναληφθεί το 2015 και δεν μπορεί να υπάρξει εκβιασμός στη βάση μίας ανύπαρκτης διαπραγμάτευσης», σημείωσε
αναφερόμενος στις δηλώσεις Σαπέν και Σόιμπλε, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να δεσμευθεί και η αντιπολίτευση. «Υπάρχει συνέχεια του κράτους και δεν τίθεται θέμα ψήφισης από την αντιπολίτευση. Δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να διαπραγματευθεί το μέλλον της χώρας, δεν μπορεί να αναλάβει δεσμεύσεις, το κύριο βάρος των οποίων δεν αφορά στη θητεία της», τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Ο κ. Βενιζέλος ήταν επικριτικός και απέναντι στη ΝΔ, επισημαίνοντας πως η θέση της, ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα αλλά θα τα εφαρμόσει, δεν είναι πλατφόρμα για το μέλλον της χώρας.


village λιμανι 50 αποχρωσεις

Αναφορικά με το χρέος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρατήρησε ότι πρέπει να απεικονιστεί σωστά, ώστε να προκύψει δημοσιονομικός χώρος για να αναπτυχθεί η χώρα.


Για τη απόφαση του δικαστηρίου στο θέμα του Βατοπεδίου, υποστήριξε ότι ο ίδιος ο κ. Καραμανλής είχε πει τις πράξεις παράνομες και υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση μία απόφαση δικαστηρίου δεν μπορεί να είναι μοχλός για πολιτικούς σκοπούς.



συνεργειο υγραεριοκινησης χαλκιδα
γλυκο σταφυλι με χυμο πορτοκαλι
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

τυποι ηλεκτρονικων υπολογιστων

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html
τυποι ηλεκτρονικων υπολογιστων

«Πιστεύω ότι η στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ θα ενισχυθεί περαιτέρω με τις επενδύσεις και το εμπόριο παρά τις διακυμάνσεις», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.


τυποι ηλεκτρονικων υπολογιστων

Η εκδήλωση για αμερικανικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Τουρκία δεν ήταν ανοιχτή για τα μέσα ενημέρωσης και δεν κατέστη εφικτή να εξακριβωθεί αν η ομιλία εκφωνήθηκε όπως το γραπτό κείμενο.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

Ο Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε να μην ζημιωθούν οι επιχειρήσεις από τα εμπορικά μέτρα και δεν θα θέσει σε κίνδυνο τις αρχές της ελεύθερης αγοράς, σύμφωνα με το κείμενο.


«Παροτρύνουμε τον επιχειρηματικό κόσμο να συνεργαστεί περαιτέρω ενώ αναζητούμε τρόπους επίλυσης μέσω της διπλωματίας με τους ομολόγους μας», σημείωσε.


πιστοποιητικο για βαπτιση

«Δεν θέλουμε ποτέ να επηρεαστείτε αρνητικά ή να εμποδιστούν τα σχέδια σας εξαιτίας των ζητημάτων που έχουμε με την υπάρχουσα αμερικανική κυβέρνηση. Θα συνεχίσουμε να προβαίνουμε σε κάθε απαραίτητο βήμα», πρόσθεσε.


Οι επενδυτές, ανάστατοι από τον καλπάζοντα πληθωρισμό και την αύξηση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών, βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με τις συνέπειες της σύγκρουσης Ερντογάν-Τραμπ, αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ διπλασίασε τους δασμούς επί των εισαγωγών τουρκικού χάλυβα και αλουμινίου ασκώντας πίεση επί της Άγκυρας για την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα Αντριου Μπράνσον.


Σε αντίποινα η Τουρκία διπλασίασε τους δασμούς σε εισαγωγές κάποιων αμερικανικών προϊόντων, όπως το αλκόολ, τα αυτοκίνητα και τον καπνό.


Καθώς η λίρα έχασε το ένα τέταρτο της αξίας της μόνο τον τελευταίο μήνα, ο Ερντογάν κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι έχουν εξαπολύσει «οικονομικό πόλεμο» κατά της Τουρκίας.



