Sunday, March 10, 2019

καθισμα ντους αμεα

εικονα παναγιασ εικοσιφοινισσασ

Παράλληλα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να φέρει το θέμα της αλλαγής ονόματος της πΓΔΜ στο Συμβούλιο Ασφαλείας, επικρίνοντας τις κυβερνήσεις των δύο χωρών.


καθισμα ντους αμεα

Στην ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζεται η έντονη ενόχληση της Ρωσίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία «υπονομεύει την ασφάλεια και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια», γίνεται επίσης λόγος και στην αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από τον κυβερνητικό συνασπισμό, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας «εκρηκτικής» κατάστασης.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

Αναλυτικά:


καθισμα ντους αμεα

«Η απόφαση της Bουλής της 'Μακεδονίας' που ψήφισε υπέρ της αλλαγής της ονομασίας της χώρας, έχει επιβληθεί έξωθεν και δεν εκφράζει την βούληση του λαού», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία - μεταξύ άλλων - η Αθήνα επικρίνεται με τον ισχυρισμό ότι αγνόησε την γνώμη του ελληνικού λαού και ότι δεν μιλάει καν για δημοψήφισμα στο θέμα αυτό.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

Παράλληλα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών θεωρεί ότι την «ύπαρξη της εκρηκτικής κατάστασης που απειλεί να υπονομεύσει την σταθερότητα και την ασφάλεια στα Βαλκάνια, επιβεβαιώνουν επίσης εύγλωττα τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα, όπως η αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό του αρχηγού του κόμματος 'Ανεξάρτητοι Έλληνες' Πάνου Καμένου, που τάσσεται κατά της συμφωνία των Πρεσπών, η έναρξη της διαδικασίας για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση» .


Τέλος το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, στην ανακοίνωση του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το θάμα αυτό.





bowling ηρακλειο τιμες

No comments:

Post a Comment