Thursday, May 16, 2019

οψεις δευτερου γαμου

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html
ψαχνοντας στη χωρα του ποτε
σήραγγα παναγοπούλας χαρτης

Ο πρωθυπουργός επιθυμεί το 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να λειτουργήσει συσπειρωτικά για την Κουμουνδούρου και ταυτόχρονα να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή στις σχέσεις κόμματος και κυβέρνησης. Παράλληλα, βεβαίως, επιδιώκει την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και την ένταξη σ’ αυτό νέων μελών καθώς και προσωπικοτήτων που προέρχονται από τον ευρύτερο αριστερό και προοδευτικό χώρο.


Άλλωστε, θεωρείται δεδομένη η μέσω συνεδρίου επισημοποίηση της συνεργασίας του Φώτη Κουβέλη και της πολιτικής κίνησής του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται για πολλούς και με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο οποίος σύμφωνα με κάποια σενάρια μπορεί και να προηγηθεί του κλεισίματος της δεύτερης αξιολόγησης εάν αυτή τραβήξει σε μάκρος.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

οψεις δευτερου γαμου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός εξετάζει το ενδεχόμενο να ενισχύσει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ενισχύει την άποψη πως ενδεχομένως να επιδιώξει να ισχυροποιήσει την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με πιο έμπειρα, όχι αμιγώς κομματικά στελέχη. Εάν, τελικώς, καταλήξει σ’ αυτήν την επιλογή τότε πιθανότατα θα προτείνει για την θέση του γραμματέα του κόμματος ένα κορυφαίο στέλεχος που έχει διατελέσει και υπουργός.


οψεις δευτερου γαμου

Όλα αυτά, όμως, θα φανούν μετά το 2ο συνέδριο καθώς την Κυριακή οπότε και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του θα εκλεγούν Πρόεδρος και Κεντρική Επιτροπή. Ακολούθως, στην πρώτη της συνεδρίαση η νέα ΚΕ θα κληθεί να αναδείξει την νέα Πολιτική Γραμματεία και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.



No comments:

Post a Comment