παιδικος σταθμος ψυχικο φιλοθεη

παιχνιδια με φορτηγα επικαθημενα

κουζινες τιμες το μετρο
παιχνιδια με φορτηγα επικαθημενα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 συγκρατούμενοί του, τού επιτέθηκαν ύστερα από λεκτική αντιπαράθεση που κατέληξε σε ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.


διαιτα συνταγες

Αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες και έπειτα στον Ευαγγελισμό. Έπειτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πήρε εξιτήριο.


Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η διοίκηση των φυλακών και τα αρμόδια υπουργεία έχουν διατάξει ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς οι κρατούμενοι κατάφεραν να παραβιάσουν το κελί του 19χρονου και να εισέλθουν μέσα για να τον ξυλοφορτώσουν.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html





παιχνιδια με φορτηγα επικαθημενα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

δουμα αφοι αβεε

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html
μαγιορκα τριανταφυλλου

Χρονιά ειρηνική και δημιουργική, ευχήθηκε να είναι το 2018 η Φώφη Γεννηματά η οποία στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της είπε ακόμη:


δουμα αφοι αβεε

«Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε. Όλοι μαζί, όλο και περισσότεροι μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή και την πραγματική ελπίδα.


κιρσοι πως θεραπευονται

Εύχομαι προσωπικά στον καθένα, υγεία, χαρά και προκοπή. Χρόνια πολλά».


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html





Το 2018 εύχομαι να είναι μια χρονιά ειρηνική και δημιουργική.
Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε. Όλοι μαζί, όλο και περισσότεροι μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή και την πραγματική ελπίδα.
Εύχομαι προσωπικά στον καθένα, υγεία, χαρά και προκοπή. Χρόνια πολλά. pic.twitter.com/iPdEFT4pWZ

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) 31 Δεκεμβρίου 2017


δουμα αφοι αβεε

πλατω υγραεριου τιμες

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html
μυστικα ομορφια τζεσικα μπιελ
πλατω υγραεριου τιμες

«Είμαστε σε ένα σημείο όπου μπορούμε να αρχίσουμε τον επαναπατρισμό των ειδικών δυνάμεών μας, το ISIS δεν ελέγχει πλέον σημαντικά εδάφη στο Ιράκ», ανέφερε σε ανακοίνωση ο Δανός υπουργός Εξωτερικών Άντερς Σάμουελσον.


Η Δανία διαθέτει από τον Αύγουστο του 2016 μερικές δεκάδες στρατιωτικούς των ειδικών δυνάμεων στο Ιράκ - το κοινοβούλιο είχε δώσει την έγκρισή του για την αποστολή 60 στρατιωτών κατ΄ ανώτατο όριο - που δραστηριοποιούνται στα σύνορα με τη Συρία.


πλατω υγραεριου τιμες

Ειδικότερα, αποστολή των ειδικών δυνάμεων ήταν να εκπαιδεύουν και να συμβουλεύουν τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις, να τους παρέχουν πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών και τακτική αεροπορική υποστήριξη.


Οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις «είναι στο εξής αυτόνομες» και «το ISIS εκδιώχθηκε σχεδόν από όλες τις ιρακινές περιοχές τις οποίες είχε καταλάβει η τρομοκρατική οργάνωση», ανέφερε ο Δανός υπουργός Άμυνας Κλαους Γιορτ Φρεντέρικσεν σε ανακοίνωση.


νημα για κουβερτα

Η σταδιακή αποχώρηση των ειδικών δυνάμεων θα ολοκληρωθεί στα τέλη του φθινοπώρου, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.


