Monday, March 4, 2019

παριος λυγαρια

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

«Συνολικά, μετά από έντονες συζητήσεις για το ζήτημα που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση - το μεταναστευτικό - είναι καλό σημάδι που συμφωνήσαμε σε ένα κοινό κείμενο» είπε η Μέρκελ μετά τη συνάντηση, και συμπλήρωσε: «Έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά να κάνουμε για να γεφυρώσουμε τις διαφορετικές απόψεις…».


Παρότι το κείμενο αυτό ήταν ασαφές σε αρκετά σημεία, το μεγαλύτερο επίτευγμά του πιθανώς να είναι πως αναγνωρίζεται ότι η αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποφευχθεί μια κρίση αντίστοιχη με αυτή του 2015.


καθαρισμοσ φυλλων ελιασ

παριος λυγαρια

Η υπόσχεση να μοιράζονται οι ευθύνες - παρότι μόνο εθελοντικά - «δένει» την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί μια ηχηρή απάντηση σε εθνικιστικές πολιτικές και θέσεις ευρωπαίων ηγετών, όπως ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, που έχει προειδοποιήσει για «εισβολή» μεταναστών. Αποφεύγοντας, ωστόσο, να σχολιάσει ότι οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί κατά 95%.


Τα λόγια της Μέρκελ έχουν ιδιαίτερη σημασία: «Τα κράτη-μέλη πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα εσωτερικά νομοθετικά και διοικητικά μέτρα για να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα και να συνεργάζονται στενά».


Αυτό ακριβώς χρειαζόταν, αυτή τη στιγμή, για να καταπνίξει την ανταρσία των κυβερνητικών εταίρων της (CSU).


Τουλάχιστον για τώρα… Ο Χορστ Ζεεχόφερ, ο επικεφαλής του CSU και υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, απείλησε να ρίξει την κυβέρνηση εάν η Μέρκελ δεν έβρισκε τρόπο να επιστρέψει στις χώρες εισόδου τους πρόσφυγες που έχουν φτάσει στη χώρα.


Η Μέρκελ τα κατάφερε και το CSU εμφανίζεται ήδη ικανοποιημένο. «Η Ευρωπαϊκή Σύνοδος έκανε ένα μεγάλο βήμα προς μια καλύτερη μεταναστευτική πολιτική. Ευρώπη σημαίνει ανθρωπιά για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αποφασιστικότητα υπεράσπισης των εξωτερικών της συνόρων στη μάχη κατά της παράνομης μετανάστευσης και αλληλεγγύη στο εσωτερικό της» έγραψε στο Twitter o Manfred Weber, στέλεχος του κόμματος.





παριος λυγαρια
ηλίας κασιδιάρη
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

No comments:

Post a Comment