Saturday, March 30, 2019

site για ελληνικες ταινιες download

το σημερινο προγραμμα του αντ1

Οι αρχηγοί κρατών της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Κίνας και της Νότιας Αφρικής θα βρίσκονται στην πόλη Σιαμέν έως την Τρίτη, δίνοντας στην Κίνα, ως οικοδέσποινα, την ευκαιρία να τοποθετηθεί ως το προπύργιο της παγκοσμιοποίησης απέναντι στην ατζέντα «Πρώτα η Αμερική» του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.


Τους ηγέτες των BRICS θα πλαισιώσουν οι παρατηρήτριες χώρες Ταϊλάνδη, Μεξικό, Αίγυπτος, Γουινέα και Τατζικιστάν, και αξιωματούχοι θα συζητήσουν ένα σχέδιο “BRICS Plus” για μια ενδεχόμενη επέκταση της ένωσης σε νέα μέλη.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html

Ο πρόεδρος του Μεξικού αναμένεται να βρεθεί στην Κίνα για να συζητήσει το εμπόριο και τις επενδύσεις, καθώς ο Τραμπ έχει επαναλάβει τις απειλές για κατάργηση της Συμφωνίας Ελεύθερων Εμπορικών Συναλλαγών της Βόρειας Αμερικής (NAFTA), η οποία, όπως υποστηρίζει, «σκοτώνει» τις δουλειές στις ΗΠΑ.


«Θα πρέπει να ωθήσουμε προς μια ανοικτή παγκόσμια οικονομία, να προωθήσουμε την απελευθέρωση και τη διευκόλυνση του εμπορίου, να δημιουργήσουμε από κοινού μια νέα παγκόσμια αλυσίδα αξίας, και να υλοποιήσουμε μια παγκόσμια οικονομική επανεξισορρόπηση», δήλωσε ο Σι σε επιχειρηματικούς ηγέτες και υψηλόβαθμους αξιωματούχους.


Ο Σι είπε πως εξακολουθεί να έχει «πλήρη εμπιστοσύνη» στην ανάπτυξη των χωρών παρά τους ισχυρισμούς ότι το βάρος της ένωσης έχει μειωθεί λόγω βραδύτερης ανάπτυξης.


«Η ανάπτυξη της αναδυόμενης αγοράς και των αναπτυσσομένων χωρών δεν θα μειώσει κανενός το μερίδιο, αλλά αντίθετα θα αυξήσει την παγκόσμια οικονομική πίτα», είπε.


Νωρίτερα, ο κινέζος υπουργός Εμπορίου, Ουάνγκ Σουουέν, είπε πως η σύνοδος των BRICS αναμένεται να «καταλήξει σε ομοφωνία για ενέργειες» απέναντι στην εμπορικό προστατευτισμό. Πρόσθεσε πως η Κίνα ενδιαφέρεται ενδεχομένως για τη δημιουργία μιας συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου με το Μεξικό.


Τον Ιούλιο ο Σι είχε καλέσει τα μέλη της Ομάδας των Είκοσι (G20) να αγωνιστούν για μια ανοικτή παγκόσμια οικονομία και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, τον Ιανουάριο, προσέφερε μια ισχυρή συνηγορία της παγκοσμιοποίησης.



site για ελληνικες ταινιες download
site για ελληνικες ταινιες download
τι εννοει μια γυναικα οταν λεει
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html

No comments:

Post a Comment