Wednesday, April 3, 2019

σπανιες λεξεις για κρεμαλα

πλατανος ευτυχιας
σπανιες λεξεις για κρεμαλα

Καταλήγοντας στον σχολιασμό τους οι ίδιες κυβερνητικές πηγές σημείωναν με νόημα «μόνο που ο ελληνικός λαός δε θα τους κάνει τη χάρη».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

τραπεζικές αργίες κύπρος 2016

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μαλέλης εκτίμησε πως «η διακυβέρνηση Μητσοτάκη θα φέρει όλεθρο». Ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος προχώρησε σε διορθωτική δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη θετική αντίδραση κυβερνητικών στελεχών στις δηλώσεις του για την ανάγκη προοδευτικής διακυβέρνησης.


«Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν. Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Μαλέλης.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

«Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους Και όχι για την υπέρβαση της κρίσης», συμπλήρωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.


σπανιες λεξεις για κρεμαλα


Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν. Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο .

— stamatis malelis (@stamatismalelis) 28 Δεκεμβρίου 2018

No comments:

Post a Comment