Thursday, March 7, 2019

δεν κλεινει η πληγη

δεν κλεινει η πληγη

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Αυγούστου, όταν χάθηκαν τα ίχνη της 22χρονης Σαβάνα, η οποία ήταν οκτώ μηνών έγκυος. Λίγες ημέρες αργότερα, έπειτα από εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας, η σορός της εντοπίστηκε μέσα σε μία πλαστική σακούλα, σφηνωμένη πίσω από τον κορμό ενός δέντρου. Η αστυνομία απέδωσε το θάνατό της σε ανθρωποκτονία και ξεκίνησαν οι προσπάθειες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.


1


(Πηγή: COURTESY FARGO POLICE DEPARTMENT)


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html

Οι δολοφόνοι


Τα στοιχεία και οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς στη σύλληψη του 32χρονου Ουίλιαμ και της 38χρονης Μπρουκ, οι οποίοι είναι ζευγάρι. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι δύο συλληφθέντες δεν έδωσαν πειστικές απαντήσεις για το γεγονός ότι στο διαμέρισμά τους βρέθηκε ένα νεογέννητο μωρό. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η άτυχη 22χρονη, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί είχε επισκεφθεί το ζευγάρι.


συνονυμο αντικρυ

δεν κλεινει η πληγη

Οι αντιθέσεις


Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης οι δύο συλληφθέντες υπέπεσαν σε αντιφάσεις προσπαθώντας να εξηγήσουν στους αστυνομικούς πως βρέθηκε το νεογέννητο σπίτι τους. Η 38χρονη ανέφερε ότι η άτυχη κοπέλα πήγε στο διαμέρισμά τους και εκείνη της έδειξε πώς να προκαλέσει πρόωρα τον τοκετό. Δύο ημέρες αργότερα, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, η Σαβάνα επέστρεψε στο διαμέρισμα και της έδωσε το μωρό.


Μάλιστα η ίδια παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την 22χρονη «ώστε να της πάρει το παιδί».


2


(Πηγή: COURTESY FARGO POLICE DEPARTMENT)



πανηγυρι αγιου διονυσιου ζακυνθος 2014
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

No comments:

Post a Comment