Tuesday, March 5, 2019

ψευτικα δοντια ονειροκριτης

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html
φραγκόσυκα τιμη

«Εμείς τηρούμε πολύ σοβαρή, εθνική στάση. Εν μέσω διαπραγματεύσεων, προβλέψεις, κατά την άποψή μας, δεν πρέπει να γίνονται, καλό θα είναι να αφήσουμε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και να δούμε προς ποια κατεύθυνση, πηγαίνουν», τόνισε αρχικά ο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μιλώντας στον Real Fm.


Ο κ. Κικίλιας, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση που εκκρεμεί λέγοντας ότι «η επέκταση του κόφτη πέραν του 2018, συνιστά νέο μνημόνιο, ή μνημόνιο plus ή τέλος πάντων όπως θέλουν να το ονομάσουν, κι ας προσπάθησαν με διαρροές από το Μαξίμου να διαψεύσουν αυτή τη διαπίστωση».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html

Σημείωσε, δε, ότι στην διαπραγμάτευση δεν υπάρχει καμία πρόοδος, ότι όλα τα ζητήματα είναι ανοιχτά «και λίγο ως πολύ, όλα τα στοιχεία καταμαρτυρούν ότι η κυβέρνηση με την υπογραφή της από το 2015, και μετά το 2016 και την επιστολή Τσακαλώτου, και την αποκάλυψη του εκπροσώπου της έχει συμφωνήσει σε νέα μέτρα, κόφτη, μειώσεις, συντάξεων και μισθών, ίσως και μείωση του αφορολόγητου, πέραν του 2018. Και ψάχνει να βρει έναν επικοινωνιακό τρόπο, να κοροϊδέψει τους Έλληνες, και να το περάσει όσο πιο ανώδυνα μπορεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα, να σταματήσει πλέον αυτή η κοροϊδία και να πουν στον ελληνικό λαό την αλήθεια».


δαναη ελληνικη μυθολογια

Αναφερόμενος στη θέση της ΝΔ υπογράμμισε: «Εμείς ευελπιστούμε να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν. Είδα τις δηλώσεις του κ. Κορκίδη ότι βουλιάζουν οι αγορές και μειώθηκε ο τζίρος των επιχειρήσεων την εορταστική περίοδο.


ψευτικα δοντια ονειροκριτης

Θέλουμε να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το συντομότερο δυνατό, έχουμε την εμπειρία όμως της πρώτης αξιολόγησης, που διήρκεσε 15 μήνες, για να κλείσει κι έκλεισε, με υπερταμείο, με κόφτη, με περικοπές μισθών και συντάξεων».





ψευτικα δοντια ονειροκριτης

No comments:

Post a Comment