Η Δανία, μέλος του ΝΑΤΟ, διατηρεί στη μεγάλη αεροπορική βάση Αλ-Άσαντ, στην επαρχία Αλ-Άνμπαρ (δυτικά), μια μονάδα μηχανικού αποτελούμενη από 180 μέλη κατ΄ανώτατο όριο που βοηθά στην ανοικοδόμηση του Ιράκ.


site για ελληνικες ταινιες download

το σημερινο προγραμμα του αντ1

Οι αρχηγοί κρατών της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Κίνας και της Νότιας Αφρικής θα βρίσκονται στην πόλη Σιαμέν έως την Τρίτη, δίνοντας στην Κίνα, ως οικοδέσποινα, την ευκαιρία να τοποθετηθεί ως το προπύργιο της παγκοσμιοποίησης απέναντι στην ατζέντα «Πρώτα η Αμερική» του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.


Τους ηγέτες των BRICS θα πλαισιώσουν οι παρατηρήτριες χώρες Ταϊλάνδη, Μεξικό, Αίγυπτος, Γουινέα και Τατζικιστάν, και αξιωματούχοι θα συζητήσουν ένα σχέδιο “BRICS Plus” για μια ενδεχόμενη επέκταση της ένωσης σε νέα μέλη.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html

Ο πρόεδρος του Μεξικού αναμένεται να βρεθεί στην Κίνα για να συζητήσει το εμπόριο και τις επενδύσεις, καθώς ο Τραμπ έχει επαναλάβει τις απειλές για κατάργηση της Συμφωνίας Ελεύθερων Εμπορικών Συναλλαγών της Βόρειας Αμερικής (NAFTA), η οποία, όπως υποστηρίζει, «σκοτώνει» τις δουλειές στις ΗΠΑ.


«Θα πρέπει να ωθήσουμε προς μια ανοικτή παγκόσμια οικονομία, να προωθήσουμε την απελευθέρωση και τη διευκόλυνση του εμπορίου, να δημιουργήσουμε από κοινού μια νέα παγκόσμια αλυσίδα αξίας, και να υλοποιήσουμε μια παγκόσμια οικονομική επανεξισορρόπηση», δήλωσε ο Σι σε επιχειρηματικούς ηγέτες και υψηλόβαθμους αξιωματούχους.


Ο Σι είπε πως εξακολουθεί να έχει «πλήρη εμπιστοσύνη» στην ανάπτυξη των χωρών παρά τους ισχυρισμούς ότι το βάρος της ένωσης έχει μειωθεί λόγω βραδύτερης ανάπτυξης.


«Η ανάπτυξη της αναδυόμενης αγοράς και των αναπτυσσομένων χωρών δεν θα μειώσει κανενός το μερίδιο, αλλά αντίθετα θα αυξήσει την παγκόσμια οικονομική πίτα», είπε.


Νωρίτερα, ο κινέζος υπουργός Εμπορίου, Ουάνγκ Σουουέν, είπε πως η σύνοδος των BRICS αναμένεται να «καταλήξει σε ομοφωνία για ενέργειες» απέναντι στην εμπορικό προστατευτισμό. Πρόσθεσε πως η Κίνα ενδιαφέρεται ενδεχομένως για τη δημιουργία μιας συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου με το Μεξικό.


Τον Ιούλιο ο Σι είχε καλέσει τα μέλη της Ομάδας των Είκοσι (G20) να αγωνιστούν για μια ανοικτή παγκόσμια οικονομία και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, τον Ιανουάριο, προσέφερε μια ισχυρή συνηγορία της παγκοσμιοποίησης.



site για ελληνικες ταινιες download
site για ελληνικες ταινιες download
τι εννοει μια γυναικα οταν λεει
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html

σκορερ ολυμπιακου στην ευρωπη

σκορερ ολυμπιακου στην ευρωπη

Την ίδια ώρα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι όσοι είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι έχουν δυστυχώς εντοπιστεί νεκροί και έχουν ταυτοποιηθεί.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

σκορερ ολυμπιακου στην ευρωπη

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενημερώνει ότι όλοι οι συμπολίτες μας που είχαν δηλωθεί από οικείους τους ως αγνοούμενοι μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική στα μέσα Νοεμβρίου 2017, έχουν εντοπισθεί δυστυχώς νεκροί και είναι ταυτοποιημένοι.


