Monday, May 13, 2019

ξυλουργικα μηχανηματα για κυψελες

root oppo f1s
ξυλουργικα μηχανηματα για κυψελες

Κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξής Τύπου που παραχώρησαν με τον Άμπε στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο που ανήκει στον μεγιστάνα, ο Τραμπ τόνισε πως θέλει «να απαλλαγούμε από τα πυρηνικά όπλα, ιδεατά σε όλο τον κόσμο».


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι ελπίζει η προσεχής σύνοδος κορυφής ανάμεσα στον ίδιο και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να στεφθεί από επιτυχία και να επιτρέψει η κορεατική χερσόνησος να «ζήσει με ασφάλεια, ευημερία και ειρήνη».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

«Ελπίζουμε ότι αυτή η συνάντηση θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία και αδημονούμε» για την πραγματοποίησή της, ανέφερε ο Τραμπ - που για μεγάλο μέρος της περασμένης χρονιάς αντάλλασσε απειλές πολέμου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν - έχοντας τον Άμπε στο πλευρό του στο ιδιόκτητο κλαμπ του στη Φλόριντα.


Ακόμη, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι ΗΠΑ οι διαπραγματεύονται αυτή τη στιγμή την απελευθέρωση τριών Αμερικανών που είναι φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέα και έκρινε ότι οι πιθανότητες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους είναι καλές.


Ο αμερικανός πρόεδρος πάντως τόνισε ότι εάν δεν νομίζει πως η συνάντηση με τον Κιμ θα είναι επιτυχής, δεν θα δεχθεί να συμμετάσχει, ενώ προειδοποίησε πως εάν δεν είναι καρποφόρα, δεν θα διστάσει θα αποχωρήσει από αυτή.




ξυλουργικα μηχανηματα για κυψελες
καιρος στην κοπεγχαγη
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

No comments:

Post a Comment