Wednesday, March 13, 2019

μπλουζα λιβερπουλ

φτέρνισμα στα αγγλικα
μπλουζα λιβερπουλ
Φόβοι της αστυνομίας για τρομοκρατική επίθεση με αφορμή τη μεταγωγή του Κώστα Γιαγτζόγλου

Επικίνδυνη κλιμάκωση που δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και σε τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον αστυνομικού στόχου, εκφράζουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ που παρακολουθούν από το περασμένο Σάββατο το κίνημα αλληλεγγύης στον κατηγορούμενο τρομοκράτη Κώστα Γιαγτζόγλου.


μπλουζα λιβερπουλ

Η μεταγωγή του νεαρού, που έστειλε τον παγιδευμένο με βόμβα φάκελο στον Λουκά Παπαδήμο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού, από τον Κορυδαλλό στην επαρχία ήταν η αρχή για να υπάρχουν συνεχώς επιθέσεις από ομάδες αντιεξουσιαστών και να φτάσουμε μέχρι και την κατάληψη της πρυτανείας.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα υπέρ του Γιαγτζόγλου που έχει συσπειρώσει τις αντιεξουσιαστικές οργανώσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσουν μέσω καταδρομικών επιθέσεων σε έναν ιδιόμορφο ‘εκβιασμό’ μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους για να επιστέψει ο κρατούμενος στον Κορυδαλλό. Όμως αυτό που φοβίζει περισσότερο εμάς είναι το γεγονός ότι μέσα από τα κείμενα τους δείχνουν το μένος τους για τους αστυνομικούς και δεν αποκλείουμε χτύπημα σε βάρος ανθρώπινου στόχου...», έλεγε στο CNN Greece στέλεχος της Κατεχάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



wolfram alpha theta function
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

No comments:

Post a Comment