Κατά συνέπεια, διακινούμενες φήμες περί διπλάσιου αριθμού νεκρών είναι ανυπόστατες, προσβάλλουν την εικόνα της χώρας, προξενούν αναστάτωση στη ζωή των πληγέντων, οι οποίοι προσπαθούν να ανακάμψουν, συμβάλλουν σε άγονες πολιτικές αντιπαραθέσεις και σε καμιά περίπτωση δεν επιταχύνουν τις διαδικασίες για την επαναφορά στον κανονικό ρυθμό ζωής της περιοχής».



απαχο βοδινο κρεας
διακοσμηση με κανελα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

καζανακια λεκανες

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html
τουρκικη σειρα χιλιες και μια νυχτες επεισοδια
Θεσσαλονίκη: Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας για το Πάσχα

Πάσχα 2018: Επί ποδός θα βρίσκεται το σύνολο των δυνάμεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης ενόψει της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα, ενώ θα τεθούν σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα τροχαίας κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού, αλλά και σε βασικούς οδικούς άξονες στις εισόδους και εξόδους της πόλης.


ποτε μπαινουν οι συνταξεις του ικα

Όπως έγινε γνωστό, τα μέτρα περιλαμβάνουν την αστυνόμευση του οδικού δικτύου του νομού Θεσσαλονίκης και τη συγκρότηση αυξημένου αριθμού συνεργείων τροχονομικών ελέγχων, με στόχο την εξασφάλιση των πλέον ομαλών και ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, τα ειδικά συνεργεία θα δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην παραβίαση του ορίου ταχύτητας, την οδήγηση υπό την επιρροή αλκοόλ, την αντικανονική προσπέραση, την κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους και τη χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνεται έκκληση στους οδηγούς να είναι συνεργάσιμοι, ώστε να εξασφαλιστεί η κυκλοφοριακή τάξη και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα.

Εξάλλου, απαγόρευση στην κίνηση των φορτηγών θα ισχύσει τη Μ. Πέμπτη (από τις 15:00 μετά το μεσημέρι έως τις 22:00 το βράδυ) και τη Μ. Παρασκευή (από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα) στο ρεύμα εξόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών (από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.), όπως επίσης στο ρεύμα εξόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας, από το 11ο έως το 97ο χλμ.

Τη Δευτέρα του Πάσχα θα ισχύσει η ίδια απαγόρευση για τα φορτηγά, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 22:00 το βράδυ, στο ρεύμα εισόδου των παραπάνω οδικών δικτύων.

Την Κυριακή του Πάσχα δεν θα ισχύσουν περιορισμοί.



καζανακια λεκανες
καζανακια λεκανες
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

κλιματιστικα samsung inverter

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html
κλιματιστικα samsung inverter
κλιματιστικα samsung inverter

Όπως ανέφερε η Υπηρεσία, το σκυλάκι μετά από εβδομάδες εκπαίδευσης δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον να οσφρίζεται ύποπτα πακέτα και να εντοπίζει βόμβες.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

Οι εκπαιδευτές δεν μπορούσαν να τη δελεάσουν ούτε καν προσφέροντας της φαγητό, αλλά και ακόμη όταν τα κατάφερναν, έδειχνε δυστυχισμένη. Έτσι λοιπόν η καριέρα της τελείωσε.


Σύμφωνα με ανάρτηση της CIA, «ήταν ξεκάθαρο πως δεν περνούσε καλά πια». «Η κύρια ανησυχία των εκπαιδευτών μας είναι η σωματική και ψυχική υγεία των σκύλων μας, έτσι αποφάσισαν να πάρουν την εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, να κάνουν αυτό που είναι καλύτερο για τη Lulu και να την αποβάλουν από το πρόγραμμα».


