Tuesday, March 12, 2019

μειωσεις για ενφια

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html
επικράτεια αποτελέσματα

Η κα. Γεννηματά χαιρέτισε την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθυναίων, λέγοντας ότι «είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης.


Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς».


μειωσεις για ενφια

Κλείνοντας, η κα. Γεννηματά, τόνισε πως «είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με την μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις».


πανελ αλουμινιου τιμη

μειωσεις για ενφια

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έγραψε πως «Η συμμετοχή προσθέτει πολλαπλασιάζει δυνάμεις αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς».


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html


Η συμμετοχή προσθέτει πολλαπλασιάζει δυνάμεις αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς https://t.co/oMT0rIVwiA pic.twitter.com/vZblLL7OQ7

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) August 28, 2017

No comments:

Post a Comment