Friday, May 31, 2019

αεκ γκολ μπουονανοτε

αγ ιωαννης ενοικιαζομενα δωματια

Επιπλέον, ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.


Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στα νοτιά.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


αεκ γκολ μπουονανοτε

Αττική


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html

Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα στα νοτιά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.



αεκ γκολ μπουονανοτε
παλι σε μενα θα γυρνας

λεβαντες αγορα

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html
λεβαντες αγορα
λεβαντες αγορα

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι τώρα ο Αντώνης Νικοπολίδης ετοίμαζε το διάδοχο του κάτω από τα δοκάρια. Ο Γιάννης Νικοπολίδης είναι από μικρός στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και το ταλέντο του γνώριζαν μέχρι σήμερα όσοι ασχολούνταν με τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών.


4137657
(Ο Γιάννης Νικοπολίδης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος U-17 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)


Η διεξαγωγή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος U-17 στην Τρίπολη ήταν η διοργάνωση για να ανακαλύψει κανείς το "νέο Νικοπολίδη", καθώς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ουσιαστικά χάρισε στην ομάδα του τον τίτλο του πρωταθλητή.


ελεύθεροι επαγγελματίες φορολογία

Τόσο στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (0-0) όσο και στον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) τα ματς κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτυ. Και εκεί ήταν η ώρα του Γιάννη Νικοπολίδη: ένα πέναλτυ με το Δικέφαλο και πρόκριση στον τελικό με σκορ 5-3, 2 πέναλτυ στον τελικό με τον Αστέρα και πρωτάθλημα με σκορ 4-1.


4137655
(Οι παίκτες του Ολυμπαικού με το τρόπαιο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)


Ο Αντώνης Νικοπολίδης μιλάει ελάχιστα για τον μικρό και προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν όμως στην Τρίπολη για να καμαρώσει το γιο του να αναδεικνύεται πρωταθλητής.


4137494
(Ο Αντώνης Νικοπολίδης στις εξέδρες του γηπέδου στην Τρίπολη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)


Στα βήματα του Ντε Χεα και του Ρομπέρτο


Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο λογαριασμό του στο Instagram και θα διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Νικοπολίδης έχει εκτός του πατέρα του, δύο σπουδαίους τερματοφύλακες ινδάλματά του: το Ρομπέρτο (που έβλεπε από μικρός δίπλα του στου Ρέντη) και το Ντε Χέα.





memory ram ddr3
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

ενοικιαση κρεβατιων νοσηλειασ

ενοικιαση κρεβατιων νοσηλειασ

Στην εφημερίδα «La Nuova di Venezia» σημειώνεται ότι πρόκειται για μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που αναζητούν οι χιλιάδες τουρίστες που ταξιδεύουν στην ιταλική πόλη με την ψευδαίσθηση μιας ρομαντικής βόλτας με γόνδολα.


στέλιος καζαντζίδης η ζωή μου όλη

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η πόλη έχει δει ιστορικά χαμηλά επίπεδα παλίρροιας. Και μάλιστα τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια του μήνα του Καρναβαλιού. Το Μεγάλο Κανάλι, ένας από τους κύριους διαδρόμους κυκλοφορίας της Βενετίας, παραμένει βέβαια ανοιχτό για τα θαλάσσια λεωφορεία της πόλης, αλλά όχι αρκετά μικρότερα κανάλια.


Η πόλη της λιμνοθάλασσας είναι πιο συνηθισμένη στις πλημμύρες λόγω της μεγάλης παλίρροιας παρά στην έλλειψη νερού. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η πόλη βιώνει σημαντική πτώση της στάθμης νερού, η οποία έχει μειωθεί κατά περίπου 60 εκατοστά. Το 2016, τα επίπεδα των υδάτων μειώθηκαν κατά 66 εκατοστά, ενώ το 2008 και το 1989 τα επίπεδα μειώθηκαν κατά 90 εκατοστά.


αποστολος γκλετσος σταυρος

«Στέγνωσαν» τα κανάλια της Βενετίας


Αυτή η εξαιρετικά χαμηλή παλίρροια θα μπορούσε να είναι συνέπεια, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, του αστρονομικού φαινομένου του μπλε φεγγαριού, το οποίο παρατηρήθηκε αυτή την εβδομάδα σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Ωστόσο, ο Τύπος επισημαίνει επίσης ότι αποτελεί ένδειξη της αμέλειας με την οποία οι αρχές συντηρούν το ιστορικό κέντρο για τουλάχιστον έναν αιώνα.


Όταν η πόλη είχε περισσότερους κατοίκους και λιγότερους τουρίστες, τα κανάλια καθαρίζονταν από την υπερβολική λάσπη και ήταν σχεδόν πάντα ανοικτά στην ναυσιπλοΐα, γράφει η «La Nuova di Venezia».



ενοικιαση κρεβατιων νοσηλειασ
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

τα κατσικακια της γιαγιας φακης

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
τα κατσικακια της γιαγιας φακης

Μάλιστα στις τηλεφωνικές συνομιλίες, της είχε δώσει τον κωδικό «θεία» ή «Σμαράγδα». Ο απατεώνας ζητούσε χιλιάδες ευρώ από τα θύματά του και έλεγε ότι τα ζητούσε δήθεν η πρόεδρος του Αρείου Πάγου.


Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας ιδιοκτήτης καταστήματος όπλων είπε σε έναν ιδιώτη πελάτη του, ότι τα όπλα που του είχε δώσει για να πουλήσει, έπεσαν σε λάθος χέρια και θα χρειαστούν 160.000 ευρώ για να μην μπλεχτεί και ο ίδιος.


Στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις φαίνεται να του λέει:


τιμη γεφυρας ριο αντιριο

Οπλουργός: «....η "θεία" δίνει και παίρνει, τώρα ειδικά που έγινε προεδρίνα... τώρα μιλάει παντού. Αυτή δίνει εντολές ...εγώ αυτή θα πάρω να της το πω το βράδυ για το θέμα σου. Ό, τι ξέρεις κάτι, ο άνθρωπος θα δώσει άλλα 25.000 ευρώ μέχρι να φτάσει στα 67.000 ευρώ ...»


νάσος μαρατσώλας σειρες

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο οπλουργός και το θύμα είχαν συναντηθεί και σε καφετέρια, όπου του είπε για πρώτη φορά για τη δήθεν γνωριμία του με την κ. Θάνου, την οποία μάλιστα παρουσίασε σαν συγγενή της συντρόφου του.


Στη συνάντηση εκείνη μάλιστα ο οπλουργός έδειξε μια φωτογραφία της κ. Θάνου στο κινητό του, την οποία προφανώς είχε κατεβάσει από το ίντερνετ και του είπε:



τα κατσικακια της γιαγιας φακης
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

απολυτικιο αγιας θεοδοσιας

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html
απολυτικιο αγιας θεοδοσιας
απολυτικιο αγιας θεοδοσιας

«Υπογραμμίζουμε σήμερα, όπως και τότε, ότι οι υπαίτιοι του πραξικοπήματος δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην χώρα μας. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, με συνταγματικά κατοχυρωμένη και αδιαμφισβήτητη την αρχή της διάκρισης των εξουσιών και με απόλυτο σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένου και του συνόλου των διεθνών συμβάσεων που δεσμεύουν τη χώρα» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού και υπογραμμίζει.


κριος επιπλα ασπροπυργος

«Εντός της Ελλάδας αποκλειστικός αρμόδιος για τις συναφείς κρίσεις είναι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, της οποίας οι αποφάσεις είναι αυτονόητα δεσμευτικές».


Οργισμένος ο Ερντογάν για τους «8»


Υπενθυμίζεται ότι οργισμένος εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την απόφαση μη έκδοσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που αυτομόλησαν στην Ελλάδα μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html

Ο πρόεδρος της Τουρκίας ισχυρίστηκε ότι σε επικοινωνία που είχε με την ελληνική κυβέρνηση την επόμενη ημέρα του υποσχέθηκαν ότι το ζήτημα «θα λυθεί σε 15-20 ημέρες».


«Η Ελλάδα δεν μας δίνει ακόμα τους οκτώ που βρήκαν καταφύγιο εκεί. Τους τηλεφώνησα μία μέρα μετά την αυτομόληση και μου υποσχέθηκαν ότι θα τους παραδώσουν σε 15 με 20 ημέρες. Αυτοί οι πραξικοπηματίες, αυτοί οι τρομοκράτες πρέπει να δικαστούν στην Τουρκία» τόνισε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.


«Όσο καθυστερεί η έκδοσή τους, τόσο θα κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας στην Ελλάδα», σημείωσε.



ελληνικα τραγουδια λαικα 2013

ασπρο γοργονε νυχια

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html
πριονι για κορδελα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, το σύνολο των χρεών που μεταβιβάζονται με αποφάσεις των διοικήσεων των δύο ταμείων στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών ξεπερνά τα 2,5 δισ., με τα 2,2 δισ. να προέρχονται από το ΙΚΑ και τα 300 εκατ. από τον ΟΓΑ.


ασπρο γοργονε νυχια

Σύμφωνα με την απόφαση του ΙΚΑ, η οποία ελήφθη την 1η Δεκεμβρίου, οι οφειλέτες θα λαμβάνουν αρχικά τα σχετικά ειδοποιητήρια και αν δεν κάνουν ρύθμιση μέσα σε 15 μέρες, θα ξεκινά η διαδικασία κατάσχεσης και μπλοκαρίσματος λογαριασμών από το ΚΕΑΟ.


Επιπλέον, το ΙΚΑ, με εγκύκλιο στο εξής θα μπορεί να «κατάσχει» τα οφειλόμενα ποσά που του οφείλουν οι πωλητές κατά τη μεταβίβαση ακινήτου ακόμα και αν οι οφειλέτες του είναι συνεπέστατοι σε ρύθμιση χρεών.


Οι αποφάσεις των δύο ταμείων ελήφθησαν μετά από ερώτημα του γραφείου του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου ενόψει της έκδοσης της υπουργικής απόφασης για την υποχρεωτική - βάσει Μνημονίου - μεταφορά όλων των χρεών των ταμείων στο ΚΕΑΟ από την πρώτη ημέρα του νέου έτους.



ασπρο γοργονε νυχια
λουτρακι εξοχικες κατοικιες
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html

ποδιες ηλεκτροκολλησης

ποδιες ηλεκτροκολλησης

Σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση, η πρόσκληση αφορά τους κλάδους: κλάδους: α) ΠΕ21 (Θεραπευτών Λόγου), ΠΕ22 (Επαγγελματικών Συμβούλων), ΠΕ23 (Ψυχολόγων), ΠΕ24 (Παιδοψυχιάτρων), ΠΕ25 (Σχολικών Νοσηλευτών), ΠΕ28 (Φυσιοθεραπευτών), ΠΕ29 (Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών), ΠΕ30 (Κοινωνικών Λειτουργών), ΠΕ31 (Εξειδικευμένοι στην κινητικότητα, τον προσανατολισμό και τις δεξιότητες καθημερινής διαβίωσης των τυφλών) και β) ΔΕ01-Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.


Οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι θα προσληφθούν για να στελεχώσουν τις δομές της Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ - Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης), ΚΕΔΔΥ (Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης), ΕΔΕΑΥ (Ειδικές Διαγνωστικές Επιτροπές Αξιολόγησης και Υποστήριξης), την εξειδικευμένη υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολεία της Γενικής Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και την άσκηση καθηκόντων σε σχολεία Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), που οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να προσληφθούν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, επίσης, να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο επίσημα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.


Σημειώνεται, ότι επειδή οι θέσεις του ΕΕΠ και του ΕΒΠ είναι ενιαίες για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν, εφόσον επιθυμούν, σε μία προτίμηση όλες τις ΣΜΕΑΕ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και ΚΕΔΔΥ, σε επίπεδο Νομού.


ξενια νταλα


ποδιες ηλεκτροκολλησης
service ontario hours oshawa
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

συνάντηση γονέων-δασκάλου

κώστας μάντζιος - μαγικό χαλί
συνάντηση γονέων-δασκάλου

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη με το μάθημα των Αγγλικών, ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν το μάθημα της Αρμονίας (23 Ιουνίου), ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και τα Ισπανικά (24 Ιουνίου), το ελεύθερο σχέδιο (26 Ιουνίου) και το γραμμικό (27 Ιουνίου). Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για τα Γερμανικά (28 Ιουνίου), τα Γαλλικά (29 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (30 Ιουνίου).