ανθη σερρων


We’re sad to announce that a few weeks into training, Lulu began to show signs that she wasn’t interested in detecting explosive odors. pic.twitter.com/c6lxHPfC09

— CIA (@CIA) October 18, 2017


ειδη αποικιοκρατιας

μαρια μπακοδημου νεα κολεξιον

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html
μαρια μπακοδημου νεα κολεξιον
μαρια μπακοδημου νεα κολεξιον

Οι παγκόσμιες δυνάμεις έχουν επιβάλει αυξανόμενες κυρώσεις στη Βόρεια Κορέα για τα προγράμματά της στα πυρηνικά όπλα και τους βαλλιστικούς πυραύλους. Την περασμένη εβδομάδα οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις σε βάρος εννέα οντοτήτων, 16 προσώπων και έξι πλοίων της Βόρειας Κορέας, επειδή βοηθούν τα εξοπλιστικά προγράμματά της.


Βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τα ανθρωπιστικά εφόδια και οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις εξαιρούνται από τις κυρώσεις, δήλωσε ο Όμαρ Αμπντί, αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής της UNICEF.


«Όμως αυτό που συμβαίνει είναι ότι φυσικά οι τράπεζες, οι εταιρείες που παρέχουν αγαθά ή στέλνουν αγαθά είναι πολύ προσεκτικές. Δεν θέλουν να διατρέξουν αργότερα τον κίνδυνο να θεωρηθεί ότι έσπασαν τις κυρώσεις», είπε ο Αμπντί στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.


«Αυτό καθιστά δυσκολότερο για εμάς να φέρουμε πράγματα. Έτσι χρειάζεται περισσότερος χρόνος, ιδιαίτερα για να φέρεις χρήματα μέσα στη χώρα. Αλλά και για να στείλεις αγαθά στη Βόρεια Κορέα. Δεν υπάρχουν πολλές ναυτιλιακές εταιρείες που επιχειρούν σ' αυτή την περιοχή», δήλωσε.


Οι κυρώσεις στα καύσιμα έγιναν πιο αυστηρές, με αποτέλεσμα τα καύσιμα να γίνουν πιο σπάνια και πιο ακριβά, πρόσθεσε ο Αμπντί.


«Σύμφωνα με τις προβολές μας, κάποια στιγμή στη διάρκεια της χρονιάς 60.000 παιδιά θα καταστούν σοβαρά υποσιτισμένα. Πρόκειται για υποσιτισμό που μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο. Πρόκειται για πρωτεϊνικό και θερμιδικό υποσιτισμό», λέει ο Μανουέλ Φοντέν, διευθυντής εκτάκτων προγραμμάτων της UNICEF. «Έτσι η τάση είναι ανησυχητική και δεν βελτιώνεται», τόνισε.


Η UNICEF ζητάει φέτος 16,5 εκατομμύρια δολάρια για να παράσχει τρόφιμα, υπηρεσίες υγείας και νερό σε Βορειοκορεάτες, όμως αντιμετωπίζει «επιχειρησιακές προκλήσεις» εξαιτίας του τεταμένου πολιτικού πλαισίου και των «αθέλητων συνεπειών» των κυρώσεων.



τι σημαινει η φραση οσα φερνει η ωρα
εικοσι ενια
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

και μειναμε μοναχοι

πινακας καταταξης κοινωφελους εργασιας 2015
και μειναμε μοναχοι

Στο έγγραφο αυτό που φέρει ημερομηνία 28 Μαρτίου 2017 ο Συνήγορος του Πολίτη απευθύνεται στο υπουργείο Εργασίας, στο ΕΤΕΑ και στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) και λέει ότι οι μειώσεις των νόμων 4093/2012 επί του αθροίσματος συντάξεων άνω των 1.000 ευρώ και του 3986/2011 στις επικουρικές άνω των 300 ευρώ επιβάλλονται με λάθος τρόπο και σε ανύπαρκτα ποσά, τονίζοντας ότι τα ποσά που έχουν «κρατηθεί παρανόμως» λόγω εσφαλμένων υπολογισμών θα πρέπει να επιστραφούν αναδρομικά στους συνταξιούχους.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

