Wednesday, March 13, 2019

επα διαθεσιμοτητα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html
γκορος κωστας
μοριακο βαρος κυκλοεξανιου

Ο Ελληνοαμερικανός βρισκόταν στο φεστιβάλ κάντρι μουσικής Route 91 στο Λας Βέγκας το 2017, όταν ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ άνοιξε πυρ από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του, σκοτώνοντας 59 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 527, πριν αυτοκτονήσει.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

Την Τετάρτη, Ο 27χρονος «Τελ» και εκατοντάδες άλλοι θαμώνες διασκέδαζαν μέσα στο μπαρ Borderline Bar & Grill στο Thousand Oaks, ένα καταπράσινο προάστιο με πληθυσμό 127.000 κατοίκων που σύμφωνα με τον ιστότοπο Niche, η τρίτη ασφαλέστερη πόλη στις ΗΠΑ για το 2018.


επα διαθεσιμοτητα

επα διαθεσιμοτητα

H μουσική βραδιά κάντρι βρισκόταν σε εξέλιξη και το δημοφιλές μπαρ ήταν γεμάτο κολλεγιόπαιδα όταν ο 28χρονος Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ, ένας παρασημοφορημένος πολυβολητής του σώματος των Πεζοναυτών που είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, μπήκε μέσα και άνοιξε πυρ αδιακρίτως.


Δώδεκα νέοι άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του και ο Τηλέμαχος ήταν ανάμεσά τους. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από έναν χρόνο ο 27χρονος ομογενής είχε επιζήσει από την επίθεση στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η έξοδος του νεαρού, ήταν από τις λίγες φορές που είχε βγει για να διασκεδάσει καθώς δυσκολευόταν να ξεπεράσει την περυσινή τραυματική του εμπειρία.



No comments:

Post a Comment