Επίσης, από χθες Τρίτη 20 Ιουνίου, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, διεξάγονται οι υγειονομικές εξετάσεις και η πρακτική δοκιμασία για τους υποψήφιους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.


Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα των μαθημάτων των πανελλαδικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου.


Τέλος, σημειώνεται πως από σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας από το λύκειό τους, προκειμένου να μελετήσουν και σε πρώτη φάση να κάνουν κάποιες προσωρινές επιλογές για το μηχανογραφικό τους. Η τελική ημερομηνία για την υποβολή του μηχανογραφικού είναι η Παρασκευή 14 Ιουλίου.


θεα αφροδιτη φωτογραφιες


συνάντηση γονέων-δασκάλου
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

τον παιζω καθε μερα

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html
τον παιζω καθε μερα

Η μέθοδος των ρομποτικών κάδων θεωρείται οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον. Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Κιλκίς, Κατερίνα Γιαννακούλα, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 fm», ότι οι κάδοι αυτοί συμπιέζουν τα απορρίμματα και μειώνουν τον όγκο τους. Ένας ρομποτικός κάδος αντιστοιχεί σε 15 συμβατικούς των 700 λίτρων, ανέφερε χαρακτηριστικά.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

πως δημιουργώ vpn

ίσως γιάννης βαρδής prevod

Πέρα, όμως, από την οικολογική διάσταση, είναι πολύ μεγάλη διαφορά και στην εικόνα του κάδου. «Δεν βλέπεις μπροστά σου τους κάδους με ξεχειλισμένα σκουπίδια, αλλά βλέπεις έναν ρομποτικό κάδο ο οποίος είναι καλαίσθητος, χωρίς οσμές», επισήμανε. Το γεγονός, δε, ότι οι κάδοι δεσμεύουν τις οσμές είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε, επισήμανε η αντιδήμαρχος.


Σημειώνεται ότι οι ρομποτικοί κάδοι δέχονται μόνο οικιακά απορρίμματα, τα οποία πρέπει να είναι καλά δεμένα μέσα σε πλαστικές σακούλες. Δεν πρέπει οι δημότες να ρίχνουν χύμα σκουπίδια, ή άλλου είδους απορρίμματα, (μπάζα, κλαριά, χώματα, μπουκάλια, νωπά κρέατα ή ψάρια).


Οι κάδοι υπήρχαν από το 2010 ωστόσο, όπως είπε η κ. Γιαννακούλα, παρέμεναν ανενεργοί. «Θεωρώ ότι κάποια στιγμή πάθανε βλάβη αυτοί οι κάδοι από την κακή χρήση από τους ίδιους τους πολίτες, γιατί οι πολίτες δεν είχανε γνώση πώς να διαχειριστούν τα απορρίμματα σε αυτούς τους κάδους», επισήμανε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτήν τη φορά θα λειτουργήσουν σωστά γιατί υπάρχει η βούληση από τον δήμο και την αντιδημαρχία, ενώ θα υπάρξει σωστή ενημέρωση προς τους δημότες.


τον παιζω καθε μερα

Ήδη, η αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον Τύπο, ενώ από το φθινόπωρο θα διανεμηθεί και έντυπο υλικό.


Οι ρομποτικοί κάδοι είναι τοποθετημένοι στις οδούς Αγίου Γεωργίου, Περικλέους και στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Κ. Γαβριηλίδη.


πως να γινεις μανα

πως να γινεις μανα

Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία της δεύτερης κοινοποίησης Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος (ΔΥΕ) που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή η Ελλάδα το 2017 κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 3,9% του ΑΕΠ ή πλεόνασμα 7,010 δισ. ευρώ. Να σημειωθεί πως τον Απρίλιο η ΕΛΣΤΑΤ τοποθετούσε στο 4% του ΑΕΠ ή στα 7,080 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης για το 2017.


Υπενθυμίζεται ότι το πλεόνασμα που υπολογίζει η ΕΛΣΤΑΤ (βάσει του ESA 2010) δεν ταυτίζεται με το πρωτογενές πλεόνασμα του προγράμματος. Για το δεύτερο, μια σειρά από δαπάνες και έσοδα αντιμετωπίζονται διαφορετικά από ό, τι αντιμετωπίζονται κατά την κατάρτιση των δημοσιονομικών στοιχείων για τους σκοπούς της Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος.


Το προσχέδιο προϋπολογισμού 2019 αναφέρει πως το 2017 το πρωτογενές αποτέλεσμα της γενικής κυβέρνησης σύμφωνα με τη μεθοδολογία ESA 2010 ανήλθε σε πλεόνασμα 7,08 δισ. ευρώ (4% του ΑΕΠ), ενώ το πρωτογενές αποτέλεσμα της γενικής κυβέρνησης σε όρους προγράμματος διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 7,536 δισ. ευρώ ή 4,24% του ΑΕΠ.


βρεχει κεφτεδες online

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, μετά τις ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ το πρωτογενές πλεόνασμα για το έτος 2017 σε όρους προγράμματος αναθεωρείται στο 4,14% του ΑΕΠ, έναντι 4,24% του ΑΕΠ που προέβλεπε το προσχέδιο. Σε απόλυτους αριθμούς η απόκλιση ανέρχεται σε 180 εκατ. ευρώ.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

Βάση των αναθεωρημένων στοιχείων που έστειλε η ΕΛΣΤΑΤ στην ΕΕ:



  • Το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της Ελλάδος ανήλθε το 2017 σε 180,218 δισ. ευρώ, από 176,48 δισ. ευρώ το 2016. Η προηγούμενη εκτίμηση του Απριλίου τοποθετούσε το ΑΕΠ πέρυσι σε 177,735 δισ. ευρώ από 174,199 δισ. ευρώ το 2016.

  • Το δημόσιο χρέος ανήλθε το 2017 στα 317,41 δισ. ευρώ (176,1% του ΑΕΠ), από 315,01 δισ. ευρώ (178,5% του ΑΕΠ) το 2016. Η προηγούμενη εκτίμηση του Απριλίου τοποθετούσε το χρέος στα 317,407 δισ. ευρώ (178,6% του ΑΕΠ) το 2017, από 315,009 δισ. ευρώ (180,8% του ΑΕΠ) το 2016.

  • Το δημοσιονομικό πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης για το έτος 2017, σύμφωνα με το ESA 2010, εκτιμάται στα 1,4 δισ. ευρώ (0,8% επί του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος).

  • Οι δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης μειώθηκαν σε 85,22 δισ. ευρώ (52,62% του ΑΕΠ) από 86,3 δισ. ευρώ (53,74% του ΑΕΠ) το 2016 και τα έσοδα ανήλθαν σε 86,6 δισ. ευρώ (48,09% του ΑΕΠ) έναντι 87,3 δισ. ευρώ (49,45% του ΑΕΠ) το 2016. Η προηγούμενη εκτίμηση του Απριλίου τοποθετούσε τις δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης στα 85,322 δισ. ευρώ (48,01% του ΑΕΠ) το 2017, από 86,271 δισ. ευρώ (49,52% του ΑΕΠ) το 2016 και τα έσοδα σε 86,776 δισ.. ευρώ (48,82% του ΑΕΠ) έναντι 87,365 δισ. ευρώ (50,15% του ΑΕΠ) το 2016.


Αξίζει τέλος να τονιστεί πως για ακόμη μια χρονιά η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) δεν διατύπωσε επιφυλάξεις για τα ελληνικά δημοσιονομικά μεγέθη και πως οι υπολογισμοί της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής θεωρήθηκαν άρτιοι.



πως να γινεις μανα
ποση μοναξια
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

ακροβατικα κολπα

λιθουανια οικονομικη κριση
ακροβατικα κολπα
ακροβατικα κολπα

Το δημοσίευμα της «Metro», σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, αναφέρει ως καταγγελλόμενες πρακτικές βασανιστηρίων τις εξής: το βιασμό μίας νεαρής φοιτήτριας, γρονθοκοπήματα, κλωτσιές, μαστιγώματα και απειλές για αποκοπή γεννητικών οργάνων, βίαιη τοποθέτηση ενός μεταλλικού κουβά στο κεφάλι του θύματος και χτύπημά του με σφυρί, σβήσιμο αναμμένων τσιγάρων στον πρωκτό του θύματος, εικονικούς πνιγμούς, στέρηση ύπνου, βίαιη κατάποση αλατιού, σφίξιμο ενός «σιδερένιου στέμματος» γύρω από το κεφάλι του βασανιζόμενου μέχρι να τρέξει αίμα από τα αυτιά και τα μάτια του, ξυλοδαρμούς που σε μία περίπτωση οδήγησαν σε απώλεια νεφρού, εικονικές εκτελέσεις και τοποθέτηση ενός βασανιζόμενου σε φέρετρο ως απειλή.


Το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου εξετάζει την αγωγή 34 αγωνιστών της ΕΟΚΑ σε βάρος της βρετανικής κυβέρνησης. Οι Κύπριοι αγωνιστές επιδιώκουν να λάβουν αποζημιώσεις από τη βρετανική κυβέρνηση, όπως συνέβη στην περίπτωση 5.000 και πλέον εναγόντων από την Κένυα, που είχαν καταγγείλει βασανιστήρια από τις βρετανικές αποικιοκρατικές δυνάμεις κατά την εξέγερση των Μάο-Μάο τις δεκαετίες του 1950 και 1960.


Οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ πέτυχαν μια πρώτη διαδικαστική νίκη, όταν το δικαστήριο έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί με βάση το βρετανικό και όχι το κυπριακό δίκαιο, το οποίο είναι πιο αυστηρό ως προς την παραγραφή αδικημάτων λόγω παρέλευσης χρόνου.


Η επόμενη προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση είναι τον Οκτώβριο.



βορειο και νοτιο ημισφαιριο
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

θεατρικο παιχνιδι για συναισθηματα

πτηση βρυξελλες

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στελεχώσει τις επιτροπές που εξετάζουν τα αιτήματα ασύλου με στελέχη της άκρας αριστεράς, με αποτέλεσμα όλοι οι αφιχθέντες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου χαρακτηρίζονται πρόσφυγες, κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.


θεατρικο παιχνιδι για συναισθηματα

θεατρικο παιχνιδι για συναισθηματα

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι αποφάσεις των επιτροπών παίρνουν πολύ χρόνο και στην πράξη υπερφορτώνουν τα νησιά, με συνέπεια η Ελλάδα να είναι εκτεθειμένη σε αθρόες νέες αφίξεις εάν η Τουρκία αποφασίσει να αποσυρθεί από τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό.


«Έχουν παραδώσει τη χώρα μας στο έλεος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Εάν ο Ερντογάν ανοίξει τη στρόφιγγα δεν ξέρουμε τι θα γίνει», είπε.
Παράλληλα, εκτίμησε ότι η κατάρρευση της ευρω-τουρκικής συμφωνίας για τις προσφυγικές ροές είναι πιθανή, με δεδομένο ότι η Ε. Ε. δύσκολα θα δώσει στην Τουρκία την απελευθέρωση των ταξιδιωτικών βίζα που ζητά.



πολεμος βιετναμ αμερικη
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

κανελλος φωτης

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
η λειτουργια των β χαιρετισμων
Σαν σήμερα το 1941 η Σφαγή στο Κοντομαρί

Στις 2 Ιουνίου 1941, Γερμανοί αλεξιπτωτιστές εκτέλεσαν τους άρρενες κατοίκους του χωριού Κοντομαρί των Χανίων, ως αντίποινα για τη συμμετοχή τού ντόπιου πληθυσμού στη Μάχη της Κρήτης (20 Μαΐου - 31 Μαΐου 1941).


Η σφαγή στο Κοντομαρί, που βρίσκεται 18 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων και 3 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του αεροδρομίου του Μάλεμε, ήταν τα πρώτα από μία σειρά αντιποίνων που έγιναν στην Κρήτη από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Με την έναρξη της αεραποβατικής επιχείρησης στην Κρήτη, οι αλεξιπτωτιστές του 3ου Τάγματος της 1ης Μεραρχίας Αλεξιπτωστιστών της Βέρμαχτ προσγειώθηκαν στα νοτιοανατολικά του αεροδρομίου του Μάλεμε. Οι εισβολείς αντιμετωπίστηκαν από άνδρες του Νεοζηλανδικού στρατού (21ο και 22ο Τάγμα) και από ντόπιους πολίτες, που έφεραν από πρωτόγονα έως απαρχαιομένα όπλα. Οι Γερμανοί αλεξιπτωτιστές αντιμετώπισαν απρόσμενα ισχυρή αντίσταση και υπέστησαν μεγάλες απώλειες. Έχασαν από 400 έως 600 άνδρες, και τον διοικητή τους ταγματάρχη Ότο Σέρμπερ.