Από τις περιπτώσεις που παραθέτει ο Συνήγορος του Πολίτη, μέσα από ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων αλλά και από ντοκουμέντα που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», αποκαλύπτεται ότι:


1. Σε επικουρικές συντάξεις που έχουν επανυπολογιστεί, οι μειώσεις που επιβάλλονται με το νόμο 3986/2011 (σ. σ.: Ειδική Εισφορά Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης 3% ως 10% για ποσά άνω των 300 ευρώ), είναι διπλάσιες και τριπλάσιες σε σχέση με την περικοπή που είχαν από το ν. 3986/2011, πριν από τον επανυπολογισμό τους. Στο έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτη αναφέρονται δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις συνταξιούχων, όπου ο ένας είχε επικουρική 376,18 ευρώ και η μείωση του ν. 3986 πριν γίνει ο επανυπολογισμός της με το ν. Κατρούγκαλου ήταν 15,05 ευρώ. Μετά τον επανυπολογισμό και παρότι το ποσό της επικουρικής έμεινε στα 376 ευρώ, η μείωση του ν. 3986 εκτινάχθηκε στα 57,52 ευρώ, δηλαδή σχεδόν τετραπλασιάσθηκε (από τα 15,05 στα 57,52 ευρώ).


δειγματολογιο βαφων μαλλιων κορρες

και μειναμε μοναχοι

Σε άλλη περίπτωση, η επικουρική ήταν 648,66 ευρώ πριν τον επανυπολογισμό της και είχε μείωση 58,38 ευρώ με το ν. 3986/11. Μετά τον επανυπολογισμό της η επικουρική έμεινε στο ίδιο ποσό (648,66 ευρώ), αλλά η μείωση του ν. 3986 σχεδόν διπλασιάστηκε και πήγε στα 109,36 ευρώ! Το ίδιο παρατηρείται και σε ενημερωτικά σημειώματα επικουρικών συντάξεων σύμφωνα με τα οποία:


α) Συνταξιούχος της ΔΕΗ με επικουρική 541,90 ευρώ είχε μείωση 37,93 ευρώ από το ν. 3986/2011 πριν γίνει ο επανυπολογισμός. Με το που έγινε ο επανυπολογισμός και έπεσε το ψαλίδι με το νόμο Κατρούγκαλου, η επικουρική μειώθηκε στα 314,08 ευρώ, αλλά η κράτηση του ν. 3986 έμεινε ίδια στα 37,93 ευρώ, ενώ θα έπρεπε να μειωθεί στα 9,5 ευρώ.


β) Συνταξιούχος με επικουρική 477 ευρώ είχε βάσει του ν. 3986/11 μείωση 28,67 ευρώ. Μετά τον επανυπολογισμό η επικουρική μειώθηκε στα 289,24 ευρώ, δηλαδή σε ποσό που δεν προβλέπεται μείωση από το ν. 3986/11, γιατί είναι κάτω από τα 300 ευρώ. Παρά ταύτα στο ενημερωτικό σημείωμα η μείωση του ν. 3986/11 εξακολουθεί να επιβάλλεται με το ίδιο ποσό δηλαδή -28,67 ευρώ, ενώ θα έπρεπε να είναι μηδενική.




https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html

πλεξη κουκουτσακι

πλεξη κουκουτσακι

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τάχθηκε έμμεσα υπέρ της απελευθέρωσης στο όριο των ομαδικών απολύσεων και της κατάργησης του υπουργικού βέτο. Δέχθηκε ότι το ελληνικό κράτος διατηρεί και μπορεί να τοποθετείται σε υποθέσεις ομαδικών απολύσεων, σημείωσε όμως ότι δεν μπορεί να επικαλείται οικονομική κρίση ή αύξηση της ανεργίας για να εξαιρείται από το κοινοτικό δίκαιο. Στη βάση αυτή ανέφερε ότι το ελληνικό πλαίσιο είναι ασαφές και έστειλε πίσω στο εθνικό δικαστήριο (Συμβούλιο της Επικρατείας) την υπόθεση της ΑΓΕΤ.


