Friday, May 31, 2019

τα κατσικακια της γιαγιας φακης

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
τα κατσικακια της γιαγιας φακης

Μάλιστα στις τηλεφωνικές συνομιλίες, της είχε δώσει τον κωδικό «θεία» ή «Σμαράγδα». Ο απατεώνας ζητούσε χιλιάδες ευρώ από τα θύματά του και έλεγε ότι τα ζητούσε δήθεν η πρόεδρος του Αρείου Πάγου.


Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας ιδιοκτήτης καταστήματος όπλων είπε σε έναν ιδιώτη πελάτη του, ότι τα όπλα που του είχε δώσει για να πουλήσει, έπεσαν σε λάθος χέρια και θα χρειαστούν 160.000 ευρώ για να μην μπλεχτεί και ο ίδιος.


Στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις φαίνεται να του λέει:


τιμη γεφυρας ριο αντιριο

Οπλουργός: «....η "θεία" δίνει και παίρνει, τώρα ειδικά που έγινε προεδρίνα... τώρα μιλάει παντού. Αυτή δίνει εντολές ...εγώ αυτή θα πάρω να της το πω το βράδυ για το θέμα σου. Ό, τι ξέρεις κάτι, ο άνθρωπος θα δώσει άλλα 25.000 ευρώ μέχρι να φτάσει στα 67.000 ευρώ ...»


νάσος μαρατσώλας σειρες

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο οπλουργός και το θύμα είχαν συναντηθεί και σε καφετέρια, όπου του είπε για πρώτη φορά για τη δήθεν γνωριμία του με την κ. Θάνου, την οποία μάλιστα παρουσίασε σαν συγγενή της συντρόφου του.


Στη συνάντηση εκείνη μάλιστα ο οπλουργός έδειξε μια φωτογραφία της κ. Θάνου στο κινητό του, την οποία προφανώς είχε κατεβάσει από το ίντερνετ και του είπε:



τα κατσικακια της γιαγιας φακης
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

No comments:

Post a Comment