Monday, May 20, 2019

μπουκιτσες κοτοπουλου με κρεμα γαλακτος

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html

Σχετικά με την ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. «Όταν θα ξέρουμε την ημερομηνία έναρξης της τρίτης αξιολόγησης θα ξέρουμε και το πότε θα κλείσει. Θέλουμε και εμείς και οι θεσμοί να κλείσει το συντομότερο δυνατό» είπε ο κ. Τζανακόπουλος επαναλαμβάνοντας το στόχο για την έξοδο της χώρας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο 2018.


Σε ερώτηση για το πακέτο «Γιούνκερ» ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε πως το υπουργείο Οικονομίας το έχει χειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με αποτέλεσμα η χώρα μας να βρίσκεται στην πρώτη θέση από τις μεσαίες χώρες της ευρωζώνης στην απορρόφησή του.


μπουκιτσες κοτοπουλου με κρεμα γαλακτος

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σημείωσε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα εμπεριέχει ανταγωνιστική διαδικασία, «δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο ποσό γα κάθε χώρα» και πρόσθεσε πως υποβάλλονται προτάσεις και μετά αποφασίζεται ποιο επιχειρηματικό σχέδιο θα επιλεχθεί και θα χρηματοδοτηθεί.


Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας αναφορικά με την ανάπτυξη που καταγράφεται ήδη από το δεύτερο τρίμηνο του 2017. Ερωτηθείς για την στήριξη της επιχειρηματικότητας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε ορισμένες από τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κυβέρνηση όπως αναπτυξιακός νόμος, το ΕΣΠΑ καθώς και τα προγράμματα δημοσίων επενδύσεων, αλλά και τις σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν στην αδειοδότηση των επιχειρήσεων.


«Οι επισκέψεις του πρωθυπουργού σε επιχειρήσεις με υψηλούς μισθούς , που προάγουν την καινοτομία, δεν έχουν επικοινωνιακό χαρακτήρα , είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε για το νέο παραγωγικό μοντέλο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος και συμπλήρωσε «δεν προσπαθώ να ωραιοποιήσω την κατάσταση (...) για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, υπάρχουν δομικά προβλήματα, αλλά έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις».


Ερωτηθείς για τις επιχειρήσεις που πιέζονται εν μέσω κρίσης και φορολογίας, ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι «ο πρωθυπουργός δεν επισκέφτηκε μόνο τον Παπαστράτο και την Apivita, επισκέφτηκε και το Impact Hub, που αφορά σε νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, επίσης συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ, με την ΕΣΕΕ ακριβώς για να ακούσει τα προβλήματά τους».


Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε και στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, στον οποίο μπορούν να ενταχθούν χιλιάδες επιχειρήσεις με κόκκινα δάνεια, οι οποίοι χρωστούν από 20.000 ευρώ και πάνω. Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος υπενθύμισε πως ο αντίστοιχος νόμος Δένδια ήταν πολύ πιο σκληρός καθώς είχε περισσότερα κατώτατα όρια οπότε δυσκολεύονταν να ενταχθούν οι επιχειρήσεις.



μπουκιτσες κοτοπουλου με κρεμα γαλακτος
η μπαλα του μουντιαλ 2018
ερμηνεια των τεσσαρων ευαγγελιων
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

No comments:

Post a Comment