αυτο ξαναπεστο

Η ίδια τύχη περίμενε τους Γερμανούς εισβολείς και στις υπόλοιπες περιοχές της Μεγαλονήσου, στις οποίες επιχείρησαν. Αμέσως άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για κακομεταχείριση των γερμανών αλεξιπτωτιστών από τον ντόπιο πληθυσμό. Γερμανικές στρατιωτικές αναφορές έκαναν λόγο για επιθέσεις κρητικών κατά στρατιωτών τους με μαχαίρια, τσεκούρια, ακόμα και δρεπάνια. Άλλωστε, η Πρωσσική ηθική περί πολέμου ήταν αντίθετη με την εμπλοκή πολιτών στον πόλεμο, τον οποίο όφειλαν να διεξαγάγουν επαγγελματίες στρατιώτες.


κανελλος φωτης

Οι φήμες και οι αναφορές γνωστοποιήθηκαν στον αντικαγκελάριο του Τρίτου Ράιχ και βετεράνο πιλότο Χέρμαν Γκέριγκ (1893 - 1946), ο οποίος διέταξε τον επικεφαλής του Σώματος των Αλεξιπτωπτιστών, Κουρτ Στούντεντ (1890 - 1978), να προβεί σε ανακρίσεις και αντίποινα αν κρινόταν απαραίτητο. Ο Στούντεντ δεν έχασε χρόνο κι εξέδωσε διαταγή αμέσως μετά την κατάληψη της Κρήτης (31 Μαΐου), με την οποία οι στρατιωτικές μονάδες που ενεπλάκησαν σε μάχες με πολίτες όφειλαν να ενεργήσουν τα αντίποινα.

Ακολουθώντας τη διαταγή του Στούντεντ, ο υπολοχαγός Χορστ Τρέμπες (1916-1944) με τους εναπομείναντες άνδρες του 3ου Τάγματος Αλεξιπτωτιστών κατευθύνθηκε προς στο Κοντομαρί, πλησίον του οποίου είχαν βρεθεί τα πτώματα κάποιων στο συμπολεμιστών τους. Αμέσως μετά την άφιξή τους, οι Γερμανοί συγκέντρωσαν τους κατοίκους κι αφού απελευθέρωσαν τα γυναικόπαιδα, πήραν ως ομήρους τους περισσότερους από τους άνδρες του χωριού. Τους οδήγησαν σε ένα ελαιώνα έξω από το χωριό και τους εκτέλεσαν. Ο αριθμός των εκτελεσθέντων ποικίλλει από 23 έως 60. Ο 25χρονος Χορστ Τρέμπες παρασημοφορήθηκε για την πράξη του από τον Γκέρινγκ με τον Σταυρό των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού, αλλά τρία χρόνια αργότερα σκοτώθηκε στη Νορμανδία.

Τη Σφαγή στο Κοντομαρί αποτύπωσε με τον φωτογραφικό του φακό ο Φραντς - Πέτερ Βάιξλερ, ο οποίος υπηρετούσε ως πολεμικός ανταποκριτής στο τμήμα προπαγάνδας της Βέρμαχτ. Λίγους μήνες αργότερα, ο Βάιξλερ απολύθηκε από τον στρατό και κατηγορήθηκε για εσχάτη προδοσία, επειδή βοήθησε κάποιους Κρητικούς να αποδράσουν και δημοσιοποίησε κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξε στο Κοντομαρί. Αμέσως μετά τον πόλεμο κατέθεσε στη δίκη της Νυρεμβέργης ως μάρτυρας κατηγορίας κατά του Χέρμαν Γκέριγκ και το 1955 επισκέφθηκε το μαρτυρικό χωριό, όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τους κατοίκους.

Το φωτογραφικό υλικό του Βάιξλερ παρέμεινε θαμμένο στα ομοσπονδιακά αρχεία της τότε Δυτικής Γερμανίας έως το 1980, οπότε ανακαλύφθηκε από τον δημοσιογράφο Βάσο Μαθιόπουλο (1929-2013) και συσχετίστηκε με τη Σφαγή στο Κοντομαρί από τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαπέτρου.

Πηγή: sansimera.gr



κανελλος φωτης
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

αλευρι ζαχαρη λαδι

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html
αλευρι ζαχαρη λαδι

Πέρα από τις τεράστιες ουρές που είχαν σχηματιστεί από το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να περιμένουν κάτω από την βροχή για να εξυπηρετηθούν.


Η έλλειψη συστήματος προτεραιότητας και το γενικότερο κομφούζιο που επικρατούσε στην υπηρεσία, άναψε τα αίματα με πολλούς να ξεσπούν.


αστεια βιντεο πολυ γελιο 2015

αλευρι ζαχαρη λαδι

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του άντρα στο βίντεο, που μη αντέχοντας να περιμένει πίσω από «200 άτομα» για «200 ευρώ» βάζει τις φωνές στην κάμερα.


δημητρης κοκοτας αμαρτωλη remix

«Εμένα ποιος θα μου εγγυηθεί ότι θα φάω», ξεσπά με άλλους να το φωνάζουν «πες τα πες τα».


kea 3


(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


Υπενθυμίζουμε πως το σύστημα ηλεκτρονικών αιτήσεων έχει πέσει και πολλοί αναγκάστηκαν να πάνε στον δήμο για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους.




https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

Thursday, May 30, 2019

ισπανια φθηνα εισητηρια

αννα μαρια κελαιδη

Επίσης, στις 15 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές, αναφέρει ο Σύνδεσμος.


ισπανια φθηνα εισητηρια

ισπανια φθηνα εισητηρια

Στη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

«Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού ("από ...% έως ...%"). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό», υπογραμμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html


σιτροεν ωμεγα ελλασ

παλια ησουν πολυ πιο περισσοτερα

πακου δαφνη οδοντιατρος
θεσμος ελλαδα
παλια ησουν πολυ πιο περισσοτερα

Ο Ευθύμιος Λέκκας καθηγητής Γεωλογίας και διαχείρισης καταστροφών μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογραμμίζει ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 300 σημεία στην Ελλάδα τα οποία διατρέχουν κίνδυνο. Αναφερόμενος στην καταστροφή που έπληξε τη Δυτική Αττική ο Αντώνης Λάλος διευθυντής ΕΜΥ εξηγεί μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Όλο το νερό που έπεσε πάνω στο βουνό κατέβηκε κάτω. Είναι αυτό που λέμε πλημμυρικά φαινόμενα». Ο Παναγιώτης Σαμπαντακάκης διδάκτορας υδρογεωλογος ΙΓΜΕ, αντιπρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων γεωλόγων τονίζει μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «χρειάζονται τεχνικές παρεμβάσεις. Να διανοιχθούν τα ρέματα όπου χρειάζεται και φυσικά να γίνει ο ανάλογος εγκιβωτισμός όταν οι κοίτες περνούν και διασχίζουν τον δομημένο χώρο».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

Ο Μανώλης Ανανδρανιστάκης, μετεωρολόγος της ΕΜΥ επισημαίνει μιλώντας στο Πρακτορείο ότι η συγκεκριμένη πλημμύρα ήταν πολύ μεγάλη διότι «όλες αυτές τις ώρες το βουνό συσσώρευε πολλές ποσότητες νερού και πέρα από τα μετεωρολογικά υπάρχουν και τα γεωφυσικά αίτια. Η πρόληψη σε αυτό είναι να έχει φροντιστεί να υπάρχουν διέξοδοι του νερού».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html






14 Photos:
Η καταστροφή στη Δυτική Αττική μέσα από φωτογραφίες


παλια ησουν πολυ πιο περισσοτερα

ευκαιριεσ διαμερισματων

plus one health management
ευκαιριεσ διαμερισματων

Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο είναι οι εξής:



  • Το Δημόσιο καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 σήμερα Πέμπτη

  • Το ΙΚΑ καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 σήμερα Πέμπτη


Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Ιουλίου 2018 θα πληρωθούν ως εξής:


ευκαιριεσ διαμερισματων


  • Το ΝΑΤ καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 σήμερα Πέμπτη

  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 02 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα

  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 02 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα


Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας καταβάλλουν τις συντάξεις Ιουλίου 2018 σήμερα Πέμπτη.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Ιουλίου 2018 θα καταβληθούν σήμερα Πέμπτη.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑΕΠ) Ιουλίου 2018 – Πληρωμή στις 03 Ιουλίου 2018 ημέρα Τρίτη.



μουντιαλ 2018 ερτ

φυσικη πηγη πρωτεινης

λογικο μεγεθος πεους
πως να εξοντωσω τις μελισσες
φυσικη πηγη πρωτεινης

Μιλώντας στην εκπομπή "Fox News Sunday" ο Πομπέο είπε πως οι ΗΠΑ δεν είχαν ως στόχο την Ευρώπη όταν αποχωρούσαν από την συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, την προηγούμενη εβδομάδα.


“Ελπίζω ότι τις επόμενες ημέρες κι εβδομάδες μπορούμε να επιτύχουμε μία συμφωνία που θα είναι πραγματικά λειτουργική και θα προστατεύει τον κόσμο από την κακή συμπεριφορά του Ιράν, όχι μόνο από το πυρηνικό τους πρόγραμμα, αλλά από τους πυραύλους τους και την κακή συμπεριφορά τους,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.


Για Βόρεια Κορέα


Σχετικά με τη Βόρεια Κορέα, δήλωσε ότι αν εκείνη συμφωνήσει στην πλήρη κατάργηση του προγράμματος των πυρηνικών της όπλων, τότε, οι ΗΠΑ θα επιτρέψουν στον ιδιωτικό τους τομέα, να επενδύσει στην χώρα.


“Αμερικανοί από τον ιδιωτικό τομέα να έρθουν για να βοηθήσουν στην κατασκευή του ενεργειακού δικτύου, καθώς η Βόρεια Κορέα έχει ανάγκη από μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

Πρόσθεσε ότι οι Αμερικανοί θα βοηθήσουν τις επενδύσεις στους τομείς των υποδομών και της αγροτικής οικονομίας της Βόρειας Κορέας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες διατροφής του λαού της, εάν η χώρα καλύψει τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι ΗΠΑ.



φυσικη πηγη πρωτεινης
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

ταξιδιωτικο γραφειο γουδι

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_44.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html
Τραγωδία στο Αιγαίο: «Ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει» ο επιβάτης του Blue Star Naxos

Συγκλονίζει η μαρτυρία άνδρα που ήταν μπροστά στο περιστατικό της «βουτιάς θανάτου» επιβάτη του Blue Star Naxos το βράδυ της Τρίτης (30/1).


Ήταν εννέα παρά δέκα το βράδυ όταν ο άντρας ηλικίας περίπου 60 ετών, πήδηξε στη θάλασσα, θέλοντας να δώσει τέρμα στη ζωή του κι ενώ το πλοίο έπλεε 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σύρου.


βαρελα γεωργια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Blue Star Naxos πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο-Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσσα-Κουφονήσι-Αμοργό-Κατάπολα.


ταξιδιωτικο γραφειο γουδι

Στην είδηση της πτώσης του άνδρα στη θάλασσα, στο πλοίο σήμανε συναγερμός όπως και στο Λιμενικό και αμέσως στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.


ταξιδιωτικο γραφειο γουδι

Στο σημείο επιχείρησαν εκτός από το Blue Star Naxos το οποίο ακινητοποιήθηκε, το Blue Star Delos, ένα φορτηγό πλοίο, ένα τάνκερ, δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα ταχύπλοο καθώς και ένα ελικόπτερο Sikorsky. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μετά από περίπου 2 ώρες, από το πλήρωμα του σκάφους του Λιμενικού, χωρίς όμως τις αισθήσεις του.

