Tuesday, May 28, 2019

αφοι νακου οε

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html
κασσάνδρα βογιατζή κρατερος

«Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των φόρων και της μακράς λιτότητας. Την κυβέρνηση των απαράδεκτων εθνικών υποχωρήσεων. Την κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής. Τους κομματικούς διορισμούς σας και την πολιτική για το κόμμα και όχι για την πατρίδα. Δεν σας καταψηφίζουμε μόνο εμείς αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Θα κλείσει στις εκλογές ο χειρότερος κύκλος της μεταπολίτευσης», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


αφοι νακου οε

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε: «Η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής έντασης που ακολουθείτε εδώ και πολλά χρόνια από την περίοδο που ήσασταν στην αντιπολίτευση. Στρατηγική που βρίσκει αντίθετους τους πολίτες και εκείνους που σας ψήφισαν. Μέρος της στρατηγικής σας είναι η στοχοποίηση μέρους των ΜΜΕ.


Στοχοποιείτε έντυπα και σταθμούς εκδότες και δημοσιογράφους με τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ στην μεταπολίτευση. Έχετε στοχοποιήσει πρόσωπα και έχετε προεξοφλήσει δικαστικές αποφάσεις. Η τρομοκρατία μπορεί να οργανώνετε σε κάποιες γιάφκες γεννιέται όμως στα λόγια διχασμού και ακραίου μίσους.


Η τρομοκρατία θρέφεται στην κοινωνία και ένα τμήμα της έχει αποκτήσει αίσθημα ανοχής και φέρετε προσωπική ευθύνη κ Τσίπρα. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για καθεστώς ανομίας που έχετε εγκαταστήσει στην κοινωνία πολλές φορές με τη δική σας ενθάρρυνση. Σας είχα προειδοποιήσει ότι οι καταλήψεις γίνονται εύκολα ρόπαλα και μολότοφ για να μετατραπούν σε καλάσνικοφ. Όταν δικαιολογούνται οι αφετηρίες της βίας τότε εισπράττονται και τα αποτελέσματά της.





αφοι νακου οε
δεν ποθω τον αντρα μου
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

No comments:

Post a Comment