Friday, April 19, 2019

clas ohlson uppsala

καλλιέργεια δέντρων για ξυλεία

«Ας είμαστε ειλικρινείς, εκεί το πάει ο Ερντογάν. Αν μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις των δύο κρατών τη Δικαιοσύνη και να προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω τι θα κόστιζε αυτό. Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Κατσίκης και αμέσως ξεκίνησε ένα «ντόμινο» αντιδράσεων, τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όσο και από συναδέλφους του των ΑΝΕΛ.


Μάλιστα η τοποθέτηση του κ. Κατσίκη έγινε λίγο μετά την έμμεση-πλην σαφέσταση-σύνδεση των δύο περιπτώσεων από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστήριξε πως τόνισε στους ηγέτες της ΕΕ κατά την πρόσφατη Σύνοδο στη Βάρνα πως «δεν είναι δίκαιο αυτοί που συζητούν σε βάθος το θέμα των δύο στρατιωτικών να μην συζητούν καθόλου το θέμα της έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικών που έχουν διαφύγει στην Ελλάδα έπειτα από την εμπλοκή τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία».


ΝΔ: Εκθέτουν την Ελλάδα τέτοιου είδους προσεγγίσεις


«Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης παραβλέπει, προφανώς, ότι η Ελλάδα είναι κράτος μέλος της ΕΕ και η διάκριση των εξουσιών, θεμελιώδης Αρχή που προβλέπεται από το Σύνταγμα» σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις Κατσίκη για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους.


«Δεν μας εκπλήσσουν αυτές οι απόψεις, που αποτυπώνουν τις γενικότερες αντιλήψεις της κυβέρνησης. Τέτοιου είδους προσεγγίσεις εκθέτουν διεθνώς την Ελλάδα, πιστοποιούν ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει το κύρος και τη σοβαρότητα για να διαχειριστεί την υπόθεση των κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών και υπονομεύουν το Κράτος Δικαίου» προσθέτει η ΝΔ.


clas ohlson uppsala

Θεοδωράκης: Οι «8» δεν είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν


«Όσοι υιοθετούν την άποψη Ερντογάν περί «ανταλλαγής» προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Οι 2 Έλληνες που κρατούνται άδικα και οι 8 Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο ΔΕΝ είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν. Οι 2 πρέπει να ελευθερωθούν & οι 8 να συνεχίσουν να προστατεύονται από ένα κράτος δικαίου», επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κατσίκη.



Όσοι υιοθετούν την άποψη Ερντογάν περί «ανταλλαγής» προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Οι 2 Έλληνες που κρατούνται άδικα και οι 8 Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο ΔΕΝ είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν. Οι 2 πρέπει να ελευθερωθούν & οι 8 να συνεχίσουν να προστατεύονται από ενα κράτος δικαίου.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 28 Μαρτίου 2018


clas ohlson uppsala
extra large καφτανια
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html

No comments:

Post a Comment