Sunday, March 17, 2019

ερμης αναδρομος μαιος 2015

διαλυτικη αιρεση σε συμβολαιο
τσαγκαρης παλιο επαγγελμα
ερμης αναδρομος μαιος 2015

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Αυγούστου, καταβάλλεται η οικονομική ενίσχυση στους ανασφάλιστους υπερηλίκους με μόνιμη κατοικία στις περιοχές Ραφήνα, Ωρωπό και Κινέτα, οι οποίες επλήγησαν από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.


Η εν λόγω οικονομική ενίσχυση είναι ίση με το μεικτό χρηματικό ποσό δυο μηνιαίων συντάξεων ή δυο επιδομάτων και πρόκειται για τη δεύτερη πληρωμή, καθώς την Τρίτη 21 Αυγούστου, καταβλήθηκε η διπλή σύνταξη ή το διπλό επίδομα στους πυρόπληκτους με μόνιμη κατοικία σε Μάτι και Νέο Βουτζά (Δημοτική Ενότητα Ν. Μάκρης).


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

Την ίδια ημέρα καταβάλλεται η έκτακτη ενίσχυση και σε όλους τους δικαιούχους ανασφάλιστους υπερηλίκους που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στον ΟΠΕΚΑ, επειδή έχουν δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται στις πυρόπληκτες περιοχές ή υπέστησαν σωματική βλάβη ή είναι σύζυγοι θανόντων.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

Υπενθυμίζεται πως για τους δικαιούχους με κύρια κατοικία στις πληγείσες περιοχές δεν απαιτείται αίτηση, καθώς οι υπηρεσίες εντοπίζουν με διασταυρώσεις τους συνταξιούχους ή επιδοματούχους και προχωρούν αυτόματα στις καταβολές. Όσοι ανασφάλιστοι υπερήλικοι έχουν αλλάξει διεύθυνση και έχουν πλέον μόνιμη κατοικία σε πυρόπληκτες περιοχές, αλλά δεν έχουν λάβει το βοήθημα, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στον ΟΠΕΚΑ.


ερμης αναδρομος μαιος 2015

No comments:

Post a Comment