Wednesday, February 20, 2019

κανονισμος βουλης

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html
κανονισμος βουλης

Αξιωματούχος του βορειοκορεατικού υπουργείου Εξωτερικών προειδοποίησε την Παρασκευή, μέσω ανακοίνωσης, πως η Πιονγκγιάνγκ θα μπορούσε να ξεκινήσει εκ νέου «την κατασκευή πυρηνικών όπλων» εάν οι ΗΠΑ δεν χαλαρώσουν τις επιβλητικές κυρώσεις που επιβάλλουν στη χώρα.


κανονισμος βουλης

Το σχόλιο αυτό ήρθε πριν την συνάντηση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο με τον Βορειοκορεάτη ομόλογό του Κιμ Γιονγκ Τσολ, στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα.


elma online game

Η ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο KCNA αναφέρει πως «η βελτίωση των σχέσεων και οι κυρώσεις είναι δύο ασυμβίβαστα πράγματα», όπως και η «φιλία υπό πίεση», ενώ παράλληλα προτρέπει την Ουάσινγκτον να άρει τις οικονομικές κυρώσεις ανταποκρινόμενη στα μέτρα που έχει λάβει η Βόρεια Κορέα για παύση των δοκιμών πυρηνικών όπλων και διηπειρωτικών πυραύλων.


Πάντως, ο Μάικ Πομπέο φαίνεται πως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την επιθετική αυτή ρητορική. Σε δηλώσεις του στο CBS News δήλωσε πως «γνωρίζουμε με ποιον διαπραγματευόμαστε, ποιες είναι οι θέσεις τους και ο πρόεδρος Τραμπ έχει ξεκαθαρίσει εξαρχής της θέση του: καμία οικονομική ανακούφιση μέχρι να επιτύχουμε τον τελικό μας στόχο».


δεν θα πεθανει μονοσ τσακισε τον


No comments:

Post a Comment