Saturday, March 30, 2019

ugg δερμα ζωων

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html
πλαι μου μεινε στη ζωη

Η επιχειρηματίας – και κάποτε η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου – πέθανε τη νύχτα στο σπίτι της. "Θα γινόταν 95 ετών στις 21 Οκτωβρίου.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

Η μητέρα μου έφυγε γαλήνια" ανέφερε η κόρη της σε ανακοίνωση που εξέδωσε.


Ποια ήταν η "χρυσή" κληρονόμος...


Η Μπετανκούρ βρισκόταν στη 14η θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους που συντάσσει το περιοδικό Forbes. Η περιουσία της ανερχόταν στα 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Ήταν επίσης η δεύτερη πλουσιότερη Γαλλίδα, μετά τον μεγιστάνα ιδιοκτήτη της LVMH, Μπερνάρ Αρνό.


ugg δερμα ζωων

Η κληρονόμος της L'Oreal έπασχε από Αλτσχάιμερ, είχε τεθεί υπό κηδεμονία και δεν εμφανιζόταν δημοσίως από το 2012, τη χρονιά δηλαδή που αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και εγκατέλειψε όλες τις διευθυντικές ευθύνες της. Η οικογενειακή εταιρεία χόλντινγκ Thetys, με πρόεδρο της Φρανσουάζ Μπετανκούρ-Μεγιέρ, είναι η βασική μέτοχος της L'Oreal, αφού στις 31 Δεκεμβρίου 2016 είχε το 33,05% των μετοχών του ομίλου.


Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ζαν-Πολ Αγκόν εξέφρασε τη "βαθιά θλίψη του" για τον θάνατο της Μπετανκούρ.


Η Λιλιάν Ενριέτ Σαρλότ Σιλέρ γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1922 στο Παρίσι. Η μητέρα της πέθανε όταν η Λιλιάν ήταν μόλις 5 ετών. Είχε στενή σχέση με τον πατέρα της, τον ιδρυτή της L'Oreal Εζέν Σιλέρ. Στα 15 της ξεκίνησε να εργάζεται ως μαθητευόμενη στο πλευρό του. Το 1950 παντρεύτηκε τον Γάλλο πολιτικό Αντρέ Μπετανκούρ και επτά χρόνια αργότερα, με τον θάνατο του πατέρα της, κληρονόμησε την εταιρεία του.


Σήμερα ο όμιλος έχει ετήσιο κύκλο εργασιών 25,8 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 90.000 υπαλλήλους σε όλον τον κόσμο.



ugg δερμα ζωων
γερμανικες μαρκες παπουτσιων

No comments:

Post a Comment