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Έφυγε μπροστά στα μάτια μου και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα»

«Ήταν λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ. Σε λίγο θα πιάναμε Σύρο κι εγώ καθόμουν μπροστά, στο επάνω κατάστρωμα του πλοίου και έστελνα κάποια emails ώσπου άκουσα μια γυναίκα να φωνάζει τρομαγμένη: «Εεεε, τι κάνεις εκεί;;;». Γύρισα το κεφάλι μου και είδα ένα μεσήλικα άντρα να είναι σκαρφαλωμένος στα πλαϊνά κάγκελα του πλοίου, 20 μέτρα από εμένα κι από την έξω μεριά. Σοκαρίστηκα... Έτρεξα με όλες μου τις δυνάμεις να τον προλάβω... Στο τελευταίο μου βήμα είχε πέσει στη θάλασσα... Τον είδα να πέφτει... Για λίγα μόνο δευτερόλεπτα δεν πρόλαβα να τον πιάσω και να τον σώσω. Έφυγε μπροστά στα μάτια μου και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα...» μας είπε πραγματικά συντετριμμένος ο 34χρονος Ε. Α. από τη Νάξο.

Όπως σημείωσε, ο άνδρας ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει αφού όλες οι κινήσεις του, σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούσαν.

«Ήταν μεσήλικας. Φορούσε μαύρη τραγιάσκα και καρό καφέ σακάκι. Όπως άκουσα, ήταν στο κάτω κατάστρωμα και εκείνη την ώρα ανέβηκε στο επάνω και κατευθύνθηκε προς το πλάι. Σκαρφάλωσε στα κάγκελα και βγήκε από την έξω μεριά του πλοίου. Κρατούσε το κάγκελο... Δεν υπήρχε κόσμος εκεί – στο πλάι - γιατί παρά την καλοκαιρία έκανε αρκετό κρύο. Καθόμασταν μπροστά, στο κατάστρωμα. Μια γυναίκα πήρε είδηση τι πάει να κάνει και φώναξε. Έτρεξα, αλλά δεν τον πρόλαβα... Αμέσως ειδοποίησα το Λιμενικό. Το καράβι ακινητοποιήθηκε και του πετάξαμε ένα σωσίβιο... Τον είδα που έπεφτε. Τον είδα να σκάει μέσα στο νερό και μετά την τραγιάσκα του να επιπλέει. «Έφυγε» μπροστά στα μάτια μου».

Όπως ανέφερε ο Ε. Α. η αγωνία όλων στο πλοίο ήταν μεγάλη και παρακολουθούσαν λεπτό προς λεπτό την επιχείρηση διάσωσης παρακαλώντας να εντοπιστεί ο άντρας και να είναι καλά στην υγεία του. Το πλήρωμα του πλοίου έκανε ελέγχους σε έναν προς έναν στους επιβάτες προκειμένου να διερευνήσουν για την ταυτότητα του αυτόχειρα.

«Δυστυχώς, μετά από δυο ώρες περίπου εντοπίστηκε νεκρός. Τα μεγάφωνα του πλοίου μας ενημέρωσαν ότι το πλοίο, συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του...».

«Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα» λέει ο 34χρονος Ε. Α. ο οποίος είδε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του το περιστατικό του άνδρα που θέλησε να δώσει τέρμα στη ζωή του, κάνοντας "βουτιά θανάτου" στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.

Πηγή: naxostimes.gr



σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής σεφερλης full

στεφανια απο λουλουδια

Σύμφωνα με πληροφορίες του αθηναϊκού πρακτορείου, ήδη, το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με τις Ένοπλες Δυνάμεις και η μεταφορά τού επικίνδυνου φορτίου θα γίνει σε ειδική αποθήκη του Στρατού Ξηράς, πιθανόν στη βόρεια Ελλάδα. Η επιχείρηση δεν αποκλείεται να ξεκινήσει αύριο, Τρίτη.


στεφανια απο λουλουδια

Για την υπόθεση έχει, ήδη, ενημερωθεί και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά.


Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται, από τι πρωί, οι απολογίες των οκτώ μελών του πληρώματος του πλοίου (δύο Ουκρανοί, πέντε Ινδοί και ένας Αλβανός), που εντοπίστηκε στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του Αγίου Νικολάου Κρήτης να μεταφέρει τα 29 εμπορευματοκιβώτια με τις εκρηκτικές ύλες, τα οποία, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα είχαν προορισμό τη Λιβύη.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html

νικολαου αναπτυξιολογος ιατρειο

Οι οκτώ κατηγορούνται για παράβαση του νόμου 2168/93 που αφορά τον εφοδιασμό ομάδων, αλλά και για διατάραξη ασφάλειας πλοίων.


συνεδριο κλινικης ψυχολογιας 2015

Έρευνα για το πλοίο «Ανδρομέδα» με τα εκρηκτικά ξεκινούν οι Τούρκοι


Σημειώνεται, ότι υπάρχει κοινοτική Οδηγία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία απαγορεύει τη μεταφορά-πώληση όπλων και εκρηκτικών υλικών στη Λιβύη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική καταστολή.


Το πλοίο που έχει κατασχεθεί, διαπιστώθηκε, από την επιθεώρηση, ότι φέρει 102 σοβαρές παρατηρήσεις και ελλείψεις σχετικά με την αξιοπλοΐα του, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια του πληρώματος.



στεφανια απο λουλουδια
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html

διονυσος μεταφορικη παρος

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html
λεωφόρος μαραθώνος γέρακας
διονυσος μεταφορικη παρος

Ο αμερικανικός όμιλος νίκησε στη δημοπρασία που διήρκησε όλη την ημέρα χθες Σάββατο και πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της βρετανικής υπηρεσίας εποπτείας εξαγορών.


Στην Comcast ανήκει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC Universal και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής συνδρομητικών καναλιών στις ΗΠΑ.


συν αθηνα club

διονυσος μεταφορικη παρος

Με την απόκτηση της Sky, η Comcast θα γίνει ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής συνδρομητικής τηλεόρασης παγκοσμίως, με περίπου 52 εκατομμύρια πελάτες, αφού προσθέσει τα 23 εκατομμύρια συνδρομητές της Sky.



https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

διπλωμα χαρτοπετσετας για γαμο

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html
κολυμβητηριο λαρισας
μπομπ σφουγγαρακης ολα τα επεισοδια
διπλωμα χαρτοπετσετας για γαμο
διπλωμα χαρτοπετσετας για γαμο

Όπως είπε ο κ. Κουκάς το τίμημα «έχει καθοριστεί εδώ και τρία χρόνια από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας».


«Η διαφωνία έρχεται με το γεγονός ότι κάποιοι λένε ότι ένα μαγαζί έχει πολλά έσοδα και ενδεχομένως τα 80 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο να είναι χαμηλό. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι για τα όποια έσοδα, όποια επιχείρηση πληρώνει το αντίστοιχο ΦΠΑ, την αντίστοιχη φορολογία και τον αντίστοιχο δημοτικό φόρο. Δεν είναι ότι δεν πληρώνονται τα έσοδα» υπογραμμίζει ο δήμαρχος Μυκόνου και προσθέτει:


«Και μην ξεχνάμε ότι φτάσαμε να συζητάμε πως το ότι είναι ακριβό το τίμημα του μέτρου σε μία παραλία έχει να κάνει με την επιτυχία μιας επιχείρησης. Άρα εδώ ερχόμαστε να πούμε ότι δεν πρέπει κάποιος να επιτυγχάνει. Είναι πολύ περίεργο και θέλει σίγουρα κουβέντα μεταξύ των αρμοδίων φορέων προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για το πώς θα πρέπει να γίνεται η κοστολόγηση».


Αναφορικά με την πρόσφατη διαμαρτυρία του Δήμου προς το υπουργείο Ναυτιλίας για την ανεξέλεγκτη τοποθέτηση πλωτών εξεδρών από ιδιώτες και επιχειρήσεις στη Μύκονο ο κ. Κουκάς υπογράμμισε:


«Παραδοσιακά όλοι οι Δήμοι είχαν γνωμοδοτική άποψη όταν ήταν να τοποθετηθεί μία πλωτή εξέδρα, από αυτές που χρησιμοποιούν οι εταιρείες με τα θαλάσσια sports ή και κάποιοι για να προσδένουν τα σκάφη τους. Επομένως ο Δήμος που γνωρίζει την κάθε παραλία και οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν μία γνώμη προκειμένου να προφυλάσσεται το περιβάλλον του νησιού. Μετά άλλαξε η νομοθεσία και παραλήφθηκε η υποχρέωση γνωμοδότησης των Δήμων. Ήδη εδώ και δύο χρόνια το δημοτικό συμβούλιο έχει αντιδράσει προς το υπουργείο Ναυτιλίας,


Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη πριν από δέκα ημέρες του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Μύκονο, επαναφέραμε το θέμα. Ο ίδιος ο υπουργός θεώρησε κατανοητό το αίτημά μας και μου ζήτησε να του καταθέσω υπόμνημα. Αυτό και έπραξα».




αθεριδης καρυδη σηριαλ

αθεριδης καρυδη σηριαλ

«Ξεφυλλίζοντας» το απόλυτο διαδικτυακό βιβλίο του Campari Red Book of Style, ανακαλύψαμε άρθρα, συνεντεύξεις και βίντεο για τις τάσεις στην bar σκηνή και την τέχνη του tail crafting που μας ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο, από την Αμερική και την Αυστραλία μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο και τη χώρα μας.


κυβερνηση καραμανλη σκανδαλα

Κάθε κοκτέιλ, ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο...


cnn campari 2


Από την ιστορία του Camillo Negroni, ιδρυτή του κλασικού Campari tail μέχρι τη δημιουργία εμπνευσμένων συνταγών στο Campari Red Book of Style καταλάβαμε τη βαθύτερη έννοια των κοκτέιλ και περιηγηθήκαμε στον μαγικό κόσμο των bar και των συζητήσεων που διαδραματίζονται σε αυτά...


Ξεχωρίσαμε το «The Spirit of Rock» του «δικού» μας Γιάννη Σαμαρά. Εμπνευσμένο από μία ιστορία, η οποία εξελίσσεται μία καλοκαιρινή βραδιά και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις διακοπές... Πιπεριά Φλωρίνης, χυμός από φρέσκο μανταρίνι, Campari και ελιές για γαρνιτούρα το καθιστούν αντιπροσωπευτικό της Ελληνικής συμμετοχής στο μεγάλο project, που συμμετέχουν 12 bartenders από όλο τον κόσμο, με τη δική τους δημιουργία. Εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα υπόλοιπα κοκτέιλ, τις ιστορίες των οποίων μπορείτε να γνωρίσετε στην εν λόγω σελίδα.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

Ο Clive Owen διηγείται την ιστορία του «Killer in Red»


cnn campari 3


Μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη που ανακαλύψαμε ήταν η ταινία μικρού μήκους του Paolo Sorrentino με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο ηθοποιό Clive Owen. Με τη υψηλή αισθητική που διακατέχει τον Ιταλό σκηνοθέτη, το ολιγόλεπτο βίντεο με τίτλο «Killer in Red» μετατρέπεται σε ένα μοναδικό «έργο τέχνης». Έτσι, αυτόματα μεταφερόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 1970s και αρχές των 1980s και σε ένα ατμοσφαιρικό bar, γεμάτο εκκεντρικές παρουσίες.


Ο πρωταγωνιστής, ένας bartender ξεχωρίζει από τις πρώτες κιόλας στιγμές για την ικανότητά του να «διαβάζει» τους πελάτες του και να δημιουργεί κοκτέιλ σύμφωνα με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους... Κάπως έτσι, με ένα σπάνιο κοκτέιλ, καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της «Lady in Red», μίας εντυπωσιακής γυναίκας την οποία υποδύεται η Γαλλο-Ελβετή ηθοποιός Caroline Tillette...


Διεκδικήστε ένα συλλεκτικό αντίτυπο του ημερολογίου του CAMPARI


cnn campari 4



αθεριδης καρυδη σηριαλ
διδαξεμε να σαγαπησω
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

χημεια προσανατολισμου β λυκειου

«Τα γενικά μας συμπεράσματα είναι θετικά», σημειώνει η γερμανική τράπεζα, προσθέτοντας: «Υποστηρίζουμε ότι, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, τα πολιτικά κίνητρα μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων πιστωτών της είναι αρκετά καλά ευθυγραμμισμένα. Αυτό κάνει μία επιτυχή έξοδο της Ελλάδας τον Αύγουστο του 2018 βασικό μας σενάριο».


Ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, αναφέρει η έκθεση, θα απαιτήσει μία πλήρη εκταμίευση των υπόλοιπων δανείων του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, έναν περιορισμένο ρόλο για το ΔΝΤ, μία περιορισμένη, με όρους και σταδιακή ελάφρυνση του χρέους και μία δυνητικά λιγότερο επιθετική δημοσιονομική διαδρομή από αυτή που προβλέφθηκε με το σημερινό σενάριο του προγράμματος.


χημεια προσανατολισμου β λυκειου

«Δεδομένων των πολύ χαμηλών χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια, η δημιουργία ενός χρηματοδοτικού διχτυού ασφαλείας μετά τη λήξη του προγράμματος έχει μικρή σημασία, κατά την άποψή μας», σημειώνει η έκθεση, προσθέτοντας: «Αυτό που είναι σημαντικό είναι να συμφωνήσουν η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι σε ένα κοινό πλαίσιο για τη διαχείριση της εξόδου και μία "συνεργατική" σχέση μετά το πρόγραμμα».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html

Η εξεύρεση ισορροπίας μέσα από ένα συνδυασμό συμβιβασμών, θα επέτρεπε και στην Ελλάδα και την Ευρώπη να κηρύξουν «επιτυχία», σημειώνεται.


τσάι στη σαχάρα


χημεια προσανατολισμου β λυκειου
ετυμολογικο λεξικο χοφμαν
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

καπελα ανδρικα με διχτυ

μικρο γιατρος

Συγκεκριμένα ο κ. Τόσκας από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη, χαρακτήρισε το Πυροσβεστικό Σώμα ως «το πιο στρεβλό κομμάτι του Δημοσίου», υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Πυροσβεστική χρησιμοποιήθηκε για κομματικές εξυπηρετήσεις και δεν είχε επιχειρησιακό σχεδιασμό.


παρισι ντακαρ 2018

«Σοβαρή εκπαίδευση των στελεχών δεν είχε γίνει» είπε και πρόσθεσε ότι τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος «έμπαιναν από τα παράθυρα».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

Σημείωσε πάντως, πως όλοι αυτοί δεν μπορούν να βρεθούν στο δρόμο γιατί στηρίζονται από την κυβέρνηση, ενώ αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του Πυροσβεστικού Σώματος είπε ότι έχει μειωθεί σε σχέση με το 2009.


καπελα ανδρικα με διχτυ

καπελα ανδρικα με διχτυ

Να απαντήσει αν υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα για το Πυροσβεστικό Σώμα, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ


Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κικίλιας, σημειώνει πως «24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του κ. Τόσκα κατά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, η κυβέρνηση σιωπά», επισημαίνοντας πως «οι Έλληνες πυροσβέστες, σύγχρονοι ήρωες στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς ατομικά μέσα προστασίας και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, σώζουν ζωές, προστατεύουν περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας».


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html

Αναφερόμενος στον κ. Τόσκα ο κ. Κικίλιας τονίζει πως κατηγορεί τους πυροσβέστες για ανεπάρκεια προσθέτοντας πως ο ίδιος ο υπουργός υπήρξε υψηλόβαθμος στρατιωτικός, αλλά όπως φαίνεται - τονίζει - δεν έμαθε ποτέ ότι την αποτυχία την αναλαμβάνει ο στρατηγός και δεν τη φορτώνει στους στρατιώτες του.


«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει: Υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα;» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ.


πως θα κανω γλυκο συκο

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html
επισκευη iphone αγια παρασκευη
πως θα κανω γλυκο συκο

Από τις καταρρακτώδεις βροχές, υπερχείλισε ένας ποταμός και ένα κύμα λάσπης έπνιξε πολλά σπίτια στο Βίλα Σάντα Λουσία, ένα απομονωμένο χωριό μόλις 300 κατοίκων, όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών.


2017 12 16T184831Z 331127663 RC175C5B0F00 RTRMADP 3 CHILE LANDSLIDECRISTIAN ZUMELZU BARROS/via REUTERS


Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο.



2017 12 16T184820Z 1310176306 RC1117095F60 RTRMADP 3 CHILE LANDSLIDECRISTIAN ZUMELZU BARROS/via REUTERS


γιουλα κωνσταντινιδου

Περίπου 20 σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ορισμένα από αυτά μάλιστα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Ζημιές έχουν υποστεί επίσης πολλά οχήματα καθώς και το δίκτυο ηλεκτροδότησης της κοινότητας.


2017 12 16T184817Z 1863064984 RC1C31AFFFD0 RTRMADP 3 CHILE LANDSLIDECRISTIAN ZUMELZU BARROS/via REUTERS




πως θα κανω γλυκο συκο

bob ross χρωματα

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html
παρτε τα βουνα μακρυνιτσα
λυπηρο μεταφραση

Αλλά δεν παρήγαγαν μόνο φασόλια και αραβόσιτο. Μια νέα χημική ανάλυση των οστών των ζώων που βρέθηκαν σε μια πόλη 3.000 ετών στη σύγχρονη Γουατεμάλα, παρέχει την παλαιότερη εικόνα για το πώς ο Μεσοαμερικανικός πολιτισμός - ο οποίος εκτεινόταν σε όλο το Μεξικό, τη Γουατεμάλα και το Μπελίζ και κορυφώθηκε μεταξύ 250 και 900 μ. Χ.– εξέτρεφε και εμπορευόταν σκύλους, ενώ χρησιμοποιούσε μερικούς ακόμα και για τελετουργικούς σκοπούς.


Η ανάλυση δείχνει ότι οι Μάγια στην πόλη Ceibal κρατούσαν αιχμάλωτες άγριες γάτες και όχι μόνο έτρωγαν σκύλους, αλλά τους μετέφεραν σε μεγάλες αποστάσεις από το 400 π. Χ.


«Με την αρχαία Ρώμη, την Μεσοποταμία και την Κίνα, γνωρίζουμε ότι για να οικοδομήσουν τους μεγάλους πολιτισμούς τους, μετακινούσαν ζώα συνεχώς και ότι αυτά ήταν μέρος του οικονομικού τους συστήματος», δηλώνει στο CNNi η Ashley Sharpe, επικεφαλής της έρευνας, αρχαιολόγος στο Τροπικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Smithsonian.


«Αυτό που επιχείρησα, ήταν να δω πώς οι Μάγια χρησιμοποιούσαν τους σκύλους και αν αυτός έμοιαζε με τον τρόπο που άλλοι μεγάλοι πολιτισμοί μεταχειρίζονταν τα ζώα», συνεχίζει.


Ανάλυση των οστών


Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, ανέλυσε τα οστά ορισμένων ειδών που βρέθηκαν στο Ceibal, συμπεριλαμβανομένων των ελαφιών, των βοοειδών, των γαλοπούλων, των άγριων γατών και των σκύλων. Υψηλά επίπεδα ισοτόπων άνθρακα και αζώτου βρέθηκαν στο κολλαγόνο των οστών των σκύλων, των γαλοπούλων και μιας από τις άγριες γάτες, υποδηλώνοντας ότι έτρωγαν κυρίως αραβόσιτο, κάτι που σημαίνει ότι εκτράφηκαν από ανθρώπους.


Σχεδόν όλοι οι σκύλοι στο Ceibal βρέθηκε ότι είχαν πεθάνει όταν ήταν ενός έτους. Αυτή είναι η τυπική ηλικία σφαγής για τα περισσότερα ζώα και συνάδει με προηγούμενη έρευνα που υποδήλωνε ότι οι Μάγια έτρωγαν σκύλους. Δείχνει ακόμα ένα εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης κρέατος.


14149898


Πηγή: EPA/ INAH / HANDOUT


Οι ράτσες των σκύλων


Τα οστά των σκύλων δείχνουν επίσης ότι υπήρχαν διαφορετικές ράτσες και παρόλο που η Sharpe λέει ότι το επόμενο βήμα θα είναι η ανάλυση DNA για να προσδιοριστεί πώς έμοιαζαν αυτά, η πρόσφατη έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι σκύλοι χρησιμοποιούνταν για διαφορετικούς σκοπούς. Μερικοί καταναλώθηκαν, ενώ άλλοι χρησιμοποιήθηκαν ως κατοικίδια ζώα ή για κυνήγι.


Η Elizabeth Graham, καθηγήτρια Μεσοαμερικανικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, θεωρεί ότι η πιο σπουδαία ανακάλυψη αυτής της μελέτης είναι η εξής: «ότι υπήρχαν δύο είδη σκύλων, τα κατοικίδια και αυτά για το κυνήγι που είχαν τρίχωμα και οι σκύλοι που τρέφονταν με αραβόσιτο, οι οποίοι ήταν χωρίς τρίχωμα και εκτρέφονταν με σκοπό να καταναλωθούν», σημειώνει χαρακτηριστικά.



bob ross χρωματα
bob ross χρωματα

ορια γνωστων συναρτησεων

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html
καρατζας τρικαλα

Η 15χρονη Karina Saifer Oliveira εντοπίστηκε νεκρή στις αρχές του μήνα στο σπίτι της στη Nova Andradina, περίπου 500 μίλια δυτικά του Σάο Πάολο, σύμφωνα με τις πληροφορίες βρετανικών μέσων ενημέρωσης.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html

παραλια φονεας μεσσηνιας

ορια γνωστων συναρτησεων

Κάποιος τράβηξε φωτογραφίες του άψυχου σώματός της και στη συνέχεια της έστειλε μέσω WhatsApp, προκαλώντας την οργή της οικογένειας της νεαρής. «Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν», είπε η μητέρας της 15χρονης, Angela Saifer.


Η μητέρας της Karina δεν είχε παρατηρήσει καμία παράξενη συμπεριφορά στην κόρη της, εν αντιθέσει με τον πατέρα της, Aparecido Oliveira, ο οποίος μιλώντας στο Buzzfeed, τόνισε πως είχε μιλήσει με το παιδί του για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.



«Ήρθε να μου μιλήσει, μου είπε ότι αισθανόταν φθηνή γιατί της συνέβη κάτι τέτοιο. Της είπα πως είναι κάτι που δεν την αφορά».



Οι Αρχές ερευνούν πληροφορίες πως ένας 17χρονος, με τον οποίον η νεαρή είχε σχέση στο παρελθόν, δημοσίευσε προσωπικές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο, πράγμα που οδήγησε την 15χρονη στην απόφαση να αυτοκτονήσει.


«Μετά τον θάνατό της, είδαμε μηνύματα από συμμαθητές της στο WhatsApp. Μηνύματα μίσους, από μαθητές που την πείραζαν για τα μαλλιά της γιατί ήταν κατσαρά και τα ίσιωνε», είπε ο πατέρας της στο ίδιο μέσο.



ορια γνωστων συναρτησεων

μπεοσ τατιανα

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html
ζωοτροφες δραμα
ελληνική σημαία τι συμβολίζει
μπεοσ τατιανα

Στη σύνοδο κορυφής θα μετάσχουν ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν-Τζε-ιν, οι πρωθυπουργοί της Ιαπωνίας Σίνζο 'Αμπε και της Κίνας Λι Κετσιάνγκ και θα συζητηθούν περιφερειακά θέματα.


Η νέα συνάντηση αποτελεί συνέχεια της ιστορικής συνόδου κορυφής στις 27 Απριλίου μεταξύ του προέδρου της Νότιας Κορέας και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει τις δύο Κορέες, ενόψει και της πολυαναμενόμενης συνάντησης μεταξύ του Κιμ και του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η ημερομηνία ούτε ο τόπος.




μπεοσ τατιανα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

ονειροκριτης φιλι αγνωστο

ονειροκριτης φιλι αγνωστο

«Όσοι ήταν υπέρμαχοι της λιτότητας, βλέπουν τώρα ότι το αποτέλεσμα της πολιτικής αυτής υπήρξε καταστροφικό. Το χρέος δεν έχει μειωθεί, η ανεργία έχει αυξηθεί και η δημοκρατία είναι πιο ευάλωτη σε σχέση με παλιότερα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής λιτότητας» αναφέρει ο Τζ. Πιτέλα σε μια συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Euractiv.


Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Ιταλός πολιτικός ήταν από τους πρώτους που στήριξαν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των δυσκολιών που αντιμετώπισε η χώρα και σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και στο μέτωπο της προσφυγικής κρίσης.


«Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι οι Έλληνες πολίτες, ιδιαίτερα οι πιο φτωχοί, έπρεπε να υποστούν και πρόσθετα μέτρα μετά από πολλά χρόνια λιτότητας. Ανεξάρτητα από το ποιος ήταν στο τιμόνι της χώρας, εγώ θα στήριζα τους πολίτες. Έτσι θα ενώσουμε την Ευρώπη και θα πετύχουμε ουσιαστική ισορροπία», αναφέρει ο επικεφαλής των Ευρωσοσιαλιστών.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

γενικη ταχυδρομικη εορταστικο ωραριο

Όσον αφορά τις πολιτικές διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, ο Τζιάνι Πιτέλα τονίζει ότι δεν θέλει να επέμβει σε μία εσωτερική συζήτηση. «Γνωρίζω ότι έχει δρομολογηθεί μία δημοκρατική διαδικασία, ότι θα γίνουν εκλογές στο χώρο αυτό. Δεν θέλω να αναμιχθώ σε αυτή τη δυναμική. Η απόφαση εναπόκειται στην ηγεσία που θα εκλεγεί».


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

στασεις χαθα γιογκα

ονειροκριτης φιλι αγνωστο

Αναφερόμενος, τέλος, στη Συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ και στο ερώτημα, εάν τα κράτη - μέλη, έχουν πειστεί για την αναγκαιότητα μεταρρύθμισής της, ο Πιτέλα τονίζει:


«Κάθε λογικός άνθρωπος κατάλαβε ότι είναι άδικο και απαράδεκτο ολόκληρο το βάρος να πέφτει στις χώρες πρώτης εισόδου και στις χώρες που φιλοξενούν τους πρόσφυγες. Είναι καιρός να αλλάξουμε αυτή την παράλογη και επονείδιστη ρύθμιση. Είναι πολύ δύσκολο για τα κράτη - μέλη στο Συμβούλιο να αρνηθούν αυτή τη μεταρρύθμιση».


Wednesday, May 29, 2019

προαγωγες εποπ 3η σειρας

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
προαγωγες εποπ 3η σειρας

Ένα άγνωστο τμήμα του τείχους ανακαλύφθηκε φέτος το καλοκαίρι σε μία κατοικημένη περιοχή στα βορειοδυτικά του Βερολίνου.


προαγωγες εποπ 3η σειρας

Η ανακάλυψη έγινε από ντόπιους τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια μίας ξενάγησης. Το κομμάτι που εντοπίστηκε είναι 20 μέτρων και καλυμμένο από γκράφιτι.


επεα πτεροεντα παπαδιαμαντης

Για χρόνια ήταν «κρυμμένο» πίσω από θάμνους, εξού και δεν είχε καταφέρει κανείς να το εντοπίσει.


Χθες, 14 Αυγούστου, ημέρα επετείου των 57 ετών από την έναρξη κατασκευής του τείχους, ο Εφρέμ Γκέτε, μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Βερολίνου και ένας απ’ αυτούς που ανακάλυψαν το κρυμμένο κομμάτι, αποκάλυψε ότι αυτό που βρήκε με τους γείτονές του, ήταν πράγματι μέρος του τείχους του Βερολίνου.


λεωνίδα εμπειρίκο

Το Ίδρυμα για το Τείχος του Βερολίνου επιβεβαίωσε πως αποκαλύφθηκε ένα νέο μέρος του.


Απαντώντας στο φλέγον ερώτημα «Πώς είναι δυνατόν να μην είχε ανακαλυφθεί τόσα χρόνια», μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος σημείωσε στη DW: «Στην εξωτερική πλευρά του τείχους, στα σύνορα με την πόλη του Βρανδεμβούργου, υπήρχαν επίσης οχυρώσεις με φράκτες και συρματοπλέγματα».


Ο Γκέτε έχει ήδη καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να συμπεριληφθεί το νέο τμήμα του τείχους στα ιστορικά μνημεία της Γερμανίας.



New Berlin Wall section found in Germany, by Lilit Marcus


παραλογα προβλεψιμοι

Από την ώρα που σημειώθηκε η κύρια σεισμική δόνηση (01:54), έχουν γίνει αισθητοί δεκάδες μετασεισμοί, αρκετά μεγάλης έντασης, γεγονός που συνεχίζει να ανησυχεί τους κατοίκους της Ζακύνθου.


Νωρίτερα, το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS είχε εκτιμήσει ότι ο σεισμός δόνηση - η οποία έγινε αισθητή στην Αθήνα και άλλες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, αλλά και στη γειτονική Ιταλία - ήταν μεγέθους 6,8 βαθμών. Το ίδιο μέγεθος έδωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.


εκθεση για τη παιδεια

παραλογα προβλεψιμοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί πολιτών από το χτύπημα του Εγκέλαδου.





παραλογα προβλεψιμοι
παιδοτοποι χολαργου
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html

θεραπεία του καρκίνου των ωοθηκών

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html
κάμπινγκ ίος
θεραπεία του καρκίνου των ωοθηκών
θεραπεία του καρκίνου των ωοθηκών

Οι εκπρόσωποι των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΒΕΑ, παρουσίασαν τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες βιοτέχνες και επισήμαναν στον κ. Παυλόπουλο την ανάγκη μείωσης της φορολογίας των επιχειρήσεων, αλλά και του μη μισθολογικού κόστους, προκειμένου να τονωθεί η ρευστότητα στην αγορά και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.


διανυκτερευοντα ζαχαροπλαστεια θεσσαλονικη

Παράλληλα, τα μέλη του Διοικητικής Επιτροπής, παρουσίασαν συνοπτικά, τις δράσεις που υλοποιεί το Επιμελητήριο για την στήριξη των επιχειρήσεων μελών του.



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html

δεν θα πιστευετε τι βρηκαν στο στομαχι αυτης της φαλαινας

επιχορηγησεις μικρομεσαιων επιχειρησεων
πατήρ ανδρέας θεμιστοκλέους
δεν θα πιστευετε τι βρηκαν στο στομαχι αυτης της φαλαινας

«Η αλήθεια που στηρίζεται στις πράξεις των πολιτικών θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τα σημερινά εθνικολαϊκιστικά της δεσμά. Εδώ θέλω να βάλω την προσωπική μου σφραγίδα» λέει ο κ. Μανιάτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ελεύθερο Τύπο” της Κυριακής.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html

Στην ερώτηση γιατί επιμένει για ηλεκτρονική ψηφοφορία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απαντά: «Είναι δείγμα εμβάθυνση της δημοκρατίας και επαναθεμελίωσης της αξιοπιστίας της πολιτικής. Να επιτρέψουμε σε κάθε πολίτη να εκφραστεί ανεξάρτητα από το αν μπορεί να βρίσκεται ως φυσική παρουσία σε κάλπη».



δεν θα πιστευετε τι βρηκαν στο στομαχι αυτης της φαλαινας
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

επαναφορα αρχειων απο κατεστραμενο δισκο

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, «ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι στην κοινότητα Κρυονέρι του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας». Εκεί, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «έχουν καταγραφεί κατολισθήσεις, αλλά και μία μεγάλη καθίζηση, η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη και περιμένουμε να μας πουν οι μηχανικοί, τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε».


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

Επίσης, στην κοινότητα Νεράιδα στον ίδιο δήμο υπάρχει όπως λέει ο αντιπεριφερειάρχης ένα εξίσου μεγάλο πρόβλημα καθίζησης στο δημοτικό οδικό δίκτυο. Και οι δύο κοινότητες είναι αποκλεισμένες από το κύριο οδικό δίκτυο και η πρόσβαση γίνεται μόνο από παρακαμπτήριους δρόμους.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

Επίσης, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο, «υπάρχει ένα παλιό πρόβλημα με καθίζηση το οποίο μελετάμε, στην περιοχή της Αρήνης του Δήμου Ζαχάρως, όπου το επουλώνουμε και αποκαθιστούμε την κυκλοφορία, έως ότου κάποια στιγμή τελειώσει η μελέτη και δούμε τι ακριβώς χρειάζεται για την οριστική αποκατάσταση».


Ένα ακόμη πρόβλημα καταγράφεται στο δρόμο από Αλφειούσα προς ΧΑΔΑ Λίμνες, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία.


Στο μεταξύ, λόγω των πολλών βροχοπτώσεων, σύμφωνα με όσα περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης, «το φράγμα του Πηνειού βρίσκεται ενάμισι μέτρο κάτω από την υπερχείλιση, ενώ το φράγμα του Λάδωνα έχει υπερχειλίσει εδώ και μία εβδομάδα».



επαναφορα αρχειων απο κατεστραμενο δισκο
επαναφορα αρχειων απο κατεστραμενο δισκο
αγια ματρωνα θεσσαλονικης
παληκαρια της φακης

υδραυλικος βαρη

υδραυλικος βαρη

Τουλάχιστον 17 άμαχοι, ανάμεσά τους έξι παιδιά, σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές και τις ομοβροντίες των πυροβόλων εναντίον τομέων που ελέγχουν αντάρτες στην επαρχία Ντεράα, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

Εξ αυτών επτά άμαχοι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σε ρωσικές επιδρομές κοντά στα σύνορα της Συρίας με την Ιορδανία, σύμφωνα με την ίδια ΜΚΟ.


Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι τρία νοσοκομεία τέθηκαν εκτός λειτουργίας εξαιτίας βομβαρδισμών που ορισμένες πηγές απέδωσαν επίσης στη Ρωσία, σύμμαχο του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.


Στη Νέα Υόρκη, πολλά δυτικά κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, ιδίως η Γαλλία, οι ΗΠΑ και η Βρετανία, προέτρεψαν τη Ρωσία να τηρήσει τις «δεσμεύσεις» της στη νότια Συρία και να σταματήσει την έφοδο του συριακού στρατού η οποία απειλεί, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, την επανέναρξη της πολιτικής διαδικασίας.


δεη θεσεισ εργασιασ πατρα

Αφού εδραίωσε τον έλεγχό του στην πρωτεύουσα Δαμασκό και στα περίχωρά της, εκδιώκοντας αντάρτες και τζιχαντιστές, ο Άσαντ βάζει πλέον στο στόχαστρο τον νότο, μια περιοχή εξαιρετικά στρατηγικής σημασίας, που γειτονεύει με την Ιορδανία και με τα Υψίπεδα του Γκολάν, μεγάλο μέρος των οποίων κατέχει το Ισραήλ, αναφέρει το Γαλλικό πρακτορείο.


Την Τρίτη, δυνάμεις του συριακού καθεστώτος με την υποστήριξη αεροσκαφών της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας εξαπέλυσαν έφοδο εναντίον συνοικιών της πόλης Ντεράα που ελέγχουν αντάρτες, έπειτα από μια εβδομάδα βομβαρδισμών με στόχο κυρίως τομείς στο ανατολικό τμήμα της ομώνυμης επαρχίας.


Από την έναρξη, τη 19η Ιουνίου, των στρατιωτικών επιχειρήσεων του συριακού καθεστώτος στην επαρχία Ντεράα, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν τραπεί σε φυγή.


Τουλάχιστον 63 άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τη 19η Ιουνίου, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συνολικά πέντε νοσοκομεία έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας εξαιτίας των βομβαρδισμών.



υδραυλικος βαρη
διαγωνισμα βιολογιας γ γυμν κεφαλαιο 1
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

ενεχυρο μηχανακι

μη φευγεισ - 504 χιλιόμετρα βόρεια της αθήνας. η ταινία
ενεχυρο μηχανακι

Ανοίγοντας με την παρουσία του τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων ιδιοκτητών ΜΜΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε σχέσεις πολιτικών με επιχειρηματίες που είχαν υποβάλλει αίτηση για τηλεοπτική άδεια.


γιωργακης τωρα

Κληθείς να δώσει ονόματα, ανέφερε ότι στον φάκελο του Ιβάν Σαββίδη υπήρχαν συνεργάτες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, τους οποίους και κατονόμασε. Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι έκανε λάθος όταν μίλησε και για συνεργάτες του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στον φάκελο της υποψηφιότητας Καλογρίτσα.


Ο ισχυρός άνδρας του ΣΚΑΙ ξιφούλκησε κατά του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» Φίλιππου Βρυώνη. «Νομίζω πως λειτουργεί με μαύρα, είναι κάτοικος Αλβανίας και έχει ΑΦΜ Αλβανίας και κανείς σας δεν έχει κάνει κάτι για να τον μαζέψει», είπε, ενώ χαρακτήρισε ατυχή την συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html

Αιχμές άφησε και για επιχειρηματίες που υπέβαλλαν αίτηση για τηλεοπτική άδεια, χωρίς να καταθέσουν τραπεζική ενημερότητα. «Ένας από τους αιτούντες είναι ο κ. Καλογρίτσας που έχει σύνθετη σχέση με το ελληνικό δημόσιο και έλαβε μεγάλη εγγυητική από την Τράπεζα Αττικής», ανέφερε.