Έτσι, ακόμη και μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου οι συζητήσεις για τα εργασιακά - οι οποίες είναι στην καρδιά της δεύτερης αξιολόγησης - βρίσκονται στον αέρα με τους δανειστές να επιμένουν στις επώδυνες αλλαγές στο καθεστώς των ομαδικών απολύσεων και την κυβέρνηση μέσω της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου να ζητεί την επιστροφή των συλλογικών διαπραγματεύσεων και τις αλλαγές στις συμβάσεις.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html

Η απόσταση που χωρίζει κυβέρνηση και θεσμούς απεικονίζεται στο κείμενο του προσχεδίου του συμπληρωματικού Μνημονίου. Συγκεκριμένα οι δανειστές επιμένουν στα εξής:



  • Σε αύξηση του ποσοστού των ομαδικών απολύσεων από το 5% στο 10%.

  • Στην κατάργηση της διοικητικής έγκρισης των ομαδικών απολύσεων. Η σχετική εξουσία μεταβιβάζεται στο Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας, στο οποίο μετέχουν με ίση εκπροσώπηση κράτος, εργαζόμενοι και εργοδότες. Το Συμβούλιο αυτό όμως δεν θα μπορεί να απορρίπτει ομαδικές απολύσεις παρά μόνο να ελέγχει την τήρηση της νομιμότητας. Αν μάλιστα το Συμβούλιο διαπιστώνει ότι τηρήθηκαν οι διαδικασίες ενημέρωσης και διαβούλευσης, οι απολύσεις θα μπορούν να γίνουν νωρίτερα από το προβλεπόμενο τρίμηνο.



πλεξη κουκουτσακι
cos store oxford street opening hours
ληξιπρόθεσμες οφειλές ταμεία
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html

παραμυθι για ελια

παραμυθι για ελια
παραμυθι για ελια
Βροντερό «όχι» της Ιεράς Συνόδου στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της πολιτείας για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια εκφράζει με σημερινή ανακοίνωσή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, ύστερα από συνεδρίασή της.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html

Συγκεκριμένα τονίζεται:


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Μετά από την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική αξία την οικογένεια.

Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η «πολιτική ορθότητα» ενάντια στην φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού. Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία».


καπνιστο χελι γειτονας


αγορά σπόρων κάνναβης

εισιτηρια παναθηναικος μπασκετ

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html
εξαγωγή μετάφραση
εισιτηρια παναθηναικος μπασκετ
εισιτηρια παναθηναικος μπασκετ
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε ημερίδες παρουσίασης των Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα

Με τη συμμετοχή του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιείται μεταξύ 11 και 14 Μαρτίου 2018 σειρά εκδηλώσεων παρουσίασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα.


Στις τρεις εκπαιδευτικές ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, την Πάτρα και την Καλαμάτα, εκπρόσωποι του ΑΠΚΥ θα ενημερώνουν τους επισκέπτες/ενδιαφερόμενους για τα 26 σύγχρονα και εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών σε κλάδους αιχμής που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 έχει ήδη αρχίσει και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου 2018.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τις ημερίδες συνδιοργανώνουν το Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, το υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πρόγραμμα Ημερίδων:


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

• 11 Μαρτίου | Αθήνα, Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», Πλατεία Συντάγματος (10:00–13:00 & 14:00–19:00)
• 12 Μαρτίου | Πάτρα, Ξενοδοχείο «Astir», Αγίου Ανδρέου 16 (17:00–20:30)
• 14 Μαρτίου | Καλαμάτα, Ξενοδοχείο «Rex», Αριστομένους 26 (17:00–20:30)



νοτιοανατολικη αττικη περιοχεσ

υπογεια περιπολια στιχοι

υπογεια περιπολια στιχοι

«Οι δυνατότητές τους παραγωγής χημικών όπλων καταστράφηκαν» συμπλήρωσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο BFMTV/Mediapart.


