Monday, March 18, 2019

δουγλάσειος ελευθερος τι σημαινει

ομιλοσ τεχνικων μελετων ατε
δουγλάσειος ελευθερος τι σημαινει

«Η κυβέρνηση εξισορροπεί αποφασιστικά, για πρώτη φορά, μετά από χρόνια μνημονίων, τις συνέπειες της δημοσιονομικής προσαρμογής με την ανάγκη η κοινωνία όχι μόνο να μείνει όρθια, αλλά να αισθανθεί ότι βγαίνει από το σκοτάδι της κρίσης, στο φως της δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης. Μια νέα μέρα για την οικονομία, δεν μπορεί να βρει την κοινωνία παρατημένη εκεί που οι δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού είχαν αποφασίσει να την εγκαταλείψουν: στο περιθώριο.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

Έτσι, μια σειρά από νομοσχέδια βρίσκουν τον δρόμο τους, παρά την εκκωφαντική σιωπή ή την προκλητική διαστρέβλωση από την αντιπολίτευση και την συμπλέουσα πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης» υπογραμμίζουν κυβερνητικοί κύκλοι και προσθέτουν:


«Αλλάζουμε το θεσμικό πλαίσιο, ικανοποιούμε τις κοινωνικές ανάγκες, ρυθμίζουμε εκκρεμότητες που λίμναζαν για χρόνια, ξαναχτίζουμε το κοινωνικό κράτος. Και όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να τα αποκρύψουν, η υλοποίησή τους αλλάζει, σταδιακά, την καθημερινότητα του πολίτη».


δουγλάσειος ελευθερος τι σημαινει

Αναλυτικά οι νομοθετικές πρωτοβουλίες σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου:


1. Ψηφίστηκε την προηγούμενη βδομάδα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα. Μετά από δύο χρόνια κοπιώδους προσπάθειας, αντικρουόμενων θέσεων, διαφορετικών προσεγγίσεων, βρέθηκε η σωστή διέξοδος, μια ισορροπημένη λύση που θα θωρακίζει, επιτέλους, το δικαιώματα του πνευματικού και καλλιτεχνικού κόσμου που για χρόνια παρέμεναν άθυρμα των οικονομικών ιδιοτελειών της δήθεν υγιούς ιδιωτικής πρωτοβουλίας.


2. Κατατέθηκε και βρίσκεται ήδη στις Επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο εισάγονται θετικές διατάξεις για τους ΟΤΑ, τους εργαζόμενους, τους πολίτες και την Πολιτεία. Αυτά που η αξιωματική αντιπολίτευση αποκαλεί «ρουσφέτια».


3. Σήμερα κατατίθεται νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο μεταξύ άλλων ρυθμίζει την υποχρεωτική αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών στον τομέα της φορολογίας και επιχειρείται να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της φορολογικής απάτης και της φοροδιαφυγής, με βασική στόχευση την αντιμετώπιση συγκεκριμένων πρακτικών επιθετικού φορολογικού σχεδιασμού των πολυεθνικών εταιριών.


4076495


(Πηγή: Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)



κατασταση διδακτρων 2015
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html

No comments:

Post a Comment