ενεχυρο μηχανακι

Σε ερώτηση αν υπήρχαν ΜΜΕ που λειτούργησαν ως όχημα επιχειρηματικών ομίλων, απάντησε πως αυτό έκαναν στο Mega οι μέτοχοι του -«ο κ. Μπόμπολας ήταν και εργολήπτης και αυτό συνιστά σύγκρουση καθηκόντων», αλλά και «στο παρελθόν ο Κόκκαλης που χρησιμοποίησε τα μέσα ως όπλο για να παίρνει έργα».


Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών, υποστήριξε πως εάν δεν λάβει άδεια αυτό θα ισοδυναμεί με πολιτική δίωξη σε βάρος του –«δεν είναι η πρώτη φορά που υφιστάμεθα, το ίδιο συνέβη και την περίοδο Μητσοτάκη», είπε και διευκρίνισε πως σε αυτό το ενδεχόμενο ο ΣΚΑΙ θα συνεχίσει να λειτουργεί, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία. «Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε ιντερνετικά», υποστήριξε.


Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, κάνοντας λόγο για περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης και αμφισβήτησε ότι το σύστημα «σηκώνει» μόνον 4 τηλεοπτικούς σταθμούς.


«Έχω την αίσθηση ότι οι συνθήκες του σημερινού διαγωνισμού και λόγω του αριθμού των αδειών, και λόγω του διαγωνισμού είναι μια προσπάθεια περιορισμού ελευθερίας της έκφρασης, αλλά είναι νόμιμη και έχει ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή», είπε και χαρακτήρισε ανορθόδοξη την απόφαση της κυβέρνησης για 4 κανάλια. «Στην Ελλάδα χωρούν 40-50 κανάλια», εκτίμησε.


Στη συνεδρίαση της επιτροπής οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ότι είναι ο άνθρωπος του μαύρου στην ΕΡΤ, με εκείνον να απαντά πως «κλείσαμε την ΕΡΤ γιατί είχαμε δημοσιογράφους σαν εσένα, φερέφωνα και ιεροκήρυκες του ΣΥΡΙΖΑ». Σε κόντρα ήρθε ο Γιάννης Αλαφούζος και με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ότι αναπαράγει ψευδή δημοσιεύματα.


μεση ροπη προς αποταμιευση

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
μεση ροπη προς αποταμιευση

«Δεν θα ανεχτούμε ποτέ απειλή προς τη ζωή βρετανών πολιτών και άλλων ανθρώπων σε βρετανικό έδαφος από τη ρωσική κυβέρνηση. Μας το διαβεβαιώνει η μεγάλη υποστήριξη που έχουμε λάβει από τους φίλους και τους συμμάχους μας σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η Μέι, μιλώντας στο εαρινό φόρουμ των Τόρις στο Λονδίνο.

Ο Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια βρέθηκαν στις 4 Μαρτίου αναίσθητοι σε ένα παγκάκι έξω από εμπορικό κέντρο της πόλης Σάλσμπερι της Βρετανίας.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html

τα οφελη του φυσιολογικου τοκετου




μεση ροπη προς αποταμιευση
κεντρο δομησης ηρακλειο

super market βασιλοπουλος θεσσαλονικη

super market βασιλοπουλος θεσσαλονικη
super market βασιλοπουλος θεσσαλονικη

«Σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν λάθους επιστροφής αναδρομικών ποσών σε απόστρατους και συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων, με αποκορύφωμα το πρωτοσέλιδο του "Έθνους", προσπαθούν ματαίως να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να μειώσουν τη σημασία της αποκατάστασης αδικιών των προηγούμενων κυβερνήσεων από τη σημερινή κυβέρνηση».


Αυτό αναφέρει το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, διευκρινίζοντας ότι οι συντάξεις των συγκεκριμένων δικαιούχων υπολογίστηκαν με βάση τις υψηλότερες μισθολογικές αποδοχές και, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, τη στιγμή της συνταξιοδότησης, όπως ισχύει για όλους του συνταξιούχους της χώρας.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

«Επί των συντάξεων αυτών προέκυψαν και τα αναδρομικά ποσά που καταβλήθηκαν» επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας.


Παράλληλα, σημειώνει ότι η εξ ολοκλήρου καταβολή των αναδρομικών αποδεικνύεται εξάλλου από το γεγονός ότι το πόσο, ύψους 400 εκατ. ευρώ, που είχε προϋπολογισθεί για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, κατεβλήθη στο σύνολό του την περασμένη Παρασκευή στους δικαιούχους.


«Η αποκατάσταση αδικιών των προηγούμενων κυβερνήσεων από τη σημερινή κυβέρνηση είναι γεγονός που δεν μπορεί ούτε να διαστρεβλωθεί ούτε να υποβαθμιστεί, όσες προσπάθειες και αν καταβάλλει μερίδα του Τύπου» υπογραμμίζει το υπουργείο Εργασίας.



φορεματα θηλυκα
διανυκτερευον φαρμακειο νεα μακρη
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

bachelor of arts osu

παντρεμενοι με παιδια αντ1
Πάτρα: Στο νοσοκομείο δύο άτομα από επίθεση σκύλων

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην Πάτρα μετά από επίθεση που δέχθηκαν από σκύλο.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

Στην πρώτη περίπτωση ένας 49χρονος μεταφέρθηκε με τραύμα το πόδι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».
Σύμφωνα με το tempo24.gr ο άνδρας δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο ίδιο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου μεταφέρθηκε και ένας 31χρονος. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σκύλος ξέφυγε της προσοχής του 53χρονου ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε στο νεαρό, δαγκώνοντας το πόδι του.

Τα τραύματα και σε αυτή την περίπτωση ήταν ελαφρά και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών ο 31χρονος, αποχώρησε από το Νοσοκομείο.


δημοσ ερυθρων τηλ

bachelor of arts osu

Για τα περιστατικά σχηματίσθηκαν δικογραφίες από το Β' και Γ' Αστυνομικό Τμήμα αντίστοιχα.



bachelor of arts osu
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

η φωτια στο λιμανι στιχοι

γκλετσος αναποδογυριζει τραπεζι
η φωτια στο λιμανι στιχοι

Αν και η Ρωσία είναι από τους βασικότερους συμμάχους της κυβέρνησης της Δαμασκού και η Τουρκία υποστηρίζει τις δυνάμεις των ανταρτών, οι δύο χώρες συνεργάζονται τα τελευταία δύο χρόνια με στόχο την εξεύρεση μιας λύσης στον πόλεμο που μαστίζει τη Συρία.


Οι κοινές προσπάθειες Άγκυρας - Μόσχας είχαν ως αποτέλεσμα να οριστούν ζώνες αποκλιμάκωσης σε ορισμένες περιοχές της Συρίας, που συνέβαλαν στον περιορισμό των εχθροπραξιών χωρίς ωστόσο να τερματιστούν πλήρως.


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θεωρεί ότι οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας έχουν στην ουσία αποκατασταθεί πλήρως. Αυτό δήλωσε ο Πούτιν κατά την διάρκεια της συνάντησης.


διαμερισματα για ενοικιαση βαρκελωνη

«Όπως είχαμε συμφωνήσει, κατά την διάρκεια της επίσκεψης μου στην χώρας σας θα πραγματοποιήσουμε την σημερινή συνάντηση εργασίας. Σας είμαι ευγνώμων που δεχθήκατε την πρόσκληση, και πράγματι, όπως είχατε πει βρισκόμαστε πολύ κοντά, μια ώρα και κάτι πτήσης. Θέλω να επισημάνω στην αρχή της συνάντησης μας , ότι μπορούμε να θεωρήσουμε ότι οι σχέσεις μας έχουν στην ουσία αποκατασταθεί πλήρως».


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html

2017 11 13T152223Z 712334806 UP1EDBD16PAE3 RTRMADP 3 RUSSIA TURKEY copy


REUTERS/Pavel Golovkin/Pool


Από την πλευρά του ο Τούρκος πρόεδρος επεσήμανε ότι «αφότου άρχισε η διαδικασία εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ των χωρών μας, οι συχνές (μας) συναντήσεις, επιταχύνουν την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων» και προσέθεσε ότι «οι διμερείς μας σχέσεις και η συνεργασία που αφορά την επίλυση των περιφερειακών ζητημάτων μας προσφέρουν την δυνατότητα να κοιτάμε από κοινού το μέλλον».


Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου Ερντογάν, οι ρωσοτουρκικές σχέσεις, σε πολιτικό, στρατιωτικό, εμπορικό , πολιτιστικό κι οικονομικό επίπεδο αναπτύσσονται όλο και πιο εντατικά καθημερινά. Ο Τούρκος πρόεδρος επεσήμανε επίσης ότι εκτός από τις προσωπικές συναντήσεις υπάρχει συνεχώς και τηλεφωνική επικοινωνία σε επίπεδο κορυφής.


Ο Ερντογάν ενημέρωσε τον Πούτιν για την πρόθεση του να επισκεφθεί μετά το Σότσι το Κατάρ και το Κουβέιτ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πεπεισμένος ότι η σημερινή μας συνάντηση θα είναι αποδοτική και θα φύγουμε από εδώ με μεγάλη ικανοποίηση με προορισμό το Κουβέιτ και το Κατάρ».


2017 11 13T151738Z 1882888780 UP1EDBD16HDDX RTRMADP 3 RUSSIA TURKEY
Πηγή: REUTERS/Pavel Golovkin/Pool


Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών βρίσκεται «η κατάσταση στη Συρία, η αποτελεσματικότητα των ζωνών αποκλιμάκωσης και η συνέχιση της διαδικασίας πολιτικής διευθέτησης».


«Η Συρία παραμένει στο επίκεντρο της προσοχής των προέδρων της Ρωσίας και της Τουρκίας» είχε υπογραμμίσει την περασμένη εβδομάδα ο σύμβουλος του Κρεμλίνου, Γιούρι Ουσακόφ.


Οι δύο πρόεδροι είχαν συναντηθεί τον Σεπτέμβριο στην Άγκυρα, όπου είχαν αποφασίσει να ασκήσουν πιέσεις υπέρ της δημιουργίας μιας ζώνης αποκλιμάκωσης στην περιοχή του Ιντλίμπ, στη βόρεια Συρία.


Έκτοτε, η Ρωσία είχε προτείνει να συγκληθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Συρίας με στόχο την πολιτική διευθέτηση του πολέμου, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 350.000 ανθρώπους. Ωστόσο, η αντιπολίτευση και οι χώρες της Δύσης διατύπωσαν επιφυλάξεις και δεν ορίστηκε καμία ημερομηνία.


«Η Ρωσία, η οποία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση (στη Συρία) απλά δεν μπορεί να επιτρέψει να χάσει συμμάχους ή ακόμα και εταίρους» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ρώσος ειδικός Αλεξέι Μαλασένκο, προσθέτοντας ότι οι Πούτιν και Ερντογάν έχουν «ανάγκη ο ένας τον άλλο» σε αυτή τη σύρραξη.



η φωτια στο λιμανι στιχοι
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

you.gr δραμα

κυριακη 3 νοεμβριου μαγαζια ανοιχτα
you.gr δραμα

«Θα εξετάσουμε πολύ σοβαρά την πολύ καλή πρόταση που καταθέτετε, δηλαδή να αντιμετωπιστούν τα νησιά, σε σχέση με τις προσφυγικές ροές, με τις διαδικασίες που δίνει δυνατότητα ο νόμος, και να εξεταστούν και σαν περιοχές που έχουν πληγεί από κάποια θεομηνία ή από κάποια καταστροφή, όπου δίνουμε παράταση φορολογικών υποχρεώσεων», ήταν η απάντηση του Τρύφωνα Αλεξιάδη στη σχετική πρόταση που διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός.


Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για υπεραπόδοση των εισπράξεων από τον ΦΠΑ στις τουριστικές περιοχές τον Αύγουστο, επικρίνοντας παράλληλα ΜΜΕ ότι δεν ανέδειξαν το θέμα αυτό.


