Friday, March 15, 2019

χαρακτηριστικα ποταμων

αντιμετωπιση οξειας μεθης
χαρακτηριστικα ποταμων
χαρακτηριστικα ποταμων

Όπως επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών σε ανακοίνωσή του, η διαδικασία της εξυγίανσης δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη, αύξηση των τελών, απολύσεις και οτιδήποτε άλλο θα επιβαρύνει τον δημότη.


Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Αχαρνών είναι ο τρίτος δήμος της χώρας ο οποίος χρεοκόπησε και κήρυξε πτώχευση, αφού βρισκόταν εδώ και καιρό σε δεινή οικονομική θέση, με οφειλές ύψους 10,27 εκατ. ευρώ.


Παρά τις ενέργειες που έγιναν με δραστικές μειώσεις στις δαπάνες, δεν κατέστη δυνατό να αποφευχθεί η χρεωκοπία. Είχαν προηγηθεί οι Δήμοι Σαλαμίνας και Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης, που βάρεσαν «κανόνι» τον περασμένο χειμώνα, ενώ δεκάδες άλλοι Δήμοι σε όλη τη χώρα βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω χρεών.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργού έχει ως εξής:


«Χωρίς κανείς να παραγνωρίζει την οικονομική συμπίεση που έχουν υποστεί οι δήμοι της χώρας από τα προγράμματα δημοσιονομικής σταθερότητας που εφαρμόστηκαν τα τελευταία 7 χρόνια, τα οικονομικά του Δήμου Αχαρνών περιήλθαν σε ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση επειδή το ζήτημα δεν αντιμετωπίστηκε από τις περισσότερες εκ των δημοτικών αρχών προηγουμένων ετών, έγκαιρα και ουσιαστικά.



βιολογικα προιοντα στα χανια
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

No comments:

Post a Comment