Wednesday, March 6, 2019

μαθηματικα β λυκειου παραβολη

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html
εκλογες σεπτεμβριος 2015 ποσοστα
Στην πλατεία Συντάγματος θα διεξαχθεί η επόμενη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ!

Ακούμε και διαβάζουμε πολλά απίστευτα νέα και το συγκεκριμένο, είναι αναμφισβήτητα ένα από αυτά.


μαθηματικα β λυκειου παραβολη

Η διεξαγωγή της κλήρωσης του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού στην Ελλάδα είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση, πόσω μάλλον όταν κυκλοφορούν φήμες που την θέλουν να πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε ποιον βαθμό είναι, όμως εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο; Άραγε, θα μπορούσε η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ να γίνει λίγα μόλις μέτρα από τη Βουλή; Αν έχετε ήδη αρχίσει να ενθουσιάζεστε, ήρθε η ώρα να μάθετε πως η παραπάνω «είδηση» δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα! Η αλήθεια είναι πως αποτελεί μέρος της «μάστιγας» των fake news και αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να μας παραπλανήσει ένα και μόνο «κλικ».

Δυστυχώς, οι ψευδείς ειδήσεις στις μέρες μας διαδίδονται με απίστευτη ταχύτητα μέσα από το Διαδίκτυο και κυρίως, μέσα από social media! Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα του Πανεπιστημίου ΜΙΤ, τα fake news «ταξιδεύουν» έξι φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με τις πραγματικές ειδήσεις!


επικίνδυνα γενόσημα

ΤΙ ισχύει για την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Ποια είναι, λοιπόν, η αλήθεια όσον αφορά στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ; Με βάση τους κανόνες που ισχύουν, η απάντηση είναι πως η συγκεκριμένη διαδικασία δεν θα μπορούσε να λάβει χώρα σε κάποιον ανοιχτό δημόσιο χώρο, όπως για παράδειγμα σε μια πλατεία.

Γιατί; Διότι οι διαδικασίες που προβλέπονται για την αξιόπιστη διεξαγωγή της κλήρωσης είναι ιδιαίτερα αυστηρές και ορίζονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο. Οι κληρώσεις πρέπει να διεξάγονται στο περιβάλλον του στούντιο και μόνο σε αυτό και πιστέψτε μας, δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε το στούντιο να… μεταφέρεται στο Σύνταγμα! Χρειάζονται ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κύριες και εφεδρικές κληρωτίδες, τρία σετ σφαιριδίων για κάθε, ζυγαριές ακριβείας και φυσικά, ο απαραίτητος τεχνολογικός εξοπλισμός πρέπει να γίνεται σε ένα σταθερό και φυλασσόμενο περιβάλλον!

Βέβαια, αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα σας δημιούργησε την επιθυμία να παρακολουθήσετε από κοντά την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, τότε αξίζει να γνωρίζετε πως μπορείτε να το κάνετε, αφού οι κληρώσεις και οι διαδικασίες που προηγούνται είναι ανοιχτές στο κοινό.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρέπει να θυμάστε πως η σωστή ενημέρωση μπορεί να μας βοηθήσει να διακρίνουμε πιο εύκολα τις ψεύτικες ειδήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΠΑΠ δημιούργησε την ιστοσελίδα www.mathetonopap.gr, που έρχεται να λύσει τις απορίες για τον ΟΠΑΠ και τα παιχνίδια του και να βάλει τα πράγματα… στη θέση τους!



μαθηματικα β λυκειου παραβολη
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

No comments:

Post a Comment