«Αυτό δεν ακούστηκε πολύ στις ειδήσεις, διότι δεν ταιριάζει στην καταστροφολογία και σε όλη την προπαγάνδα και σε όλο αυτό που προσπαθούσαν να στήσουν όλο αυτό το διάστημα ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ορισμένες πολιτικές δυνάμεις. Διότι τους πειράζει να φαίνεται ότι σε κάποια νησιά αυξήσαμε το ΦΠΑ 150%, 170%, νούμερα τα οποία άλλη φορά δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καν. Αυτό είναι αποτέλεσμα μας συλλογικής προσπάθειας που γίνεται στο υπουργείο Οικονομικών», είπε και κάλεσε ορισμένους – όπως είπε - «τυφλωμένους» δημοσιογράφους να διαβάσουν γεωγραφία.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html


εισιτηρια παναθηναικος μπασκετ


you.gr δραμα

πως στελνω δωρο mb

πως στελνω δωρο mb

Την παραπάνω επισήμανση έκανε η περιφερειάρχης απαντώντας εμμέσως στη χθεσινή τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου ΝΔ, Μάκη Βορίδη αλλά και αιρετών 'Α και Β΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους επικεντρώθηκαν στο ζήτημα της απλής αναλογικής.


ενεργειακό κέντρο στο βασιλικό

«Σε ένα αδειανό πουκάμισο», όπως το αποκάλεσε η κ. Δούρου, υπενθυμίζοντας τις διαμάχες επί του θέματος μεταξύ Παπανδρέου - Μητσοτάκη κατά «τις δεκαετίες του ΄50 και ΄60 που οδήγησαν στα Ιουλιανά…». Τόνισε ότι δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια αυτού του αναχρονισμού προτείνοντας να μην επιτραπεί να αποτελέσει «άλλοθι αδράνειας ή δικαιολογία υπεκφυγής» η απλή αναλογική. «Οφείλουμε» τόνισε:



Να αναλάβουμε επιτέλους τις ιστορικές μας ευθύνες και η απλή αναλογική να καταστεί τομή στη νοοτροπία και στην κουλτούρα των συνεργασιών στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, καθώς επιτυγχάνει τη γνήσια αποτύπωση της ψήφου του κάθε πολίτη και του κάθε μέλους όπως συμβαίνει και στα συνδικάτα.


πως στελνω δωρο mb


Η περιφερειάρχης σημείωσε ότι η γνήσια αντιπροσωπευτικότητα και η εμπέδωση της πραγματικής τοπικής δημοκρατίας είναι και το μεγάλο στοίχημα που καλείται να κερδίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ζητούμενο, συμπλήρωσε, που απασχολεί και την Ευρώπη αναφορικά με τον ρόλο της τοπικής Δημοκρατίας στην κοινωνική συνοχή και συνεχώς συζητά για και τον ρόλο των τοπικών και περιφερειακών αρχών, είτε στην αναζήτηση της ανάπτυξης είτε στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού / προσφυγικού φαινομένου. Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο «βαρύ τίμημα» που πλήρωσε η Αυτοδιοίκηση από τις παρεμβάσεις των διαδοχικών μνημονίων, όπως του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του Γιόαχιμ Φούχτελ, που την έθεσαν υπό επιτροπεία και την αποδυνάμωσαν, με την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και τη μείωση των ΚΑΠ.


Σήμερα, τόνισε, οι δύο βαθμοί ΤΑ καλούνται να ανταποκριθούν, με λίγα μέσα σε επιτακτικές ανάγκες που συχνά τους υπερβαίνουν, όπως στο μεταναστευτικό / προσφυγικό, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των ξεριζωμένων. «Υπάρχουν δήμαρχοι που σήκωσαν στην αγκαλιά τους τα παιδιά που ξέβρασαν οι πολιτικές άλλων», σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περίσκεψη και εντάσεις. «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να ανταποκριθεί και να καλύψει επιτακτικές ανάγκες. Πλαίσιο στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και η Περιφέρεια Αττικής, με την πρωτοβουλία της να ιδρύσει σε συνεργασία με την ΓΓ Εμπορίου το Κέντρο Logistics, που αποτελεί πλέον καλή ευρωπαϊκή πρακτική, αναγνωρισμένη από το Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης και πέραν των μεταναστών, σήμερα συνδράμει και άλλες κοινωνικές δομές για συμπολίτες μας που δοκιμάζονται» ανέφερε η ίδια.


Με τον τρόπο αυτό, πρόσθεσε η περιφερειάρχης:



Δείξαμε τις τεράστιες δυνατότητες μιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δεν ζητιανεύει αλλά δρα, που αφουγκράζεται την κοινωνία, χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος. Μιας Αυτοδιοίκησης που έχει συνείδηση της αποστολής της - να καταστεί μοχλός ενός νέου παραγωγικού, αποκεντρωμένου μοντέλου για το αύριο του τόπου.



Η ίδια έθεσε τον προβληματισμό της, για την συμβολή του συνεδρίου σε αυτή την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς όπως φάνηκε από τις χθεσινές εργασίες, ορισμένοι το χρησιμοποιούν ως πολιτικό βήμα για να ακυρώσουν το έργο που έχει γίνει, όπως τόνισε και εξέφρασε τη διαπίστωση ότι έπρεπε να είχε διεξαχθεί νωρίτερα και ότι σήμερα κινείται «σε λάθος τροχιά».


Επίσης, έκανε λόγο για έλλειψη προετοιμασίας επί των προτάσεων για την μεταρρύθμιση και για «στείρα αντιπολίτευση». Κάλεσε τους αιρετούς να υπερβούν τις όποιες «τεχνητές εντάσεις και συγκρούσεις», είτε μεταξύ τους, είτε προς την κυβέρνηση, προχωρώντας σε μια «σύγχρονη συμμετοχική Τοπική Αυτοδιοίκηση». Παράλληλα, τους κάλεσε να αναρωτηθούν αν μετά τα κατακριθέντα από όλους ζητήματα της «επικάλυψης, του συγκεντρωτισμού και ασφυχτικού εναγκαλισμού της Αυτοδιοίκησης από την κεντρική εξουσία» αισθάνονται καλά με την εναλλαγή των ρόλων στην εξουσία που πρεσβεύει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δηλώνοντας ότι θα «αποκαταστήσει» τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον χώρο, σαν να μην έγινε τίποτα.




ανθιζω συνωνυμα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html

νοσηλευτρια στο σπιτι

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html
μπουκαλα παιχνιδι στα αγγλικα

O Φερχόφστατ μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Exmar - βελγικής ναυτιλιακής - φέρεται να χρησιμοποιούσε εταιρία offshore η οποία αναφέρεται στα Paradise Papers, με σκοπό να παρακάμψει φορολογικούς νόμους.


Οι αποκαλύψεις σε βάρος του Φερχόφστατ έγιναν γνωστές από το Εργατικό Κόμμα του Βελγίου.


Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Exmar μεταξύ του 2010 και του 2016. Σύμφωνα με τους ισολογισμούς, είχε ετήσιο εισόδημα 60.000 ευρώ. Στο διοικητικό συμβούλιο ήταν επίσης και ο Χάουαρντ Γκατμαν, πρέσβης στο Βέλγιο επί θητείας Ομπάμα.


νοσηλευτρια στο σπιτι

Τα Paradise Papers καταγράφουν τη εταιρία Exmar Offshore, με έδρα τις Βερμούδες, μέλος του Ομίλου Exmar. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1997, με αντικείμενο, υπηρεσίες ενέργειας.


νοσηλευτρια στο σπιτι

Η Πήτερ Μέρτενς, πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος δήλωσε ότι Φερχόφστατ «δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε την ύπαρξη της εταιρίας».


Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Φερχόφστατ, Μπραμ Ντέλεν δήλωσε, «πρόκειται για fake news. Η Exmar Offshore δραστηριοποιείται κυριολεκτικά «εκτός ηπειρωτικής επικράτειας», όπως σε θαλάσσιες πλατφόρμες και δεν έχει καμία σχέση με τις offshore με την οικονομική έννοια της λέξης».


«Το Εργατικό Κόμμα εσκεμμένα δημιουργεί σύγχυση. Επιπλέον, ο Φερχόφστατ έχει φύγει από το διοικητικό συμβούλιο εδώ και πάνω από ένα χρόνο», κατέληξε ο ίδιος.



ικεα πινακες

καρυατιδες σπαρτη

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html
metal outdoor wall art butterfly
καρυατιδες σπαρτη

Σε βάρος πέντε Βούλγαρων, ηλικίας από 20 έως 52 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της διάπραξης απάτης από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

Από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι και 2 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς, οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, εξαπατώντας κυρίως ηλικιωμένα άτομα, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.


γερανοι τιμη

Τα μέλη της ομάδας, έχοντας συγκεκριμένη δομή, δράση και σαφείς ρόλους μεταξύ τους, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά, κυρίως με ηλικιωμένα άτομα και παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, προσποιούμενοι είτε τους γιατρούς, είτε τους αστυνομικούς, κατάφερναν να τους εξαπατούν και να τους αποσπούν χρήματα και κοσμήματα.


Μέχρι τώρα η έρευνα έχει δώσει στοιχεία για την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, με τέσσερις απάτες, από τις οποίες αποκόμισαν χρηματικό ποσό τουλάχιστον 12.000 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας που υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ, καθώς και 70 περιπτώσεις απόπειρας απάτης, όπου αποπειράθηκαν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό που ξεπερνά συνολικά τις 840.000 ευρώ.



καρυατιδες σπαρτη

σημειο τηξης πετρελαιου

γλωσσα ε δημοτικου τετραδιο εργασιων τα εχει ολα
σημειο τηξης πετρελαιου

Πλέον, δεν θα μπορούν μεμονωμένα άτομα να ιδρύσουν ένα ευρωπαϊκό κόμμα. Μόνο τα εθνικά κόμματα θα μπορούν να το κάνουν. Στόχος είναι να εμποδίσει μεμονωμένα μέλη εθνικών κομμάτων να σχηματίσουν περισσότερα από ένα ευρωπαϊκά κόμματα, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την πρόσβασή τους σε δημόσιους πόρους χρηματοδότησης, χωρίς να δίνουν στα κόμματά τους μια ορθή ευρωπαϊκή διάσταση.


Όπως δήλωσε και ο Rainer Wieland (EPP, Γερμανία), η συμμετοχή σε διαφορετικά κόμματα δεν θα είναι πλέον δυνατή και η χρηματοδότηση των κομμάτων θα συνδεθεί, με μεγαλύτερη ακρίβεια, με τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθιστώντας τα ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα πιο ευρωπαϊκά.


Επίσης, με αυτή την απόφαση, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα είναι σε θέση να ανακτήσει τους αχρεωστήτως καταβληθέντες πόρους και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Εισαγγελέα θα κληθεί στο μέλλον να διερευνήσει εικαζόμενες καταχρήσεις.


Σε περίπτωση που ένα ευρωπαϊκό κόμμα και τα συνδεδεμένα ιδρύματά του δεν ανταποκριθούν στις απαραίτητες προϋποθέσεις χρηματοδότησης ή παράσχουν ψευδείς πληροφορίες, κατά την εγγραφή τους, η ανεξάρτητη Αρχή για τα Ευρωπαϊκά Πολιτικά Κόμματα (Authority for European Political Parties) θα υποχρεούται να το διαγράψει.


Τέλος, ο αναθεωρημένος κανονισμός για τη χρηματοδότηση θα μειώσει το μερίδιο που κατανέμεται επί του παρόντος ισότιμα σε όλα τα ευρωπαϊκά κόμματα από 15% έως 10%. Το υπόλοιπο 90% θα κατανέμεται ανάλογα με το μερίδιο των εκλεγμένων βουλευτών του κάθε κόμματος.


Όπως δήλωσε και η Mercedes Bresso (S&D, Ιταλία), αυτός ο κανονισμός είναι ουσιαστικά μία προσαρμογή στις τελευταίες εξελίξεις και τις ανάγκες της ευρωπαϊκής πολιτικής. « Μειώνοντας το όριο για τη διανομή πόρων και εστιάζοντας στην προβολή των εθνικών κομμάτων, ενισχύεται η δημοκρατική εκπροσώπηση των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων και ιδρυμάτων εφόσον η χρηματοδότηση τους είναι πραγματικά ανάλογη με την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».



σημειο τηξης πετρελαιου
ιατρικη μεριμνα αε. πετρούπολη 132 31
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html