Monday, April 15, 2019

φαρμακειο πρωτη σερρων

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html
ο φρόιντ στην νεα υορκη

Σε δήλωσή του στο Reuters ο κ. Τζανακόπουλος είπε: «Δεν είναι αλήθεια». «Θα υπάρξει λύση στις 15 Ιουνίου», αναφερόμενος στο Eurogroup, όπου η κυβέρνηση έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για μια συνολική λύση, που θα συμπεριλαμβάνει το θέμα του χρέους.


Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν και οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών στο πρακτορείο ειδήσεων. «Η Bild διαστρέβλωσε τα όσα είπα χθες. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα».


φαρμακειο πρωτη σερρων


«Αυτό που είπα είναι πως η εκταμίευση δεν είναι ζήτημα, καθώς όλες οι πλευρές συμφώνησαν πως τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας. Αλλά η ελληνική κυβέρνηση αισθάνεται πως η εκταμίευση χωρίς διαλεύκανση του θέματος του χρέους δεν είναι αρκετή για την ελληνική οικονομία».



Τι ανέφερε η Bild


Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα η κυβέρνηση έχει αποταμιεύσει χρήματα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της, καθώς είχε πρόθεση να παραιτηθεί από την επόμενη δόση αν οι δανειστές δεν έδιναν λύση για το χρέος.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

φαρμακειο πρωτη σερρων

Τα χρήματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, προέρχονταν από απλήρωτους λογαριασμούς και θα εξυπηρετούσαν στην καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών, χωρίς να είναι αναγκαίο το νέο πακέτο της Ευρώπης.



μουσικη σκηνη εξαντας

No comments:

Post a Comment