Saturday, March 30, 2019

καταστηματα με τσαντες axel

Η ίδια σημείωσε ότι «είτε υπήρξε λάθος εκτίμηση της κατάστασης, και επομένως και λάθος διαχείριση, είτε, όπως είπαν στη χθεσινή συνέντευξη, εκτίμησαν τον κίνδυνο και συνειδητά αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη διαχείριση που οδήγησε στον θάνατο τόσους ανθρώπους. Το συμπέρασμα είναι αβίαστο. Είναι εγκληματικές οι ευθύνες τους».


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

διαδρομος προσγειωσης στα αγγλικα

«Για ποιες παραιτήσεις μιλάμε; Δεν έχουν ούτε τσίπα ούτε ντροπή», είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, και πρόσθεσε ότι ανεξάρτητα του πώς μπήκε η φωτιά, ανεξάρτητα πόσο δύσκολο ήταν να ελεγχθεί λόγω ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών φαινομένων, «τον κόσμο γιατί δεν τον προστάτευσαν εφαρμόζοντας έγκαιρα το προβλεπόμενο σχέδιο οργανωμένης και συντονισμένης εκκένωσης των απειλούμενων περιοχών; Από τη χθεσινή τους συνέντευξη προκύπτει ότι αποφάσισαν να μην το κάνουν. Ομολόγησαν ότι αποφάσισαν να αφήσουν τους ανθρώπους να καούν αβοήθητοι» ανέφερε μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.


δημοκρατικη παραταξη εκλογικα κεντρα

Η κ. Γεννηματά επιτέθηκε στον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για άθλιο κυβερνητικό χειρισμό και τονίζοντας ότι «είπαν ότι η φωτιά κράτησε μιάμιση ώρα». «Η φωτιά ξεκίνησε 16:55, εγώ μίλησα 17:30 με τον γγ Πολιτικής Προστασίας για ενημέρωση. Αυτό σημαίνει ότι στις 18:00, στις 19:00, στις 21:00 θέλετε, η φωτιά είχε τελειώσει. Άρα ήξεραν το κακό που είχε συμβεί», συμπλήρωσε. «Όταν αργά το βράδυ έκαναν αυτό το σόου, το ριάλιτι, γιατί ο πρωθυπουργός δεν αναρωτήθηκε αν κινδυνεύουν άνθρωποι, γιατί κανείς δεν του είπε τι είχε συμβεί και συζητούσαν πότε θα πετάξουν την άλλη ημέρα τα αεροπλάνα και πώς εξελίσσονταν τα πύρινα μέτωπα;» αναρωτήθηκε η κ. Γεννηματά.



Είναι εγκληματικές οι ευθύνες τους!
Άκουσα ότι πρέπει να παραιτηθούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Εδώ δεν ζήτησαν ούτε μια συγγνώμη.
Για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να έχεις τσίπα.
Εδώ δεν υπάρχει ούτε τσίπα, ούτε ντροπή https://t.co/px2xKSY4Rv pic.twitter.com/G33ldnsOjQ

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) 27 Ιουλίου 2018


καταστηματα με τσαντες axel
καταστηματα με τσαντες axel
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html

No comments:

Post a Comment