Sunday, April 14, 2019

τριχοφαγος σε γατες

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html
max and spencer ελλαδα
τριχοφαγος σε γατες

Πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η σημερινή συνάντηση θα είναι περισσότερο διερευνητική καθώς η ελληνική πλευρά περιμένει να παραδοθεί το πόρισμα που έχει ζητηθεί από κυβέρνηση και θεσμούς από επιτροπή που συγκροτήθηκε με την συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών.


Στην διαπραγμάτευση για τα εργασιακά τρία είναι τα θέματα για τα οποία «καίγεται» η ελληνική κυβέρνηση: Η επιστροφή των συλλογικών διαπραγματεύσεων, οι ομαδικές απολύσεις και ο συνδικαλιστικός νόμος.


Την ίδια ώρα κύκλοι της κυβέρνησης σχολιάζουν πως οι μέχρι τώρα επαφές με τους εκπροσώπους της τρόικας είναι βατές παρόλο που εκκρεμεί το ζήτημα της στελέχωσης του Υπερταμείου ιδιωτικοποιήσεων για το οποίο κατατίθενται ενστάσεις από την πλευρά των θεσμών. Όσο για τα ενεργειακά ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης που συναντήθηκε ήδη με την τρόικα δηλώνει πως στόχευση της κυβέρνησης είναι η διατήρηση του 51% των ενεργειακών ΔΕΚΟ στο δημόσιο.


Η κυβέρνηση κράτησε ψηλά χθες την κόντρα με την αξιωματική αντιπολίτευση με αιχμή την κριτική της ΝΔ ότι ο πρωθυπουργός προσπάθησε να χειραγωγήσει την δικαιοσύνη στην ΔΕΘ προβλέποντας ότι η απόφαση του ΣτΕ αναφορικά με τον νόμο για τα κανάλια θα δικαιώνει την κυβέρνηση.


τριχοφαγος σε γατες



συνταγες με πατατες στο φουρνο νηστισιμες

No comments:

Post a Comment