Thursday, May 2, 2019

το φως δεν βρισκω

μαθησιακες δυσκολιες και φυλο
το φως δεν βρισκω

Οι κυρώσεις αφορούν ειδικότερα τους Τούρκους υπουργούς Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ και Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, για τον ρόλο που είχαν διαδραματίσει κατά τη σύλληψη και κράτηση του Μπράνσον.


Η σχετική ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών ανέφερε ότι «αυτοί οι αξιωματούχοι υπηρετούν ως επικεφαλής τουρκικών κυβερνητικών οργανισμών, που είναι υπεύθυνοι για την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία και πλέον στοχεύονται δυνάμει της Εκτελεστικής Διαταγής 13818 που αφορά στο μπλοκάρισμα των περιουσιακών στοιχείων σε άτομα που εμπλέκονται σε σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή διαφθορά».


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

το φως δεν βρισκω

Χαρακτηρίζοντας την επιμονή των τουρκικών αρχών να κρατούν τον Αμερικανό πάστορα ως «άδικη και λανθασμένη», η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ «δεν έχουν μέχρι στιγμής αποδείξεις ότι ο πάστορας Μπράνσον έκανε κάτι κακό».


τοπικα επιρρηματα λατινικα

Η ίδια, μάλιστα, μετέφερε στους εκπροσώπου του Τύπου τη βαθιά ενόχληση του προέδρου Τραμπ, επισημαίνοντας ότι «ο ίδιος και ο πρόεδρος Ερντογάν είχαν αρκετές ευκαιρίες, για να συζητήσουν το θέμα αυτό».


Στο θέμα της αμερικανοτουρκικής διένεξης, ωστόσο, παρενέβη και ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς.


«Η αμερικανική κυβέρνησης επέβαλε σκληρές οικονομικές κυρώσεις στην Τουρκία και θα συνεχίσει να τις εφαρμόζει μέχρι ότου ο Πρόεδρος Ερντογάν και η τουρκική κυβέρνηση να απελευθερώσουν τον Πάστορα Μπράνσον και να επιστρέψουν τον αθώο αυτό άνθρωπο πίσω στις ΗΠΑ».



The U. S. government imposed harsh economic sanctions on Turkey and will continue until President Erdogan and the Turkish government release Pastor Brunson and return this innocent man of faith to the U. S. https://t.co/2q1J9YsWfO

— Vice President Mike Pence (@VP) 1 Αυγούστου 2018


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

No comments:

Post a Comment