Sunday, May 5, 2019

μηχανικοι περιβαλλοντος τεε

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

«Ήταν μία αποτρόπαια επίθεση, ήταν απαίσια, δεν βλέπεις τόσο δυσάρεστα νέα, δεν βλέπεις τέτοιες εικόνες», είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με το CNNi και συμπλήρωσε:


μηχανικοι περιβαλλοντος τεε

«Ανησυχούμε πολύ όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, πρόκειται για ανθρώπους. Μιλάμε για ανθρωπισμό. Και δεν μπορεί να επιτραπεί».


Ακόμη, ο πλανητάρχης εξέφρασε την απογοήτευση του από το γεγονός πως οι έρευνες δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ρίξουν φως στο ποιος είναι πίσω από την επίθεση. «Αν είναι η Ρωσία, αν είναι η Συρία, αν είναι το Ιράν, αν είναι όλοι μαζί θα ξέρουμε την απάντηση πολύ σύντομα».


summer camp κολλεγιο αθηνων 2015

Νωρίτερα, ο Μάτις, ερωτώμενος από δημοσιογράφους αν οι Ηνωμένες Πολιτείες σκέφτονται να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, τόνισε πως δεν μπορεί «να αποκλείσει τίποτα αυτή τη στιγμή».


μηχανικοι περιβαλλοντος τεε

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ερευνήσουμε είναι γιατί χρησιμοποιούνται ακόμη χημικά όπλα. Η Ρωσία ήταν ο διαμεσολαβητής για την απομάκρυνση των χημικών όπλων και έτσι, σε συνεργασία με τους συμμάχους μας από το ΝΑΤΟ έως το Κατάρ και σε άλλα μέρη, θα ερευνήσουμε το ζήτημα», είπε ο Αμερικανός υπουργός.


Αναφορές για τουλάχιστον 60 νεκρούς από τα χημικά


Οι φερόμενες χημικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο είχαν αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 60 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 1.000 άλλων στην ανταρτοκρατούμενη ανατολική Γκούτα της Συρίας, σύμφωνα με μία οργάνωση παροχής ιατρικής βοήθειας στη Συρία.


Ο απολογισμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί, σύμφωνα με την Ένωση Οργανώσεων Ιατρικής Φροντίδας, έναν συνασπισμό διεθνών οργανώσεων αρωγής που χρηματοδοτεί νοσοκομεία στη Συρία και ο οποίος εδρεύει εν μέρει στο Παρίσι.


«Οι αριθμοί εξακολουθούν να αυξάνονται καθώς οι εργαζόμενοι σε οργανώσεις παροχής βοήθειας προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε υπόγειες περιοχές όπου έχει εισέλθει το αέριο και εκατοντάδες οικογένειες είχαν αναζητήσει καταφύγιο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ένωση.




ραψιμο νυφικου ξανθη
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

No comments:

Post a Comment