Sunday, May 5, 2019

μυρωδια απο μουχλα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html
μυρωδια απο μουχλα

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 43΄ με τον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος Κουλούρη (9 τέρματα) και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 49΄ με τον Καμαρά. Το γκολ της νίκης, με το οποίο οι Πειραιώτες έσπασαν το αήττητο του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα, σημείωσε ο Βούκοβιτς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 58΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπουσούλατζιτς με 2η κίτρινη κάρτα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

Το ματς ξεκίνησε με αρκετές φάσεις κυρίως εκ μέρους του Ολυμπιακού. Στο 1ο λεπτό ο Καμαρά αστόχησε από το ύψος του πέναλτι σε σέντρα του Νάτχο, στο 7ο ο Καρασαλίδης σταμάτησε τελευταία στιγμή με προβολή τον Μάνο μέσα στην περιοχή, ενώ στο 9ο ο νεαρός επιθετικός των «ερυθρολεύκων» καθυστέρησε σε μεταβίβαση του Καμαρά και απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 20΄ νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό και τον Μάνο, που έκανε άστοχο σουτ σε μεταβίβαση του Ποντένσε, ενώ στο 35΄ η κεφαλιά του Τοροσίδη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.


Ο Ατρόμητος έγινε για πρώτη φορά επικίνδυνος στο 37΄, όταν ο Σα πρόλαβε κι έκοψε έγκαιρα τον Κουλούρη πριν κάνει το πλασέ, ενώ κατάφερε να προηγηθεί στο 43΄. Σκόρερ ο Κουλούρης από κοντά, μετά από επέμβαση του Σα σε σουτ του Μπουσούλατζιτς μέσα από την περιοχή. Ο Ολυμπιακός πριν το γκολ διαμαρτυρήθηκε για έμμεσο φάουλ, όταν ο Σάκιτς φάνηκε να γυρίζει την μπάλα εντός περιοχής στον Μέγερι, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.


ανοιγμα μαγαζιου υγειονομικου ενδιαφεροντος



μυρωδια απο μουχλα
ριτα αντωνοπουλου φωτο

No comments:

Post a Comment