Monday, May 6, 2019

λεξικο και προτασεις

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html
ηγειτο κλιση
λεξικο και προτασεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η δικηγορική εταιρεία Appleby κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ίδρυση της Eternia Capital Management με μετόχους της κ. Γκραμπόφσκι και έναν παλιό συνεργάτη της. Η εταιρεία καταγράφεται στα μητρώα των Κέιμαν στις 30 Μαρτίου του 2010, περίοδο, δηλαδή, κατά την οποία η κ. Γκραμπόφσκι βρίσκεται σε διάσταση με τον νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Σύμφωνα με τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών κατά της Διαφθοράς, ως Πολιτικώς Εκτεθειμένα Πρόσωπα (ΠΕΠ) νοούνται τα φυσικά πρόσωπα στα οποία έχει ή είχε ανατεθεί σημαντικό δημόσιο λειτούργημα, οι άμεσοι στενοί συνεργάτες τους και τα πρόσωπα που είναι γνωστά ως συνεργάτες τους. Όταν ένα πρόσωπο ταυτοποιείται ως ΠΕΠ, τότε θα πρέπει μεταξύ άλλων να εφαρμόζονται πιο αυστηροί έλεγχοι απ' ό, τι στους στους υπόλοιπους πελάτες μιας δικηγορικής εταιρείας που αναλαμβάνει τη σύσταση offshore για λογαριασμό τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα ΠΕΠ απαγορεύεται να συμμετέχουν σε offshore


«Ουδέποτε έκρυψα την απολύτως νόμιμη επαγγελματική μου δραστηριότητα στον χρηματοοικονομικό τομέα, αυτό αναφέρεται και στο δημόσια αναρτημένο βιογραφικό μου, το οποίο είναι προσβάσιμο στον καθένα», δηλώνει στην εφημερίδα «Έθνος» η κ. Γκραμπόφσκι.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_112.html

Στα αρχεία της Aplleby, εμφανίζεται ως πρόσωπο επικοινωνία της Eternia Capital Management, ο Κ. Κυρκίνης, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για τη λύση της εταιρείας τον Μάιο του 2012. Η κ. Γκραμπόφσκι εξηγεί ότι με τα διαδικαστικά δεν ασχολήθηκε ενώ δεν είχε ούτε συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο, ούτε δικαίωμα υπογραφής.


Σύμφωνα με τα στοιχεία των Paradise Papers η Eterna ήταν μια από τις εταιρείες που έκαναν χρήση μιας εξαίρεσης, που υπάρχει στο νομοθετικό πλαίσιο των Νήσων Κέιμαν, για την αγορά χρεογράφων (SIBL-SECURITIES Investment Business Law). H Eterna διαχειριζόταν ένα fund, το Voyager 360 Ltd, το οποίο ιδρύθηκε το 2010.




λεξικο και προτασεις
παγωτο με αυγα παρλιαρος

No comments:

Post a Comment