Thursday, May 23, 2019

ψαρι λουτσος ψητος

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html
βουλη πραξεις νομοθετικου περιεχομενου
ιδιωτικη ασφαλιση υγειας ηλικια

Ανήμερα των γενεθλίων του ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, νο 27 στον κόσμο (ο οποίος όμως θα βρεθεί στο νο 15 της παγκόσμιας κατάταξης), έκανε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον κάτοχο 17 τίτλων Grand Slam, 80 τίτλων συνολικά και νο 1 στον κόσμο. Ωστόσο ο 32χρονος Ισπανός δεν άφησε στην αρχή πολλά περιθώρια και πήρε το πρώτο σετ με 6-2 μέσα σε 35 λεπτά.

Όμως στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς «κοίταξε στα μάτια» τον Ναδάλ και θύμισε τον άσο των προηγούμενων αγώνων. Κράτησε το σερβίς του και στο 5-4 έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του και έκανε το 5-5. Στη συνέχεια «σέρβιρε», πήρε το γκέιμ και βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά με 6-5. Ο Ναδάλ, αν και κινδύνεψε, κατάφερε να ισοφαρίσει και το σετ πήγε στο τάι-μπρέικ, όπου μετά από εκπληκτικές στιγμές και από τους δύο τενίστες, ο Ναδάλ νίκησε με 7-6(4) μέσα σε 1 ώρα και 8 λεπτά κι έτσι κατέκτησε για 4η φορά στην καριέρα του το τρόπαιο του Rogers Cup. Το χειροκρότημα στο τέλος αντάμειψε την προσπάθεια του Τσιτσιπά.


ψαρι λουτσος ψητος

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Απρίλιο, στον πρώτο τελικό της καριέρας σε μια ATP διοργάνωση, ο Τσιτσιπάς βρέθηκε πάλι απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ. Ήταν στο όπεν της Βαρκελώνης κι έχασε από τον πολυνίκη του συγκεκριμένου τουρνουά με 2-0 σετ. Και εκεί, για να φτάσει στον τελικό, είχε αποκλείσει τρεις τενίστες του «top-20».


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html




ψαρι λουτσος ψητος

No comments:

Post a Comment