Wednesday, April 10, 2019

ξενοδοχεια για αγκιστρι

ποδηλατακια διακοσμητικα
ξενοδοχεια για αγκιστρι

«Τα παραληρήματα αυτής της κυβέρνησης χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού. Το μόνο που απομένει να καταγγείλει ο καταρρέων κυβερνητικός θίασος είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και πίσω από τον Ρουβίκωνα», είναι χαρακτηριστικά η απάντηση της ΝΔ στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού Επικρατείας.


Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού και τραμπούκικων επιθέσεων σε βουλευτές και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης από περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες», με αφορμή την τελευταία απόπειρα μελών του Ρουβίκωνα, να μπουν το πρωί στα γραφεία του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη.


ξενοδοχεια για αγκιστρι

Παράλληλα, εξαπολύει «πυρά» στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε λίγες εβδομάδες και υπό την καθοδήγηση της ακροδεξιάς ηγετικής ομάδας στην οποία έχει παραδώσει τα κλειδιά της Νέας Δημοκρατίας, έχει καταφέρει να εκφυλίσει το κόμμα τουμετατρέποντάς το σε πολιτικό υπερασπιστή και συνομιλητή φασιστικών και εθνικιστικών ομάδων», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του και προσθέτει ότι «οι επιλογές του έχουν μετατρέψει τη ΝΔ σε ουρά της Χρυσής Αυγής και άλλων ακροδεξιών περιθωριακών οργανώσεων».



διπλα στηριγματα σωληνων
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

No comments:

Post a Comment