Tuesday, May 28, 2019

οταν βαριεμαι τι μπορω να κανω

Πριν από λίγα χρόνια, ο Νίκος αποφάσισε να ακολουθήσει μία νέα πορεία ξεκινώντας τη δική του επιχείρηση στον τομέα του χονδρεμπορίου σε τρόφιμα και ποτά. Χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία που είχε αποκτήσει, δημιούργησε μια μεγάλη επιχείρηση, από τις μεγαλύτερες στη Βόρεια Ελλάδα. Αναπτύχθηκε, έγινε ένας σημαντικός προμηθευτής στην περιοχή του και μεγάλος πελάτης του ευρύτερου κλάδου.


οταν βαριεμαι τι μπορω να κανω

Η μακρόχρονη ιστορία της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα είναι γραμμένη από χιλιάδες τέτοιες ανθρώπινες ιστορίες. Ιστορίες ανθρώπων από διαφορετικές γενιές, με διαφορετικά όνειρα, αλλά με το ίδιο πάθος που αφήνει το δικό τους αποτύπωμα στα περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα, που παράγουμε και προσφέρουμε καθημερινά στην ελληνική αγορά.


Είναι τα χέρια των 1.844 εργαζομένων, 1.150 μικρών και μεγάλων παραγωγών, 4.000 προμηθευτών, συνεργατών και όλων όσοι εργάζονται στα συνολικά 130.000 σημεία πώλησης.


Είναι ακόμα τα σταθερά χέρια των ανθρώπων στις πωλήσεις, όπως εκείνα του Νίκου, που φροντίζουν για κάθε ανάγκη των πελατών του δικτύου μας, αλλά και τα χέρια εκείνων που εργάζονται στο χονδρεμπόριο ή το λιανεμπόριο και φροντίζουν να φτάνουν τα προϊόντα μας στους καταναλωτές μας.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

ιδιωτικες ψυχιατρικες κλινικες πατρα


οταν βαριεμαι τι μπορω να κανω
γιατροσ φπα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

No comments:

Post a Comment