Ερωτηθείς σχετικά με τη νομιμότητα των αεροπορικών πληγμάτων βάσει του διεθνούς δικαίου, ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε, υπερασπιζόμενος τον νόμιμο χαρακτήρα της επιχείρησης, ότι «η διεθνής κοινότητα ήταν εκείνη που επενέβη».


«Τρία μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ επενέβησαν», «εντός του αυστηρού πλαισίου αυτής της διεθνούς νομιμότητας», δεδομένου του μη σεβασμού της απαγόρευσης χρήσης των χημικών όπλων».


μπρουσκο 377 αντ1

«Η Γαλλία (άλλωστε) δεν κήρυξε τον πόλεμο στο καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ» είπε ακόμη ο Εμανουέλ Μακρόν.


«Πραγματοποιήσαμε πλήγματα με τρόπο εξαιρετικά ακριβή εναντίον των μονάδων χρήσης χημικών όπλων που αντίκεινται στο διεθνές δίκαιο» και «δεν υπήρξε καμία παράπλευρη απώλεια από την πλευρά των Ρώσων» εξήγησε ο πρόεδρος της Γαλλίας.


Την απόφαση να επέμβει στη Συρία «η Γαλλία την έλαβε καταρχήν από την περασμένη Κυριακή» έπειτα από τις πρώτες ενδείξεις χρήσης χημικών όπλων.


«Είχαμε στην κατοχή μας αποδείξεις ότι χλώριο, χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν» και ότι «μπορούσαν να αποδοθούν στο συριακό καθεστώς».


Επιπλέον, ο επικεφαλής του γαλλικού Κράτους διαβεβαίωσε, υπεραμυνόμενος της συμμετοχής της Γαλλίας στα αεροπορικά πλήγματα, ότι ο ίδιος έπεισε τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διατύπωσε τη βούλησή του να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία, να «παραμείνει».


«Πριν από 10 ημέρες, ο πρόεδρος Τραμπ έλεγε ότι οι ΗΠΑ προτίθενται να αποδεσμευθούν από τη Συρία, εμείς τον πείσαμε, τον πείσαμε ότι ήταν απαραίτητο να παραμείνει (…), σας διαβεβαιώνω, τον πείσαμε ότι έπρεπε να παραμένει επιπλέον» εξήγησε ο Μακρόν λέγοντας ότι επιπλέον «έπεισε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι θα έπρεπε τα πλήγματα να περιοριστούν στα χημικά όπλα».


Ο πρόεδρος της Γαλλίας σημείωσε ότι είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ο διάλογος με τη Ρωσία, το Ιράν και την Τουρκία με στόχο τη διευθέτηση της συριακής κρίσης.


«Το έχω πει από την αρχή ότι προκειμένου να επιτύχουμε μια μόνιμη λύση για τη Συρία είναι απαραίτητο να μιλάμε με το Ιράν, τη Ρωσία και την Τουρκία. (Είναι απαραίτητο να δεσμευτούμε στον διάλογο) με το Ιράν, λόγω της παρουσίας του στη Συρία… με τη Ρωσία διότι στρατιωτικοί της βρίσκονται στο πεδίο και στηρίζει το καθεστώς του (Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ) Άσαντ».


Για τον Εμανουέλ Μακρόν, τα πρόσφατα πλήγματα από τους Δυτικούς εναντίον της Συρία είχαν ως αποτέλεσμα να διαχωριστούν οι θέσεις της Ρωσίας και της Τουρκίας καθώς η Άγκυρα ενέκρινε την επιχείρηση.


Εξάλλου, ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους επιβεβαίωσε ότι θα επισκεφθεί τη Ρωσία τον Μάιο.



υπογεια περιπολια στιχοι
χρὴ εὖ μάλα πολλῶν ἵστορας φιλοσόφους ἄνδρας εἶναι
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html